Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért negatív karakter, mert Eduardo barátját ki akarta hagyni?! Csinált valamit Eduardo? Csinált. Hatékony volt? Nem. Nincs rá szükség - ennyi.
A két evezős fiúval kibabrált? A székes hasonlat elég jól mutatja, ahogyan látni kell a dolgot.
A kiscsajjal nem jött ki és egy félrészeg pillanatban postolt róla ezt-azt? Igen - na és?
Attól még nem negatív figura valaki, mert kissé máshogyan gondolkodik.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
miért is kellene pozitív szereplőnek látnunk?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha Pókember benne lett volna az amerika Kapitány: Polgárháborúban, akkor a Sony 25%-át finanszírozta volna a filmet. Cserébe a Marvel ugyanennyire támogatta volna a következő szóló Pók filmet. Ezentúl Pókember benne lett volna az Avengers: Infinity War első részében. Plusz egy Marvel égisze alatt készült Pókember filmmel 2019-ben. A Sony engedélyt kapott volna, hogy 2 fő Marvel karaktert használhasson és tovább vigye a Polgárháború történetét Pók vonatkozásában. A Sony beleszólást kért a kosztümökbe, forgatókönyvbe és a castingba (persze csak Pókembert érintve) és a színész 3 filmre írt volna alá.
A film producere továbbra is Kevin Feige lett volna (Marvel atyaúristen), Avi Araddal az executive producerkéént. Az első filmet pedig Drew Goddard (Ház az erdő mélyén) írta és rendezte volna. Ha pedig bármelyik Marvel film az eredeti tervnél később mutatják be, akkor a Sony 100millió kárpótlást fizetett volna.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A film önmagában is egyik kedvencem, bár a főszereplő jellemét nem tudom hová tenni: a könyvet olvasva se nem szimpatikus, se nem ellenszenves, a filmből pedig a tárgyalás során mint pozitív hős kellene hogy "festve legyen", de mindenki a negatív szereplőt látja benne (talán a kerettörténet miatt).
The Social Network 8/10, mert szeretem benne a Sound of Violence-t.
BTW: Nekem a Napster-gyerek (Sean Parker) az igazán szimpatikus, kár, hogy "kibabráltak" vele - róla lehetett volna igazán jó filmet csinálni, hasonlóan a zsenialitástól (a nagy lemezkiadó cégek beterelve egy helyiségbe és megkérik őket, hogy mondjanak számokat és bármelyikre rákeresnek, letölthető. Egyre ritkább és ismeretlenebb dalokat kérnek, mindegyik elérhető és lehet érezni, ahogy kúszik az agyakba a pánik...) a pofáraesésig a tárgyalással és a nagy pillanattal a végén, ahogyan ő mondja meg Zuckerberg-nek, hogy a "The" nem kell és ahogyan ott a neve a Facebook alapítók között - az a film biztosan meglenne akár 8.5/10 is!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nos, kicsit mismásoltam, aztán végül megnéztem mind a hármat, 2 este alatt, de nem voltam elájulva.
Ezt meg korrigálnám, mert látom kimaradt egy lényeges szó:
"Hát, a másnaposok-trilógia nekem nem túl jó ajánlólevél."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Láttam mind a hármat, de néhány vicceske (rendszerint a fő idiótánktól) szitun kívül én nem kacagtam véresre a torkom miattuk...
a címe ellenére valami zseniális vígjáték, leginkább az üvegtigris/másnaposokra emlékeztet, sokat lehet rajta röhögni 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gondoltam, hogy ezt egy nő írta bassza meg, süt az egész sztoriról, a csavarokról, a karakterekről. Borzasztóan butának is tekinti a nézőt, illetve ezt a filmet csak az találja okosnak, aki egyszer sem gondolkozott el alatta. Hemzseg az irreális szituációktól. Fincher valószínű leggyengébb filmje kapja majd a legtöbb Oscart. És hogy már nem a díjakért csinálná? De!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Why so serious?
