Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnapelőtt néztem meg újra és még mindig mindfuck. A cselekmény egyszerre baromság és cool. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tyler1
Csak kár, hogy a FC simán veri bármelyiket.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

cobol
Pedig a hetedik után az a második legjobb Fincher film!

akyyy
Holnap határán...

áldom maghamat hogy úgy ültem le nézni hogy csak annyit tudtam róla, hogy 3d-s. az elején mikor mutatták a robot katonákat, akkor mondtam magamban, hogy pff, megint ilyen tűzgyűrűs robotos fasság filmet nézek.... de hatalmasat csalódtam, valami brutál jó film😄 főleg így, hogy semmit se tudtam róla.
nagyon hamar elrepült ez a 2 óra játékidő, ritka az ilyen film az biztos.
kulon tetszett, hogy nagyjából mindent megmagyaráztak benne.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Mondjuk az igaz hogy az nagyon kilóg Fincher filmlistájából. De összességében tetszett.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
"Social Network" mint film... <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Még azt se láttam. 😊

cobol
The Game?

"Aki szereti a thriller-eket és/vagy a Fincher filmeket, az nézze meg."

Na nézzük csak:
-Fight Club --> check
-Se7en --> check
-Social Network --> check

Ezek szerint nekem való. Majd mindenféleképpen pótlom. 😊

MerlinW
Gone Girl (2014) (Ben Affleck, Rosamund Pike) by David Fincher
Érdekes, fordulatos thriller, jó befejezéssel. Leírnám a plot-ot, de minden esemény spoiler lenne, így nem teszem. Aki szereti a thriller-eket és/vagy a Fincher filmeket, az nézze meg.

[merlinw.org]

Bokafix2
REC 4: Apokalipszis (2014)

Az eddigi részek lépcsőházas és lakodalmas mészárlásaitól eltérően a történet folyékony alapokra helyeződik és hőseink ezúttal a tengeren jogvédenek.

Most is eltökélt zombigárdával van dolguk akik egy hajó szűk folyosóin keresik a mindennapi betevőt. Hitelesen hörögnek és hitelesen csúnyák, legalább a sminkesek jó munkát végeztek. Ötletesek a fegyverként használatos cumók is: gépfegyver, konyhakés, szigonypuska, motorcsónak propeller, csavarkulcs, csövek... egyszóval ami csak egy jól felszerelt hajón fellelhető.

Kár hogy a történet abszolút lapos, a jelenetekbe nem vittek semmi fantáziát, még csak izgulni sem lehet rajta. Akció részeknél a rendező túl közeli felvételekkel dolgozik, és a kamerát is rángatja, több jelenetnél is vissza kellett tekerni hogy mit is láttam. A zombik annak ellenére hogy jól vannak maszkírozva unalmasak, irtásuk 20 perc után idegesítővé válik semmit érdekessé, tehát megtekintése csak annak ajánlott aki kimondottan kedveli a zsé kategóriát.

3/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Kongy
<#eljen>

Legutóbb a Holnap határa volt hasonló, szintén imádtam 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kongy
😄DDDD PC már itt is nagy úr. Nekünk még gimiben évekkel ezelőtt tesitanár már így mondta. Akkor még röhögtünk rajta, mert azt hittük vicc, aztán nem. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tigeroo
dumb és dumber ketyó

atya ég ez betegebb volt mint az első
(megj: a cigánykereket "romakeréknek" mondták a magyar szinkronos vetítésen. szép munka...)
Igazi gyöngyszem ez a film. Először csak egy átlagos délutáni filmnézést terveztem és ledöbbentem mennyire jól tettem hogy ezt a filmet választottam. 😊

MerlinW
Equalizer. Megint egy B akciófilm, amit Denzel AAA-vá varázsolt. Elképesztő a figura😊

[merlinw.org]

Kongy
Forráskód (2011)

Már nem először látom, de még mindig baromi jó volt, kb mintha most láttam volna először 😊 Imádom az ilyen "időutazós" vagy "időmanipulálós" filmeket. Csak ajánlani tudom mindenkinek megnézésre, ha még nem láttátok volna. 8/10

Bachstein
Persze, azt gondoltam, hogy van benne pár easter egg az anime rajongóknak, csak reménykedtem benne, hogy nem folytatása/alternatív bemutatása annak, mert úgy nem lenne nagy fun belevágni, de így egész jól hangzik, köszi neked is meg IMYkének is!
LasDen
Nem kell. Az alapokról indul az egész. Semmilyen értelemben sem folytatás, hanem egy új verzió Kenshin és a többiek megismerésével. Az persze előfordulhat, hogy az aki látta az animét, itt ott találkozhat olyan kikacsintással, amit ők érthetnek csak ...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Anélkül is érthető lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bachstein
Confession of Murder Kurva jó kis film, nagyon jó akciókkal, zenével, egy-két poénnal és remek csavarokkal, igazi koreai stílusban.
Bachstein
Ehhez tisztában kell lenni az animével, vagy anélkül is érthető? (Természetesen a 2012-es filmmel szeretnék kezdeni)
Kongy
Nincs ebben semmi különösebb dolog. Egyszerűen csak más stúdió szinkronizálta a trailert, mint magát a filmet. Ez nagyon sok esetben így van más filmeknél is. Ezért másak a szinkronhangok, meg helyenként a szöveg is.

LasDen
a Legends end is idén volt moziban, szóval tavasszal jönnie kell annak is....

Jeffjohnson
Elképzelhetőnek tartom, hogy nem ugyanaz az ember fordította a trailert meg a filmet. Biztosan baromi rövid határidővel kellett dolgozniuk, meg a magyar szinkron sem olyan profi már mint régen volt.

