106844

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Köpök a sírodra 3 (2015)
Lekötött, érdekes volt. 7/10
Láttam The Martian-t is, alig pár nap kellett hozzá. Mindig találtam más elfoglaltságot. -
Ne gyerekeskedj már. (Ne, azért ne is:) -
StrikeFor #90820 Knock Knock! látta már valaki? nagyon kemény volt! van valahol elemzés? -
Entourage
Jó féle volt. Az első 3/4 órában tök jókat röhögtem, pörgött a film, jöttek a poén, minden fasza volt. Aztán elfogyott a sztori és szét kellett húzni még 1 órára. Mert ez a sztori max 1 óra. A mellékszálak viccesek, jópofák voltak, de nem tudtak azért túl érdekesek lenni. De az élmény azért kárpótol valamelyest. Az egészet, ahogy a sorozatot is, most is Ari Gold vitte a hátán.
6/10 -
Még nem volt szerencsém hozzá - többször került a címe elém -, de a posztere eltántorított (néha ez is előfordul).
Mindenesetre, most már ránézek.
-
A The Con Artist láttad? Hasonló heist film. Néhol kiszámítható, de azért érdemes megnézni, az is jó móka. -
[2012] - (imdb) - "Dodookdeul" (The Thieves) - 7/10
(2015.10.10) (136 perc, dél-koreai)
Kiváló szereplőgárdával - egy kicsit "Italian Job"-osan és "Ocean's Eleven"-esen - egy dél-koreai és egy hongkongi tolvaj csapat együttes erővel készül ellopni a hatalmas Nap Könnye gyémántot.
Az akció közben ismerjük meg csak igazán a tagokat, és az indítékaikat is, és természetesen (mivel tolvajok), senkiben és így egymásban sem bíznak.
//Remek szórakozás volt. Tényleg kiváló férfi szereplőgárdával (Kim Yun-Seok, Lee Jung-Jae, Oh Dal-Su, Shin Ha-Kyun) és nagyon-nagyon fincsi női szereplőkkel (Kim Hye-Soo, Gianna Jun, Lee Sinje (avagy Angelica Lee)), az akciók bár némiképp visszafogottak voltak (nem lehet ugye mindig maffia-módszerekkel elintézni dolgokat), de azért panaszra így sem lehetett ok.
Az akciók és fordulatok egyszerűek voltak, az egész lazán volt tálalva. -
the martian
nagyon jó film volt egészen addig amig el nem ájult addig élveztemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de nagyon fasza film, tényleg, érdemes megnézniaz utána következő utolsó feszültségkeltő mentéses jeleneteket már túlzásnak éreztem (jajj vajon ugyanolyan sebességgel jön? jajj messze van jajj) na azokat ott már picit untam, szerintem ez már sok volt bele.
-10perc a filmből és kurva kellemes szórakozás -
Terminator Genisys
Tudom, hogy utálni kellene, de igazából ez a film teljesen vállalható. Messze élvezhetőbb, mint az előző rész, a borzalmas B-kategóriás 3. résznél meg a szarja is különb lenne. Az a helyzet, hogy ebből a sztoriból olyan nagy dolgokat nem lehet már kihozni, a Genisys bátran hozzányúlt az elődökhöz, de mutatott újat is. Nem több, mint igényekre szabott látványfilm, de azért nem olyan katasztrofális, mint ahogy elő van adva. -
akkor tessék , sensory súgott egy esti filmet ˘˘ -
uh , köszönöm. :) ez lesz az!!
-
Paranoia 1.0 -
Leon 2.0, amikor Jean Reno rájön hogy a nanobotok miatt kívánta egész életében a tejet. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Engem is érdekelne ez a film érdekesnek tűnik. -
csőtök. Lenne 1 film , minek címére nem jövök rá. Vagy 6 éve láttam...
kb tömören: Csávó aki a főhősünk, csak tejet iszik, így ismerjük meg a film elején.Ahogy megy a film előre, tisztul ki, hogy nanobotok vannak az emberekben, ami a táplálkozási szokásaikat befolyásolja. Aztán zajlik az élet meg mi egy más... nem tudom pontosan mi. Meg van egy hajléktalan a Ház pincéjében akiben nincs nanobot stbstb
film végén mikor a főszereplő azt hiszi h megszabadult a robotoktól , és lenne vége a filmnek , lehet látni a hűtőjét h tele van csak narancslével vagy mivel.
kb ennyit tok leírni a filmről .D
talán még annyi rémlik h a címében van verzió szám... pl. : nemtommiafilmcime 1.0
előre is köszi ˇˇ -
Ignoráld, akit meg érdekel, majd jót szórakozik. -
inkább ne tennék -
-
Jövőre kezdődhet a Feláldozhatók 4 forgatása....... -
The Martian ( 3D )
Remek volt, a 3D-s Mars kameraállások, látványok hatásosak voltak. Űrben játszódó részek szokásos csúcs minőség amit láttunk már 1-2 elmúlt filmben is. Föld-Mars kapcsolata vicces, humoros volt. Könnyed, nagyon szórakoztató, látványos izgalmas, jóféle zenékkel. Matt Damon jól játszott, jó volt a karaktere.
9/10 -
Nyiri #90803 Coen tesók mindig a karakterekre mentek rá. Nem egy filmjük történetileg necces, de a karakterek kidolgozása pazar. -
Szerintem már a második rész is mélyrepülés. Mivel ez is Tim Burton mozi akárcsak a kultikus első rész, csak kevesen vallják be maguknak, hogy ezt nem kellett volna. -
Trailer alapján: túl sokat fog, keveset markol.
Meglátjuk. -
O-oo-ohh-szká-háááár...
-
Most el leszek átkozva, de mikor először láttam, 9-10 évesen, én akkor tudtam értékelni a gyerekes baromságot....:D -
Prof William #90798 Kevés film olyan filmet láttam eddig aminek nézése közben kedvem lett volna kitépni saját gerincemet, hogy aztán azzal verjem agyon azt aki ilyen mocskot a vászonra okádott... A Batman és Robin ezen kevés filmek egyike...
Tényleg minősíthetetlenül rossz. -
A harmadikban a neon bandás rész faszán nézett ki tetszett a design, amúgy kaka, Burton-al kíváncsi lettem volna a többi részre hogy oldotta volna meg. -
B&R a Silver age és Adam West féle Batman korszakkal rezonál erősen. Teljesen full retardba nyomták... -
Pont nemrég néztem én is meg a régi Batman részeket vagyis csak a harmadik részig, mert a negyedikbe már csak bele-bele kezdtem, tekertem azt már nem bírtam. Egy véleményen vagyok amúgy veled. -
De hát így úgy érezheted, mintha te is ott lennél a forgatagban, kapkodod a fejed és alig látsz valamit az összképből. Mindenki dicséri Greengrasst, hogy a Bourneban milyen kurva jó a rángató kamera. Pedig leginkább hányni tudnék tőle. De úgy gondolom, mint sok mindent a filmekben, ezt is lehet jól csinálni, csak okosan meg mértékkel. Mondjuk szerintem a JW-ben ez éppenséggel nem volt probléma.
A repülő dinók meg magyarázhatók azzal, hogy nem kifejezetten vadásztak az emberekre, hanem inkább csak elrepültek. Szóval volt aki támadta az embereket, volt aki nem. Ezzel védhető a dolog, de a felvetés helytálló. Lásd Marvel... -
Batman 1989
A reboot előtti széria legjobb filmje. Jól összerakott sztori, jó szereplők, és mindenekelőtt nem a látványra építettek mindent. Lehetne vitatkozni hogy Nolan Batmanje jobb-e vagy Burtoné... szerintem mindkettő máshogy jó, és nem érdemes őket összehasonlítani. Míg az új Batman a realizmusra épít jobban addig Burton a rá jellemző remek fantáziavilágot építi fel és kellő kohézióval tartja benne össze a dolgokat. Nem ízléstelen, nincs túlcsicsázva (lásd: B&R) és hozza a kellő hangulatot is. Az akkori kor lehetőségeiből kihoztak amit lehetett.
9/10
Batman visszatér 1992
Tartja magát az első részhez, itt sem lett rossz a kivitelezés, de a Pingvin számomra közel sem annyira kultikus ellenfél mint Mr. Dzsé... a catwoman karaktere kissé giccsesre sikerült, de csak néha észrevehető, az összhatás szerencsére elnyomja. Akcióban itt sincs hiány bár nekem ez a jeges képi világ nem jön be annyira mint az előző filmé.
7,5/10
Mindörökké Batman 1995
A váltás érzékelhető: elkezd a teljes komolytalanság, a ripacskodás, és az ízléstelen látványorgia irányába billenni a sorozat, de még csak kezd. A rendező ezt egy előételnek szánta a mindent tönkretevő 4-dik részhez, amely után méltán jegelték a Batman kosztümöt majdnem 10 évre, és szórták méltán az arany málnát a tehetségtelen brigád arcába. Bár már itt is van túljátszott szerep, blőd képi világ és logikátlanságok a sztoriban. A szerelmi szál teljes eligénytelenedése itt veszi kezdetét. Ami csak rosszabb lesz a következő résszel.
5/10
Batman és Robin 1997
Uma Thurman-t jó színésznek tartom de itt borzalmas. És borzalmas George Clooney, Chris O'Donnell és Alicila Silverstone is. Ja és Arnold is.
A képi világ egy olcsó vásári komédia... ízléstelen színkavalkád, táncoló buzik, vonagló farsangi jelmezes képződmények, ordenáré zene... és mindezek közepén Batman és Robin aki Méregcsókra licitál és közben bénán poénkodik. Batman akkora sztárvendég lett hogy Gálaműsorok és Fesztiválok díszvengéde Robinnal... [facepalm]
Ezzel mi volt a rendező célja... milyen Batman ez bassza már meg? Ez az egy jelenet tökéletesen elmond mindent a filmről. Alfredről meg kiderül hogy profi programozó, mérnök és ruhatervező.
Idióta történet, idióta motivációk, hatásvadász ízléstelen jelenetek és párbeszédek... ez megy 2 órában... és a szerelmi szál.
Minek erőltetik?? Miért van ott egy nő Bruce mellett aki kb. 2-3 jelenet erejéig szerepel és semmi súlya nincs a történetben és nem kezdenek a karakterével semmit... csakúgy levitál ott magában a nagy semmiben. Egy zsákutca volt ez is, felesleges volt azt a nőt beletenni, nem értem minek kellett erőltetni ezt a vonalat.
A Bruce gyerekkoráról szóló 3 másodperces flashbackek tökéletesen feleslegesek és súlytalanok, érthetetlen miért került ez is bele. A seggre zoomolós suit up-ok meg egyenesen röhejesek voltak. Szóval ezt az embert örökre tiltsák el Batman film rendezésétől.
pontozhatatlanul szar
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.10.09. 22:54:21 -
Ha agyatlanul nézi az ember akkor még csak el is menne a film,de miért kell a sok clisével megoldani a storit? a munkamániás nyámnyila csaj 2 mondat alatt átváltozik egy családját védő amasonná. A harcedzett katonák semmirevalók mégcsak el sem találnak semmit.
A dino spec képességei csak egyszer aktiválodnak aztán soha többé nincs rá szügsége.
ÉS még lehetne sorolni,de ami a legtöbb uj mozinál megfigyelhető az a túlzás mindenben , ha jön valami veszedelem vagy a felmentő sereg abból annyit kell a vászonra tenni, hogy ellepje minden részét.
Itt is a repülö madarak egymást érték mig hajkurászták a népet aztán meg ugy eltüntek mintha egy szem se lenne belőlük.A transformerszbe is egymás valógába értek a vadászgépek .
Sokkal jobb lenne ha a menyniség helyett a minőségre mennének rá és a kapkodásos kamerás jelenetek helyett egy hatásosabb jelenetet raknának össze . -
ja és a film elején a zene egyes taktusai tuti, hogy a Star Warsból vannak.... -
Jurassic World
Nem volt ez olyan szar, mint mondjátok. Persze nem volt jó, legjobb esetben is totál közepes. Sok helyen kilógott a CGI dinóláb. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen kaliberű film ezt megengedi magának. Volt ahol jó volt, de sok helyütt nagyon átlátszó. Sőt, az egyik jelenet, mintha egyenesen egy játékból lett volna. De nem is ez volt a legnagyobb baj. Egyszerűen a sztori nagyon meh volt.
A gyerekek elsőre elég idegesítők voltak, de a végére azért elég tűrhetőek lettek. Pí vezérigazgató karaktere is tetszett, elég korrekten állt a dolgokhoz. Tetszett, hogy nem valami tipikus pénz mániás bizniszmant csináltak belőle. A sok homage is bejött, amivel tisztelegtek az első rész előtt. És Chris Pratt és Bryce Howard is kapnak jó pontot. Az előbbi, mert jól hozta a badass csávót, az utóbbi meg, mert nagyon dögös :D
5/10 ... lenne, de a T-Rex belépője a végén megér még 1 pontot... -
Mitől számít valami horrornak? -
Szerintem sem horror, de mindehol az írják, és hát ki vagyok én...? -
Nyiri #90787 Én is imádom, de szerintem nem horror :) -
Az Álmosvölgy legendája - (1999)
Horror
Ez a film még évek elteltével is fantasztikus. Színészi játékok, látvány, mind-mind parádés. Burton rendezése, látásmódja nagyon érződik a filmen. Imádom. -
Katalizátor #90785 Najó, belegondolva az első rész is elég sötéten végződött. De legalább túlélte a punci! :D -
Katalizátor #90784 Te jó ég! Mikor ült ennyit utoljára a topic?
Szal a lényeg, hogy annyi negatív visszhang és rossz előérzet után, most megtekintettem a Terminator: Genisys-t!
Baszki srácok nekem bejött!!!
De tényleg! Magam is meglepődtem a film nézése közben, hogy kifejezetten élvezem! Tetszettek az újraforgatott jelenetek is, kibasokszor láttam az eredetiket és pöccre úgyanúgy adták elő. Tetszett a pozitív vég is, tudom ez a legnagyobb sallang, mégis a Terminator filmeknél csak a sötét végű részek voltak szarok.
Maga a film persze nem szárnyalt cameroni magasságokon, a tálalás kb a The Avengers szintű hollywoodi blockbuster, mégis volt bennem egyfajta nyitottság most efelé. Talán öregszem, de úgy éreztem, ha már nem kaphatok manapság a 80-as, 90-es évekre jellemző stílust, akkor talán próbálhatok kibékülni ezzel az újjal. Persze nem volt akkora mennyország, mint az 1-2, de nekem abszolút hozta a Termi-fílinget, para volt ez a sok robot is és nem baszott fel az időugrálósdi sem. Nyál, csöpögő rágógumi, szar CGI, de tűrhető sztori, tűrhető színészek, na és persze Arnold Schwarzenegger!!! Pontozni sajna nem tudom a filmet, mivel a filmesztéta és a kisgyerek sarkalatos pontjai között érzem magam, totál lehetetlen!
Lényeg: nekem bejött, tuti újra is nézem! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már a Trójában is megúszta... ott sem hal meg.