Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azt a picsa.
Ez a film elborult és beteg. Nagyon beteg. De szerintem jó lett, és vicces 😄
Nincs egy hűdekomoly sztorival megáldva, egy egyszerű lazulós, nevetős film, persze nem fog mindenki nevetni rajta, ez biztos, de nekem bejött/10
I met God. She's black
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nagyon unalmas volt. Megtekintését nem ajánlom senkinek.
Láttunk már jobbat tőle.
5/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Remekul indulo film, ami Man emberi gyarlosaganal kifullad.
Onnantol meredeken kezd lefele zuhanni a szinvonal. Ertheto a mondanivalo meg ezutan is, de a "filmes" kifejezesmod alkalmatlan lett a vegso tanulsag osszetettsegenek a kifejezesere.
Sztem ez mindent elmond!
<#fogmosas>#fogmosas>
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
A valós életben ilyen nem történhet mert az okozat sosem előzheti meg az okot. De egy újabb "dimenzió" (időutazás) hozzácsatolásával meg lehet szegni ezt a törvényt és így alakulhat ilyenné a történet. Itt a paradoxon nem ráerőszakolás, mivel nem is ennek a világnak a törvényei érvényesek a film világára így értelmetlen a valós élet szabályain keresztül nézni a sztorit.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
DRFlames: elfogadom hogy masok elfogadjak (mert ilyen brainfuck filmre mondani, hogy ertem meg jo az meno<#fogmosas>#fogmosas>), en csak megkertelek Titeket, hogy nekem is mondjatok el 😊
Az elso elet kialakulasa meg benne van bibliaban.. 😊 de az akkori kis 'bakteriumokbol' kialakult vilag az akkor volt, nem pedig 1984ben (+-15ev) egy idoutazasra teremtett embernel.
Tudom hogy scifi, de ebben csak az idoutazas volt benne mint scifi elem (mert idoutazas nem lesz, mert Hawking idoutazos bulijara nem utazott oda senki a jovobol...)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Why so serious?
6/10, de csak azert 6 es nem 5 mert szeretem a masodik vilaghaborut. Hulye tortenet, nevetseges harcok, a szineszekkel nem volt kulonosebb gondom. Semmi maradando, egyszer nezheto, de csak akkor ha nagyon nincs jobb dolgod.
Swedish people are albino monkeys
A valóságban persze én sem fogadom el, ahogy az időutazást sem. De ez egy film.
De itt egy másik kérdés... Az első élet hogy alakult ki a Földön mag nélkül? Ráadásul ez nem filmkérdés, hanem a valóság, csak hogy jobban fájjon a fejed. 😊
A paradoxon épp attól az, hogy ép ésszel fel nem fogható, el nem fogadható - eleve azért, mert üvegburában (Föld) nőttél fel, velem együtt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mi egész életünkben úgy élünk, hogy van előzmény és van következmény és a következmény nem előzheti meg az előzményt, ezért teljesen természetes, hogy az ilyen filmen pislogunk. De amint elfogadod, hogy nincs első alkalom, emészthetővé válik a film. Márpedig ha az időutazást elfogadod, akkor ez már csak plusz egy lépcső ahhoz képest.
De amúgy szerintem se volt akkora szám. Sőt nekem túl beteg volt a főszereplő családfája.
Időutazás ide vagy oda, mindig van első alkalom! de ha valaki rámutat, hogy nincs igazam, és megértem , akkor kaphat ez a film 5 pontnál többet, mert nekem a 8 az így most soknak tűnik (okos akart lenni a film, de nem 😄).
<#idiota>#idiota>
A lényeg, hogy nincs legelső alkalom, mert mindig van előtte. Egy végtelen körforgás, vagy paradoxon, ahogy a filmben is utalnak rá.
Mint irtam szvsz akkor jo egy skala, ahol az erezheto kulonbsegek rendesen merhetok es van eleg atmenet. Minnel szimplabb valami annal jobban halad a "fekete es feher" ertekeleshez, pedig ugye nem minden fekete es feher.
Talan akkor lenne jo egy 5os lista, ha az ertekeles tobb tetelbol allna, mint pl rendezes,story,szineszi jatekok,kameramunka stb. es kulon kellene ezeken az 5os skalakon ertekelni egy filmet, amit a vegen atlagolnanak. Na de ugye ez mar nem is otos skala csak a vegeredmeny, ahol raadasul a vegeredmenyek kozott tort szamok lennenek az atlagolas utan.
Amugy is eleve mar a pontozas is szubjektiv, de az teny, hogy nagyobb skalan mindig pontosabban lehet meghatarozni, barmilyen kis elterest, ezt viszont matematikai teny, ami nem szubjektiv.
a., Meg kéne néznem még egyszer, hogy megértsem
b., A film hülye, nem én <#idiota>#idiota>
Mivel mindenki 8+ pontot adott rá, kérem valamelyikőtök magyarázza el nekem, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyszerűen nem értem hogy lehet az, hogy saját magát adta otthonba, csinálta fel, szülte meg és ugyanezt újra. Legelső alkalommal nem hiszem, hogy a semmiből lett ő kétszer, hogy felcsinálhassa magát majd .. na mindegy már leírtam.
<#help>#help><#zavart2>#zavart2>
Mindent mérünk, számolunk valahogy. Muszáj, mert másképp nem tudjuk közvetíteni a nekünk, számunkra jelentő értékét, és másoknak megmutatni, megvitatni azt.
Why so serious?
(Habár nekem is megvan a véleményem az 5-ös, és a 10-es skáláról is, meg az egész pontozásról, most inkább már nem feszegetem tovább a témát, és inkább csak erre válaszolok)
Nem ez a probléma. Úgy látszik nem értetted meg amit írt a két skála különbségéről, mert az valóban úgy van. Épp ez az, hogy nem 1 pontnyi az eltérés.Ez akkor lenne, ha két külön egyénnek a pontozása lenne ez. Mivel ahhoz, hogy imdb-n egy film 8-as körüli átlagot érjen el, nagyon sok 10-es pontszám kell. Mivel az a különbség a 2 között, hogy az egyik egy konkrét érték, a másik meg már átlagolás eredménye, ezért tényleg nagyon más a két pontozás. Nekem is számos film van, ami SZÁMOMRA 9-10-es, imdb-n meg kap 6-7 pontot. És vannak olyan filmek, amelyek bűnrosszak, kb nekem 2-3-4 pont, és mégis kapnak 6-7 pontot. Tehát igenis nagyobb a különbség, mintha csak két egyén pontozásaként tekintenénk rá. imdb-n egy 8-as osztályzás nagyon nagyon jónak számít egy filmnél, ahhoz már nagyon szeretnie kell rettentő sok embernek, és nagyon sok 10-est kell kapnia. Tehát ha az ő skáláján 7-es (azt most hagyjuk hogy neki a 7 még rosszabb, mint ahogy mi azt logikusan néznénk), de még a "mi" pontozásunkkal is csak jónak mondható, addig az imdb 8 pontja egy kiemelkedően jó filmet takar. Szóval nem pártoskodni akarok, de én is sokszor meglepődök imdb pontozásokon (még ha látszólag csak kicsi is a különbség). Pont ezért nem lehet egy imdb pontozás alapján megítélni, hogy most egy film jó, vagy nem.
Ah. Öregek vagyunk bazzer.
A ket kulon pontozasos duma egy vicc. Aki megles egy filmet es a negyedenel vagy kozepenel kikapcsolja a filmet mert biztos szar a tobbi resze is, nyugodtan megtarthatja a filmbeli velemenyet akar jo, akar rossz.
Evenkivul akkora feszpalmot nyomtam le magamnak a 7 pontozasanal, mikozben kiakadt az imdb 8 pontjan hogy mai napig piros a fel pofam.
Atya gatya! 1 ponttal elter masok izlese! Mindenki meg van orulve!!!!
En altalaban azon akadok ki ha mondjuk egy film szerintem 4 vagy 5 os mikozben az imdb 8 as.
De szép bauxit, honnan van?
De ezek az új szerzemények még a gesztusaikban sem ütnek akkorát. Kiveszett már az a szellem, mikor még elég volt ha a főhős belépett egy kocsmába és a járásából láttad milyen durvulás jön mindjárt, vagy a többiek tekintetéből következtetni lehetett kb. mit gondolnak az idegenről. Szavak nélkül, és komolyabb akció nélkül is már akkorát ütött a jelenet mint egy ház. Ma már ilyesmit nem tapasztalok pedig megnéztem pár újabb westernt.
Ma csak a stukkerből kilőtt töltények számával, és a cgi naplemente panorámájával mérik egy ilyen film értékét. De kár... pedig tudott valamit az öreg Sergio, nem ártott volna az ő nyomvonalán maradni.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Hűű bazmeg. Mózer nyomozó visszatért és közben kinőtt a bajusza. Tele volt a film hosszú, mély, nagy nézésekkel. Mindenki keményen nézett a másikra. Amikor épp nem néztek egymásra vagy a távolba, akkor meg lovagoltak. Városból ki, erdőbe, városba vissza. Aztán mikor történt valami és azt hinnéd, hogy végre beindult a történet, akkor még egy kicsit néznek és lovagolnak. De a végén aztán csak lövöldöznek egy sort, ha már western, de az is egy kicsit antiklimatikus...
Minden pillanata arany.
4/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
lol, ennek a filmnek is hogy elszabták a magyar címét
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Per Aspera Ad Inferi.
Fury
Én nem éreztem annyira jónak mint amilyennek mindenki mondta.
Egynek jó volt, nem rossz film de semmi maradandó.
7/10
Dracula: Untold
Vicces de nekem ez jobban tetszett. Más megközelítésből láthattuk Drakulát, CGI sem volt rossz.
7.5/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