Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.02.01. 16:28:28
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Next PC upgrade: 2022
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerk: lehet közben találtam egy jót, hamarosan kiderül.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.02.01. 13:19:17
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Talan az utolso amit megneztem az a The Thing volt, bar szigoruan veve az sem egy igazi horror film.
Szoval nekem nem igazan jon be ez a mufaj, pedig amikor a VHS aranykora (egyben a horror aranykora is) volt amiben felnottem, egyre masra szortak a vilagra tucatjaval a horror filmeket, persze az akkori technikahoz merten, de valahogy nem tudtak megfogni
A legnagyobb baki pedig a narráció volt, már az elején.
Szerintem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A többi ajánlót is köszönöm. Ezeket mind megnézem majd.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(2015.01.31)
Mindenféle áradozás nélkül a szomorú tények: 132 perc - hosszúra volt vágva, sajnos. Főképp a vége. 100 perc körül ez úgy ütött volna, mint egy atombomba. A "fordulat" sajnos pont a narrációval lett kilőve. Nélküle az is ütősebb lett volna.
Amúgy meg, nem volt ez rosz film.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Egészen a végéig kiváló, aztán elkezdi ütni-rúgni saját magát a film, meg arcon is köpi. Addig tényleg nagyon jó, tök jó kérdéseket boncolgat, a karakterek hihetetlenül jól árnyaltak, de aztán pikk-pakk, a semmibe vész az egész dolog, amit addig felépítettek. Elfogyott a szufla
The Kingsman
Over. the. fuckin'. top! Ez nagyon jó volt. Oké, a lendület hullámzó, kicsit szét van szabdalva a film (eredettörténet és főszál keverése miatt), meg azért van benne bőven kiszámítható dolog, de kb. ennyi a legnagyobb baja, mert baromi élvezetes. Kick/Ass keveredik a James Bond-al. Az akciójelenetek, pontosabban a verekedések egyszerűen fantasztikusan lettek megvalósítva. Matthew Vaughn portfóliója továbbra is nagyon ott van!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyéb...
Valami jó horrort láttatok mostanában? Nem az lényeg, hogy saját belébe töltsön kolbászt...Legyen jó történet és érdekfeszítő, vagy (misztikus) thriller is jöhet.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Igen, már kiveséztétek, hogy Megaton mennyire inkompetens, de ez az ember tényleg nem normális. Felkészültem rá, hogy jó, akkor szanaszétvágott akciójeleneteket fogok látni, viszont ugye a film elején még nincs akció. Erre az is úgy meg van vágva, hogy nem hittem a szememnek. Komolyan, nézzétek meg például azt a jelenetet, amikor Bryan a feleségével beszélget a lakásában, még a film legelején. Egy-két másodpercenként van vágás, hol az egyik, hol a másik arcára, egyszerűen nevetséges az egész. Beteg ez az ember baszki, remélem soha többet nem csinál filmet.
De hogy jót is mondjak, Forest Whitakert üdítő volt látni egy hasonló szerepben, mint amit a The Shieldben hozott, igaz nem volt olyan zseniális, mint ott, de hát szarból nem lehet várat építeni. Ennyit akkor a pozitívumokról.
Hulladék egy film lett ez is. 3/10 talán...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.01.31. 14:32:54
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Azt kell mondjam jonak jo, de szamomra nem ilyenek kellene hogy legyenek az Oscarra eselyes filmek. Persze ez szubjektiv dolog es masrol is szol altalaban a jeloles, nem csak a film minosegerol, amikor jelolest kap.
Egyanennyire nem voltam elajulva a Birdmantol, a Holtodiglantol, a Judge-tol (persze ezek kozott mar a szineszi jatera adott jelolesek is vannak).
Az ejjeli fereg is a hatart surolta, de valami hianyerzetem volt ott is, az ami eppen benne volt a Prisonersben. Viszont, Jake Gyllenhaal alakitasai egyre jobbak es kifinomultabbak lesznek. Prisonersben egyenesen zsenialis volt. (de ez mar a tavalyi ho, pontosabban tavalyelotti)
Az amerikai mesterlovesz meg egyenesen vicc, hogy benne lehet a jeloltek listajan.
Viszont egyertelmuen csalodas szamomra, hogy olyan film, mint a Predestination sehol sincs, pedig az elmult filmek egyik legjobbja, amit az tavalyi filmfelhozatalbol lattam. Ugy tunik az amerikaiaknak meg mindig fontosabb a nacionalista ellensegkep szemlelet, mint a gondolkozas, ha a jelolesekrol van szo.
