Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Majmok bolygója forradalom - 3D 0 a film tetszett.

Transformers a kihalás kora - 3D: El sem hiszem ,hogy belemertek rakni 3-4 fikarcnyi részt még ha alig pár pillanatig is ami kijön a tv síkjából. Végig ilyennek kéne lenni a 3D-s filmeknek (számomra ez a 3D) amugy nagy 0 a többi része 3D-ben csak ez a 3-4 db kijövő cucc a jó.A film meg faintos volt!

Rajtaütés 1: Anno olvasgattam ajnározgatták páran,de tucat + 1 verekedős film

The Equalizer: Végre egy jó film. Bár ahogy a "főellenség" előadta magát komolyabb ellenállásra számítottam ,de hát Denzel badass volt <#eljen>

Tom és Jerry és az elveszett sárkány: Ez már nem az amin felnőttünk<#levele>

Megdönteni Hajnal Tímeát: Szokásos magyar vígjáték színvonal tetszett jó volt!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.26. 09:03:53

Next PC upgrade: 2022

LasDen
ez nem törp, csak egy idióta 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bokafix2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bachstein
Hű, micsoda igényesen font pakompart, Gimli tuti rögtön rágerjedne.
LasDen
De el vesztetek ebben a törp nők témában 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A Hobbit első részében amikor mutatják Suhatag vásárterét Smaug támadása előtt, a vásározók között van jó pár megtermett, széles piros arcú/orrú és törpe nagyságú nő. Eléggé törpésen néznek ki.

Szerintem ők törpe nők lehettek.
genndy
Igazad van, tényleg vannak menekülő nők (akkor lehet hogy őket látni az extrákban). Viszont némelyiknek van szakálla (a végén látszik jól, amikor Thorin odakiabál az elfeknek). A többinek meg legalábbis hosszú barkója, úgyhogy valószínűleg ők is szakállasak lennének, csak borotválkoznak valamiért.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Szabi
kb. , csak amerikaiakkal 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Bachstein
Ez olyan mint az Iron Sky, csak komcsikkal?
Tikal
Training Day jó volt, mert realisztikus volt, ez meg ilyen mézes mázos sok közeli. lassitva esik az eső az arcára fosság... Most mindenki igazságosztót játszik, szóval kellett DW-nek is, sajnos..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szabi
Red Sky.. zseniális film! <#idiota>

amikor felbukkannak a szlovák migek, muszáj volt megállítani a filmet mert úgy röhögtem 😄DD

"Nulla tenaci invia est via"

Bachstein
Gimlit valami torz goblinfajzatnak nézte, nem nőnek.

Amúgy mutattak törp nőket, méghozzá az első Hobbitban, amikor Smaug beveszi Erebort, látunk pár törp nőt sikoltozva kirohanni a hatalmas kőkapun. Bár azoknak nincs szakálla...
Tyler1
Ma van. Köszönöm szépen! 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
Akkor még szerencse, hogy nem láttam a Kick-Asst , és ez a film nekem tetszett 😊

Amúgy meg: Boldog születésnapot kívánok! // Ha ma van tényleg 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.25. 11:39:07

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tyler1
The Equalizer

Nem rossz, de nagyon ostoba film. Fuqua-nak sem lesz már egy Training Day minőségű filmje, D.W.-nek sem kéne ezeket erőltetni. A kick-ass-es csaj rendesen szar volt minden egyes jelenetében (pedig nem volt sok neki).
Sok bejglivel elmegy.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

genndy
Törp asszonyok:
Tényleg van nekik szakálluk, és a 3-ban elvileg mutatni fognak élőt is. Legalábbis a 2. rész extráiban vannak rövid bevágások a forgatásokról, és van egy csoport (3-4) szakállas duci csaj - tuti hogy ők a törp nők, csak a rövid részből nem derül ki hogy kik azok és honnan kerülnek oda (szerintem Dale-ben lesznek). A 3-at amúgy még nem láttam, a 2 bővítettben sincsenek benne.
Illetve már a LotR-ban is Aragorn odasúgja Éowynnek amikor mennek Helm felé, hogy "a szakáll miatt" amikor Gimli arról panaszkodik hogy sokan azt hiszik hogy csak törp férfiak vannak (akik úgy születnek hogy a földből ugrálnak elő).

Hobbitoknak nincs közük a törpökhöz, annyi csak a hasonlóság hogy alacsonyak. Hobbit csajok helyesek (pl. Samu felesége kimondottan aranyos). Illetve érdemes figyelni a Hobbit2 elején a kocsmai jelenetet, a felszolgáló csajszi PJ lánya (és a LotR1-ben is benne volt, ő az a nagyszemű csodálkozó kislány Bilbó meséje közben - csak ugye eltelt több mint 10 év).

Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek! 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Az úgy igaz. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

extra sensory
Nem törpöket írtam hanem törpéket. 😄 Úgy értettem hogy ők is alacsony növésűek.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Bocsáss meg, de miért lennének a hobbitok törpék? Két külön faj. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

mégvadabbdisznó
😄

Ez majdnem olyan volt mint az Elnök különgépében mikor Ford nem akarja tudni mennyi lett a meccs eredménye mert meg akarja nézni a repülőn ugyanis felvették neki az emberei. Jönnek vele szemben vagy hárman a folyosón akik úgy kezdik: "Látta a meccset elnök úr?"
Ford gyorsan leoltja őket el ne mondják, mert meg akarja nézni. Mikor belép az irodába és két lépésre van a távirányítótól az utolsó faszi odaböki: "A Michigan nyert 16:9-re... nagyszerűek voltak a fiúk elnök úr." Majd megveregeti a vállát és jobbra el. <#hehe>

De szép bauxit, honnan van?

extra sensory
A hobbitok is törpék ha úgy vesszük... közülük pedig mutattak többet is pl. Samu nőjét.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

IMYke2.0.0.0
A " The Hobbit: The Desolation of Smaug"-ban Legolas nézte férfinak az egyik megmentett törpe nyakában hordott medálban a feleségét.
Utána ugyanott meg Gimlit nőnek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ja igen, de az nem számít, mert az rajz.

