Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.15. 17:18:24
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Konkrétan amiatt a film miatt vettem egy nagymotort több mint 14 éve. Szóval számomra eléggé meghatározó/emlékezetes marad. 😉
Mondjuk nem hiszem, h. van olyan, aki az első részre jobban emlékszik..
Kicsit sablonos volt, kicsit unalmas számomra, de nem volt rossz. Poénok elég pihentek voltak, de azért ez még előnyére vált a filmnek (bár néhol már erőltetettnek éreztem, pl. a táncolós rész a végén). Bradley Cooper mosómedvéje tetszett, ezt valószínű a szinkron biztos nem adta át, Batista is mérföldekkel jobb volt, mint az eddigi filmjeiben, hátha még a végén lesz belőle valami (khm..új Bond film).
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.12.14. 23:25:38
hát ez eléggé a ciki kategória, bár egyszer nézhető
Míg a Foxnál valami über Fantasztikus 4-es - X-men team up filmet terveznek.
Meg persze teljes káosz van a stúdiónál.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De felolem legyen postas, már kurvara unom amikor egy orstoba példán megy a vita, semmi értelme.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Te írtad: " jelentos politikai szerep".
A politikailag jelentős egyedül Palpatine volt. JarJar csak egy idióta, "egy küldönc akit megbíztak egy melóval." Ha ő nincs, küldenek egy másik hülyét.
PONT.
A példád volt rossz, mivel egy postást senki nem manipulál, az csak egy kuldonc, megbízzák egy melóval.
Tokéletesen tisztában vagyok a torténtekkel, nyilvánvaló, hogy a Sith manipulált mindenkit, de azokat a szavakat akkor is Jar Jar mondta ki elsonek (igen, nem kizárt, hogy valaki más is kimondta volna ha Jar Jar nincs abban a pozicioban, de ez kurvára lényegtelen).
Egy postásnak SEMMI koze sem hozzam sem a cégemhez ha levélben rugnak ki. Jar Jarnak sokkal tobb koze volt ehhez az egészhez, akár manipulálva volt akár nem PONT.
Move on.
Mos Eisley nem hiszem, hogy a legjobb példa, annak a lakosságát egy az egyben le lehetne nukázni. 😄
"akkor is az o bolhányi agyából pattant ki az otlet."
Egyáltalán nem ő találta ki. Nézd meg még egyszer a filmet. Palpatine manipulálta a szerencsétlent, meg az egész bandát.
(2014.12.13)
Tetszett. Denzel Washingtonnak rettentő jól állnak az ilyen szerepek. Amúgy is csípem az ilyen hűvös igazságosztó karaktereket.
Csókás Márton pedig hab volt a tortán.
Az egész Star Wars univerzumot olyan blazírt lények népesítik be hogy a fal adja a másikat. Csak ha Mos Eisley-t az űrkikötőt vesszük alapul, minden második teremtmény kinézete kivált az emberből egy "wattefakkot". Ebben a közegben egy nigga jelenléte tökéletesen észrevehetetlen. 😄
Jar Jar nem igazán ideillő példa, neki a jelleme és a tettei voltak igazán idegesítők, nem csoda hogy közutálatnak örvend a fanok közt. Finn (a néger) felett viszont még nem érdemes pálcát törni, mivel az ő egyéniségét még nem ismerjük, hisz nem láttuk a filmet.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Am nem is emlékeztem rá, h. neki ilyen szerepe volt a történetben.
Nekem amugy a Prometheus bejott, de az sem az a színvonal már amit elvárnék tole.
Scott mellett Fincher a másik nagy kiégo. Gyengébbnél gyengébb filmeket rendez, a mélypont a Benjamin Button volt (eszméletlen, a Forest Gump forg.iroja megírta ujra csont ugyan azt a sztorit és ez a marha meg elvállalta), azóta csak árnyéka onmagának. A minap lattam a Gone Girlt, eros kozepes film, 1x nézheto volt de soha tobbet koszonom. Ez tole kurva kevés, foleg ha megnézzuk az utobbi 10 év termését: Pánikszoba, Zodiac, Ben Button, Social Network, Sárkánytetko. Egyik felejthetobb mint a másik, egy lapon nem is említhetok egy Hetedikkel vagy Fight Club-bal 😞
Jar Jar konketan az egész szenátusnak javasolta, hogy Palpatine kapjon teljhatalmat. Igen, a tobbi birka meg elfogadta, de akkor is az o bolhányi agyából pattant ki az otlet.