Jó volt nagyon, Benedict Cumberbatch-nek jogos az az Oscar-jelölés, nagyon jól alakította ezt az enyhén őrült (nem is tudom mi a megfelelő szó rá) zsenit, bár nem áll távol tőle ez a szerep. Itt is Sherlock volt, csak kicsit másképpen. Mellékszereplők is rendben voltak, feltűnt a Trónok harcában Tywin-t játszó Charles Dance, aki itt is kb ugyanazt hozta, mint a sorozatban 😊 Keira Knightley játékától amúgy annyira nem voltam elájulva, hogy azt mondjam ez Oscart ér. Na, de mindegy is, én jól szórakoztam, érdemes megnézni mindenképpen. 8/10
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.01.31. 13:09:19
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Rendesen eltértek az eredeti történettől, amit nem igazán értek. Gondolom az írónak fogalma nem volt, hogy mihez kezdjen Aquamannel, ezért fogta és egy alap eredet sztorit dobott hozzá. Útkeresés, harag, vívódás stb. Ha nem 70 perces film lett volna, akkor akár kurva unalmas is lehetett volna ez a rész, de gyorsan átugrották. Ahogy azt is, ahogy Mera bele szeret Arthurba. 'Jajj, az erős szexi fiú legyőzött sok szörnyet. Imádom!'.... Az eredeti sztori is teljesen jó lett volna, de nekik vissza kellett hozni Atlannát (Arthur anyját a királynőt), hogy Ormból egy picsogó kisgyerek lehessen, aki a játékát akarja. Nagyon szar ez az író. Néha olyyan blőd dialógok voltak...Vagy az angol szinkronnal voltak bajok, nem tudom. Olyan furcsa volt...
De legalább az akció jelenetek megmentették a filmet.
5/10
Az átírás miatt kimaradt a sztori legjobb jelenete is 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

------------------------------------------------
Unalmas (foleg a kozepén, még az akciók is), a vége pedig olyan szinten demagóg, mintha McG rendezte volna. éppen csak a "most azt kell érezned, hogy" felirat hianyzott. Nem vall ez Eastwood-ra, oregszik a srác.
Amugy meg nem is tetszett az egész koncepció, a francnak kellett filmet csinalni egy fegyverbuzi agymosott tomeggyilkosrol, nem tudom. Persze tudom, Eastwood...
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2015.01.31. 11:06:59
Elhiszem, hogy LN nem tud így verekedni, sőt gondolom sehogy, ahogy a filmben jellemezve van, de menjenek már a csába ezekkel a vágásokkal. Emiatt egy 5 vagy -6-ost megérdemel akkor is.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
szerzodes amit sajat maguk krealtak. Hagyjuk mar ezt. Ilyen indokkal Hitlert se lehetett volna elitelni, mert sajat elveit vallva hozott letre olyan dolgokat, amivel mas nepeket nyomott el, aki nem ertett vele egyet. Vagy eppen a varsoi szerzodes, de legfokeppen a jaltai megallapodas, aho nepeket arultak ki a gyoztesek egymas kozott, mint egy husarut.
Na de ez a tema nem idevalo, szoval inkabb mashol legyen folytatva, ha ezt kiakarjatok vesezni.
Ha itt tényleg mindenki potenciális ellenfél lett volna ahogy te állítod, akkor nem verik le két hét alatt a forradalmat... gondolkozzál már egy kicsit... a magyarok mentalitása közelébe nem ér az irakiakénak ilyen téren, nevetséges még az összehasonlítás is.
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.01.30. 22:12:49
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.30. 22:01:13
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.01.30. 21:58:49
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ja, hogy Szaddám ölte a kurdokat, és az USA ezért ment be? Oké, akkor most rögtön tessék lerohanni Törökországot is, ugyanezen az alapon, aztán jöhet a demokrácia kiterjesztése során Észak-Korea, és talán Kubára is lett volna idő a nagy demokrácia-bombázóknak Hagyjuk már ezt... Színtiszta birodalmi ügyek ezek, illetve a legsötétebb üzlet azt kész.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.30. 21:52:27
Olyan stresszben te is előbb lőnél mint kérdezel.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Az Oscar meg olyan amilyen. Ne a jelöltek miatt nézd, hanem magáért a megszervezett műsorért, mert valamiért az nagyon jól sikerült mindig. Csak az a gáz hogy magyar idő szerint mindig hajnali 4-5-ig tart a gála. 😞
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.01.30. 21:23:15
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: hiper KOCKA, 2015.01.30. 21:25:28
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.