Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
"...a sötét oldalt...és a fényt..." o_O

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Synchronous
A T3-ban győzködi a terminátor Connorékat... a végére belátják hogy igaza volt.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

LasDen
Hinni akarok...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

genndy
Melyik részben? Mert az biztos, hogy a 2-nek úgy lett vége, hogy megakadályozták az Ítélet Napját. Ezt meg Sarah mondja. Na akkor kinek higgyünk? 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Synchronous
Végül is mindegy, az ítélet napját nem lehet feltartóztatni. Ezt maga a terminátor mondta. Csak max késleltetni tudták. Ha megsemmisítették is a jövőből átjött termók csipjeit, az idő múlásával egy elektronikai vállalat vagy a hadiipar úgyis rálépett volna arra az útra ami a Skynet megalkotásához vezet.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

CalebJoe
<#smile>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
genndy
Nem azért mert haszontalanná vált, hanem mert biztosítani akarta hogy ne maradjon chip, amiből a CyberDyne esetleg újra kiindulhat, és mégis létrehozzák a Skynetet. Illetve az energiaforrása is eléggé megsérült (amikor a T-1000 átszúrta azzal a vasrúddal).

Seth
Jó kis aksija van 😄

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
120+ évig képes élni... csak szólok, ha esetleg nem ismernéd a Terminátor univerzumot 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bokafix2
Igen mert nyugdíjas terminátort játszik aki ottragadt a múltban. <#hehe>

Mivel kibernetikus organizmus az élő szövetek a fémvázon ugyanúgy öregszenek és pár évtized alatt megöregszik a külseje. Mondjuk az rejtély hogy miért nem ölte meg magát, miért illeszkedett be inkább a társadalomba... A T-800 az Ítélet napjában kicsinálta magát mikor már haszontalanná vált az ottléte.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Tikal
Ez mondjuk engem is érdekel... még így 2014-ben is 😊 Oké, látom, hogy a vonásai néha hasonlítanak Robert Patrick-ra, na de akkor is...

Ősz hajú Arnold meg giga LOL, miért kellett ehhez a filmhez hozzányúlni... pff..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

extra sensory
"A fantasztikus 4-esben a fáklya miért néger?"
"A T-1000 miért kínai?"
"A Star Warsban a rohamosztagos miért néger?"

Te totál rasszista vagy ember... most az összes színesbőrű szereplőbe bele fogsz kötni amit filmben látsz?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Mike
meg most olvasom, hogy az After Earth csúnyán bukott, meg mennyire szar film, hát nekem egész tetszett, igaz mondjuk a fejlett technológia melett a multifunkciós bot kicsit vicces, de ettől még nem volt rossz, Will Smith-nek ennél vannak sokkal ócskább filmjei is.

a mostani felhozatalban nem is tudom mi volt az amire azt mondtam , hű, ez de tök jó

Under the Dome - egész jó kis sorozat 8/10
The Physician - hát a könyv sokkal jobb 6/10
Maze Runner - 3/10
Planes 2 - hát... vmi történet is kellene 6/10
Guardians of Galaxy - mesefilm 4/10
Boyhood - na ez egész érdekes volt 8/10

Utoljára szerkesztette: Mike, 2014.12.05. 13:05:32

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sir Quno Jedi
Én mondjuk ismerek olyanokat, akik nem harcolnának ott életre-halálra egy nyomorult luvnyáé... igaz azok meg gyártanának fegyókat azé, meg ilyenek. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike
az a film egy fosadék, kocka utánérzés, tömény értelmetlenséggel egy csapat kasztrált fiúval akik még véletlenül sem gyártanak fegyvereket, csapdákat a dögök ellen, csak kertészkednek, 3 év után az első csaj láttán sem esnek ám egymásnak

egy csapat nem ivartalanított fiú nem így viselkedik, lásd mondjuk Legyek ura, vagy The 100

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kongy
Ez az új Terminator film sorozat színészek felvonulása, ahogy látom.. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Blasta
<#nevetes1><#buck><#falbav>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

" T-1000 miért kínai ?"

Ezt most komolyan megkérdezed? Így 2014-ben?

ForzaInter
ez a film nagyon rossz lesz..

Yo, Bitch!

Dynamic
Beszarok, hogy minden sci-finél van egy pár sasszem, aki kényeskedik a szar CGI miatt. Most komolyan, hol annyira zavaró? Jó, a legelső jelentben látszik (városkép nagy totálban), meg ugye a T1000-nél nyilvánvaló, de ott is a T2 miatt olyan, amilyen, de azonkívül? Végig olyan, mintha teszem azt egy Die Hardot néznél. Lőnek meg futnak.

Másrészt meg mit zavar, hogy a T1000 kínai? Alakváltó, nem? Nincs arca. Nem Robert Patrick az alapértelmezett. Lehetne egy néger nő is.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2014.12.05. 09:34:50
IMYke2.0.0.0
Jól van. Én már most rosszul vagyok attól a bizonyos "fordulattól".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Én azt sajnálom hogy az itthon is mozikba került, valódi bővített változatot nem adták ki semmilyen formában 😞 (én azt láttam először, és még jobb volt, hogy több szálat behozott a történetbe. A DVD-extrák között mondjuk benne vannak ezek a jelenetek, de azért a filmbe beleépítve volt az igazi).

