Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Meg aztán ha tinik is, nem mindegy amíg színészkedni tudnak? Furlong 15 éves volt talán a T2-ben, problem volt vele?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Elolvasod, a saját felelősségedre:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legutóbb a The Expendables-sorozatnál kísérleteztek azzal, hogy két R-besorolású rész után a harmadikat PG-13-re szelidítették, de az amerikai bevételi adatokat elnézve, ez a próbálkozás nem volt valami sikeres. Attól azért nem kell félni, hogy a halálosztó robotként ismét visszatérő Arnold Schwarzenegger cicákat fog kimenteni a tűzből, Jai Courtney szerint legalábbis így is lesz elég erőszak a Terminátor 5-ben.
Arnold Schwarzenegger a Terminator: Genisys forgatásán
Forrás: Instagram
Courtney alakítja Kyle Reese-t, vagyis Sarah Connor szeretőjét. Őt leginkább Bruce Willis fiaként ismerhetjük a Magyarországon forgatott, rémes Die Hard - Drágább mint az életed-ből. Úgy látszik, imád az ötödik résznél beszállni nagynevű sorozatokba. Sarah Connor Emilia Clarke (Trónok harca) lesz, Jason Clarke (A majmok bolygója: Forradalom) pedig a fiát, John Connort játssza. Lesz itt időutazás bőven, ugyanis Emilia tizennyolc évvel fiatalabb Jasonnél.
Courtney szerint sem a folytatás, sem a reboot nem pontos kifejezés az új rész leírására. Az interjúkban újraindításként (reset) jellemezte az Terminator: Genisys-t, amely ismerős karakterekkel, ismerős világban kezdődik, de aztán hirtelen megváltoznak a körülmények, és egy új és ismeretlen irányba kezd el haladni. Ahhoz hogy értsük a történetet, nem kell ismernünk az eddigi filmeket.
Forrás: http://www.origo.hu/filmklub/
Kiemeltem, a lényeget.
S engem pontosan az sarkallt a "nyálas képű" jelzős szerkezet leírására, amit első pillanattól utálok a filmmel kapcsolatban <és úgy általában a "reboot" / "remake" / "reboot remake" témakörben>és úgy általában a "reboot" / "remake" / "reboot remake" témakörben>: a fiatalítás jelensége, mellyel a 30 alatt bőven
Eleve a rebootoktól hányok. Közben meg unos-untalan rávesz az a fránya kíváncsiság, hogy megnézzek ilyet, és konstatáljam, hogy jogos a rosszullét tőlük. Fura perverzió ez a kíváncsiság-gyűlölet.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.03. 18:14:15
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Schwarzenegger, Jai Courtney, Jason Clarke, J.K. Simmons, Emilia Clarke a főbb szerepekben, egyik sem az.
Na, kíváncsi leszek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Attól eltekintve... meg hát 😊
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.12.03. 17:23:57
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Jared Leto meg érdekes választás kíváncsi leszek mennyire lesz képes majd hozni Jokert, a Harley csaj meg OMG.<#law>#law>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Jared Leto – The Joker
Will Smith – Deadshot
Tom Hardy – Rick Flag
Margot Robbie – Harley Quinn
Jai Courtney – Boomerang
Cara Delevingne – Enchantress
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Why so serious?
(2014.12.02)
Még magasabbra helyezték a lécet. Az alig ~109 percben benne volt (van) mindannak az esszenciája, amit nagy általánosságban kapcsolatrendszernek nevezünk. Hagyományszerűen, a két főszereplő aktívan részt vett a gyártásban <írták a sztorit>írták a sztorit> és nagyon-de-nagyon érezték egymást.
A 3 film megnézése együtt erősen ajánlott. Alapművek a témában.
<2004>2004> - (imdb) - "Before Sunset" - 9/10
(2014.12.01)
Briliáns, hogy mit kihoztak a történetből. Olyan könnyedén tálalták (és talán inpró is volt benne), hogy döbbenet. Jó volt a főszereplők közti kémia és nagyon jót tett az egésznek a 2 főszereplő aktív részvétele a gyártásban is.
<1995>1995> - (imdb) - "Before Sunrise" - 9/10
(2014.11.30.)
Másodszor láttam életemben. S még mindig kiváló történetnek tartom. Igazi romantikus alapfilm.
