Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerintem ők törpe nők lehettek.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amikor felbukkannak a szlovák migek, muszáj volt megállítani a filmet mert úgy röhögtem 😄DD
"Nulla tenaci invia est via"
Amúgy mutattak törp nőket, méghozzá az első Hobbitban, amikor Smaug beveszi Erebort, látunk pár törp nőt sikoltozva kirohanni a hatalmas kőkapun. Bár azoknak nincs szakálla...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amúgy meg: Boldog születésnapot kívánok! // Ha ma van tényleg 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.25. 11:39:07
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem rossz, de nagyon ostoba film. Fuqua-nak sem lesz már egy Training Day minőségű filmje, D.W.-nek sem kéne ezeket erőltetni. A kick-ass-es csaj rendesen szar volt minden egyes jelenetében (pedig nem volt sok neki).
Sok bejglivel elmegy.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve már a LotR-ban is Aragorn odasúgja Éowynnek amikor mennek Helm felé, hogy "a szakáll miatt" amikor Gimli arról panaszkodik hogy sokan azt hiszik hogy csak törp férfiak vannak (akik úgy születnek hogy a földből ugrálnak elő).
Hobbitoknak nincs közük a törpökhöz, annyi csak a hasonlóság hogy alacsonyak. Hobbit csajok helyesek (pl. Samu felesége kimondottan aranyos). Illetve érdemes figyelni a Hobbit2 elején a kocsmai jelenetet, a felszolgáló csajszi PJ lánya (és a LotR1-ben is benne volt, ő az a nagyszemű csodálkozó kislány Bilbó meséje közben - csak ugye eltelt több mint 10 év).
Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek! 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ez majdnem olyan volt mint az Elnök különgépében mikor Ford nem akarja tudni mennyi lett a meccs eredménye mert meg akarja nézni a repülőn ugyanis felvették neki az emberei. Jönnek vele szemben vagy hárman a folyosón akik úgy kezdik: "Látta a meccset elnök úr?"
Ford gyorsan leoltja őket el ne mondják, mert meg akarja nézni. Mikor belép az irodába és két lépésre van a távirányítótól az utolsó faszi odaböki: "A Michigan nyert 16:9-re... nagyszerűek voltak a fiúk elnök úr." Majd megveregeti a vállát és jobbra el. <#hehe>#hehe>
De szép bauxit, honnan van?
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Utána ugyanott meg Gimlit nőnek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A tündék meg.....mondjuk úgy hogy igényesebbek. Elrond például egyáltalán nem "buzis". De lehet ezt az ezelőtti Smith ügynök szereplése miatt mondom, nem tudom. 😄
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.24. 17:38:36
Törp asszonyok között nincsen szép, mert elég férfias faj, a tündék inkább nőiesebbek, vagy "buzisabbak" ahogy tetszik 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Why so serious?
Aztán majd bosszúból ő meg egy törpe leányzót csábít el...

Azt hittem hogy a lentebb leírt szövetből nyilvánvaló hogy én a nagy TESTI beteljesedésre gondolok, amit természetesen egy GYU filmben nem mutathatnak be. + valamint humornak szántam.
Vagy ha ha úgy jobban tetszik csak elképzeltem, hogyan hogyan tudnák összehozni a dolgot. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2014.12.24. 09:11:33
- Kész vagy már Kili?
- Persze Tauriel mindjárt hozom a létrámat.
Ahogy a retroshockban is mondták, jó kis film. Bár engem kicsit nagyon felidegesített, hogy a csaj akárhányszor visszamegy, egyre nagyobb faszságokat csinál... Mintha nem tudná, hogy mi lesz, a lehető legrosszabb forgatókönyvet írja mindig. Ettől függetlenül jó volt és nézhető.
6/10
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Jó volt, nekem tetszett. Sokan olyan elvárásokkal ülnek be a film elé, amit nyilvánvalóan nem tud teljesíteni, de a helyén kell kezelni a dolgokat, és egy pörgős és élvezhető lezárást kapunk. A csatajelenetek baromi jók lettek, a koreográfia ismét fantasztikus, egyedül Legolas-szal estek talán kicsit túlzásba. Rendesen megmosolyogtuk, amiket csinált 😊 Ami nem kellett volna az a féreg karakter túlszerepeltetése, illetve Kili és Tauriel drámázása már a 2. részben is baromira unalmas volt nekem. Ezeket leszámítva jó volt nagyon. 8/10
nem is lett rossz, nyilván tele van klisékkel, meg szokásos vigjáték, amit ezerszer láttunk, de mégis nézhető bőven, nem az a kínszenvedés hogy elpazaroltam másfél órát 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hát..öhm..
3D-re mentünk, a barátom miatt akivel mentem, nemtudom inkább zavaró volt a 3D mint jó, pedig az előző kettőt is így néztem
Maga a film: Gyorsan elment vele az idő és élvezetes volt, egyszer nem volt bennem az, hogy na legyen már vége, DE! szerintem ezt a filmet krvára elnyújtották. 😄 Szóval igen, végig ültem, élvezetes volt, és nem volt bennem hogy úgy mennék már, de akkor is nagyon hosszú volt. és még volt egy problémám, valamiért....nemtudom, nem éreztem azt az érzést mint az első kettő Hobbitnál, vagy a Gyűrűk uránál, nem vártam előtte sem annyira, közben sem izgultam...De szerintem semmi probléma nem volt azzal, hogy 3 részre szedték, a történet izgalmas volt, Martin Freeman színészi alakítása k*rvajó, és Bilbó is sokkal szerethetőbb karakter, mint az a szerencsétlen Frodó.
Látványra sem lehet panasz, volt 1-2 dolog mikor nagyot néztünk és nevettünk(nem írom spoilerbe, pl Thranduil csata-rénszarvasa epic volt)
Én mindenkinek ajánlom a filmet, szerintem jó befejezés lett 😄
I met God. She's black
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/