Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki bele tudja élni magát, elvonatkoztatva a valóságtól és saját magától (férfi néző főleg, mert úgy érzem, nem a mi érzelmeink/gondolataink irányába lett a történet megírva), az viszont készüljön fel valami markolható kispárnával/karfával/sörös üveggel, mert valószínűleg súlyos élményben lesz része.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.01.18. 20:53:36
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Már nagyon régen kiabáltam ennyit egy filmmel, és nagyon rég gyűlöltem valakit annyira, mint itt. Bár nem egy túl kapkodó, akció dús film, mégsem tűnt fel, hogy 2,5 óra ment el vele.
Sokkoló, letaglózó hatása van, konkrétan a végén már görcsbe volt a gyomrom. Nem fogom könnyen elfeledni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Giver
Amolyan se füle se farka szerű film. Egynek elmegy, elgondolkozik az ember rajta 0-30 percet, aztán pá.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Kizárólag Christoph Waltz miatt néztem meg,de ezt a filmet Ő sem tudta megmenteni.
Dracula Untold. 4/10
Egysíkú unalmas film volt.
Pedig szeretem a Legendary cég filmjeit.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez az eredménye, mikor egy rakás tehetségtelen ember próbál filmet csinálni. Nézhetetlen szar, szemét. Nem értem a film milyen idősíkon akar futni, a történet a jelenben játszódik, mégis úgy beszélnek az emberek, mint az 50-es években, az iskolában az lesz a menő gyerek, aki egy kitömött madarat mutat meg a többieknek, aztán ahogy az urbánus környezetből kiérünk, a vidéki miliő mintha a múlt század elején megrekedt volna a fejlődésben, az emberek úgy öltözködnek, mint egy falumúzeum éves megnyitóján, és természetesen csak lovaskocsival járnak. A színészek katasztrofálisak, főként a főszereplő srác és a később becsatlakozó barátja, aki garantáltan minden idők legszarabb magyar gyerek/kamasz-színésze. Minősíthetetlen egysíkú utószinkront kapott a film, ami úgy elüt a képtől, mint egy Knorr reklámban, ráadásul Tutajos esetében mintha a megyei szavalóverseny aranyérmese mondta volna fel a szinkronszöveget. A rendezésben mindenféle stílus össze-vissza keveredik, egyszer egy szivar és pohár bor Ganxsta Zolee stílusban beszél a főszereplőhöz(!!!), egyszer a semmiből egy Tünde nyilazza le a törököt, egyszer mint valami olcsó komédiában, a szereplők a kamerába viccelődnek. A vágás röhejes, a zene idegesítő, emellett minden jelenetvégi (többnyire nagyon rossz) poén csattanóját olyan dallameffektus festi alá, mint pl. a Gálvölgyi showban.
Ez a film egy nagybetűs WTF.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ha átnevezték volna -ahogy írtad- Zombik Marson -ra akkor egy közepes gyakós filmet kapnánk.
De így hogy Doom-filmként próbálják eladni, úgy hogy tulajdonképpen MINDENT kiheréltek belőle amitől Doom-nak kellene lennie... így ez elég siralmas.
(2015.01.17)
Akadtak pillanatai. Amúgy meg nagyon hosszú <142 perc>142 perc> és unalmas volt a lelkizés.
Mintha Oscarra hajtó filmnek készült volna 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Általában ez az FPS mód az egyetlen, amit pozitívumnak mondanak a Doom filmből. 😄 Nekem is megvan, de még nem jutottam el odáig, hogy megnézzem.
De szép bauxit, honnan van?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tény hogy minden valamirevaló gémert atomcsapásként ért ez a film, és bár én is kitoltam az összes létező Doom játékot, annyira nem tartom vészesnek a végeredményt, de azért jónak se.
Abba felesleges belemenni hogy miért nem sikerülnek jól a játékadaptációk, (talán mert a kedves rendező egy percet nem játszik azzal amiből filmet csinál) de mi hiába is kutatnánk az okokat ha a rendező nem teszi korábbi fércmunkákból okulva. Röviden leszögezve: ez a film nem Doom.
Van Mars, meg zombik, meg Bravó csapat, de ennyi erővel a címe lehetett volna "Zombijárvány a Marson" is. Mivel pont azt hagyták ki ami a Doom-ot Doommá teszi: a pokoli eredetsztorit és a klausztrofóbiás nyomasztó hangulatot, valamint azt a dögös kiberdémon lovagot akitől olyannyira félve tántorogtam ki a barlangból 10 éve, hogy aztán egy soulcube-al arconküldve visszaküldjem a pokolba.
Valamint a játék egyes kultikus karakterei is hiányoztak a filmből, de ez csak a jéghegy csúcsa. Az egész film úgy ahogy van teljesen doomtalan... viszont van Rosamund Pike, aki itt még meglepően fiatal, nem mellesleg jól is áll neki a kutató tudós szerepe. Sőt még az FPS módban lenyomott lövöldözés is elment egynek.
