Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Orci ott hagyta a Star Trek 3-at. Nem ő fogja rendezni. Edgar Wright nevét rebesgetik...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
Húha, jól kigúgliztad, piros pont.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
Claire Danes a zs kategóriás emmy győztes színésznő...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

repvez
biztos, hogy lesz benne ilyen időugrálós rész,mert Swarci a FB oldalán irta, hogy a terminátorok,nem várnak az idövonalra ők csinálják.
Totti5
Egyszerű ilyen esetkben a rebút. Időutazás és máris lehet csavarni és összemosni mindent mindenkivel. Öregek-fiatalok, régiek-újak is szerepelhetnek a filmekben. Star Trekben ez adott volt, T-ben is megoldható nyilván.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

repvez
Nem láttam egyik Star trecket sem ugyhogy nem tudom milyen . De azt olvastam, hogy mivel a 3-4-et elqrták ezért az 1-2-t is elvetették és ugymond ujrakezdik a trilogiát és a mostani részben az 1-2-ből a jó részeket ujraforgatva alkotnak egy első részt majd 2017 és 2018 ban jön a folytatás .
Jobban örültem volna ha ugy oldaják meg mint a star warsban, hogy az eredetihez nem nyulnak és azok elé és mögé csinálnak folytatást és mondjuk csak a 3-4-et törölnék ki a sztoriból az 1-2-vel sztem semmi gond nem volt.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

<#idiota>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Kongy
Emilia Clarke (Trónok harca), meg Jai Courtney (Spartacus), akiket így kiszúrtam, de mindkettejüket bírom amúgy, csak megjegyeztem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tikal
lehet csak a trailer 6-os...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
4. résszel semmi baj nem volt, leszámítva, hogy a sztori is, és a hangulata is kicsit karcsú lett, de legkevésbé a színészekkel volt ott probléma. A 3. részben viszont a zs kategóriás forgatókönyvet, zs kategóriás színészekkel adatták elő, röhej volt az egész (főleg Kristana Loken női terminatorként). A T3 egy igazi film+-ra való film, és nem is láttam még más csatornán azóta.

Ez a 6-os korhatár karika egy kicsit aggaszt, nem azt várom el hogy legyen benne vér, sok káromkodás na meg öldöklés, hanem azt hogy legalább ne legyen annyira gyerekes.

Ha hasonló lesz mint az első rész (1999), akkor valszeg nem fog tetszeni ez sem.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.05. 19:21:18

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Akarod mondani: 4. rész, ha már...
A 3. rész vállalható volt.

//Mondjuk nekem mindegyik bejött valamiért.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tyler1
Kik azok?
Egyébként az még mindig jobb, mint borzasztó szar, zs kategóriás színészekkel elvitetni, lásd 3. rész 😊

LasDen
"...a sötét oldalt...és a fényt..." o_O

Synchronous
A T3-ban győzködi a terminátor Connorékat... a végére belátják hogy igaza volt.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

LasDen
Hinni akarok...

genndy
Melyik részben? Mert az biztos, hogy a 2-nek úgy lett vége, hogy megakadályozták az Ítélet Napját. Ezt meg Sarah mondja. Na akkor kinek higgyünk? 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Synchronous
Végül is mindegy, az ítélet napját nem lehet feltartóztatni. Ezt maga a terminátor mondta. Csak max késleltetni tudták. Ha megsemmisítették is a jövőből átjött termók csipjeit, az idő múlásával egy elektronikai vállalat vagy a hadiipar úgyis rálépett volna arra az útra ami a Skynet megalkotásához vezet.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

CalebJoe
<#smile>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
genndy
Nem azért mert haszontalanná vált, hanem mert biztosítani akarta hogy ne maradjon chip, amiből a CyberDyne esetleg újra kiindulhat, és mégis létrehozzák a Skynetet. Illetve az energiaforrása is eléggé megsérült (amikor a T-1000 átszúrta azzal a vasrúddal).

Seth
Jó kis aksija van 😄

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
120+ évig képes élni... csak szólok, ha esetleg nem ismernéd a Terminátor univerzumot 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bokafix2
Igen mert nyugdíjas terminátort játszik aki ottragadt a múltban. <#hehe>

Mivel kibernetikus organizmus az élő szövetek a fémvázon ugyanúgy öregszenek és pár évtized alatt megöregszik a külseje. Mondjuk az rejtély hogy miért nem ölte meg magát, miért illeszkedett be inkább a társadalomba... A T-800 az Ítélet napjában kicsinálta magát mikor már haszontalanná vált az ottléte.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Tikal
Ez mondjuk engem is érdekel... még így 2014-ben is 😊 Oké, látom, hogy a vonásai néha hasonlítanak Robert Patrick-ra, na de akkor is...

Ősz hajú Arnold meg giga LOL, miért kellett ehhez a filmhez hozzányúlni... pff..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

extra sensory
"A fantasztikus 4-esben a fáklya miért néger?"
"A T-1000 miért kínai?"
"A Star Warsban a rohamosztagos miért néger?"

