Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Utána ugyanott meg Gimlit nőnek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A tündék meg.....mondjuk úgy hogy igényesebbek. Elrond például egyáltalán nem "buzis". De lehet ezt az ezelőtti Smith ügynök szereplése miatt mondom, nem tudom. 😄
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.24. 17:38:36
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Törp asszonyok között nincsen szép, mert elég férfias faj, a tündék inkább nőiesebbek, vagy "buzisabbak" ahogy tetszik 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Why so serious?
Aztán majd bosszúból ő meg egy törpe leányzót csábít el...

Azt hittem hogy a lentebb leírt szövetből nyilvánvaló hogy én a nagy TESTI beteljesedésre gondolok, amit természetesen egy GYU filmben nem mutathatnak be. + valamint humornak szántam.
Vagy ha ha úgy jobban tetszik csak elképzeltem, hogyan hogyan tudnák összehozni a dolgot. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2014.12.24. 09:11:33
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Kész vagy már Kili?
- Persze Tauriel mindjárt hozom a létrámat.
Ahogy a retroshockban is mondták, jó kis film. Bár engem kicsit nagyon felidegesített, hogy a csaj akárhányszor visszamegy, egyre nagyobb faszságokat csinál... Mintha nem tudná, hogy mi lesz, a lehető legrosszabb forgatókönyvet írja mindig. Ettől függetlenül jó volt és nézhető.
6/10
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Jó volt, nekem tetszett. Sokan olyan elvárásokkal ülnek be a film elé, amit nyilvánvalóan nem tud teljesíteni, de a helyén kell kezelni a dolgokat, és egy pörgős és élvezhető lezárást kapunk. A csatajelenetek baromi jók lettek, a koreográfia ismét fantasztikus, egyedül Legolas-szal estek talán kicsit túlzásba. Rendesen megmosolyogtuk, amiket csinált 😊 Ami nem kellett volna az a féreg karakter túlszerepeltetése, illetve Kili és Tauriel drámázása már a 2. részben is baromira unalmas volt nekem. Ezeket leszámítva jó volt nagyon. 8/10
nem is lett rossz, nyilván tele van klisékkel, meg szokásos vigjáték, amit ezerszer láttunk, de mégis nézhető bőven, nem az a kínszenvedés hogy elpazaroltam másfél órát 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hát..öhm..
3D-re mentünk, a barátom miatt akivel mentem, nemtudom inkább zavaró volt a 3D mint jó, pedig az előző kettőt is így néztem
Maga a film: Gyorsan elment vele az idő és élvezetes volt, egyszer nem volt bennem az, hogy na legyen már vége, DE! szerintem ezt a filmet krvára elnyújtották. 😄 Szóval igen, végig ültem, élvezetes volt, és nem volt bennem hogy úgy mennék már, de akkor is nagyon hosszú volt. és még volt egy problémám, valamiért....nemtudom, nem éreztem azt az érzést mint az első kettő Hobbitnál, vagy a Gyűrűk uránál, nem vártam előtte sem annyira, közben sem izgultam...De szerintem semmi probléma nem volt azzal, hogy 3 részre szedték, a történet izgalmas volt, Martin Freeman színészi alakítása k*rvajó, és Bilbó is sokkal szerethetőbb karakter, mint az a szerencsétlen Frodó.
Látványra sem lehet panasz, volt 1-2 dolog mikor nagyot néztünk és nevettünk(nem írom spoilerbe, pl Thranduil csata-rénszarvasa epic volt)
Én mindenkinek ajánlom a filmet, szerintem jó befejezés lett 😄
I met God. She's black
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem tudom másnak mi a véleménye de nekem bejön ez a film, az első részével együtt. A második rész jobb mint az első, több minden történik, meg nincsennek csak egy házban, hanem simán a belvárosban, mászkálnak végre.
Remélem lesznek folytatásai, kurva nagy potenciál lenne az egészbe, elképzelnék tényleg ilyen lázadát, ahogy az emberek valamennyi hányada nagyon nem akarják ezt a "játékot" űzni, de nyilván el is kell jutni valameddig ehhezz a ponthoz.
Egyetlen negatívum, hogy nincs benne semmi szereplő az első részből, vagy én nem vettem észre semmit.
Nem tudom másnak mi a véleménye de nekem bejön ez a film, az első részével együtt. A második rész jobb mint az első, több minden történik, meg nincsennek csak egy házban, hanem simán a belvárosban, mászkálnak végre.
Remélem lesznek folytatásai, kurva nagy potenciál lenne az egészbe, elképzelnék tényleg ilyen lázadát, ahogy az emberek valamennyi hányada nagyon nem akarják ezt a "játékot" űzni, de nyilván el is kell jutni valameddig ehhezz a ponthoz.
Egyetlen negatívum, hogy nincs benne semmi szereplő az első részből, vagy én nem vettem észre semmit.
Tyűűű
9/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Más filmeknélk a fele elmegy az alapozásra, kibontakozásra, itt ugye nem nagyon van jelen csak egy minimálisat az új szereplők miatt.
Történet nem a legjobb, kb ugyanaz mint eddig, bár azt nem értettem, hogy Optimuszról miért beszélnek mexikóvárosról, hogy ott meghalt, de mégsem. WTF????
A látványra meg nincs panasz az biztos. Bár vicces volt abban a pár rövid jelenetben a félkész CGI 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.21. 17:02:19
Ez az üzleti világban vegyes érzelmekkel jár, egyszerre tiszteletre méltó és megvetendő, viszont így működik. A nézők viszont 99%-ban elvekkel, empátiával rendelkező átlagember, akiknek lövésük sincs a nagyvállalati háborúzásról, tehát egyszerűen nem állítható be egy sikeres üzletember feltörekvése pozitív eseményként.
Lásd Szilikonvölgy kalózai (Máig a legjobb film a témában - Jobs és/vs Gates -, mindketten pozitív karakterként indultak az elején és mindketten negatívként zárták a filmet.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.21. 15:33:04
[merlinw.org]
Nincs mit.
Azért negatív karakter, mert Eduardo barátját ki akarta hagyni?! Csinált valamit Eduardo? Csinált. Hatékony volt? Nem. Nincs rá szükség - ennyi.
A két evezős fiúval kibabrált? A székes hasonlat elég jól mutatja, ahogyan látni kell a dolgot.
A kiscsajjal nem jött ki és egy félrészeg pillanatban postolt róla ezt-azt? Igen - na és?
Attól még nem negatív figura valaki, mert kissé máshogyan gondolkodik.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!