Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De ahogy így nézegettem imdb-t egyik filmje sem igazán karcolgatja a 7 pontot sem.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.03. 18:17:21
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A második rész utáni részek úgy hulladékok ahogy vannak. Talán még a Tokiós spin-off úgy ahogy tetszett a japán vonatkozása miatt, de már az is ilyen 'meh' kategória
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.02.03. 18:10:28
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Axlkenobi, 2015.02.03. 16:10:42
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amit elárultak nekem erről a remekműről, az nem nagyon vonzott a megnézésre. A film felében nagyjából azt is kaptam vissza, bár remek színészi előadásban, kicsit Guy Richis (csak sokkal perverzebb) tálalással.
Én tudom, utálják ezt a színészt. Szerintem a filmet se sokan kedvelik. Én meg pont James McAvoy miatt néztem meg, mert legyen bármi rossz film amibe szerepelt, az ő alakítása mindig kitűnt. Itt is, egyedül elviszi a hátán az egészet.
A film egy ember totális összeomlásáról szól. Egy, a munkahelyén tisztességes családapának és bizonyos értelemben vett jó rendőrnek tartják. A háttérben közben kurvázik, drogozik, és puszta szórakozásból vagy hatalomvágyból, mások életének tönkretételével játszadozik. A film nem rest minket a főszereplővel együtt lehúzni a mocsokba, Szép lelkű nézőnek nagyon nem ajánlom, nem túl szép képekkel játszik, sőt, néhol egész naturalista tud lenni.
A háttérben azért ennél többről van szó. Akit megfog, arra erősen hatni fog. A film utolsó fele nagyon kemény, ritkán lep meg valami ennyire. Apró csemege, hogy az első felében szinte minden jelentéktelennek tűnő résznek van valamicske szerepe, szinte minden, valaminek a kivetülése. A hangulat változások, a víziók, összeomlások pedig akár sejthetnék is a háttért, de garantálom, hogy az emberek nagyobb részét, meg fogja lepni a végjáték.
Groteszk, egyedi, drámai. Erősen ajánlott, de aki az első 10 percben kikapcsolná, az tegye meg, mert később csak még betegebb lesz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XD ez motivált a film megnézésében, így ezzel a kommenttel 5 helyett 6/10
Középszerű film, gyerekeknek (marvel)
"...és...szerintem...bizony."
Benyaltam mint a huzat 😊
Legalábbis azoknak így is jó akiknek eddig megfelelt....
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Neeson egy kis öniróniát gyakorol 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
azt hittem kifárad eddigre /5.rész/, de éppen ellenkezőleg, teljesen vállalható film, nekem tetszett...
visszatér pár régi szereplő is 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(2015.02.01)
Jason Statham felbérelhető testőrként szolgál és véd Las Vegasban, ahol mindenki ismeri. Egyik kedves ismerősének "kalandja" révén végül csak összetűzésbe kerül a helyi gengszterek közül az egyikkel, miközben a szerencsejátékkal is meg kell küzdenie.
Bunyók voltak: hogyne.
Nem hittem volna, hogy ezt fogom mondani, de ez k.rva jó volt! Nem vagyok egy ijedős fajta, főleg horrorfilmektől nem szoktam megijedni. Ismerem nagyjából minden húzásukat, az összes klisét. Úgy ültem le a film elé, hogy ez is egy 12 egytucat horror lesz, hogy odaköltöznek a házba, és paranormális dolgok történnek. Na igen, ez meg is volt, de a film a hatása alá kerített, bárhogy is próbáltam szkeptikus lenni, és keresni a hibákat. A második felében olyan szinten beindul a durvulás, hogy volt 1-2 jelenet, ahol kirázott a hideg. A finálé szintén rohadt izgalmasra sikerült, nagyon bejött, ahogy az egész film is. Azoknak a ajánlom főként, akik szkeptikusak a horrorfilmekkel kapcsolatban. Ilyet és ehhez hasonlót még! 8/10
