106839

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
kjhun #90897 Már, hónapokkkal korábban láttam, a Terminator: Genysis szinkronosan. (A CAM-os verziót.)
Amúgy, pár hét múlva, megveheted lemezen is. (A BD ~3* többe kerül.) Ugyanígy, az ARGO 2 is. -
bizonyos filmek nem fognak megjelenni nálunk szinkronnal? mert még nem láttam a terminátort sehol , meg a argo2-t szinte már az összes film kint van amik utánna adtak a mozik ,de ezeket még nem láttam, bár az argót ugy gondolom, hogy szolidaritásbol nem került ki a virágboltba, mint az első rész támogatva a magyar filmeket. -
Avengers AOU
Ezúttal már kicsit megerőltették magukat az írók, a sztori egész emészthető, de a karakterkidolgozás továbbra is felszínes. Cápasrác és Lávalány egyenesen rohadt idegesítő volt. -
Én mindig mindenhol azt hallottam, hogy Kurt Russel lett volna eredetileg Solo.
Egyébként Hamill nem is oly rég szerepelt a Kingsmanben is. -
Ja, és amúgy Mark Hamill szinkronizál is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
The Martian - 5/10
-----------------
Egy nevenincs rendezotol ez elismerésre méltó alkotás lett volna, Ridley-tol minimum gyengusz. Természetesen ez is tul hosszu mint manapság minden szaros film amirol azt gondolják hollywood-ban, hogy a hossza hozzáad a minoséghez. Nem, nem ad hozzá.
Damon jó volt, a tobbi színész is rendben volt, de az irodában alvó -és élo- fizikazseni fekasrác karaktere nevetséges volt. Hagyjuk már az ilyen ordas kliséket, pls! Alapjában véve nem unalmas, csak annyira nem izgalmas, hogy pár résznél ne kezdjek el máson gondolkozni.
Továbbá eros párhuzamok voltak hasonló filmekkel -Apollo 13, Red PLanet- amire nem mondom, hogy koppintás, de akár még az is lehet.
Eros kozepes film, tokéletesen alkalmas otthoni nézésre, felesleges pénzt kolteni rá sztem. -
Mentőexpedíció
Hát amennyire behypolták a filmet, valóban nem olyan nagy durranás. Meg "tele van tudományos magyarázatokkal". Nagyon nincs tele, vagy én vagyok túl műszaki képzettségű, de pld amit a néger srác is kitalálta a mentőakcióhoz, azt már az első jelenetnél levágtam. Tény hogy vannak benne klisék, meg érdekes megoldások, de helye közzel valóban korrekt a film. A nagy világszeretet még engem is elkapott, meg is lepődtem. Egész jól sikerült beleélnem magam a sztoriba. Kurva sok jó poén volt benne. Meglepően sok és jók :)
8/10, de lehet azért csak ennyi, mert valami vén k**va ott pofázott mellettem végig a film alatt....
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.10.18. 22:37:52 -
Terence Hill meg majdnem Rambo lett ( nem vicc). -
Aki nem tudná: Hamill rengeteget szinkronizál, pl. ő A Joker a jobb féle Batmanekben. Gondoltam megosztom ezt az infót.
Ja amúgy a lenti poszter fék. Ez az igazi:
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.10.18. 22:23:17 -
És hát ne felejtsük el, hogy Mark Hamill szinkronszínészként mennyire zseniális.... -
Masreszt Mark Hamill tipikus szepfiukent kezdte amig SW1-2 kozott egy balesetben eltort az allkapcsa es az orra.
Azutan nem sok baber termett neki azon a teren:) Viszont szinkronszineszkent zsenialis lett.
