106840
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #91018
    Nem a gyakori, átlagos hangok szólnak a filmben, szóval lehetséges, hogy ez lesz a végleges. De a végső hangzás biztos jobb lesz, azért ez mégis csak egy előzetes
  • TBTPumpa
    Nem is Csernákkal van a gond, hanem a többivel. Valahogy nem passzolnak az adott karakterekhez, meg ez a hangzás is olyan semmilyen (az eredeti úgy szól, mint az álom. Remélem csak a trailer van elcseszve és a film szinkronja már rendben lesz.
  • LasDen #91016
    Én egyedül a 3. részt láttam eredetiben, talán a moziban meg otthon párszor, az összes többit szinkronosan élveztem. Valsz ezt is....
  • mulli1986
    Valahogy az jutott eszembe, hogy Moziban eredeti hanggal kéne majd megnézni. Remélem ezt is adják majd a 4D moziban
  • LasDen #91014
    nem tökéletes, de nem rossz ez. Engem kirázott a hideg mikor megszólalt Csernák János....
  • Banszien
    Mert borzalmas a szinkron?
  • IMYke2.0.0.0
    Az ük-ükunokám majd a Star Wars 32-őt 6D-ben fogja megnézni, otthon, a nappalijában :()
  • LasDen #91011
    miért lenne büntetés?
  • TBTPumpa
    Napi büntetés:
  • LaposElem
    Csak szülői felügyelettel :D
  • Jim Morrison
    van szerkeszt gomb! :)
  • UUUU
    y
  • UUUU
    Hitman 47
    4/10

Úgy tűnik Holliwood már csak szart gyárt futószalagon.
  • Hellsing47
    de, nézd meg nyugodtan
  • mulli1986
    Depresszív jellegű, szerelmi csalódásban szenvedőknek és öngyilkos hajlamúaknak nem ajánlott? :)
  • LaposElem
    Igen. Köszönöm, elírtam.
    Méltatlanul alulértékelt a film.
  • morcosqtya
    "merőben alul van értékelve szerintem."

ezt akarta írni.. szerintem csak szót tévesztett.
  • extra sensory
    Ajánlod a filmet, de szerinted méltán értékelték alul... akkor....? Hogy is van ez?
  • mulli1986
    +1
  • mégvadabbdisznó
    ?
  • LaposElem
    A világ közepe - 2001
    Dráma

Egy gazdag srác, és egy sztriptíztáncos lány megtört lelkének igazi fájdalmas története. Aki szereti a lassú drámákat, annak ajánlom… aki most ismerkedik ezzel a műfajjal, nos… ez nem a belépőszintű alkotás, nehéz. Az értékelések ne tartsanak vissza senkit, méltán alul van értékelve szerintem.
  • szabii98
  • tigeroo
    adam sandler "nevetséges 6-osa"

• Bokafix2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Elég sok embernek a hobbija a veszte, veszélyesnek sem kell lennie."

Aww.... csak éppen különbség van aközött hogy a sportpályára mész le futni, vagy több ezer méteres szikláról veted le magad wing suitban. Döntsd el melyiknél több a rizikó.

"Maradjunk annyiban, hogy ez nem a te területed, nem értheted meg."

Ennél combosabb érvet találj ki mert egy dolog a sport, és megint egy dolog az életed veszélyeztetése. Aki az élettel és a biztonsággal szemben az adrenalinnak és a "magassági mámornak" ad igazat, inkább az nem érti meg hogy mit kockáztat. Ajánlom figyelmedbe a Belső tenger c. filmet, ahol egy srác a felelőtlensége miatt nyaktól lefelé lebénul, és lesz 30 éve elgondolkozni hogy milyen hülye is volt akkor... végül másokat kér meg hogy hajtsák végre rajta az eutanáziát mert nem bírja tovább elviselni a helyzetét.