IMYke2.0.0.0
<2014> - (imdb) - "Rurôni Kenshin: Kyôto Taika-hen" (Rurouni Kenshin Kyoto Inferno) - 6/10
(2014.12.15)

A korábbi film jobb volt.
Kaorut szabályosan meggyűlöltem - ez a "ne ölj" dolog az agyamra ment (olyan szituációban is ezt szajkózza, ahol a srác és/vagy mások élete a tét).
A doktornőt továbbra is bírom.
Ebben a filmben már sok volt a látványos időhúzás, és a ripacskodó szereplő is; és sajnos, egyértelművé tették, hogy mozivásznas-sorozatot gyártanak: gyakorlatilag úgy hagyták abba 134 perc környékén (139 perc összesen) a sztorit, mintha legalábbis egy kábelcsatornás "24" epizódot láthattunk volna.
Ha szerencsénk van, a második felét 2015-ben meg is nézhetjük... de legalább a credits alatti zeneszám kiváló volt.
Csak azoknak ajánlott, akik az előzményt ismerik. Mások kerüljék addig, míg meg nem nézik az előzményt!

IMYke2.0.0.0

DarkHorSe
Koszi, este meg is nezem.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
nyomtalanul 8/10 kotelezo darab, elvileg mar megjelent a masodik resze, ugyan azokkal a szineszekkel, Fasandræberne aka facangyilkosok (nem talaltam fent sehol 😞 )

Release Dates
USA 18 September 2014 (Austin Fantastic Fest)
Germany 26 September 2014 (Hamburg Film Festival)
Denmark 2 October 2014
Norway 28 November 2014
Germany 15 January 2015

LasDen
csak egy jut eszembe. Confessions

DarkHorSe
chaser
oldboy
the good, the bad and the weird
yellow sea
i saw the devil
the man from nowhere
memories of murder

ezekhez hasonlo filmeket keresek

LasDen
Azt ne felejtsük el, hogy a Disney-Marvelnek is van beleszólása a szinkronba. És lehetett olvasni korábban is, hogy valami azért lett az, mert hollywoodban azt mondták....

sz4bolcs
Vártál volna még 2 évet, akkor lehet, helikoptert vettél volna, vagy nyerges vontatót, ...vagy egy bumerángot. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Kongy
Maradhatott volna simán Rocket, ahogy Starlord is Starlord... Trailerben még így nevezték őket magyar szinkronnal is. Aztán valamelyik elmebeteg agyából kipattantak a remek fordítási ötletek... Ennyi erővel akkor fordítsuk már le a Skywalker-t is legközelebb, az új Star Wars filmben (nem akarok ötleteket adni....)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.15. 17:18:24

IMYke2.0.0.0
S ezzel az elnevezéssel el is veszett az egyik filmbeli poén (a nevével kapcsolatban). Bár, gondolom, kényszer-szültek valamit oda.

Kongy
*Mordály 😄

IMYke2.0.0.0
A karakter jópofa volt. Groot-ot is bírtam (a credits alatti tánca is aranyosan jópofi volt).

Tyler1
Egyetlen eredeti és vicces karakter volt szerintem, a többi sima copy-paste sablonkarakter volt. Marvel filmek közül is a legsablonosabbak.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, én nem estem hasra Rocket eredeti hangjától...

Tyler1
Eredeti hangon, pont azért gondolom, hogy Cooper hangjátékát szinte biztosan nem tudták átadni szinkronban.

"aki az első részre jobban emlékszik"?

Konkrétan amiatt a film miatt vettem egy nagymotort több mint 14 éve. Szóval számomra eléggé meghatározó/emlékezetes marad. 😉

sz4bolcs
A traileren felbuzdulva elkezdtem újranézni a Mad Max 1-2-t. Meglepődtem, mert ezekre a filmekre mindig úgy emlékeztem, mint b-kategóriás filmekre, amik a posztapokaliptikus hangulat miatt lettek alapművek, ehhez képest az első egy teljesen jól összerakott bosszúfilm.
Mondjuk nem hiszem, h. van olyan, aki az első részre jobban emlékszik..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

IMYke2.0.0.0
Miért, szinkronnal nézted?

Tyler1
Guardians of the Galaxy

Kicsit sablonos volt, kicsit unalmas számomra, de nem volt rossz. Poénok elég pihentek voltak, de azért ez még előnyére vált a filmnek (bár néhol már erőltetettnek éreztem, pl. a táncolós rész a végén). Bradley Cooper mosómedvéje tetszett, ezt valószínű a szinkron biztos nem adta át, Batista is mérföldekkel jobb volt, mint az eddigi filmjeiben, hátha még a végén lesz belőle valami (khm..új Bond film).
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.12.14. 23:25:38

the equalizer

hát ez eléggé a ciki kategória, bár egyszer nézhető

ForzaInter
Mondjuk ez a film inkább Skip Woods miatt volt szar.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Ő kurva jó rendező! Így már várom a filmet.

Yo, Bitch!

LasDen
A Sony hack során kiderült, hogy Jeff Nichols rendezi a 18-as Aquaman filmet.
Míg a Foxnál valami über Fantasztikus 4-es - X-men team up filmet terveznek.

Meg persze teljes káosz van a stúdiónál.

Blasta
Nagy lofaszt volt az kuldonc, egy manipulativ idiota volt aki jol beszopta ahogy mindenki mas, de senki nem bizta meg semmifele meloval, ostobasagokat beszelsz.
De felolem legyen postas, már kurvara unom amikor egy orstoba példán megy a vita, semmi értelme.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"