Plusz 2009-ben Emmyre jeloltek kapott Darth Bane megformalasaert a Clone warsban:)
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2015.10.18. 22:08:03 -
Hamill Joker szinkronmunkái azért ott vannak az élen, azt valljuk be. -
részben igaz. Viszont Hamill szinkronszínészként találta fel fel újra magát. A Batman: TAS óta ő a definitív Joker. A 90-es évek óta folyamatosan dolgozik szinkronhangként, nem csak Batmanben persze. -
Hjah bár Hamill voice actorként azért elég faszásan tolja :) -
hiper KOCKA #90883 Ez is azt mutatja mennyire megfordult a helyzet, mert azok közül az emberek közül akik az első Star Wars-ban szerepeltek senki nem futott be csak Ford.
Senkitől nem tudok egy komolyabb szerepet vagy filmet megemlíteni. Most is csak azért vették le őket a polcról mert forgatják az új részeket, különben a kutya se foglalkozna se Hamillal se Fisherrel, se a többiekkel. -
Azt tegyük hozzá, hogy Ford az SW előtt már filmezett, azért is volt hollywoodban, de nem voltak igazán gyümölcsözőek a szerepek, ezért volt félállásban asztalosként a forgatáson..... -
Csak egy kis érdekesség: eredetileg Al Pacino kapta volna Han Solo szerepét, csak nemet mondott (szerencsére). Ford pedig egy sima asztalos volt akkoriban és úgy próbált szerencsét a castingon.
további döbbenetek:
Travolta lett volna eredetileg Forrest Gump, de mivel nem vállalta Tom Hanks-nek jutott a főszerep.
Jake Gyllenhaal kapta volna az Avatar főszerepét, de ő inkább Perzsia hercegét választotta. (gratula neki)
Az első X-men filmben Russel Crowe lett volna Rozsomák, de nem tudtak megegyezni mert Crowe túl sok pénzt követelt a szerepért. Így lett Hugh Jackman-é.
Sean Connery lett volna Gandalf Ian McKellen helyett a Gyűrűk Urában.
Tom Selleck kapta volna eredetileg Indiana Jones szerepét de már aláírt a Magnumhoz.
Nicholas Cage szerepelt volna a Pankrátorban Rourke helyett viszont meghátrált mert úgy érezte nincs ideje felkészülni.
DiCaprio játszotta volna Patrick Bateman szerepét az Amerikai Pszicho-ban, de túlságosan félt a negatív reakcióktól ezért nem vágott bele. Ezután jött Bale.
Lance Henricksen lett volna eredetileg a Terminátor, de a fizikuma nem volt meg hozzá így Arnoldot választották a szerepre... még jó.
Dustin Hoffman visszautasította a Keresztapa egyik főszerepét, ezért Al Pacino írt helyette történelmet.
Will Smith-nek tálcán kínálták a Mátrix főszerepét, de mivel fel sem fogta miről szól az egész film, így visszautasította.
-
Nekem tetszik.
Aki búj, aki nem - 2003
Horror
Mégis megnéztem. Se nem jobb, se nem rosszabb mint az első széria. Nagyon valószínű, hogy a harmadik rész kihagyom.
(szerk.: az első rész 2001-es, tévesen írtam.) -
én is azt néztem, aztán végigkövettem és akkor látom, hogy az nem is az övé :D fasza kis fűrész lett volna belőle :D -
klasszik, nekem tetszik. Mondjuk érdekes, hogy nincs rajta Hamill...
A csajnak a botja meg olyan, mintha neki is lenne rajta egy vörös fénykard sugár :D -
Befutott a Star Wars 7 posztere:
-
-
Mire készülsz? Nosztalgia matyizás? Nemrég a neten összefutottam azzal a képpel (egy félmeztelen nő), amire életemben először maszturbáltam. Egy Rakéta regényújság hátlapján volt. Kíváncsiságból rárántottam, hatalmas élmény volt. Rég elfeledett emlékek, érzelmek rohantak meg. Éreztem a sütemény illatát, amit nagymamám a konyhában sütött, miközben a Rakétát "olvastam"... nem vicc. Most elmorzsoltam egy könnycseppet.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.18. 15:50:33 -
Area 51
Kézikamerás film. Srácok bejutása az 51es körzetbe. Elég jól indul, de amikor már bejutottak, na onnantól már nem tudnak mit kezdeni a gondolatokkal a rendezőék meg az iróék aztán túlpörgik. Egyszer meglehet nézni :) meg én amúgy is szeretem a témát.