Könnyű az extrém sportok mellett érvelni míg semmi bajod és nem egy rohadt ágyban kell leélned az életed.
  • kutyakiki81
    James Bond : Spectre

Hozza az elvárt szintet az új 007-es kaland. Van akció bőven, izgalom, minden ami kell. London különösen jól mutatott most a filmvásznon,de a mexikói nyitójelenet is odabaszott.
    A főcím szerintem az eddig legjobb, csak a zene volt most gyenge alá.

7/10
  • Shep
    Everest 2015

Látvány az rendben volt de a többi valahogy olyan felületesnek tűnt nekem. Jó pár dolog csak azután vált világossá ,hogy elolvastam a film mögött álló eseményeket a neten, meg megnéztem az újságíró könyvéből készült régebbi filmet is, ami szerintem pl. sokkal jobban visszaadta a szenvedést amivel egy ilyen "kaland" jár. Viszont a viharba kerülést és az ott történteket valahogy mindkét film elég gyorsan lerendezte, persze lehet ha hosszabb lett volna akkor meg az lett volna a gond, nem tudom, de valahogy így az a rész nem igazán jött át. A másik, hogy az új filmben valahogy a hegymászós részek sem tűntek annyira hihetőnek, mint a másikban. Szerintem a két filmből lehetett volna egy igazán jót csinálni, így viszont mindkettő csak egy közepes alkotás, viszont még így is hatással van az emberre. Mindenesetre nekem eszembe nem jutna szarrá fagyasztani magamat úgy, hogy még bele is kerül a "jegy" jó pár millióba, ami ráadásul lehet csak odaútra szól.
  • Katalizátor
    Elég sok embernek a hobbija a veszte, veszélyesnek sem kell lennie. Maradjunk annyiban, hogy ez nem a te területed, nem értheted meg.
  • Katalizátor
    Ezem már szakadok egy ideje! :D
  • hapi
    A fantasztikus négyes – 2015
    Pont ugyan olyan mint a többi szuperhős film nem értem miért fikázzák jobban...
  • hiper KOCKA
    The Vatican Tapes (2015)

Jelen alanyunk rendkívül kegyetlen, tud repülni, és úgy tekeredik hogy egy soktagú akrobata csapat is elszégyellné magát. Ezenkívül több holt nyelvből is felsőfokú nyelvvizsgája van és szarik szenteltvizes püspökre.

Pofás effektekkel megpakolt sötét evangéliummal van tehát dolgunk ahol egyértelműen az adófizetők pulzusának megduplázása volt a cél. És valahogy mindig tizenéves széparcú lánykák válnak sith lovaggá, ami egyértelmű jelzés arra hogy a sátán nem gerontofil. A nagymama tehát biztonságban van.

Időről időre mindig előkerül egy hasonló alkotás, megpróbálva meglovagolni az Ördögűző sikerét, de valahogy mindig kimarad a fej körbefordulása, szerintem nem akarják hogy lopással vádolják őket. A pc keretében itt is kell hogy legyen egy feka pap reverendában aki tök erős elszántsággal megy neki a problémának, csak sajna ezúttal túl nagyról van szó.

6/10
  • morcosqtya
    Amikor szinte csak kettest lehetett kapni molekuláris genetikából akkor tettem össze a kezem egy FANTASZTIKUS NÉGYESÉRT. :)
  • tutituti
    Papírváros
    Nekem tetszett.kicsit tinifilm de azért így harminchoz közel is volt a végén egy kis elgondolkozni való.

Rendőrautó
    Rettenetes.alacsony költségvetésből csináltak egy nagy semmit.
  • LaposElem
    A fantasztikus négyes – 2015
    Képregény adaptáció

Sajnos az egyik leggyengébb, leggagyibb szuperhős film amit eddig láttam. Borzalmas színészek, ötlettelen történet, gyakorlatilag akciójelenet mint olyan nincs is benne (kivéve a végén lévő boss harcot, mert az azért kellett). Ez egy teljesen fölöslegesen elkészített reboot.
  • LaposElem
    A kívülálló – 2008
    Akció

