106839

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
TDKR(The Dark Knight Rises-én kedveltem Bane karakterét, bár talán nem olyan nehéz őt alakítani), Child 44, az Eredetben is jó volt a karaktere szerintem, bár nyilván ott nem ő volt a lényeg -
A Viharszigetben szerintem nagyon jó volt DiCaprio. -
Melyik filmben alakít jól?
(nem flame, komolyan érdekel, mert egyébként szimpatikus színész csak a Mad Maxben teljesen üres, súlytalan a karaktere) -
Az is legalább akkora vicc lenne ha a DiCapriót játszó színész se kapná meg, sőt ő se kapna soha. :D -
morcosqtya: össze is téptem volna a személyi igazolványomat, ha azért kapott volna :)
cylonflatus: :))))))) -
Valahol olvastam egy poént, hogy milyen vicces lenne, ha mondjuk 40 év múlva csinálnának egy életrajzi filmet DiCaprióról, a színészlegendáról, aki soha nem kapta meg az Oscart - majd a Leót játszó színész ezért az alakításért Oscart kapna... lol. -
Azt hiszem már tavaly is hír volt, és csacsogtunk róla itt is, hogy készül egy ígéretes film, II.vh.-s bombázókkal a főszerepben. Pontosabban egy ilyen repülő erőd személyzetével a főszerepben. Nem emlékszem milyen címen fut(ott), mint ha egy trailer is lett volna kint. Azóta sem hallottam felőle. Valakinek esetleg rémlik valami -tudom, hogy nem mondtam sokat, de hátha. Nagyon bírom a repülős témát! -
utolsó képen már amilyen arcot vág, már hozzávágtam volna :D -
A Mad Max-ért nem sűrűn... -
Tom Hardy tuti fog kapni Uszkárt. -
első, 'itten nie' ről tudtam(és felismertem a titanicból! :D) :)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.11.30. 16:48:52 -
Ez itten-é?
Me' én ürá gondútam: itten nie -
Az 'A' gyerek akinek a szemöldöke sosem kap Oszkárt. -
Az 'A' gyerek, aki sosem kap Oszkárt, pedig nem nyomja fullba a kretént? -
képek a The Revenant ból
nem is tudtam, hogy az a gyerek is játszik benne.. .:S -
karajjj #91324 yep, elírtam -
Már csak mert "legyen"-t írtál, gondolom "lengyel" akart lenni, csak nekem most az ugrott be hogy Vágó néz a kamerába és a játék címe
LEGYEN ÖN IS.. ZSIDÓ... :DD
-
Mármint "lengyel zsidók", nem? -
karajjj #91321 Érdemes megnézni, szépen összefoglalja a legyen zsidók sorsát és eléggé realista módon van a téma megközelítve. Nekem nagy kedvencem. -
Sajnos még nem láttam. Feleségem nyávog azért a filmért.. -
karajjj #91319 Azt már a zongoristában is bizonyította... :D -
Angol nem jó? -
[2014] - (imdb) - "Poker Night" - 5/10
(2015.11.29) (106 perc, amerikai)
A helyi nyomozók szokása, hogy néha összeülnek, pókereznek, és egy újonc nyomozónak elmesélik múltbéli történeteiket, ügyeiket, az okítására.
Hősünk is részt vesz egy ilyenen, utána pedig szemtanúi leszünk, ahogy az élete gyökeres és véres fordulatot vesz.
Videoklipesre, néha retrósra, máskor idegesítő shaky camesre és Fűrészesre vették a figurát, és nagyon erőltették a "fordulatokat". A stílus kedvelőinek ajánlott. -
Selminar #91316 Pirates (dél-koreai)
A humor egyes sajátosságaitól és a midi zenéktől eltekintve igen szórakoztató kaland-vígjáték volt!
8/10 -
ehhez még felirat sincs sajna -
Alig várom*, hogy kiváló BD 1080 legyen belőle.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.11.29. 20:30:17 -
Predaking666 #91313 Fekete mise
Mostanában sokszor támadják Johnny Deep, hogy a színészi képességei gyengülni látszanak meg egy sima karakter színész. Ez a film tökéletesen mutatja, hogy egyik sem igaz. Nagyon játszotta a kemény maffia vezért,. Remélem a jövőben látni fogjuk még hasonló szerepekben.
Maga a film is nagyon jó volt, 1 percig sem éreztem, a rétestészta feelinget. Ha volt is azt is sikerült úgy betenni a filmbe, hogy az legyen, "ok ok de legyen már vége ennek jelenetnek".
Aki szereti a maffiás filmeket szerintem azok ezt is szerezni fogják. -
hvitya #91312 Maze Runner The Scorch Trials : Egész jó volt ez a Last of Us mozifilm. A vége kicsit mondjuk bugyuta, az elő résztől eléggé elrugaszkodott szinte különálló filmek lehetnének, de ezeket leszamitva legyen erős 7/10 -
Hitman: Agent 47 (2015)
Az Olyphant-os első Hitman film után ezt már úgy ültem le megnézni,hogy nem érdekel a címe,és hogy "ez egy Hitman film",mert akkor tuti kinyomom 20 perc után. Szóval nem vártam többet egy B kategóriás akciófilmnél,de Rupert Friend,és az egyik kedvencem Zachary Quinto (Heroes) miatt muszáj voltam megnézni,és végülis nem csalódtam. Egész végig lekötötte a figyelmemet,tempós pörgős film,autós jelenetek,szuperlassítások stb...A sztori az ahogy várható volt bűngyenge,a színészek egy átlagosat hoznak,Hannah Ware pedig szép :D Egyszer nézős 6/10
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.11.29. 11:53:13 -
Project Almanac
Időutazós, egyszer meglehet nézni de nem volt nagy szám. 6/10
Circle
Nem tudta fenntartani az érdeklődést, a vége se volt nagy szám. Nyugodtan kihagyható.
5/10
Time lapse
Na ez igen. Végig lekötött pedig nagyrészt egy házban játszódott.
Ez is időutazással kapcsolatos.
Nagyon ajánlom a téma iránt érdeklődőknek.
9/10 -
Selminar #91309 Ezt végignéztem rendesen: hong-kongi filmeket imádom, akciójelenetek első osztályúak, sztori elmegy egynek, nem panaszkodom.
Trailer
-
És melyik része volt überfasza, az első vagy az utolsó 5 perc? -
Selminar #91307 SPL 2 - végignézve, überfasza, 9 pont. -
ugyanez a trailer angolul már kint van egy ideje -
-
#91303 -
Good Kill
IMDb
Egy amerikai dronpilota eletet mutatja be a film. Hogyan birkozik meg a munkaval, csaladdal. Hogyan egyeztetheto ossze miutan kiiktat egy terrorcsoportot tobb ezer km tavolsagbol majd hazamegy a csaladhoz.
Nekem tetsztett.
8/10 -
Képek Jim Carrey új filmjéből, a True Crimesból (thriller)
-
:)
Ez volt itt egyszer értékelve. Egy mondatban:
"Adrien Brody jól szenved. 8/10" -
gombabácsi #91300 ehhez hasonló: http://www.imdb.com/title/tt1316622/
ez nekem nagyon bejött, 10/10-es
ezt a curve-t is beszerzem :)