Ha tudtok jó UFO-s, idegenes filmeket párat írhattok. -
[2015] - (imdb) - "Mr. Holmes" - 7/10
(2015.10.17) (104 perc, brit)
Lassú volt - ahogy a történetben 93 éves Sherlock Holmes (Ian McKellen) is az volt, aki 35 évnyi távolságból próbálja összerakni egyetlen megoldatlan ügyének részleteit a szenilitással harcolva. Utóbbi ellenszeréért - a dél-amerikai sárgafa (Xanthoxylum americanum) leveléből készült főzet és lekvár - egészen Japánig képes elutazni, Tamiki Umezaki meghívására (Hiroyuki Sanada), ahol egy újabb, személyét is érintő eset rajzolódik ki előtte.
Hogy a több mint 30 évvel korábban tragikusan végződő ügy végére pontot tehessen, minden erejét és emlékét össze kell szednie. Ebben segít neki a vidéki élet, a méhek gondozása, és a házvezetőnőjének (Laura Linney) kisfia.
A filmet reklámozó trailer annak idején pörgősebbnek adta el a sztorit. Viszont Gandalf bácsiért és a Sherlock miliőért már megérte végignézni.
Akcióra éhezőknek, és az öregségtől irtózóknak nem ajánlom. -
Aki búj, aki nem - 2003
Horror
Nos, a film megtekintése után nem tudtam eldönteni, hogy ez komoly vagy paródia. Komolynak túl komolytalan viccesnek meg nem nevezném.
A filmnek egyébként vannak jobb pillanatai, de inkább felejtős kategória. Nem tudom megnézem e a második részét.
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.10.17. 23:01:55 -
retard -
Az idő előtti elhantolás
Horror
Tegnap este egy klasszikus, alig ismert horrort kerestem, találtam és nagyon jól szórakoztam.
Edgar Allan Poe álltal írt novella az alapja a filmnek (Elsietett temetés), és szerencsére a film tökéletesen szállítja a Poe által megszokott borzongást és nyomasztó légkört, hiszen ki ne érezné át, ki ne rettegne attól, hogy élve eltemetik.
Klasszikus, kötelező, annak, aki el tud vonatkoztatni azon, hogy a mű 1962-es, ezért az "effektek" néhol mosolyogtatónak hathatnak.. -
pauly #90869 Esetleg ez?
szerk: ja,látom már megvan :)
Utoljára szerkesztette: pauly, 2015.10.17. 12:58:15 -
Örülök, hogy tudtam segíteni :) -
StrikeFor #90867 yeah! ez az :) thx
jó sok része volt...
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.17. 12:53:22 -
Netán ez volna? Guns (1990)
"A South American gunrunner uses an island in Hawaii as his base of operations. A squad of beautiful government agents is sent to put him out of business."
Itt a trailere
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.17. 12:33:33 -
Naked Weapon (2002): esetleg?
Hátha segít ez.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.17. 12:29:08 -
StrikeFor #90864 help! 90-s évek volt azt hiszem 2 film VHS-en ahol 3 nagy csöcsű csaj nyomozgatott valami trópusi szigeten.....valakinek beugrik a film címe? olyasmi volt mint a charlie angyalai tehát telefonon megkapták a feladatot és mentek és kommandóztak....meg néha mutatták őket félmeztelen....ilyen erotikus akció film volt -
? -
The Martian.
5/10
Kliséktől hemzsegő túlreklámozott középszar. -
micsoda fos cgi -
Tiszta Jumanji csak itt nem a társasjátékból jönnek elő hanem egy gyerek könyvből. -
Hasonlít ehhez. Ebben is van mindenféle kreténség. -
Zombik, Vámpírok, Idegenek egy vígjátékban, már tényleg nem tudnak mit kitalálni Hollywood-ban.