Vérfagyasztó film, persze nem azért, mert kaszabolnak benne és rettegned kell valami túlvilági lénytől. Itt egy családi összejövetel tanúja leszel, egy olyan családé, amelyik teljes egészében megfertőződött a gyűlölet és kicsinyesség vírusával. Ez már nem is család, csak egy horda, akik valami különös, egyszerre szadista és mazochista oknál fogva mégis összejönnek, hogy aztán jól megmondják egymásnak a magukét, kirugdossák a szekrényekből egymás csontvázait és hemperegjenek a saját szennyesükben. Gyűlölik egymást, de mégis van bennük még valami szikrányi, akárha ösztönös késztetés arra, hogy megpróbáljanak családként működni. Nem fog menni. Elképesztő film, Julia Roberts és Meryl Streep néha már nyomasztóan rátelepedik egy-egy jelenetre, annyira kemények, és kb. életük alakítását hozzák mindketten. Mindenki más eltörpül mellettük, de ez a sztori „hibája” is egy kicsit. Szóval családi dráma, úgy, ahogyan még nem láttad. Nem szépítve, nem finomkodva, brutálisan nyersen. És örülhetsz, hogy neked nem ilyen családod van…
Emlékek Őrzője
A jó ötlet ellenére ez egy tucat film. Nagyon trendi lett ez a fiatal főhős ráébred a valóságra/ki akar lépni a szigorú keretek közül és fellázad téma, de valahogy sosem sikerül belőle jót alkotni. Ez sem jött össze. Adott egy utópisztikus apró társadalom, ahol érvényesül a totális megfigyelés szolid diktatúrája, ahol a kilúgozott emberi agyak végre mintaszerűen működnek, kerülve minden erőszakot. igaz, ezzel az érzelmeknek is helló van, illetve a különbözőségnek is, de ez a kényszerű áldozata a békének, biztonságnak, jólétnek. Ám jön egy srác, akit beavatnak a titkok titkaiba, és meglátja a szépséget a káoszban, zűrzavarban. Iparos munka ez, semmi több, szégyellem magam Jeff Bridges helyett, hogy egy ilyen fosban szerepet vállalt.
The Rover
Unalmas vacak, szégyen, amit Guy Pierce ebben hozott. A rendező azt hitte, hogy ha lelassítja a cselekményt, akkor hú de művészi meg kifejező lesz, de ez itt nem működik. A sztori sem egy eget rengető nagy valami, de így, elnyújtva kimondottan terhes minden perce. Egyetlen meglepetés benne Robert Pattinson, aki jól hozza a karakterét. Szóval egy faszinak a világvége után ellopják az autóját és ő ebben nem hajlandó beletörődni. Utána megy a tolvajoknak, mert kell neki a kocsija. Útközben felszedi maga mellé az autó tolvajok főnökének öccsét, aki kissé ütődött. Az ő segítségével akarja becserkészni a szemeteket. És hogy miért olyan fontos az a verda? Nos, a film végén kiderül és akkorra végképp megbánod, hogy átszenvedted ezt a fost.
Good Bless America
Ez nagyon kellett az American Sniper után. Kemény társadalomkritika, kb. minden másodperce maga a nagybetűs Igazság, és hát mekkora szerencse, hogy mostanra az emberek nagy része agymosott birka lett, mert különben kb. mindenki azt csinálná, mint a két főhős – teljesen érthető módon. Szóval van ez a Frank, akinek egy csőd az élete, méla undorral nézi a tévét, a sok mocskot, ami abból áramlik kifele az agyakba, a munkahelyét is elveszíti egy túllihegett szarság miatt, végül úgy dönt, hogy jól megöngyilkolja magát. Aztán a kritikus pillanatban sokkal jobb ötlete támad: megöl néhányat a féreg médiapatkányokból. Hatalmas sztori, sajnos néhol kimondottan amatőr megoldásokkal, de mivel a mondanivaló csillagos ötös, így elnézem a gyengeségeit. Egy másodpercig nem sajnáltam egy „áldozatot” sem, azt kapták, amit egy normális társadalomban bőségesen megérdemelnének. Ilyen értelemben „veszélyes” egy film, mert akár még bíztatásnak is felfoghatod. Megerősítésnek mindenképpen, és nagyszerűen bontja le a cukormázat ami a mai USA-t és annak szarkultúráját átvevő országokat borítja és mutatja meg a mögötte megbújó mélységes rothadást. Ha valami tévéfüggő csita vagy, kerüld a filmet.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.02.02. 00:59:14
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.02.01. 16:28:28
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Next PC upgrade: 2022
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerk: lehet közben találtam egy jót, hamarosan kiderül.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.02.01. 13:19:17
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Talan az utolso amit megneztem az a The Thing volt, bar szigoruan veve az sem egy igazi horror film.
Szoval nekem nem igazan jon be ez a mufaj, pedig amikor a VHS aranykora (egyben a horror aranykora is) volt amiben felnottem, egyre masra szortak a vilagra tucatjaval a horror filmeket, persze az akkori technikahoz merten, de valahogy nem tudtak megfogni
A legnagyobb baki pedig a narráció volt, már az elején.
Szerintem.