Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Gandolfini a kedvenc színészem volt, és Hardy és nagy kedvenc, a maffia téma pedig a gyengém..:) A film rendezője meg a Bikanyak-al már bizonyított, zseniális film volt. Matthias Schoenaerts-ra pedig tényleg nagy karrier vár, baromi jó színész.
Yo, Bitch!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
oké, kell a film miatt mert 3 részre ezt elosztani harmatgyenge lepkefing lett volna önmagában. én meg jobban örültem volna neki ha sokkal mesésebb, könnyedebb lett volna, ez így inkább tényleg gyűrűk ura 0. rész mintsem kaland a magányos-hegyhez
Van még ehhez hasonló minőségű nem régi film, nem pedig valami agyatlan hülyeség?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egy 4 pontos film a legrosszabb 10%-ban benne van. Pedig az szerintetek majdnem közepes.
IMDB eloszlás nagyjából(!) a pirosnak felel meg, míg a miénk a sárgának. Értelemszerűen az x tengely értékeit 5-tel el kell tolni.
Az átlagolás miatt az imdb skálája középre "húz", míg egy egyéni szubjektív skálára ez nem igaz. Ezért van az, hogy egy általam szörnyűnek (1 v 2) tartott film az imdb-n simán 3-4 pontot is kaphat, míg egy számomra zseniális (9-10) film simán 8 alatt van az esetek nagy részében.
Szóval egyetértek BaliBoy-jal. Ha emiatt én is hülye vagyok, hát legyen, már megszoktam és jól érzem magam hülyén is.
Ha ennyire zavaró a 10es skála terjedelme, használj 5öst. Dobj rá 3at és az közepes.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azt ugye vágod hogy matematikailag van ertelmezve a pontozo skála? Ez azt mutatja meg, hogy egy adott intervallumban ahol a skála egyik vége a teljesen rossz filmet (amit végig sem nézel, annyira szar) a masik vége pedig a leheto legjobb filmet jelenti a pontozas segitsegevel helyezed el az adott filmet ezen a skálán. A skála kozepe (esetunkben az 5os) pedig a teljes kozepszerueséget jelenti. Ilyen alapon pedig a 7es osztalyzat is egy meglehetosen magas pontozasnak felel meg. Mármint csak akkor, ha egy logikus ember logikusan használja a számokat, vágod?!
Jelen estben a te skaladon az 5-os jelenti az 1-est, tovabba a 4-es 3-as 2-es es 1-es osztalyzatok mind ugyan ugy 1 pontot jelentenek, csak vastagabban húva a ceruzát. A te 7es osztalyzatod kb. 3-4 pontnak felel meg egy értelmes skálán. Ha igy hasznalod a pontozast akkor vagy mellekeld a magyarazatot minden pontozasod melle vagy hagyd a picsaba sztem, meret semmi értelme.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az én saját skálámon 6,7,8,9,10 pontos filmek amik megnézhetőek. 5-től lefele attól függ a pontozás, hogy mikor kapcsoltam ki a francba. Így már nem is olyan kiemelkedő a 7-es pontom, igaz?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mivel az egész trilógia előzményfilm! Ez nem jött le? XD
Next PC upgrade: 2022
mi a faszom volt ez, tünde-törp szerelem...<#bdead>#bdead>
kár hogy nem olyan gyerekmesének csinálták meg mint amit a könyv "áraszt" magából: ez a hobbit-trilógia így nem nagy eresztés volt, a pénz beszél. teljesen alárendelték ezt a 3 részt afféle gyűrűk ura előzménynek.
hálistennek úgy tudom hogy a szilmarilok megfilmesítési jogait nem adta el a tolkien család mert nem tetszett nekik a jackson-féle középfölde.
3/10, mozivásznon elment egynek, de sok értelme nem volt
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
<#idiota>#idiota>
Aki nem értené:
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A többit majd pótlom valamikor.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Andie MacDowellt amúgy meg rettentő mód túlértékelt színésznőnek tartottam. Egy időben próbálták még a csapból is őt folyatni.
Rosszabb férfi főszereplőt a Bill "Ghostbusters 2" Murray-nél keresve sem találhattak volna.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
idétlen időkig, pillangóhatás, 12 monkeys
mindegyiknek van egy olyan hangulata, ami magával ragadja az embert. az utóbbi évek időutazós-loopos filmjei történet szempontjából nem jelentősen rosszabbak, de a hangulatot nem sikerült sehol elkapni, pedig volt azért termés: source code, looper, edge of tomorrow
tudom, nem fair az összehasonlítás, de vessük össze ezeket az inceptionnel például, aminek elég nagy ökörség a sztorija, de a hangulata magával ragadja az embert.
Mi öregek vagyunk már.
A 2004-es alapmű sem nekünk íródott eleve, hanem az időutazásos témára újként tekintőknek - nyilván, nem így kimondva
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Félreértés ne essék, fel lehet egy alapötletet többször is dolgozni, csak másodjára vagy x-edjére már nem üt (akkorát)."
Gondolom számodra is akkor volt a legérdekesebb az űrhajó, amikor először láttál filmben. Biztos, hogy utána is láttál űrhajót, ami akár jobban vagy sokkal jobban tetszett mint amit először láttál, de maga az, hogy az egy űrhajó már nem volt újdonság.
Ha az időhurkos alapötlet az Edge of tomorrow-ban jelent volna meg először akkor sokkal érdekesebb lett volna. De így nem.
A körítése már más tészta.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"F7...
April 3rd..."
Mindenki érteni fogja.
Az 1993-as film ráadásul nem is egy ligában harcol az Edge of Tomorrow-val.
Inkább ezzel: 50 First Dates - tekintve, hogy romantikus nyál. Az "időutazás" megoldása ciki is benne.
japán manga = nyugati képregény
japán anime = nyugati animációs film
Továbbá:
"Edge of Tomorrow (also marketed with the tagline Live Die Repeat
Hú, mellétrafáltál. A film ugyanis egy japán manga alapján készült.
Háááátt....Nem igazán tudom szavakba foglalni a véleményem. Nem rossz film, szépen kivitelezett, látványos. Engem egy kicsit a C&C3-ra emlékeztetett, amikor megjelennek a Scrin-ek. :))
Viszont zavarónak tartom, hogy az idegeneket alig lehetett kivenni. Mindig olyan rohadt gyorsan mozognak. Persze ez volt a lényeg, de...
Tom Cruise ismét jól hozta a "nem tudom, hogy ez hogy történhetett" és a "csak azért is megcsinálom" nézéseit, játékát.
Ha a film teljesen eredeti ötleten alapult volna és nem létezne az Idétlen időkig, akkor talán nagyobbat ütött volna. Így csak egy simán újra nézhető kategória, de annál nem érzem többnek. Őszintén szólva nem is értem az IMDB-s 8-as osztályzatot.
Nálam:
7/10
6/10
Egyszer mindenképp nézhető, semmi meglepetést nem okozó de azt jól előadó.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2014.12.31. 14:32:06
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Gandolfinit jó volt megint látni,sajnos az utolsó filmjében :(
Hardy jól játszott,meg az összes szereplő rendben volt,a hideg brooklyn is fasza volt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.