De annyira ordenáré akció B-mozit csináltak belőle hogy fájdalmas volt nézni is helyenként. Még arra sem tudtak figyelni hogy a BFG színe zöld legyen.
5/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Hatalmas nagy kapufa lett sajnos, ellenben a felcsigázó előzetesekkel!
Egyszer nézős, aztán elfelejted...
Kár érte
10/7
By The Gun. 5/10 Ez is közepes,de picivel jobb volt mint az előző.
(2015.01.16)
Egy egyszerű, megérthető indok mentén, Keanusan levezetett 80-90-es évekbeli bosszúhadjárat film, mai környezetben. Szórakoztató akciófilm volt.
Viszont, a "badass" karakter felvezetésének épp az lett az veszte, aminek frissességében az Eva Longoria fémjelezte producer team és a rendező bízott: rövid lett. A "meglepetésszerűség" csak azoknál üthetett, akik még életükben nem láttak ilyen filmet.
Mindettől függetlenül, a karakter titokzatos múltja, félelmetes profizmusa, a különleges társaság és annak szabályai kellően megalapozták (néha kicsit túl is lett pörgetve - olyan volt, mintha egy DC/Marvel tököslegény-képregény film lenne... John Wick? Akkor beszarunk.) a régi, többször és másképp már látott végkifejletet.
Ismétlem, ettől még szórakoztató akciófilm volt.
Lazítva nézd, ne feszülj rá a részletekre!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Leültetném Stallone-t, hogy így kell egy lövöldözős akciófilmet csinálni. Ez is kicsit agyatlan volt de pont annyi fordulat volt benne amennyi egy ilyen típusú hentelős filmbe kell. Am meg örültem, hogy a mocskos kutyagyilkosok megkapták ami járt nekik.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Why so serious?
210.
Lehet hogy csak fáradt vagyok de nekem ez a film nem igazán jött be.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Why so serious?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én voltam a hülye, minek olvasok bele az egyik kedvenc filmemről szóló ismertetőbe?
Legszívesebben minden második mondatba belekötnék, pedig elhiszem, hogy neki is kedvence és ötvenszer látta 😊
Egyik középiskolás irodalomtanárom csak ennyit kérdezne a sráctól: "Szűcs! Maga olvasta a művet?"
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Én úgy emlékszem, hogy az extrák közt elhangzik: elsőre.
Ugyanis titokban edzett rá, a forgatáson meg sikerült neki és benne hagyták így.
meg Ripley-t <#idiota>#idiota>
meg a fél Fiorina büntetőtelepet <#idiota>#idiota>
Arról nem is szólva hogy Ripley úgy nézett ki benne mint egy Mad Maxból szalajtott drogos punk leány. Az első rész számomra szerethető volt a sci-fi horror atmoszféra miatt, és a bezártság miatt hogy kénytelenek az aliennel osztozni a hajón miközben macska egér játékot játszik velük.
A második rész meg eleve egy hamisítatlan Cameron mozi volt, aki még látványos akciót is csempészett a rémálomba. A 3-dik rész gyengécske lett, a 4-dik meg katasztrófa. Egyedül Ron Pearlman vitt egy halvány színt bele, meg az a jelenet mikor Weaver dob egy kosarat messziről háttal, és csont nélkül betalál (ez trükk és vágás nélkül lett felvéve, nem tudom hanyadik próbálkozásra sikerült neki).
Ami pedig a franchise-ot illeti, egy Alien: Isolation filmnek nagyon tudnék örülni, ami Ripley lánya sztoriját dolgozza fel és időben az Alien 1 és 2 között játszódik. A játék zseniális volt és ha ennek a fele valósulna meg filmben akkor már túlteljesítettnek tekinthető a projekt.
Viszont jön majd itt egy Prometheus 2, kivi vagyok abból mit hoznak ki.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Cameron állítólag kifejezetten haragudott, hogy Fincher kinyírta Hickst, Newtot, meg Bishopot (az a 3 perc cameo nem számít). Nem akart még egy Alient csinálni, de volt róla egy elképzelése milyen lenne. Állítólag Bishop kiemelt szerepet kapott volna benne (ahogy Hicks is), csak a helyreállításnál belepiszkáltak volna a fejébe (weyland-Yutani gondolom), és gonoszkodott volna. Már ez érdekesebb, mint az egész Alien 3. Szerintem.
hát ez brutál jó volt. nagyon súlyos film
Per Aspera Ad Inferi.