Közepes film, helyenként áll-leejtős látvánnyal. Színészek nem hoznak semmi különlegeset, Bale hozza a tőle elvárhatót, de semmi kiemelkedő. Aaron Paul szerepelhetett volna többet, nagyon elenyésző az ő jelenléte. Sztorit ugye ismerjük. Helyenként vontatott film, ami kb másfél óra után indul be, de amikor beindul akkor az álladat keresed a földön, olyan látványos. Csak moziban, 3D-ben érdemes megnézni. Ha a látványt nem vesszük, akkor 6/10, ha a látványt is, akkor egy erős 7/10
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.14. 01:13:50
Szóval Ayer a 2. filmjével is leégett nálam. A szttori egészen érdekesen hangzik, de kb ennyi. A többin bukik.
5/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
(2014.12.12)
Donnie Yen volt az egyetlen pozitívum, a sekélyességből kiemelte a faék egyszerűségű indokra épített kungfu nagymester-gyilkolászós történetet. A végső harc jó volt végül is.
Na, csak rávettem magam, és megnéztem, és basszus tetszett! 😄 Nagyon jók voltak a felvételek, ahogy száguldoztak, tényleg adta, látványos volt na. Aaron Paul-t meg bírom alapból, szóval nálam nem is volt kérdés, hogy itt is tetszett amit csinált. Talán kicsit túl is játszott mindenkit, amikor elkezdett drámázni amolyan Breaking Bad-es módon. Egy nagy negatívum, hogy a film túl hosszú, le lehetett volna belőle vágni simán minimum fél-3/4 órát, nem vett volna el belőle semmit. Egyszer amúgy simán nézhető, főleg azoknak, akik szeretik a kocsikat, autóversenyzést, meg a Need for Speed-et. 7/10
Nightcrawler (Éjjeli Féreg)
Imádom Jake Gyllenhaal-t, szóval nálam nem is volt kérdés, hogy moziban nézem meg, és gyerekek, nagyon jól hozta ezt a megkérdőjelezhető elmeállapotú karaktert. Nyilván nem a sztori miatt emlékezetes a film, mert azt már a trailerből megtudjuk miről szól, inkább a szituációk, illetve a színészi játék viszi el a hátán, na meg a hangulat. Az nagyon ott van, ahogy a zene is. A film végi számot egy napig függtem... 😄 Igaz, azóta felhasználták az új Terminator film előzetesében, de tényleg nagyon jó szám, és kb senki sem ismerte a Nightcrawler előtt. Na, de kicsit elkanyarodtam, a lényeg, hogy baromi jó film volt, csak ajánlani tudom, akár moziban nézésre is, bár már nem nagyon játsszák, én is egy 22:30-as előadást csíptem el múlt hétvégén. 😊 8/10
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.12.12. 16:41:40
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mellesleg a valamelyik Star Wars játékban van egy Easter Egg elrejtve, hogy a nevét meg lehet találni a szenátori lakáslistában még bőven a birodalom idejében is. Szóval úgy tűnik Palpatine-nek bejött. 😊
És mondjuk Fincher rendezné
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.12.12. 13:43:59
Az biztos sokkal jobb lenne. 😊
(2014.12.11)
Igen, jól olvasod. Magassarkú. Az elfojtott másságról szól, de - jó koreai szokás szerint, nem egyszerűen, és kőkemény akció filmben tálalva. Hagyományszerűen felvonultatva minden érzelemskálát, amit a sorozataikban is szoktak, és a késes és közelharci akciók is jól koreografáltak
Tetszett, hogy egy ilyen érzékeny témához bátran nyúltak, jól tálalták
Nekem tetszett.