A történet tetszett. Végre volt valami próbálkozás a frissítésre, kár, hogy idiótaságokkal kizökkentik az embert a hangulatból.
    Mindent összevetve egy egyszeri kikapcsolódásnak pont megfelel a darab, de semmi maradandó.
  • Riddick21
    Mármint Linda Hamilton a T2-ben? :O Te normális vagy? Minden idők legkeményebbre megformált női akciófilm szereplője! (Igen, még Ripley-nél is) Egyszerűen tökéletesen alakított, soha senki nem lesz olyan Sarah Connor (sajnos), mint ő volt. Az elmegyógyintézetes szökés alatt nyújtott alakítása Oscart érdemelne, annyira hiteles.
  • SzinesGeza
    Nekem pedig egyáltalán nem volt hihető. Nagyon túljátszotta a szerepét.
    A kinézetével valóban nem volt gond de a színészi játéka borzasztó.
  • LaposElem
    100 láb - 2008
    Horror

Egyszerű, sablonos szellemes horrorfilm. Néhol vannak jó pillanatai, de többnyire inkább a felejthető kategória. Igazából nem veszít vele semmit az ember ha megnézi, és akkor sem ha nem nézi meg.
  • LaposElem
    Robin Hood kalandjai - 1938
    Kaland

Egy az egybe mint a Disney rajzfilm. Jó volt egynek.

Lélekvesztő - 1993
    Thriller

Ezzel sajnos melléfogtam. Érdekesnek tűnt a történet, de nem. Minden része idegesítő volt, a színészi játék, a zene (elemi ösztön zenéje egy az egyben, legalábbis állandóan az jutott az eszembe), a megvalósítás, a szinkron… a vége meg… na hagyjuk is.

Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó
    Nagyobbik lánykámmal mentünk el megnézni moziba. Kb a film felénél döbbentem rá, hogy mennyire jól is szórakozom. Mindenféleképpen jó folytatás, sőt… néhol jobban is tetszett, mint az első rész.
    Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.10.26. 08:01:23
  • Bokafix2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Erőss Zsolt (hegymászó)
    Kiss Péter (hegymászó)
    Erik Lars Roner (bázisugró)
    Dean Potter (szárnyasugró, ejtőernyős)
    Graham Hunt (szárnyasugró, ejtőernyős)
    Kováts Viktor (szárnyasugró)
    Sarah Burke (extrém síelő)
    John Robert Strange (szárnyasugró)

Csak néhány példa a közelmúltból akiknek a hobbijuk lett a vesztük... és ezek nem holmi kezdők voltak, hanem profik. Írhatnék sokkal többet is, csak nem volt kedvem tovább kutatni a témában. Meg amúgy is kezd már off lenni ez az egész.
    Attól hogy valaki ódzkodik az életveszélyes sportoktól még nem tekinthető pánikbetegnek, hiába is próbáltál pejoratív lenni. A gond itt az hogy ezek az emberek keresik a veszélyt... nem pedig csak úgy belekerülnek akaratuktól függetlenül. Az euforikus élményeknek meg sokszor nagy áruk van... aki hajlandó megfizetni fizesse... mérlegeljen hogy megéri-e.
    A filmet nem nézem meg újra mert nem fog változni a véleményem. Tőlem úgy extrémsportol valaki ahogy akar. Én csak rávilágítottam mennyire ostoba dolog tudatosan a vékony jégen járni.
  • xido
    Fantastic 4 (2015)

Ez mi a rák volt?...Elkezdték úgy a filmet,amire azt mondom,iparos munka,de megfelelő...felvezetés...egymásra hangolódás..sablonos jellemek felvillantása...jön egy kis izgi..várom hova menne...egész jó..1 óránál járok..erre azt a maradék alig fél órát olyan szinten hányták össze,amitől még egy ostoba Marvel tv sorozat is kaszát kapna..Eleve vágnám le a kezét annak,aki egy képregény filmet 130 percnél rövidebbre enged csinálni...de ez a homokos Fox folyton megoldja..