Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
halálos hajsza
RatBaG
nem tudom imbd-n mennyi, de az Eight Below egy szép/szívszorító film szerintem.

Per Aspera Ad Inferi.

rain70
Én se vagyok az az ijedős fajta, de ez a rohadék film annyira beszippantott, hogy csak akkor tértem magamhoz, mikor majd kiugrottam néha fotelből. 😄
Ez jó hír, remélem tudják még fokozni.
Kongy
Egyetértek 😄

Volt egy két jelenet, ahol majdnem felvisítottam. Nálam az már nagyon durvának számít 😄
Annabelle-ről azt hallottam, hogy nem lett annyira jó, de ha van benne ijesztgetés Conjuring módra, akkor jöhet. Azt néztem, hogy jön a Conjuring 2 ősszel, kiváncsi leszek mennyire hozza majd az első rész színvonalát.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

rain70
Köszi, már keresem is. 😉
Bokafix2
Akkor az Annabelle is javallott mivel az a Conjuringhoz kötődik.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

rain70
Megnéztem! Azóta is az állam keresem! Ez egyszerűen hihetetlen jó volt. Elég jó házimozi rendszerem van. A kép mellett a hangok is durvák voltak, néha azt hittem összecsinálom magam!

<#worship>

Én erre adok egy tízest a horrorok között, mert nagyon kevés ilyen van, ami ennyire jó.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.02.03. 20:21:12
Kongy
Megnéztem a trailerért, és meglepve tapasztaltam, hogy azt már láttam! 😄 Nem rossz film, de semmi kiemelkedő.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.03. 19:55:06

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Synchronous
Kéjutazás első része.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

stargatelost
A Running Scared-et azért nem látni... kurva nagy film, és tessék, 7,5 pont imdb-n, ha már így kiemelted. De régebbről ott van a Joy Ride, mint ismertebb filmje. De szerintem az Into the Blue és a Timeline sem annyira ismeretlen filmek, bár nyilván előbbiben Alba kisasszony emlékezetesebb 😛 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Halálos Hajsza, Kutya hideg ,A tenger vadjai is elég korrekt volt. Halálos iramban 1,4,5,6 szintén.

Totti5
Dehogy ajánlok! Ami szimpatikus, nézz trélert róla, vagy nézd meg. Ezek csak 5-6 pontos valamik amúgy is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Na, akkor ajánlj nekem kérlek egy jó Paul Walker filmet, és felírom a bakancslistámra.
De ahogy így nézegettem imdb-t egyik filmje sem igazán karcolgatja a 7 pontot sem.

Totti5
De ő nem DiCaprio! Attól hogy te nem néztél meg tőle semmit, nem jelenti azt hogy nem voltak jó filmjei, mert voltak. Válogathatsz is így utólag.

Kongy
Egyáltalán nem Paul Walker személye ellen ment a szarkasztikus kommentem (gusztustalan is lenne egy halott emberből gúnyt űzni), csak annyit akartam ezzel kifejezni, hogy nincs olyan filmje, ami olyan kiemelkedően emlékezetes lenne. Ha pl egy DiCaprio-ról lenne szó, akkor kapásból 2-3 címet is tudnék mondani, amiben emlékezetesen szerepelt. Na csak ennyi.

Senki nem gúnyolódik rajta. Nem volt egy nagy színész, de amilyen filmekben szerepelt, hozta az elvárhatót. És az emberek szerették őt, úgyhogy....

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Totti5
Van ott más is bőven, nem kell gúnyolódni rajta.

Kongy
Egyiket se láttam, de szerintem egyből megnézem a Tammy and the T-Rex-et, zseniális alkotásnak tűnik.

Totti5

Kongy
Szerintem a többség (már aki nem rajongó) már azt se tudja ki volt az a Paul Walker /Ezeken a szerepeken kívül volt egyáltalán más filmje?/
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.03. 18:17:21

Hetedik résznél már tényleg elkezdtem gondolkodni hogy ez lehet kimarad, Paul Walker halála ide vagy oda (le merem fogadni sokak emiatt IS nézik majd meg). 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Nekem nincs bajom ezzel - a 7. részt úgy megnézem majd otthon, székből, FHD-n, mint a sicc!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Akkor nem kell megnézed, ilyen egyszerű.

És pontosan ez az, hogy a versenyzésről kéne szólnia a sorozatnak. De hogy pontosabb legyek, hagyni kellet volna az egészet már a második résznél. Az első két film egy szórakoztató versenyzős film, az ötödik rész meg valami rossz vicc, azt hittem valami Ocean's filmet nézek. A hatodik részben pedig Vin Diesel szó szerint átrepült az egyik hídról a másikra és karcolás nélkül meg is úszta. Nem arról van szó, lehetnek benne lehetetlen jelenetek, az első két részben is voltak, de ne menjünk már át nevetségesbe.

A második rész utáni részek úgy hulladékok ahogy vannak. Talán még a Tokiós spin-off úgy ahogy tetszett a japán vonatkozása miatt, de már az is ilyen 'meh' kategória
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.02.03. 18:10:28

Totti5
7 részen át nem lehet illegális utcai versenyt nyomni. Ez a sorozat szépen átlépte azt és egy élvezetes autós akciófilm lett belőle. Ezzel nincs gond, így lehetett csak "újat" és többet mutatni.

Totti5
Akciófilmnek nem kell hihetőnek lenni, mert sosem azok abból a szempontból hogy ilyen extrém dolgokat nyilván össze lehet hozni, de annak legtöbb esetben csúnya vége lenne, viszont egy filmben a főszereplő nem dögölhet meg az első 10 percben, már pedig a Rambó is mindent túlélt, pedig na....