Remek koreai thriller egy szellemlátó srácról aki megpróbálja eltitkolni a szellemek elől hogy látja őket. Persze ez egyre nehezebb lesz mikor találkozik egy igazán veszélyes példánnyal. A műfaj kliséi itt is megtalálhatóak, sőt a történet is cseppet bonyolult, de legalább itt van rendes sztori, nem úgy mint amerikai megfelelőiknél.
Műfaját tekintve még a stílus japán képviselőinél is jobban meg van csinálva, azt hiszem jobban megy ez a koreaiaknak.
7/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Hát ez viszont nagyon nem sikerült jól. Nem mondom azt hogy semmi köze a meséhez, mert nyilván van, de valahogy nem az igazi. a CGI is ronda, egyes sorozatokban szebben meg van csinálva. Azért remélem egyszer valamikor, normálisabb filmben is megcsinálják, mert ez valami vicc.
Amúgy mindenkinek az bassza a csőrét, h ennek a kis genyának több pénze van, mint amennyit a teljes magyar lakosság negyedik Béla óta össze tudott szedni. Csak nem ezt mondjuk. Inkább zabáljuk a puzsi(ér)t.
éS a végén a meglepetés jól esett 😛
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2014.12.19. 21:48:54
Azt meg értem, hogy a rossz reklám is reklám, de az utolsó jelenetnél (és egyáltalán, ahova a történet kifutott) még az "fb-fikázó" rövidfilmek sem mutatják be elgondolkodtatóbban a dolog árnyoldalát.
Én még azt is megkockáztatom, hogy a lángolás-elidegenedés témával foglalkozó filmek közt a top5-ben benne van a The social network.
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2014.12.19. 19:08:51
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ezt jó tudni, nem fogok hülyén kinyúlni.
Én meg úgy tudom, hogy muffkergetés miatt született meg az egész...
Amúgy az FB nem arról szól hogy rokonokkal beszélgessünk. Én pl híreknek használom, olyan egyének, olyan tevékenységek, események követésére amiről instant infókat akarok kapni, percre készen ( teszem azt Forma 1-es pilóták, csapatok csak h egyet említsek, autókkal foglalkozó médiumok, köztv F1es csatornája stb,stb... )
Nem, nem szeretem (van fiókom, húgom és a barátaim miatt - hétvégente nézek fel rá, amikor tudok velük beszélni, írni) a Facebook-ot [berágta magát mindenhová, és állítólag már nem is ember, akinek nincs fiókja, felvételi elbeszélgetésekkor meg kérdés is tud lenni), és emellett továbbra is reklámnak, cukorkabácsi-marketingnek, nem jó filmnek tartom a szósül netvörköt.
Nem kell velem egyetérteni. Évek óta ott van az aláírásomban is.
"Súgok: a "The Social Network" évében hirtelen 275 millióval megugrott a regisztrációk száma..."
Ha minden évben kb 250 millióval nő a felhasználók száma akkor a 275 millió mióta megugrás? 😊
És ha még igazad is van, hogy egy reklám, és Mark Zuckerberg fizette az egészet, akkor is a legjobb reklámok egyike lett. Értem én, hogy nem szereted a Facebook-ot, de ettől még nem lesz szar a film.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.12.19. 15:43:36
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak mert nem szereted a Facebook-ot nem értem miért tekinted a filmet is "szarnak". A film attól még jó, mint film, rendezés zene stb..
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.12.19. 15:29:10
Elég, ha megnézed a grafikont.
Súgok: a "The Social Network" évében hirtelen 275 millióval megugrott a regisztrációk száma...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.19. 15:18:18
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Érdekességek (most kugliztam): The Truth behind the Social Network film
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
De hát ilyet nem lehet leadni moziban... a dicső nagyvezír szuperlassított felrobbantása Katy Perry dalára megbocsáthatatlan vétek.
Pedig mit nem adnék ha láthatnám Kim képét amint végignézi az ominózus jelenetet. <#eplus2>#eplus2>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]