Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cylonflatus
Az Interstellar is novemberben lett bemutatva a mozikban, az pedig március 10.-én jön ki lemezen, az előtt én nem nagyon számítanék jó minőségre, max egy web-dl verzió lesz kint esetleg egy héttel korábban (már az É-ami megjelenés előtt egy héttel). Plusz a THG meg hónap végén került a mozikba, az Interstellar meg az elején, tehát ha saccolnom kellene nem hiszem, hogy március közepe előtt lenne penge minőségű verzió. Esetleg február végén, de azon még nem lesz se magyar felirat, se szinkron. Viszonyításként valami ilyesmi, nyilván ahány film annyi féle kiadási stratégia, de a hasonló kaliberű, nagy költségvetésű, nagy bevételt termelő filmek jellemzően később kerülnek lemezre. Keress rá a lemezes megjelenési dátumára, abból kb ki lehet következtetni.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.02.01. 16:28:28

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

grebber
Arról nincs véletlenül valami info,hogy a Torrente 5 mikor lesz nálunk magyar szinkronnal?

Next PC upgrade: 2022

LasDen
3-4 hónap az átfutási idő a bemutatástól számítva.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
egy kicsi torrent off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 egyszerűen sehol sem találom, pedig már novemberben bemutatták. 1 árva torrentet nem találok, mégis miért? ez így most szíven ütött, erre nem számítottam...^^ esetleg van valaki aki már talált torrentet hozzá (tisztességes minőségű)?
szerk: lehet közben találtam egy jót, hamarosan kiderül.

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.02.01. 13:19:17

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jakuza1
Hahaha en is utalom oket, eppen ezert nem is nezem oket. 😊
Talan az utolso amit megneztem az a The Thing volt, bar szigoruan veve az sem egy igazi horror film.
Szoval nekem nem igazan jon be ez a mufaj, pedig amikor a VHS aranykora (egyben a horror aranykora is) volt amiben felnottem, egyre masra szortak a vilagra tucatjaval a horror filmeket, persze az akkori technikahoz merten, de valahogy nem tudtak megfogni

IMYke2.0.0.0
Így van.
A legnagyobb baki pedig a narráció volt, már az elején.
Szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

rain70
A filmet már láttam, és valóban a jobbak közé tartozik.
A többi ajánlót is köszönöm. Ezeket mind megnézem majd.
Blasta
Kb. ugyan ezt irtam rá én is (csak nem kapott 7 pontot), 90-100 perc boooooven eleg lett volna rá. A jelenet a parkban kb. pont a 100. percnél, ott kép kimerevít, laza zene beuszik, THE END és odavert volna.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Én szeretem a horrorfilmeket, a Conjuring és az Oculus valóban igen jól sikerültek. Viszont a Babadook-ot a mai napig nem értem, miért kap ilyen jó értékeléseket. Nem vagyok érzéketlen a horrorfilmes hatásokra (főleg ha egyedül, éjszaka, sötétben nézem, ahogy direkt teszem mindig), de néztem és néztem, és kb 0 félelem vagy feszültség nem volt bennem. A Babadook hangja (és később a kinézete is) inkább röhejes, mintsem ijesztő vagy félelmetes, (nekem túl erőltetetten akartak valami húdenagyon creepy hangot csinálni, ami nem jött össze). A film hangulatát is nekem túlságosan erőltetetten akarták nyomasztóra csinálni. A szereplőkkel abszolút nem lehet azonosulni, annyira nem életszerűen viselkednek. Tényleg nem értem, számomra horrorfilmes és sima filmes mércével is ez egy kimondottan rossz film.
IMYke2.0.0.0
<2014> - (imdb) - "The Fault in Our Stars" - 7/10
(2015.01.31)

Mindenféle áradozás nélkül a szomorú tények: 132 perc - hosszúra volt vágva, sajnos. Főképp a vége. 100 perc körül ez úgy ütött volna, mint egy atombomba. A "fordulat" sajnos pont a narrációval lett kilőve. Nélküle az is ütősebb lett volna.
Amúgy meg, nem volt ez rosz film.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Riddick21
+1, én rühellem a horrorfilmeket, de ez kurva jó volt, főleg a végén levont tanulsággal/konklúzióval együtt!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

zaki
Conjuring, bar az 13-as...

