Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoltam, hogy ezt egy nő írta bassza meg, süt az egész sztoriról, a csavarokról, a karakterekről. Borzasztóan butának is tekinti a nézőt, illetve ezt a filmet csak az találja okosnak, aki egyszer sem gondolkozott el alatta. Hemzseg az irreális szituációktól. Fincher valószínű leggyengébb filmje kapja majd a legtöbb Oscart. És hogy már nem a díjakért csinálná? De!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
Remek koreai thriller egy szellemlátó srácról aki megpróbálja eltitkolni a szellemek elől hogy látja őket. Persze ez egyre nehezebb lesz mikor találkozik egy igazán veszélyes példánnyal. A műfaj kliséi itt is megtalálhatóak, sőt a történet is cseppet bonyolult, de legalább itt van rendes sztori, nem úgy mint amerikai megfelelőiknél.
Műfaját tekintve még a stílus japán képviselőinél is jobban meg van csinálva, azt hiszem jobban megy ez a koreaiaknak.
7/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hát ez viszont nagyon nem sikerült jól. Nem mondom azt hogy semmi köze a meséhez, mert nyilván van, de valahogy nem az igazi. a CGI is ronda, egyes sorozatokban szebben meg van csinálva. Azért remélem egyszer valamikor, normálisabb filmben is megcsinálják, mert ez valami vicc.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amúgy mindenkinek az bassza a csőrét, h ennek a kis genyának több pénze van, mint amennyit a teljes magyar lakosság negyedik Béla óta össze tudott szedni. Csak nem ezt mondjuk. Inkább zabáljuk a puzsi(ér)t.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
éS a végén a meglepetés jól esett 😛
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2014.12.19. 21:48:54
Azt meg értem, hogy a rossz reklám is reklám, de az utolsó jelenetnél (és egyáltalán, ahova a történet kifutott) még az "fb-fikázó" rövidfilmek sem mutatják be elgondolkodtatóbban a dolog árnyoldalát.
Én még azt is megkockáztatom, hogy a lángolás-elidegenedés témával foglalkozó filmek közt a top5-ben benne van a The social network.
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2014.12.19. 19:08:51
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ezt jó tudni, nem fogok hülyén kinyúlni.
Én meg úgy tudom, hogy muffkergetés miatt született meg az egész...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy az FB nem arról szól hogy rokonokkal beszélgessünk. Én pl híreknek használom, olyan egyének, olyan tevékenységek, események követésére amiről instant infókat akarok kapni, percre készen ( teszem azt Forma 1-es pilóták, csapatok csak h egyet említsek, autókkal foglalkozó médiumok, köztv F1es csatornája stb,stb... )
Nem, nem szeretem (van fiókom, húgom és a barátaim miatt - hétvégente nézek fel rá, amikor tudok velük beszélni, írni) a Facebook-ot [berágta magát mindenhová, és állítólag már nem is ember, akinek nincs fiókja, felvételi elbeszélgetésekkor meg kérdés is tud lenni), és emellett továbbra is reklámnak, cukorkabácsi-marketingnek, nem jó filmnek tartom a szósül netvörköt.
Nem kell velem egyetérteni. Évek óta ott van az aláírásomban is.
"Súgok: a "The Social Network" évében hirtelen 275 millióval megugrott a regisztrációk száma..."
Ha minden évben kb 250 millióval nő a felhasználók száma akkor a 275 millió mióta megugrás? 😊
És ha még igazad is van, hogy egy reklám, és Mark Zuckerberg fizette az egészet, akkor is a legjobb reklámok egyike lett. Értem én, hogy nem szereted a Facebook-ot, de ettől még nem lesz szar a film.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.12.19. 15:43:36
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak mert nem szereted a Facebook-ot nem értem miért tekinted a filmet is "szarnak". A film attól még jó, mint film, rendezés zene stb..
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.12.19. 15:29:10
Elég, ha megnézed a grafikont.
Súgok: a "The Social Network" évében hirtelen 275 millióval megugrott a regisztrációk száma...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.19. 15:18:18
Érdekességek (most kugliztam): The Truth behind the Social Network film
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
De hát ilyet nem lehet leadni moziban... a dicső nagyvezír szuperlassított felrobbantása Katy Perry dalára megbocsáthatatlan vétek.
Pedig mit nem adnék ha láthatnám Kim képét amint végignézi az ominózus jelenetet. <#eplus2>#eplus2>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez még gyengébb mint a November man. Valahogy nem volt nekem hiteles Cage CIA ügynökként. 70% ripacskodás 30% színészkedés volt az arány kb. Nem tudom eldönteni hogy ez a rosszabb vagy az Outcast.
4/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
9/10
Így, több mint 20 év távlatból, még mindig az egyik legjobb vígjáték. Igaz, már régen láttam, de még most is iszonyat jókat nevettem rajta. 😊))) Emlékeztet, hogy milyen az igazán jó vígjáték.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Olvastam róla jót is, meg nagyon rosszat is, de nem nagyon ment el a kedvem. Esti szórakozásnak tökéletes volt. Külön plusz, hogy a kötelező kliséket is sikerült itt ott remekül kiiktatni. Jó kis akciómese volt na.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
áldom maghamat hogy úgy ültem le nézni hogy csak annyit tudtam róla, hogy 3d-s. az elején mikor mutatták a robot katonákat, akkor mondtam magamban, hogy pff, megint ilyen tűzgyűrűs robotos fasság filmet nézek.... de hatalmasat csalódtam, valami brutál jó film😄 főleg így, hogy semmit se tudtam róla.
nagyon hamar elrepült ez a 2 óra játékidő, ritka az ilyen film az biztos.
kulon tetszett, hogy nagyjából mindent megmagyaráztak benne.