Kongy
De, mutattak törp asszonyt! Asszem első részben Gimli szüleit mutatták képen, és férfinek nézték az anyját 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az hülyeség hogy a törp asszonyok csúnyák, csupán nekik van szakálluk. :'D (btw. nem hiszem el hogy egyetlen törp asszonyt sem mutattak egyik filmben sem, pedig mekkora lett volna)

A tündék meg.....mondjuk úgy hogy igényesebbek. Elrond például egyáltalán nem "buzis". De lehet ezt az ezelőtti Smith ügynök szereplése miatt mondom, nem tudom. 😄
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.24. 17:38:36

Kongy
Ezen szakadok már napok óta 😄DD

Törp asszonyok között nincsen szép, mert elég férfias faj, a tündék inkább nőiesebbek, vagy "buzisabbak" ahogy tetszik 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Vagy gimlit... 😊

Why so serious?

Képzelem. 😊

Aztán majd bosszúból ő meg egy törpe leányzót csábít el...

Kongy
Közben Legolas az ajtó előtt sírdogál...

Mintha csak állva lehetne.

Semmi spoiler nincsen!

Azt hittem hogy a lentebb leírt szövetből nyilvánvaló hogy én a nagy TESTI beteljesedésre gondolok, amit természetesen egy GYU filmben nem mutathatnak be. + valamint humornak szántam.

Vagy ha ha úgy jobban tetszik csak elképzeltem, hogyan hogyan tudnák összehozni a dolgot. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2014.12.24. 09:11:33
IMYke2.0.0.0
Kösz ba**zameg!

Ezt azért lehetett volna spoilerben is. 😊

Kár hogy a nagy szerelem beteljesedését nem láthattuk. Megnéztem volna, hogy a magasságkülönbséget hogyan dolgozzák le.

- Kész vagy már Kili?
- Persze Tauriel mindjárt hozom a létrámat.
A Kili és Tauriel szál azért kellett a filmbe hogy meglegyen a kötelező szerelmi szál. Más szerepe nem nagyon volt. A könyvet még nem olvastam eddig (pedig már itt csücsül az asztalomon 😊 ), de állítólag Tauriel nem is szerepel benne eredetileg.

mulli1986
Retroaktív 1997
Ahogy a retroshockban is mondták, jó kis film. Bár engem kicsit nagyon felidegesített, hogy a csaj akárhányszor visszamegy, egyre nagyobb faszságokat csinál... Mintha nem tudná, hogy mi lesz, a lehető legrosszabb forgatókönyvet írja mindig. Ettől függetlenül jó volt és nézhető.
6/10

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Kongy
A hobbit - Öt sereg csatája

Jó volt, nekem tetszett. Sokan olyan elvárásokkal ülnek be a film elé, amit nyilvánvalóan nem tud teljesíteni, de a helyén kell kezelni a dolgokat, és egy pörgős és élvezhető lezárást kapunk. A csatajelenetek baromi jók lettek, a koreográfia ismét fantasztikus, egyedül Legolas-szal estek talán kicsit túlzásba. Rendesen megmosolyogtuk, amiket csinált 😊 Ami nem kellett volna az a féreg karakter túlszerepeltetése, illetve Kili és Tauriel drámázása már a 2. részben is baromira unalmas volt nekem. Ezeket leszámítva jó volt nagyon. 8/10

akyyy
Kamuzsaruk.

nem is lett rossz, nyilván tele van klisékkel, meg szokásos vigjáték, amit ezerszer láttunk, de mégis nézhető bőven, nem az a kínszenvedés hogy elpazaroltam másfél órát 😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Az Üvegtigrishez csak annyi köze van hogy néhány szereplő ebben a filmben szinkronhang. Egyébként ez inkább egy Forrest Gump koppintás.
LasDen
Majd Jackson 3-4 év múlva előveszi újra, mert a köv filmje a kutyát se fogja érdekelni...

Hát még volt egy-pár könyv, mint például a Szilmarilok ami az ősidőkről, a kezdetekről szól, még Morgoth is benne van (Sauron mestere), tehát egy előzmény filmet még simán el tudok képzelni, de az nem mostanában lesz.

vérpocok
És most mi lesz hogy vége a második trilógiának is? Lesz még hasonló stílusú film? Én örülnék egy spinoff-nak Gandalfról, vagy az angmari boszorkányúrról... vagy mindegy csak valami kultikus szereplő legyen a Gy. U.-ból.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Hát ha a credits-et is beleszámítjuk, úgy már kijön a 4 és fél óra. De amúgy igazad van, legyen csak 4 óra. ("csak"😉 😊

Bokafix2
Kb. 190 perces a Király visszatér... az extended edition 240 perc. Te milyen változatot néztél hogy négy és fél óra jött ki? Mert az engem is érdekelne.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Akkor Tikallal egyetemben én se értelek. 😄

szabii98
Hát most na 😊 😄
Rony: Láttam már, háromszor

I met God. She's black

mulli1986
<#eljen>

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Tikal
Tehát nem vártad hogy vége legyen, de azért hosszú volt, nem vartad a filmet közben se izgultal, de azért izgalmas volt. Értem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''