ProGabe
Ex Machina

Egészen a végéig kiváló, aztán elkezdi ütni-rúgni saját magát a film, meg arcon is köpi. Addig tényleg nagyon jó, tök jó kérdéseket boncolgat, a karakterek hihetetlenül jól árnyaltak, de aztán pikk-pakk, a semmibe vész az egész dolog, amit addig felépítettek. Elfogyott a szufla

The Kingsman

Over. the. fuckin'. top! Ez nagyon jó volt. Oké, a lendület hullámzó, kicsit szét van szabdalva a film (eredettörténet és főszál keverése miatt), meg azért van benne bőven kiszámítható dolog, de kb. ennyi a legnagyobb baja, mert baromi élvezetes. Kick/Ass keveredik a James Bond-al. Az akciójelenetek, pontosabban a verekedések egyszerűen fantasztikusan lettek megvalósítva. Matthew Vaughn portfóliója továbbra is nagyon ott van!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bachstein
Babadook
LasDen
szvsz az Oculus a jobbak közül való

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

rain70
Ok kösz.

Egyéb...

Valami jó horrort láttatok mostanában? Nem az lényeg, hogy saját belébe töltsön kolbászt...Legyen jó történet és érdekfeszítő, vagy (misztikus) thriller is jöhet.
IMYke2.0.0.0
Ezek szerint te tudod, hogy milyen... <#levele>

MerlinW
Nagyon gáz lett, igen. A jelenetek is teljesen random voltak összevágva. Egyik pillanatban itt van a másikban meg már másik helyszínen. Hogy hogyan került oda, honnan tudta hogy oda kell menni, azt valahogy elfelejtették filmre vinni😊 Erősen összecsapott film volt, kár érte.

[merlinw.org]

MerlinW
Clint egy 85 éves patrióta. Mindig tudtuk, nincs ezzel semmi gond. Ezért is szeretik az amcsik. Viszont az, hogy 85 évesen összerak akár egy ilyen filmet is, az nem gyenge teljesítmény. Volt már sok jobb filmje is, de egynek elment ez is, nem unatkoztam.

[merlinw.org]

stargatelost
Taken 3 (aka. warm bagels...)

Igen, már kiveséztétek, hogy Megaton mennyire inkompetens, de ez az ember tényleg nem normális. Felkészültem rá, hogy jó, akkor szanaszétvágott akciójeleneteket fogok látni, viszont ugye a film elején még nincs akció. Erre az is úgy meg van vágva, hogy nem hittem a szememnek. Komolyan, nézzétek meg például azt a jelenetet, amikor Bryan a feleségével beszélget a lakásában, még a film legelején. Egy-két másodpercenként van vágás, hol az egyik, hol a másik arcára, egyszerűen nevetséges az egész. Beteg ez az ember baszki, remélem soha többet nem csinál filmet.
De hogy jót is mondjak, Forest Whitakert üdítő volt látni egy hasonló szerepben, mint amit a The Shieldben hozott, igaz nem volt olyan zseniális, mint ott, de hát szarból nem lehet várat építeni. Ennyit akkor a pozitívumokról.
Hulladék egy film lett ez is. 3/10 talán...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Blasta
6 pont az nézhető kategória persze. A negatív szájíz leginkább annak szól, hogy ezt Eastwood hozta össze. Egy noname rendezőtol ez jónak számítana, tőle csak erős közepes. Nézd meg azért mindenképp, nem rossz film.

