106840
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prof William
    Vagy valami jó kis a jövőben játszódó háborús filmet. Connor meg max 1-2 alkalommal tűnne fel benne...

Vagy akár magáról az Ítélet Napjáról és az azt követő első évekről. Az első találkozás -és győzelem- a gépekkel.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.24. 23:16:41
  • Bokafix2
    Ez van ha szinte két tökéletes részt (Terminátor 1-2) gyúrnak egybe és gondolnak újra más koncepcióban. A bukta majdnemhogy garantált. Jobb lenne spinoff-okat gyártani. Én pl kíváncsi lennék egy önálló mozifilmre mondjuk egy izgalmas thriller formájában ahogyan Miles Dyson megalkotja azt a fontos csipet amivel elindítja az ítélet napját. De a Terminátor 1 és 2 között is történtek fontos események, mikor John futva megemlíti miket csinált az anyja, pl. computer gyárakat robbantott fel, vagy alvilági figurákkal állt össze stb. De a T-1000-ről is lehetne csinálni egy önálló filmet. Akárhogy is, a Genisys nagyon erőltetett volt.
  • repvez
    Terminátor:Genesys Meh/10

Hát ez a rész sztem csak azoknak jelenthet valamit akik nem látták az előző részeket.Mert aki már ismeri az előzöket azok egyértemüen csalódnak , legalább is én igy érzem,
    Aki ez a rész után a 3. vagy a 4. részre azt mondja, hogy nem illett a sorba vagy nem volt jó , akkor erre mit mondana?
    Ez egy összecsapot munka ahogy én látom, a helikopteres rész egyszerüen nevetséges és a CGI is kilóg ott elég rendesen. A swarci bájvigyor minek?Több kérdés maradt utána mint amenyit megválaszolt.
    Komolyan mondom, majdnem tobbet mosolyogtam ezen a filmen mint egy vigjátékon.Minek bele poénos részek mikor a világ sorsa függ tölük?
    Napestig lehetne sorolni az olyan dolgokat ami nem tiszta a filmben
  • cylonflatus
    Ő a szinkronosról beszél.
    Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.24. 16:15:30
  • Katalizátor
    The Walk

Sajna a Man on Wire-t nem lattam, amit elegge dicsernek, de ez a film sem volt semmi. A sok teriszony-erzet miatt alaposan kifaradt az agyam a vegere, egyebkent pedig egy elegge szorakoztato kis "bunteny" filmecske. Olayn nagyon extra sincs benne, de a megvalositas es a szineszek kivaloak!

8/10
  • SzinesGeza
    Nem lesz, már van. ;)
  • xido
    nem csoda..minden rész novemberi megjelenés volt,itthon ez is nov.18 lesz azt hiszem...szóval max 1 héttel korábban lesz neten..
  • SzinesGeza
    Ott megint csak vágva lesz (szerintem) mivel vannak benne elég durva, kaszabolós részek is. A besorolását nem tudom de tuti nem 14-es karika. :)
  • LasDen #90930
    majd az rtl klubon...
  • IMYke2.0.0.0
    Kösziiiiiiii!
    Holnap "meg is veszem" - erre, az Extendedre vártam 1+ éve!

//Egyetlen verziót sem láttam még ebből.
  • SzinesGeza
    A hobbit - Az öt sereg csatája - bővített változat

Érdemes végignézni a plusz jelenetek miatt. Egész meglepő részek is előjönnek.

• IMYke2.0.0.0
    A listámon van.
  • hiper KOCKA
    Kim elvtárs felrepül

Eléggé odatették ezt a sztorit. Remek kis dráma egy szénbányász lányról akinek gyerekkorától kezdve dédelgetett álma hogy légtornász lehessen.
    Ezt az álmot könnyű lenne elérni pl. Amerikában. De ahogy a cím is sejteti: nem ott vagyunk. Az átlagpolgár életére sziklaként nehezedő kommunista rezsim nem úgy képzeli, hogy csak úgy bárki azt csináljon amihez kedve van. A doksi filmeket kivéve én még nem láttam olyan filmet ami ennyire érzékletesen mutatná be, mi zajlik a világ egyik legelszeparáltabb országában... Amikor százszor el kell ismételni egy nap a betanult kommunista köszöntéseket és mosolyt kell erőltetni az arcokra ha a dicső nagyvezír valahol feltűnik...

Ezt a filmet még szavak nélkül is érteni lehet. Minden mozdulata egy külön történet. A főszereplő tök aranyos, remekül áll neki a szerep, semmi kétség hogy a legjobb választás volt. A film végén egy pillanatra belegondoltam milyen lenne csak egyetlen hetet eltölteni ezen az átkozott helyen. És természetesen nem turistaként, hanem helyet cserélve valakivel aki ott él. Aki kedveli a koreai filmeket annak must see kategória ez a film.

9/10
  • fifi
    fázisceruza nélkül ráadásul...
  • Jim Morrison
    A horror movie with all black people:
    "Ayo what's going down in ya basement?"
    "That ain't my business"
    "I feel ya"
    *Rolls credits*
  • morcosqtya
    Filmekben MINDIG lemegyünk a pincébe, főleg ha konstatáltuk, hogy a villany kiment. :)
  • Inquisitor
    Na igen és éppen ezért gondolták sokan úgy, hogy Mark Hamill lenne a legjobb Joker. :)
  • RatBaG #90921
  • LasDen #90920
    The conjouring

