106845
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • TBTPumpa
  • plas

• plas
    Good Kill
    IMDb
    Egy amerikai dronpilota eletet mutatja be a film. Hogyan birkozik meg a munkaval, csaladdal. Hogyan egyeztetheto ossze miutan kiiktat egy terrorcsoportot tobb ezer km tavolsagbol majd hazamegy a csaladhoz.
    Nekem tetsztett.
    8/10
  • LasDen #91302
    Képek Jim Carrey új filmjéből, a True Crimesból (thriller)
  • morcosqtya
    :)
    Ez volt itt egyszer értékelve. Egy mondatban:
    "Adrien Brody jól szenved. 8/10"
  • gombabácsi
    ehhez hasonló: http://www.imdb.com/title/tt1316622/
    ez nekem nagyon bejött, 10/10-es
    ezt a curve-t is beszerzem :)
  • UUUU
    Éhezők viadala final
    Csak azért nem pontozom, mert nem láttam végig, mivel a felénél kb. bealudtam.
    Viszont addig is egy ótvar fos volt, mint a többi része.
  • hiper KOCKA
    Curve 2015

Olvashattunk itt nemrég olyan filmekről ahol egyetlen teremben vagy szobában történnek az események. Emeljük a tétet: legyen a helyszín egy fejreállt kocsi szűk utastere. Tény hogy az ilyen szűk helyeken játszódó filmek közül sem ez az első, viszont mindenképpen a legújabb.
    A filmből kiderül miért nem szabad idegen stopposokat felvenni. Mondjuk nem lenne ez a gond olyan nagy ha lakott területen történne, de itt a hegyek és völgyek között ahol a szerpentines úton csak pár környékbeli muki száguldozik a rozzant dzsipjével, már elég komoly akadály felülemelkedni a helyzeten. Főleg ha a kutya se hall, akárhogy kiabálsz.

Kicsit elkezdtem rajta gondolkodni hogy hasonló esetben hány nap után szánnám rá magam a patkányhús evésre és a vizeletivásra... mint a főszereplő. Mert a Nap ugye süt, növekszik a kiszáradás veszélye, és a biológiai szükségleteket sem szuszpendálja a szervezet csak azért mert szarban vagy.

Na meg nem beszélve a helyzet okozta pszichés terrorról... délutánonként vidám őzgidák jelennek meg akik pofátlan nyugalommal nyeldeklik a moszatokban gazdag zuzmót, miközben te szenvedsz mint a kutya, és mielőtt annyit mondhatnál hogy "áá" máris elsasszéznak a levesbe.

Szóval nem volt ez annyira tré, bár többet is ki lehetett volna belőle hozni, azonos költségvetés mellett. A színészi játék tökfacsaró, szerencsére nem szerepelnek benne sokan. Nem nyújtották túl hosszúra a felvezetést sem, a táj meg nagyon ott van, úgyhogy egyszeri nézésre kifejezetten alkalmas.

6/10
  • Selminar
    Hollow: zsészar, végigtekertem.

Circle: ebből is elég volt az első és utolsó 5 perc. Akkor már inkább Exam és The Man from Earth.
  • Prof William
    Beszerezhető ez valahonnan? Mert moziban nincs szóval gondolom már BR-en van.
  • LasDen #91295
    A Karib-tenger kalózai trilógia

Néhány évente elő szoktam venni. Valamikor csak egy részt, van amikor mindet. Látvány, humoros, könnyed meg hát Jack Sparrow. Lehet szidni Deppet is, hogy azóta átment gagyiba, de itt működik. Haláli karakter, nélkül kategóriákkal szegényebb lenne a sorozat. Persze miatta éri meg leginkább megnézni újra a részeket. Mégha Bloom és Knightley nem érnek fel hozzá (bár az őkettősük is tud szórakoztató lenni), de Rush és Nighy feltud nőni Depp mellé. A mocskos világát is imádom minden túlzásával. Ahogy szinte minden ez is túl van játszva/színezve.
    Mondjuk érdekes, hogy az sokkal önállóbb első rész után a másik kettő már jobban épít egymásra. Bár voltak utalások az első részben is. Mondjuk a 3. rész a közel 3 órájával azért erősen próbára tesz...
    A 4. rész eléggé mellé ment, de annak is van itt-ott egy jó pillanata. Én várom az 5. részt, remélhetőleg jó lesz...