Kurtak már téged seggbe ekkora farokkal? Nem biztos hogy örülnél neki.
Kongy
Persze, nem olyan hűde kiemelkedő film a Kódjátszma, de színészi játékok terén szerintem elég magasra tette a lécet, és Benedict Cumberbatch-től nem sajnálnám a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-t a film alapján. Persze a legjobb filmet nyilván nem érdemli, de nem egy olyan filmet láttunk már, ami szintén 8 Oscar jelölést kapott, és végül egyiket se váltotta Oscarra... Amerikai botrány valaki? 😊 (szerk.: az 10 Oscar jelölést kapott ráadásul!)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.01.31. 14:32:54

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jakuza1
Valamelyik nap en is megneztem.
Azt kell mondjam jonak jo, de szamomra nem ilyenek kellene hogy legyenek az Oscarra eselyes filmek. Persze ez szubjektiv dolog es masrol is szol altalaban a jeloles, nem csak a film minosegerol, amikor jelolest kap.
Egyanennyire nem voltam elajulva a Birdmantol, a Holtodiglantol, a Judge-tol (persze ezek kozott mar a szineszi jatera adott jelolesek is vannak).
Az ejjeli fereg is a hatart surolta, de valami hianyerzetem volt ott is, az ami eppen benne volt a Prisonersben. Viszont, Jake Gyllenhaal alakitasai egyre jobbak es kifinomultabbak lesznek. Prisonersben egyenesen zsenialis volt. (de ez mar a tavalyi ho, pontosabban tavalyelotti)
Az amerikai mesterlovesz meg egyenesen vicc, hogy benne lehet a jeloltek listajan.

Viszont egyertelmuen csalodas szamomra, hogy olyan film, mint a Predestination sehol sincs, pedig az elmult filmek egyik legjobbja, amit az tavalyi filmfelhozatalbol lattam. Ugy tunik az amerikaiaknak meg mindig fontosabb a nacionalista ellensegkep szemlelet, mint a gondolkozas, ha a jelolesekrol van szo.

rain70
Épp az este akartam megnézni, most egy kicsit lelombozódtam, az a hatos nálad nézhető kategóriát jelent?
Kongy
Kódjátszma

Jó volt nagyon, Benedict Cumberbatch-nek jogos az az Oscar-jelölés, nagyon jól alakította ezt az enyhén őrült (nem is tudom mi a megfelelő szó rá) zsenit, bár nem áll távol tőle ez a szerep. Itt is Sherlock volt, csak kicsit másképpen. Mellékszereplők is rendben voltak, feltűnt a Trónok harcában Tywin-t játszó Charles Dance, aki itt is kb ugyanazt hozta, mint a sorozatban 😊 Keira Knightley játékától amúgy annyira nem voltam elájulva, hogy azt mondjam ez Oscart ér. Na, de mindegy is, én jól szórakoztam, érdemes megnézni mindenképpen. 8/10
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.01.31. 13:09:19

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LasDen
Justice League: Atlantisz trónja

Rendesen eltértek az eredeti történettől, amit nem igazán értek. Gondolom az írónak fogalma nem volt, hogy mihez kezdjen Aquamannel, ezért fogta és egy alap eredet sztorit dobott hozzá. Útkeresés, harag, vívódás stb. Ha nem 70 perces film lett volna, akkor akár kurva unalmas is lehetett volna ez a rész, de gyorsan átugrották. Ahogy azt is, ahogy Mera bele szeret Arthurba. 'Jajj, az erős szexi fiú legyőzött sok szörnyet. Imádom!'.... Az eredeti sztori is teljesen jó lett volna, de nekik vissza kellett hozni Atlannát (Arthur anyját a királynőt), hogy Ormból egy picsogó kisgyerek lehessen, aki a játékát akarja. Nagyon szar ez az író. Néha olyyan blőd dialógok voltak...Vagy az angol szinkronnal voltak bajok, nem tudom. Olyan furcsa volt...
De legalább az akció jelenetek megmentették a filmet.