Meh. Honoráltam, hogy mindenhol megy a horror hónap, hát én is választottam egyet. De a nagy borzongás elmaradt. Nem mondom, hogy nem vagyok megijeszthető, de nem is tartozom a könnyebbek közé. Megtörtént esemény ide v oda, többnyire untam. A jól ismert horroros momentumok szép sorban megjelentek, ami annyira nem tetszett. Bár azt értékelem, hogy Wan a jump scareket szinte teljesen elkerülte. Ez tényleg egy jó pont. Meg volt azért 1-2 feszültebb pillanat, mondjuk inkább az elején.
    Tudom, filmekben nem nagyon szoktak filmeket nézni, de éjszaka, egyedül NEM megyünk le a sötét pincébe! Nem vizsgáljuk ki a furcsa hangokat! Elmegyünk és nem nézünk vissza.... :D

jobb napokon 6/10...
  • Bokafix2
    A Johnny Mnemonic-ban pedig 2015. szeptember 3-ára utaltak vissza... a durva az volt hogy aznap néztem a filmet... mondom is hogy "ez meg nem a mai dátum?" :O
    A filmben úgy volt megemlítve mint egy múltbeli esemény mivel a sztori 2021-ben játszódik. De a filmet 1995-ben forgatták. Ez durva volt... de amúgy vannak ritkán ilyen véletlen húzásaim hogy nézek egy filmet és a dátum amikor a film játszódik épp az a nap amelyiken nézem. :D Igaz eddig csak a hónap és a nap stimmelt, a Johnny Mnemonic-nál fordult elő először hogy az év is.
    Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.10.21. 23:58:34
  • kjhun

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Back In Time.2015.... dokumentumfilm. Most, került fel, 2-3 órája a netre.

Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.10.21. 21:08:46
  • repvez
  • TBTPumpa
    Igazán fontos nap a mai!
  • kjhun
    Láttam, hogy kint van. Viszont az egyik relízernév igencsak vicces. :D
    Terminator.Genysis.BD25...-BekőTojni
  • repvez
    Eddig a trailer alapján elég jónak tünik , az ami feltünt, hogy végre realisztikusabb a megjelenités a helyszinek a karakterek végre élőnek valósnak tünnek, izzadnak mocskosak a ruházat is koszolódik, ezt egyik részbe sem lehetett igy látni tul steril volt minden.
    A régi trilogiában a technikai megvalósitás miatt volt egy kicsit gyenge az uj részeknél meg a CGI tulságosan mese világot kölcsönzött mindennek

Ami nem tetszik az a szokásos túlzott menyniség mindenből 5m-re egymástól száguldoznak több tonnás monstrumokkal .irreális , hogy igy bárhogy is mégcsak haladjanak is ,nem hogy kiszámithatatlanul harcoljanak és mindenki tudja ki kivel van.
  • cylonflatus
    Kint van a szinkronos bdrip is már.
  • LaposElem
    Sötét helyek - 2015
    Dráma

A film kapcsán gyorsan tisztába kell tenni egy dolgot. Ez nem thriller, nem krimi, nem akció, ez egy egész jól kivitelezett dráma.
    A történet lassan halad, néhol túl lassan is, és még azt is megszakítják a folyamatos visszaemlékezések. Az egész alkotást körül lengi a titokzatosság, ami az alapja a filmnek.
    Személy szerint nekem nagyon tetszett, ajánlani fogom.
    Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.10.21. 13:15:20
  • Jim Morrison
    jó sokat fognak kaszálni már az első héten, az tuti. 1-2 bevételi rekordot szerintem meg is fog dönteni.
  • CalebJoe
    Nagy a hype az biztos.
  • RatBaG #90909
  • tigeroo
    miles davis film is jön lassan

• Tyler1
    Pedig az eddigi legjobb. Mondom ezt úgy, hogy eddig kb. semennyire nem érdekelt az új rész, és nem győzött meg egyik előzetes sem, ez viszont végre komoly filmként mutatja be a SW-t.
  • Dynamic
    Én sem értettem a felhajtást a könyv körül. Félig elolvastam, de onnan meguntam. Nem tetszett ez a blogos nyelvezet, az a balfasz poénkodás, a lelki vívódás az érzelmek hiánya, és főleg az állandó száraz matekozás stb. Szóval csalódás. Innentől kezdve a film sem nagyon érdekel. Majd talán a virágbolti verzió.
  • Mentol
    TROLL ON
    Most én nem ismerem a szó összes jelentését, vagy tényleg rosszul használjátok - "szinkron" (Mark Hamill nevénél merült fel itt a topikban).
    TROLL OFF

Amúgy, pont ezért vagyok kíváncsi a Martian filmre. Könyv formában se volt valami izgalmas, de filmként - szerintem - nem állja meg a helyét. Max.egy film egyik hosszabb jeleneteként tudnám elképzelni, vagy a történet egyik szálaként.
  • tigeroo
    +1
  • LasDen #90903
    mert nem érdekel. Én már csak a filmet fogom megnézni....
  • Dynamic
    Sehol egy SW trailer? Mi van veletek? ;P
  • LaposElem
    Green inferno - 2015
    Horror

Annyi halogatás után végre megjelent, nagyon vártam a filmet már, és sajnos csalódtam benne. A brutalitása, a nyersessége, a ridegsége még rendben is van, ezt várja az ember egy kannibál filmtől. Na de amire eljut a film erre a pontra… na az addig tartó út, dögunalom. A vége meg egész egyszerűen kiábrándító. A filmeket meg nem csak a közepéért nézzük.
  • LasDen #90900
    A legtöbbről nekem se esett le, de az uccsó autós borzasztóan rossz.... nem nagyon hasonlít
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.19. 23:58:17
  • k0trapali #90899
    Így képeken azért látszik, hogy CGI, de mozgás közben, film közben én meg nem mondtam volna! Talán a végén az autóban. Ott gyanús volt!