8/10
  • mulli1986
    Kössz fiúk, valamelyik nap beugrott ez a kép, ahogy hullik szét a hold, és nem tudtam, hogy melyik film. Persze kérdés beírása közben beugrott. Én se bírom annyira azt a filmet, meg láttam anno vagy 10szer és így most nincs kedvem hozzá :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ez lesz az. - "The Time Machine" 2002
  • LasDen #91292
    Az időgép (a legjobb rész a filmben, mikor elindul előre és meg-meg áll, a többi meh)
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.11.26. 20:04:27
  • mulli1986
    Melyik film az, amelyik a jövőben játszódik és az okozza a problémát, hogy a hold szét akar hullani, mert szétbányászták? Aztán ha jól emlékszem időt utaznak, mert zuhan bele a földbe a hold. Az időgép lenne az?
  • DantszEE
    Gondolom, úgy ült le elé, mint én. "Jó lesz a sztori, vagyunk olyan érettek, hogy nem hátrálunk meg egy-két nem kedvelt színész miatt."
    Sajnos, nem jó a sztori, és tényleg nagyon erőltetett az egész.
  • Prof William
    Nem film de pl a Ga-Rei Zero c. animációs sorozatban meglépték, hogy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A már hetekkel ezelőtt bemutatott és mindenütt promózott "főszereplőket" mind egy szálig kinyírták az első rész végén és második résztől új, - most már az igazi - szereplőgárdával ment tovább a sztori...

Ez a No Escape felkeltette az érdeklődésemet. Eddig nem is halottam róla de a promó alapján nagyon ígéretes.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.11.26. 17:19:23
  • Jim Morrison
    mozitörténelmi csavar lett volna az biztos :D
  • LasDen #91287
    csak ha nem bírod őket, akkor minek megnézni? azt vártad, hogy talán mégsem ők lesznek a főszereplők?
  • IMYke2.0.0.0
    A többieknek: https://en.wikipedia.org/wiki/American_Ultra

Starring:
    * Jesse Eisenberg
    * Kristen Stewart
  • cobol
    American ultra. Nagyon szar és erőltetett film.A 2 legiritálobb színésszel.
  • Sequoyah
    No Escape (2015)
    IMDB

Feszult drama/akcio egy atlagos kozulunk valo csaladrol, akik egyik percrol a masikra egy haboru (felkeles) kello kozepebe kerul, es ateli annak minden borzalmat.
    Az, hogy a film foszereplojenek alakitoja ilyen szokatlan (Owen Wilson eddig inkabb csak vigjatekokban szerepelt) nagyban raerosit arra, hogy o bizony nagyon nem ide tartozik a csaladjaval, es minden meroben ellentetes az o moraljaval, ebben a szamara eletidegen szituacioban.
    A film nagyszeruen tartja fennt a feszultseget es a figyelmet, hiszen egyaltalan nem biztos, hogy happy end lesz a vege... Foleg akkor fogod atelni a helyzetuket, ha neked is van csaladod. Te mit tennel...?
    Bar a film el tudja hitetni, hogy itt bizony a legrosszabb is megtortenhet, es nem lesz tabu; vegul gyavak, hogy megtegyek ezt az utolso lepest. A csodaval hataros menekules azert ront az eddig borzaszto realitas hangulatan.