Te totál rasszista vagy ember... most az összes színesbőrű szereplőbe bele fogsz kötni amit filmben látsz?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Mike
meg most olvasom, hogy az After Earth csúnyán bukott, meg mennyire szar film, hát nekem egész tetszett, igaz mondjuk a fejlett technológia melett a multifunkciós bot kicsit vicces, de ettől még nem volt rossz, Will Smith-nek ennél vannak sokkal ócskább filmjei is.

a mostani felhozatalban nem is tudom mi volt az amire azt mondtam , hű, ez de tök jó

Under the Dome - egész jó kis sorozat 8/10
The Physician - hát a könyv sokkal jobb 6/10
Maze Runner - 3/10
Planes 2 - hát... vmi történet is kellene 6/10
Guardians of Galaxy - mesefilm 4/10
Boyhood - na ez egész érdekes volt 8/10

Utoljára szerkesztette: Mike, 2014.12.05. 13:05:32

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sir Quno Jedi
Én mondjuk ismerek olyanokat, akik nem harcolnának ott életre-halálra egy nyomorult luvnyáé... igaz azok meg gyártanának fegyókat azé, meg ilyenek. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike
az a film egy fosadék, kocka utánérzés, tömény értelmetlenséggel egy csapat kasztrált fiúval akik még véletlenül sem gyártanak fegyvereket, csapdákat a dögök ellen, csak kertészkednek, 3 év után az első csaj láttán sem esnek ám egymásnak

egy csapat nem ivartalanított fiú nem így viselkedik, lásd mondjuk Legyek ura, vagy The 100

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kongy
Ez az új Terminator film sorozat színészek felvonulása, ahogy látom.. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Blasta
<#nevetes1><#buck><#falbav>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

" T-1000 miért kínai ?"

Ezt most komolyan megkérdezed? Így 2014-ben?

ForzaInter
ez a film nagyon rossz lesz..

Yo, Bitch!

Dynamic
Beszarok, hogy minden sci-finél van egy pár sasszem, aki kényeskedik a szar CGI miatt. Most komolyan, hol annyira zavaró? Jó, a legelső jelentben látszik (városkép nagy totálban), meg ugye a T1000-nél nyilvánvaló, de ott is a T2 miatt olyan, amilyen, de azonkívül? Végig olyan, mintha teszem azt egy Die Hardot néznél. Lőnek meg futnak.

Másrészt meg mit zavar, hogy a T1000 kínai? Alakváltó, nem? Nincs arca. Nem Robert Patrick az alapértelmezett. Lehetne egy néger nő is.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2014.12.05. 09:34:50
IMYke2.0.0.0
Jól van. Én már most rosszul vagyok attól a bizonyos "fordulattól".

genndy
Én azt sajnálom hogy az itthon is mozikba került, valódi bővített változatot nem adták ki semmilyen formában 😞 (én azt láttam először, és még jobb volt, hogy több szálat behozott a történetbe. A DVD-extrák között mondjuk benne vannak ezek a jelenetek, de azért a filmbe beleépítve volt az igazi).

IMYke2.0.0.0
<2001> - (imdb) - "Donnie Darko" - 9/10
(2014.12.04)

Director's Cut. 134 perc.
Továbbra is mestermű. Sok-sok évvel ezelőtt láttam a sima verziót. Az "időutazós" filmek non plus ultrája számomra.
S csak most vettem észre, hogy executive producere volt Drew Barrymore.

Blasta
He's back! 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

MerlinW
Theory of Everything (Stephen Hawking életrajz), nagyon szép film lett. Ajánlom.

[merlinw.org]

Ha minden igaz, azt az utat követi a film mint a 2009-es Star Trek. Egyszerre lesz folytatás és reboot.
Ez kb. minden évről elmondható. <#idiota>

<#szomoru1>Na ez az igazi Asylum - színvonal ! Ez lesz a Terminátor- filmek legalja ! T-1000 miért kínai ? A CGI bóvli, Jai Courtney meg már megint tini buzisan néz ki. Ráadásul Jason Clarke, John Connor-ként elég nudli ! Emilia Clarke viszont jó ! De ez a film akkor is bukta lesz !
Ja..és hol maradt J. Jonah Jameson és Doctor Who ?
Kongy
Érdekes lesz ez a 2015. Igazi reboot-ok, meg régi címek folytatásainak az éve lesz...

Devv
Először mikor mutatják a csajt, tiszta Linda Hamilton. A T1000 is kicsit hajaz a régire. Schwarzenegger meg Schwarzenegger! 😊 Tetszett!
repvez
Bár ami kiderül ebből ,hogy próbálják összekötni az előző részekkel , mert sok benne az utalás. Most Sarah conor (márha ö a copfos csaj) mondja, hogy menjen vele ha élni akar, T2-ben meg ugye svarci a gyógyintézetnél.
Bár azt nem értem, hogy az első 2 részt miért kell ujra forgatni benne. ezt simán lehetett volna az első elötti rész, mert igy olyan mintha ki akarnák törölni azokat és modositani a történeten.
genndy
Jaj.

Nekem a Freeza és Cell saga tetszett a legjobban. A Majin Buu-s már nagyon erőltetett volt, szinte már szenvedve néztem végig.

Totti5
Hangulatos!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
Trailer alapján mindenképpen ígéretesebb, mint a 3-4. rész.

extra sensory
Az Ítélet napja 102 millióba került hozzávetőleg. A Genysis 170 millió. Számold hozzá a 23 évnyi inflációt... Az olyan filmek mint a John Carter 250 millió volt. Pedig nem is volt olyan látványos. Az aranyhaj és nagy gubanc egy animációs film és 260-at kóstált. Nekem úgy tűnik mintha spórolnának ezzel a Terminátorral.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick