Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mad Max-hez meg annyit hogy akarom!
Rohadtul sokat vártam rá nálam ez megüti a kategóriát.nem egy MM2 de elég.
1:50-nél a hangfal kocsin gitározó pasas meg badass.remélem kőkemény zene lesz és bár az elektronikus zenék felé húzok,de ide valami hörgős metált tudok elképzelni vagy pont ezeket a nagy-zenekari műveket
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Kedvencem az volt amikor a beépült Hydra ügynöknő kikapcsolta a álcagenerátorát és... 1-2 változtatással de PONTOSAN ÚGY NÉZETT KI MINT ELŐTTE.
Hasselhoffék meg ott hüledeztek, hogy hogy bírta őket átverni ennyire...
Úgyhogy megtanultam: dán filmet, dán rendező által rendezett filmet AJÁNLOTT megnézni.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
tán valami dán film
de valami eszméletlen jó, izgalmas, végig leköt, igazi kis üde krimi. nyomozgatással, miegymás.
10/10
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Na ez tényleg jó volt, sőt nagyon jó.
Viszont a téma szerintem elkésett, úgy 30 éve ez nagyon ütött volna. Persze most is aktuális sajnos...
Seagal már nem lesz jobb ez tény, fiatal korában sem voltak túl jó filmjei de ott még jobban bírta a gyűrődést. Ez nagyon pipafüst volt, a szokásos zs-action, +idióta szövegek.
4/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(2014.12.06)
Nem volt rossz.
A másodvonalas szereplőgárda jó volt: Milo "Jess" Ventimglia és Katee "Starbuck" Sackhoff még mindig rendben van.
Robert "T1000" Patrick bácsi mellett pedig ott feszített kedvenc űrhajósom, Alan "Wash" Tudyk. Jason "Brodie" Lee csak ráadás volt.
Sztoriról csak annyit - mert amúgy látni kell -, hogy hősünk nem egy szuperhős 😊.
A becenevek nyilvánvalóan filmjeikből / sorozataikból vannak...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.07. 09:05:33
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ehh, ez "vicces" volt... de inkább kínos. Ha már nem tudsz az erdőben maradni és arra tévedő turistákat felkoncolni mint minden valamirevaló farkasember, akkor legyél rendőr és üldözd a bűnt... farkasemberként. Ezt az iszonyat gyenge kivitelezést azzal próbálja kompenzálni a film hogy nem veszi magát komolyan és minden erőltetett poénnál emlékeztet rá hogy vígjátékot nézel.
Ez a taktika ott hasal el hogy a film még így sem lesz élvezhető... de egyáltalán. Mintha egy bézbóz ütővel jól kupán verne valaki és utána mosolyogva benyögné hogy "csak vicc volt". Hát kb. ennyire futotta a Wolfcop-tól.
2 pont... azt is azért kapja mert van egy-két elviselhető jelenet.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Más: megnézett filmek:
And Then There Were None (1945) (ez nem más mint a Tíz kicsi indián)
Régi, de jó kis Agatha Christie megfilmesítés. A végéig nem lehet tudni mi a megoldás, illetve találgatni lehet, de nem nagyon érdemes, túl sok a lehetőség. Nekem viszont a valódi megoldás sántít (technikailag). A színészek kicsit néha túljátsszák, mintha színpadon lennének. Ettől még jó.
7/10
The Maze Runner (2014)
Nem volt ez rossz. A gyerekszínészek nem rosszak (Joyent jó volt viszontlátni a Trónok harcából, messze ő volt a legjobb), az útvesztő megvalósítása kimondottan jó. Ha akarnám persze darabokra tudnám cincálni a filmet logikailag, de nem kell, lekötött végig, mindig történt valami. Jöhet a következő rész, lehet hogy könyvben is elolvasom.
6/10
Lucy (2014)
Jaj. Ez mi volt. Értem én hogy szórakoztató film, meg fikció, de ez nekem akkor is sok. SJ-t mondjuk jó elnézni, csípem, meg elég jó színésznő is. Morgan Freeman is hozta a kötelezőt, a de a történet meh.
4/10
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
@genndy
Legelőször a Gamer jutott eszembe a történetről. Csak az ugye egy agyatlan lövölde az egész (a maga műfajában remek film az is).
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.06. 17:38:01
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nolan-szobor +1.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De hogy lenyugtassam kedves Imy-t, nem ajnározom többet Nolan-t a mai nap. Az Insomnia-nál például úgy álltam föl hogy: "Jó volt, de többet nem nézem meg." Tehát ő sem tökéletes rendező.
Ízlések és pofonok. Láttam embert, aki megállás nélkül ásítozott és a barátnőjét zargatta és dumálta végig a filmet, láttam kölyköket, akik kijöttek és sírva röhögtek, hogy mi volt ez a gyökérség.
Én is láttam a film rengetek hibáját (kezdve a "szeretet megold mindent" szöveggel, végig azon hogy egyes karaktereket (néha feleslegesen) egész rendesen kidolgoztak, másokat kevésbé, a legeslegvégéről nem is beszélve), de ennek a filmnek pattanásig feszülve néztem végig (meg mellettem is az egyik kiscsaj, szinte bele akart mászni a vászonba), mind a 2,5 (?) óráját. Monumentális, lenyűgöző (látványban, zenében, színészi játékban), megindító.
Nagyon megérte.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jobban örültem volna ha ugy oldaják meg mint a star warsban, hogy az eredetihez nem nyulnak és azok elé és mögé csinálnak folytatást és mondjuk csak a 3-4-et törölnék ki a sztoriból az 1-2-vel sztem semmi gond nem volt.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha hasonló lesz mint az első rész (1999), akkor valszeg nem fog tetszeni ez sem.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.05. 19:21:18
A 3. rész vállalható volt.
//Mondjuk nekem mindegyik bejött valamiért.
Egyébként az még mindig jobb, mint borzasztó szar, zs kategóriás színészekkel elvitetni, lásd 3. rész 😊
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]