8/10 (7-et akartam adni, de mivel 1 nappal kesobb is porog kicsit rajta az agyam, kapott megegyet)
  • cylonflatus
    Ncoreon fönt van pl. Circle címmel keresd.
  • Csacsi
    Én ezt a filmet nem találom. Tud valaki linket adni?
  • IMYke2.0.0.0
    [2015] - (imdb) - "Hitman: Agent 47" - 3/10
    (2015.11.25) (97 perc, amerikai)

Úristen, mit műveltek ezzel a játék franchise-zal... úgyis mindenki meg fogja nézni, bármit is írok, gondolok erről a celluloid hulladékról, de:
    * Hannaw Ware, mint "a kislány"***... :( Na meg az amit a filmben "előadott"...
    * Zachary "Heroes" "fémember" Quinto - beszarás, mi a csöcsnek ő?! Ja, tudom, a Heroes miatt.
    * Rupert Frienddel nem volt akkora baj [hozta amit kellett].
    A történetről semmit, bunyók nagy része kamerarángatással, és vágással lezongorázva, a kisebb hányad elment.

//*** = wikipedia - 33 éves.
  • Atisz #91280
    Jobb lett volna, ha egy nagy multinacionális cég keveri a lapokat, éppen mint az Exam esetében. Az UFO-s kártya kijátszása általában fantáziátlanságra utal.
  • VinylToy #91279
    Csak egy kis elmélkedés:

A végén egy csoport áll és nézik az "űrhajókat", ahova odasétál a főszereplőnk.

Valóban több helyszínen zajlottak az események, és ők a túlélők? Elég vegyes az összetétel, de látni lehet terhes nőket, gyerekeket.
  • UUUU
    Tudjuk a seppuku is csak egy irás és nem az erkölcsből es a bushidóból fakad. Wait, mégsem...
  • Bokafix2
    Haláli iramban (2015)

Hogy ez mekkora kretén állatság volt. Ez a paródia olyan szar hogy már jó. :D

Azért a nyitott ajtót berúgni nagyon kemény... :D

7/10
  • DantszEE
    Meglestem én is a húgommal.
    Valóban érdekes volt, végig fenntartotta az érdeklődésünket. A "színészek" játéka időnként megmosolyogtató volt, de összességében nem mondanám zavarónak.
    Engem speciel nem lepett meg a vége.

Húgom a terhes nőt tippelte befutónak, én az első 4-5 halál után majdnem biztos voltam benne, hogy az a csávó lesz. Gyanúsan semleges volt (nem rasszista, nem színesbőrű, stb.), mégis az elejétől kezdve fontos mondatokat ejtett el.
    Az utsó 10 embernél elkezdtem gyanakodni a néma faszira a passzivitása miatt. Aztán végül csak az első tipp volt a befutó.
    Egyébként én személy szerint titkon a félkarúnak szurkoltam.
  • Selminar
    Én is :)

SPL 2 néztem mostanában (hong-kong-i filmeket imádom) csak valahogy a felénél tovább még nem jutottam pedig van benne Simon Yam meg Ong Bak srác is.

Meg hát Johnnie To apánk is rendezhetne valami újat, szeretem a filmjeit.
  • cylonflatus
    Egy kivételével mindet láttam :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kíváncsi vagyok a véleményedre majd a koreai (Karib-tenger) filmmel kapcsolatban :)
  • cylonflatus
    Minden jöhet ami Wing Tsun :)
  • Selminar
    Kalóz öbölről lejött nekem simán most delutan a Wing chun.
    És Köszi a Pirate ajánlást is!
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen :)
  • cylonflatus
    Köszi! Azt hittem valami nagyon új, azért nincs fönt.
  • IMYke2.0.0.0
    Innen:
  • cylonflatus
    Ezt a filmet honnan szerezted? Ncore-on nem találtam.
  • LasDen #91266
    A bushido csak egy írás. És a korábbi korok romantizálták a szamurájokat. De a valóságban ugyanolyan emberek voltak, mint bárki más. Az egyik áruló, a másik gyáva, a harmadik meg lojális stb. Nem jobbak, nem rosszabbak...