IMYke2.0.0.0
Vesd össze az (például) 1. és 2. részben a versenyzés körüli májerkedést azzal, amit te hiszel annak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Elhagyták? Részről részre egyre kínosabb és arcpirítóbb a gagyi műmájerkedés meg az arcoskodás.
Utoljára szerkesztette: Axlkenobi, 2015.02.03. 16:10:42
CalebJoe
Szerintem ez hitelesebb info, de ha beírod a keresőbe hogy Interstellar blu-ray release date mindenhol march 31 lesz.
cylonflatus
Ezt néztem, itt 10.-ét írtak.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

repvez
Félre ne értsetek nekem tetszenek ezek a filmek, csak már egy kicsit a scifi kategória kezd lenni a normálisabb akció helyett.
IMYke2.0.0.0
Én meg hálát adok a forgatókönyvíróknak, hogy elhagyták ezt a laza-vagyok-mint-a-rigalánc-bics stílust.

Tyler1
Az első részek low budget B kateg. filmek voltak, egész kis rétegnek készülve. Mostanra A kategóriás akciómozivá nőtt óriási célközönséggel. Tucat vagy nem tucat, minden egyes rész nagyobb bevételt tudott produkálni az előzőnél, és ez a mostanival is így lesz, ez garantálható (én simán betippelem egy 1 milliárd körüli összegre, ami természetesen - ha a minőség nem esik nagyot - azonnal bebiztosítana egy újabb részt) . A minőségbeli fejlődés szintén megkérdőjelezhetetlen bármennyire is elszakadt már az első részek sémájától.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kmarha
Filth

Amit elárultak nekem erről a remekműről, az nem nagyon vonzott a megnézésre. A film felében nagyjából azt is kaptam vissza, bár remek színészi előadásban, kicsit Guy Richis (csak sokkal perverzebb) tálalással.

Én tudom, utálják ezt a színészt. Szerintem a filmet se sokan kedvelik. Én meg pont James McAvoy miatt néztem meg, mert legyen bármi rossz film amibe szerepelt, az ő alakítása mindig kitűnt. Itt is, egyedül elviszi a hátán az egészet.

A film egy ember totális összeomlásáról szól. Egy, a munkahelyén tisztességes családapának és bizonyos értelemben vett jó rendőrnek tartják. A háttérben közben kurvázik, drogozik, és puszta szórakozásból vagy hatalomvágyból, mások életének tönkretételével játszadozik. A film nem rest minket a főszereplővel együtt lehúzni a mocsokba, Szép lelkű nézőnek nagyon nem ajánlom, nem túl szép képekkel játszik, sőt, néhol egész naturalista tud lenni.

A háttérben azért ennél többről van szó. Akit megfog, arra erősen hatni fog. A film utolsó fele nagyon kemény, ritkán lep meg valami ennyire. Apró csemege, hogy az első felében szinte minden jelentéktelennek tűnő résznek van valamicske szerepe, szinte minden, valaminek a kivetülése. A hangulat változások, a víziók, összeomlások pedig akár sejthetnék is a háttért, de garantálom, hogy az emberek nagyobb részét, meg fogja lepni a végjáték.

Groteszk, egyedi, drámai. Erősen ajánlott, de aki az első 10 percben kikapcsolná, az tegye meg, mert később csak még betegebb lesz.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

DaemoonHunter
amostmánnemmenő 😊

zaki
Interstellar csak marcius 31-en jon sajna.

repvez
Persze,hogy nem a valóságról volt hires,de azért közelebb állt mint az utóbbiak és főleg azért lett belőle kultfilm,mert az első részek a tuning verdásokról szoltak ,de a mostaniak meg átmentek egy tucat rablópandúr filmekbe.
eksy
A galakszis őrzői

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jo film !!! nagyon jol idomitott kis mosomedve van benne, de a fa beszel azmar tulzás meg ,h tud járni . SZerintem ezt kitalálták nem igazi sztori. 10/ 9,99

XD ez motivált a film megnézésében, így ezzel a kommenttel 5 helyett 6/10

Középszerű film, gyerekeknek (marvel)

"...és...szerintem...bizony."

Vagy mikor nekünk az oviban mondta az egyik srác hogy ha azt hiszem hogy a KAMA3 (kamaz) nagy teherautó akkor mit szólnék ha látnék egy KAMA5-öt. Mert Ő már látott. 3x akkora

Benyaltam mint a huzat 😊

DaemoonHunter
Ez a film sose a hihetőségétől volt híres 😊 Az, hogy most adtak még egy pofont a valóságnak nem változtat semmit rajta.
Legalábbis azoknak így is jó akiknek eddig megfelelt....

eksy
...és, milyen volt, pontoznád?

"...és...szerintem...bizony."

Tyler1
Kár, hogy megint a cgi dominál, mindenesetre arról meggyőzött, hogy James Wan talán nem volt rossz választás. Moziban ott leszek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

repvez
Látványosak ezek a filmek,de minden egyes résszel egyre jobban eltávolodnak a hihető kategóriától. olyan mint mikor az ovodások egyre magasabbra teszik a nagyottmondás lécét egymásnak ,hogy kinek az apukája az erősebb.
Totti5

Kongy
Ezen hatalmasat röhögtem 😄

LasDen
kicsi off:
Neeson egy kis öniróniát gyakorol 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fifi
tegnap néztem...

azt hittem kifárad eddigre /5.rész/, de éppen ellenkezőleg, teljesen vállalható film, nekem tetszett...
visszatér pár régi szereplő is 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Neked új

Dynamic
Kicsit off, de ez csak nekem új, hogy van Torrente 5.rész? <#confused>
akyyy
azt én is láttam, dúrva jó film.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;