Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
Ez jó hír, remélem tudják még fokozni.
Volt egy két jelenet, ahol majdnem felvisítottam. Nálam az már nagyon durvának számít 😄
Annabelle-ről azt hallottam, hogy nem lett annyira jó, de ha van benne ijesztgetés Conjuring módra, akkor jöhet. Azt néztem, hogy jön a Conjuring 2 ősszel, kiváncsi leszek mennyire hozza majd az első rész színvonalát.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
<#worship>#worship>
Én erre adok egy tízest a horrorok között, mert nagyon kevés ilyen van, ami ennyire jó.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.02.03. 20:21:12
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.03. 19:55:06
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De ahogy így nézegettem imdb-t egyik filmje sem igazán karcolgatja a 7 pontot sem.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.03. 18:17:21
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A második rész utáni részek úgy hulladékok ahogy vannak. Talán még a Tokiós spin-off úgy ahogy tetszett a japán vonatkozása miatt, de már az is ilyen 'meh' kategória
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.02.03. 18:10:28
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Axlkenobi, 2015.02.03. 16:10:42
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amit elárultak nekem erről a remekműről, az nem nagyon vonzott a megnézésre. A film felében nagyjából azt is kaptam vissza, bár remek színészi előadásban, kicsit Guy Richis (csak sokkal perverzebb) tálalással.
Én tudom, utálják ezt a színészt. Szerintem a filmet se sokan kedvelik. Én meg pont James McAvoy miatt néztem meg, mert legyen bármi rossz film amibe szerepelt, az ő alakítása mindig kitűnt. Itt is, egyedül elviszi a hátán az egészet.
A film egy ember totális összeomlásáról szól. Egy, a munkahelyén tisztességes családapának és bizonyos értelemben vett jó rendőrnek tartják. A háttérben közben kurvázik, drogozik, és puszta szórakozásból vagy hatalomvágyból, mások életének tönkretételével játszadozik. A film nem rest minket a főszereplővel együtt lehúzni a mocsokba, Szép lelkű nézőnek nagyon nem ajánlom, nem túl szép képekkel játszik, sőt, néhol egész naturalista tud lenni.
A háttérben azért ennél többről van szó. Akit megfog, arra erősen hatni fog. A film utolsó fele nagyon kemény, ritkán lep meg valami ennyire. Apró csemege, hogy az első felében szinte minden jelentéktelennek tűnő résznek van valamicske szerepe, szinte minden, valaminek a kivetülése. A hangulat változások, a víziók, összeomlások pedig akár sejthetnék is a háttért, de garantálom, hogy az emberek nagyobb részét, meg fogja lepni a végjáték.
Groteszk, egyedi, drámai. Erősen ajánlott, de aki az első 10 percben kikapcsolná, az tegye meg, mert később csak még betegebb lesz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XD ez motivált a film megnézésében, így ezzel a kommenttel 5 helyett 6/10
Középszerű film, gyerekeknek (marvel)
"...és...szerintem...bizony."
Benyaltam mint a huzat 😊
Legalábbis azoknak így is jó akiknek eddig megfelelt....
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Neeson egy kis öniróniát gyakorol 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
azt hittem kifárad eddigre /5.rész/, de éppen ellenkezőleg, teljesen vállalható film, nekem tetszett...
visszatér pár régi szereplő is 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...