IMYke2.0.0.0
<2001> - (imdb) - "Donnie Darko" - 9/10
(2014.12.04)

Director's Cut. 134 perc.
Továbbra is mestermű. Sok-sok évvel ezelőtt láttam a sima verziót. Az "időutazós" filmek non plus ultrája számomra.
S csak most vettem észre, hogy executive producere volt Drew Barrymore.

Blasta
He's back! 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

MerlinW
Theory of Everything (Stephen Hawking életrajz), nagyon szép film lett. Ajánlom.

[merlinw.org]

Ha minden igaz, azt az utat követi a film mint a 2009-es Star Trek. Egyszerre lesz folytatás és reboot.
Ez kb. minden évről elmondható. <#idiota>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

<#szomoru1>Na ez az igazi Asylum - színvonal ! Ez lesz a Terminátor- filmek legalja ! T-1000 miért kínai ? A CGI bóvli, Jai Courtney meg már megint tini buzisan néz ki. Ráadásul Jason Clarke, John Connor-ként elég nudli ! Emilia Clarke viszont jó ! De ez a film akkor is bukta lesz !
Ja..és hol maradt J. Jonah Jameson és Doctor Who ?
Kongy
Érdekes lesz ez a 2015. Igazi reboot-ok, meg régi címek folytatásainak az éve lesz...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Devv
Először mikor mutatják a csajt, tiszta Linda Hamilton. A T1000 is kicsit hajaz a régire. Schwarzenegger meg Schwarzenegger! 😊 Tetszett!
repvez
Bár ami kiderül ebből ,hogy próbálják összekötni az előző részekkel , mert sok benne az utalás. Most Sarah conor (márha ö a copfos csaj) mondja, hogy menjen vele ha élni akar, T2-ben meg ugye svarci a gyógyintézetnél.
Bár azt nem értem, hogy az első 2 részt miért kell ujra forgatni benne. ezt simán lehetett volna az első elötti rész, mert igy olyan mintha ki akarnák törölni azokat és modositani a történeten.
genndy
Jaj.

Nekem a Freeza és Cell saga tetszett a legjobban. A Majin Buu-s már nagyon erőltetett volt, szinte már szenvedve néztem végig.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Totti5
Hangulatos!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
Trailer alapján mindenképpen ígéretesebb, mint a 3-4. rész.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

extra sensory
Az Ítélet napja 102 millióba került hozzávetőleg. A Genysis 170 millió. Számold hozzá a 23 évnyi inflációt... Az olyan filmek mint a John Carter 250 millió volt. Pedig nem is volt olyan látványos. Az aranyhaj és nagy gubanc egy animációs film és 260-at kóstált. Nekem úgy tűnik mintha spórolnának ezzel a Terminátorral.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

mégvadabbdisznó
Dragon Ball Z (sorozat)

21 napba telt végignézni, napi 4-5 óra ráfordítással. Gondoltam megnézem egybe mert mikor a TV adta nem is láttam minden részt a suli miatt és egy idő után meg is szüntették a vetítését. Egész korrekt volt, a Dragon Ball széria leghosszabb legkidolgozottabb darabja. A Cell és a Majin Buu harcok tetszettek a legjobban, na meg Goku első átváltozása SSJ3-ba. Voltak uncsibb részek is de egyben értékelve a sorozatot egy 8 pontot mindenképp adok rá.

Pihenek egy kicsit és jöhet a GT.

De szép bauxit, honnan van?

IMYke2.0.0.0
<2009> - The Hangover (Theatrical Cut) - 6/10
<2011> - The Hangover Part II - 6/10
<2013> - The Hangover Part III - 7/10
(2014.12.03)

Ez más filmekbe is megfigyelhető...

Emlékszem a 2010-es Starship Troopers - Marauder filmben gagyibban néztek ki a bogarak mint a 1998!- as első részben...

Mellesleg abból is csak az első rész jó. Az klasszikus, de folytatásai tipikus zs kategóriák.
LasDen
szimplán csak nem kész a CG szerintem...

Hát ja ! Ez inkább ilyen Ezüst Utazóra hajaz... Lehet, hogy a Fantasztikus Négyes fog segíteni Connorék-nak ?
Azt üzeni a rajongóknak, hogy a The Expendables 4 - el mindent jóvá tesz ! De szerintem ezt a franchise-t már rég feláldozták... <#idiota>
repvez
Bokafix2
Mert az Cameronos fém volt... ez meg másmilyenes. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Jim Morrison
gondolom ezt nem magyarok csinálták azért ilyen gagyi<#alien2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha mégis... tök jó grat, szupi!<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

REALista
A T2-ben élethűbb volt a folyékony fém mint itt...😄😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
én inkább a szar forgatókönyvet hibáztatnám, meg Slyt persze. Szenilis vénember....

sz4bolcs
Lens flare edition xDDD

J.J.: A Lens Flare legyen veled!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Daell Drow
A holnapi teasernek a teasere, LOL.