5/10

Az átírás miatt kimaradt a sztori legjobb jelenete is 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Blasta
American Sniper - 6/10 jóindulattal
------------------------------------------------
Unalmas (foleg a kozepén, még az akciók is), a vége pedig olyan szinten demagóg, mintha McG rendezte volna. éppen csak a "most azt kell érezned, hogy" felirat hianyzott. Nem vall ez Eastwood-ra, oregszik a srác.
Amugy meg nem is tetszett az egész koncepció, a francnak kellett filmet csinalni egy fegyverbuzi agymosott tomeggyilkosrol, nem tudom. Persze tudom, Eastwood...
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2015.01.31. 11:06:59

rain70
Taken 3

Elhiszem, hogy LN nem tud így verekedni, sőt gondolom sehogy, ahogy a filmben jellemezve van, de menjenek már a csába ezekkel a vágásokkal. Emiatt egy 5 vagy -6-ost megérdemel akkor is.
Ebben csak az az ironikus hogy a haza függetlenségét nem tizenéves gyerekeknek kellett volna védeni, hanem annak a kormánynak ami akkor az agresszorok farkát szopta.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Ebben igazad van, az arabok egymiliószor tökösebbek, mint mi.
Nem, tizenéves srácok, akiket "mi" küldtünk ki az oroszok ellen, és végignéztük, hogy széttapossa őket egy tank, vagy kilövi őket az ablakból. A hazánk függetlenségének védelme okán. Ilyen értelemben, elnézve a túlerőt igen, öngyilkosok voltak. Merénylők? Pejoratív felhangja van ennek a kifejezésnek. Vannak, akik bármilyen módszert bevetnek annak érdekében, hogy az agresszorok sorait ritkítsák. Elítéled? Hogy nem tűri az országában az idegen katonákat? Milyen más lehetősége maradt a hazája védelmére? Nem kell több ezer km-re levő országokat hazug indokokkal lerohanni és akkor nem kell fosni Minnesota meg Wyoming kellős közepén, hogy egy tízéves "merénylő" gránáttal a nappaliba rohan. Mint ahogy erre eddig sem volt példa egyszer sem, az agresszió előtt és azóta sem.
Jakuza1

szerzodes amit sajat maguk krealtak. Hagyjuk mar ezt. Ilyen indokkal Hitlert se lehetett volna elitelni, mert sajat elveit vallva hozott letre olyan dolgokat, amivel mas nepeket nyomott el, aki nem ertett vele egyet. Vagy eppen a varsoi szerzodes, de legfokeppen a jaltai megallapodas, aho nepeket arultak ki a gyoztesek egymas kozott, mint egy husarut.
Na de ez a tema nem idevalo, szoval inkabb mashol legyen folytatva, ha ezt kiakarjatok vesezni.

Bokafix2
Nahát? Öngyilkos merénylők?

Ha itt tényleg mindenki potenciális ellenfél lett volna ahogy te állítod, akkor nem verik le két hét alatt a forradalmat... gondolkozzál már egy kicsit... a magyarok mentalitása közelébe nem ér az irakiakénak ilyen téren, nevetséges még az összehasonlítás is.

Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.01.30. 22:12:49

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.30. 22:01:13
Bokafix2
Ja.. és mi is 10 éveseket küldtünk ki rájuk hogy cafatokra robbanjanak a ruszkikkal együtt. <#falbav>
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.01.30. 21:58:49

Tikal
ugye ez csak egy felmérés, van még egy pár.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

De tudod miért potenciális ellenféle az összes iraki? Mert ők otthon vannak, banyek, és az amcsi katona az agresszor. Emlékszel még az itteni ruszki megszállásra? Tudod, pusztán barátságból voltak itt azok is... Hogy nézett rájuk a magyarok többsége? Na ugye.
Sajnálja a halál. Örömmel néztem volna végig, ahogy egy anyahajó fedélzetén máglyára teszik és elégetik a mocskot. De nem láttam még egy rohadt fényképet sem... Hiányolom az akció bizonyítékait, ez talán nem szokatlan...

Ja, hogy Szaddám ölte a kurdokat, és az USA ezért ment be? Oké, akkor most rögtön tessék lerohanni Törökországot is, ugyanezen az alapon, aztán jöhet a demokrácia kiterjesztése során Észak-Korea, és talán Kubára is lett volna idő a nagy demokrácia-bombázóknak Hagyjuk már ezt... Színtiszta birodalmi ügyek ezek, illetve a legsötétebb üzlet azt kész.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.30. 21:52:27
Bokafix2
Akkor nézd már meg te is a filmet. Mert ha egy 10 éves gyerek meg az anyja jön feléd gránáttal a kezében akkor gyakorlatilag bárki lehet potenciális ellenfél. A házigazda aki benyúlt a köpenye alá nem tudhatták nem-e egy gránátot vesz-e elő éppen, vagy nem felrobbantani készül-e magát.

Olyan stresszben te is előbb lőnél mint kérdezel.

Tikal
ja bocs, akkor szaddam soha nem ölt kurdokat vagy a saját népét.. el is felejtettem, micsoda szép ország volt az...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
tán sajnálod 😊

😄 Ott állt a SEAL-es fickó Ladennel szemben, célra tartva. Az állítólag fegyver után nyúlt, erre ez fejbelőtte. Nem lábon, á. Mert nem értékes információ forrás egy terorszervezet vezére, á, mit számít, hogy mit tud. (És érdekes, valahogy senki nem torolta meg a terorristák közül a góré kinyírását...) És az akcióról se filmfelvétel, se fotó, se semmi, bemondásra higgye el mindenki. 😄 Jó kis sztori ez is.
Az áldozatok számát illetően itt tájékozódhatsz. Mutass egy olyan terorista merényletet, amit bizonyíthatóan arabok követtek el az USA területén és amiért több százezer civilt lehet jogszerűen meggyilkolni és egy országot kellett romba dönteni. Nme fog menni. Amúgy tévéedés ne essék, a terorsitától is okádok, akik tényleg civilieket ölnek halomra. Irakban viszont nehéz terroristának nevezni azt, aki az országába bevonuló idegen katonára kezd el lövöldözni. A vietnámiak is terroristák voltak akkor? Ne már...
Tikal
Te azt hitted majd bilincsben fogják egyszer elvezetni? Gondolod Bin Laden megadta volna magát, ha bekopogtatnak, hogy jöjjön ki fel emelet kezekkel ?😊

QuippeR
nyilván nem próbálom relativizálni sem, hogy mekkora gazemberek a terroristák, de azt se felejtsük el azért, hogy a Nobel-békedíjas amerikai elnök tárgyalás és bíróság helyett egyszerűen csak megölette bin Ladent az egyik elit osztagjával. nyilván megérdemelte a mocsok, de ilyet bandavezérek szoktak csinálni, nem demokratikus államok vezetői.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Tikal
Mondjuk ezt az egy milliót nem tudom honnan veszed, esetleg valami forrást linkelhetnél.. a legdurvább becslések szerint is fél millió, de szinte mindenhol közel 200.000 és ez nem csak a nyugat által meggyilkolt civilek száma.. gondolom te sem feledkezel el azokról a terroristákról akik buszokat robbantanak fel, vagy piacokat SZÁNDÉKOSAN civileket célozva.

Ha hallottad, akkor ne csodálkozz ezeken. Minden, amit Amerika csinál, az zsírkirály. Ezt kell szeretni.

Az Oscar meg olyan amilyen. Ne a jelöltek miatt nézd, hanem magáért a megszervezett műsorért, mert valamiért az nagyon jól sikerült mindig. Csak az a gáz hogy magyar idő szerint mindig hajnali 4-5-ig tart a gála. 😞
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.01.30. 21:23:15

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Én nem írtam hogy a módszerük jó, meg hogy amit tesznek az jó... csak hogy mi lenne a szerződés keretében vállalt cél. Másik hogy én általánosságban értettem amit írtam mert azt kérdezték hogy mit keresnek "sok helyen"... nem konkrétan a film történéseire gondoltam most.
Utoljára szerkesztette: hiper KOCKA, 2015.01.30. 21:25:28

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Ne bassz, ez mitől liberális? Részletezd kérlek, tényleg nem értem, ez hogy lehet liberális felfogás...