Bele se gondoltok, hogy ezek a négerek a tisztességes fehér emberek elől veszik el a munkát...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Amúgy arra lennék kíváncsi, hogy Magyarhonban hogyan valósulna meg a politikai korrektség, ha mi gyártanánk ezeket a filmeket. 😄
Az új Fantasztikus Négyes filmben is a Fáklya néger lesz... :/ Miééééért ? Miért kell az afro színészeket így ennyire nyomni ? A néger közönség csak így megy moziba az USA -ban ?
Jó film, tetszett. Eléggé szövevényes, de végig lekötött. N. K. még mindig jó bőr.
7/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De szép bauxit, honnan van?
Ez bizony kurva jó volt, végig izgalmas, és nagyon sokáig durván jó a rejtélyfaktor, hogy wtf is van, mi ez az útvesztő. Aztán jön a vége:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nyilván magában hordozza a szokásos ilyesmi YA filmek típusjegyeit, csodát senki ne várjon (viszont nincs szerelmi szál!!! (egyelőre)). De a végét leszámítva kicseszett jó volt, szóval jöhet a folyatás! 7/10 már túl sok? (a lentebbi pontszám flame miatt...) Pedig annyi legalább.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ha a Battle Royale-t nem láttad na azzal sem veszítesz sokat, itt írogatták hogy na az az alapmű a "stílusban". Hát meg sem közelíti a két előbbit az ÉN véleményem szerint.
Galaxis örzői
Egész jópofa, simán 1-2* nézős
7.7682/10
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Nicole Kidman kilóra megvett ezzel a filmmel... a sztori az 50 első randi nyomvonalát idézi, de nem kell megijedni: az Edem Szendleres olcsó poénlufiknál jóval komolyabb anyagokból építkezik a storyline.
Aki szereti a kemény thrillereket és a gondolkodós filmeket amiben még ráadásul komoly csattanót is kap annak tökéletes választás az Amnézia. A film úgy indít hogy hősnőnk reggelre felébredve mindent elfelejt... minden alvás után törlődik a memóriája és nem tudja mi volt tegnap, sem az elmúlt 20 évben. És ez megy minden reggel újra és újra. Mi is annyit tudunk amit ő megtud a múltjáról, és vele együtt fedezzük fel a sötét titkokat amik körbeveszik az életét.
Egyszeri megnézésre tökéletesen alkalmas. Megfelelő szórakoztatást nyújtott végig, de sajna elég rövid film, még a 80 percet se haladja meg, de legalább nincs tele felesleges sallangokkal.
8/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Én inkább 6-8 évre tippelnék.
Olyan létezik? 😉
amúgyis, volt benne kis kikacsintás a galactic marvel lore-ba (jujjdecsúnya szóösszetétel), szóval a terraformáló és leigázó isteni erőkkel. meg ez az egész csak egy nagyobb történet felvezetésének az apróbb darabkája

Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2014.12.02. 15:29:21
Hogy a filmtörténelem, hogyan pontozza az meg csakis a filmtörténelemre tartozik. 😊
Nem egységes a pontozás, valaki egy abszolút listán pontoz, hogy az összes látott/létező film között az éppen nézett mennyire jó, valaki meg csak az alapján osztja a pontot, hogy az aktuális film mekkora élmény volt, kihozták-e belőle amit lehetett, stb. Szerintem is ez utóbbinak több értelme van.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.12.02. 15:14:07
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
manapság ritka az ilyen. finnyások és filmesztéták kíméljenek!!
Ez kivételesen nem vicc volt, rengeteg minden befolyásolja egy adott film élményét.
"Kijelenti valaki hogy az 10-es ( egy 15 éves film pl ), akkor más nem lehet 10es, 50 év múlva sem?"
De, lehet, viszont akkor jobb mint a régi film. Nem értem mi ezen olyan bonyolult 😊 Nem is értem, hogy pontozol egy filmet önmagában? Ha úgy pontoznék akkor minden 10es lenne, mert ugye az az éppen pontozott alkotás az egyetlen film ami létezik abban az időben.
Az élmény nyilván nem a szék és a kukorica minőségére utal... ( vagy én nem értem megint miről beszélsz ).
Kijelenti valaki hogy az 10-es ( egy 15 éves film pl ), akkor más nem lehet 10es, 50 év múlva sem? teljesen nonszensz dolog. Ezért kérdeztem hogy az adott filmet, produktumot pontozza valaki vagy a filmipart a saját nézőpontja szerint. Én ha nézek egy filmet akkor azt a 2 órát veleményezem és nem mást.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10