Hát, anno az első résszel feltették magasra a lécet, aztán a folytatások kevésbé lettek már jóak, bár azért bőven nézhetőek voltak (igaz azért kell inger hogy az ember megnézze, emlékszek anno sokan panaszkodtak hogy csak a végén történik valami, és 80 percig pedig semmi)
Ezzel az új résszel kb minha rebootolták volna az egészet, nem volt annyira félelmetes már, mintaz eddigi részek, viszont olyan kerek egésszé kezd összeállni az egész, hogy lassan nem is horror lesz hanem scifi <#idiota>#idiota> persze nem feltétlenül rossz ez, nekem bejövős. vége pedig nagyon ütős volt.
érdemes megnézni, de előtte érdemes megnézni az előző részeket is. kár, hogy "ennyit" kell várni az új részekre, lehetne inkább sorozat 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az Amerikai Mesterlövész 6, a Foxcatcher - Whiplash - Interstellar 5, a Mr. Turner 4, a Vadon és az Inherent Vice 2, míg A Bíró, A Lego Kaland, az XMen, A Majmok Bolygója Forradalom, Így Neveld A Sárkányodat 2, Holtodiglan pedig 1-1 jelölést kapott!" - MoziCom
Holtodiglan - Rosamund Pike, pont a végén kapcsoltam a streamre, mikor a férfi/női fsz és legjobb film jelölések mentek :c
Interstellart nem láttam még, de úgy hallottam, hogy 1 jelölés (legjobb zene) elég lett volna neki.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szegyen nem szegyen, nekem ez a film tetszett.Talan mert Keanu-t reg lattam, talan mert hianyzott is.Talan mert ez a kicsit oldschool 'szetb@szok mindenkit ha belem kottok' tipusu bosszufilm is hianyzott, a fene sem tudja.Mindenesetre szamomra sokkal szorakoztatobb volt mint amit eloljaroban felteteleztem volna.Jo lenne ha egy kicsit megtanulna szineszkedni is, siman lehetne egy uj Liam Neeson tipusu hos a sracbol ahogy oregszik 😊
7/10
Mi a fen volt ez? Még a Director Cut sem javított rajta túl sokat. Újranézve még rosszabb mint amire emlékeztem.
Én azt nem tudtam sosem megbocsájtani/megérteni hogy vajon miféle megfontolásból dobták ki az előző rész karakterinek, helyzeteinek, meg egyáltalán lehetőségeinek jó 90%-át az első öt percben az ablakon?
Az Aliens nyomdokain (James Cameronnal, vagy egy hasonlóan jó rendezővel) remek harmadik részt lehetett volna csinálni, és erre megkaptuk ezt az innen-onnan összehányt szXrt ráadásul úgy hogy a normális folytatás lehetőségét is sikerült egyszer és mindenkorra elcseszniük.
Sokan azt mondják hogy a franchise mélyrepülése a 4-ik résszel kezdődött el de szerintem itt a harmadik részben siklott kis végérvényesen a sorozat.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.01.14. 12:41:03
Tarantino film, asszem ezzel mindent elmondtam 😊 A szokásos jellemzők megvannak benne, amik miatt szeretem a munkáit, szóval ez a film is tetszett nagyon, nem is értem hogy maradhatott ki eddig. Ami külön tetszett, hogy ebben a filmben is van olyan, hogy megmutatja több nézőpontból ugyanazt a jelenetet, ilyen és ehhez hasonló dolgok más Tarantino filmekben is vannak... Bánom, hogy a Django-ban nem igazán volt ilyen...
8/10
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.01.14. 12:07:23
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
<2003>2003> - (imdb) - "Mou gaan dou III: Jung gik mou gaan" Infernal Affairs 3 - 7/10
(2015.01.13)
Megjelenés (HK): 2003.12.12.
A harmadik rész bezárta a kört - a történet még tovább bonyolódott <és ugyanoda ért vissza, ahonnan minden elkezdődtt - a kiképző tábor>és ugyanoda ért vissza, ahonnan minden elkezdődtt - a kiképző tábor>, kaptunk pár választ, még több visszaemmlékezéssel.
Nem volt olyan erős rész, mint a második, de a trilógia lezárása ettől még nem lett rossz.
Ksitigarbha sutra: "Such peaople shall be cast into the never-ending hell and will suffer continuously forever and ever."
A 3. rész után elindítottam a "Téglát" is, és rögvest az első monológban (Jack Nicholson) elhangzott az, amit az ázsiaiban ❤️. film>3. film> másként, szintúgy mondanak: "Egy férfit nem a környezete formál, hanem a férfi formálja a környezetét." (az amcsiban persze másként ugyanezt)
Ahogy néztem visszatértek az emlékek... a 151 perces filmben sok az üresjárat. Az 50 perccel rövidebb eredeti ellenben és hozzá képest egy gyorsvonat, lényegre törő, s a 2 folytatás még jót is tett neki.
A Téglát is lehetne folytatni