Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.07. 20:52:22
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az én felfogásom szerint aki így néz ki, az már szép:
még ő sem az a kimondott ronda, csak kevésbé előnyös külsejű:
ez meg az irdatlan kategória:
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Franc se tudja, kicsit túl van lihegve ez film. Mármint negatív értelemben. Úgy kutyázza mindenki, mintha valami igénytelen asylum filmről lenne szó, de szerintem annyira nem volt vészes. A világ kialakításával kissé nagyot vállaltak a készítők, egyszerűen nem volt idő arra, hogy a részletekbe belemenjenek. Olyan volt, mint amikor anno az Utolsó léghajlító komplex világát akarták átültetni egy másfél órás filmben, aztán a végeredmény egy zavaros, szarrá vágott hatású valami volt. De ettől még a film követhető. Nem is értem, sok kritikában miért írtak olyanokat, hogy "azt sem tudtuk már ki, kicsoda". A látvánnyal semmi bajom nem volt, sőt ez egész jó volt, a film legnagyobb erénye. Nagyon bejött a Felhőatlasz Szomni epizódja (klónok a jövőben), kb. ezt a látványvilágot vártam a Jupiternél is. Szokás szerint IMAX-ben a látvány miatt a film is kicsit felértékelődik. A párbeszéd helyenként tényleg béna, mondjuk ez a szinkronnak is betudható. Vagy ahogy Eddie Redmayne hangja Rajkai Zoltán próbált öregesen, keresztapásan beszélni, na az is kész röhej volt.
Minden összevetve vállalom, hogy egyszer simán nézhető, persze nyugodtan ki is hagyhatod😉
5.5/10
Valószínű digi zoom és lassítás van azon, hogy a kamera mindig tökéletesen az akció közepére fókuszál. Vagy a fene tudja, kurva jó, ez a lényeg
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ugyanis, majd' minden normális
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.07. 10:47:46
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
(2015.02.06)
Dél-koreai körutazás a kártya szerencsejáték és a fogadás poklában, ahol a függők akár az életüket is kockára teszik az adrenalin, a siker vagy akár a bosszú érdekében.
Fincsi nénik, kivételesen majdhogynem bunyó nélkül
akkor van fejlődés a Takenhez képest <#idiota>#idiota>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Gyerekek, ez kurvajó volt! Ha csak fele ilyen jó akciójelenetek lettek volna az Elrabolva 3-ban, akkor az már egy jó film lett volna. Nem tudom mit méltassak először 😄 Talán legjobban a film képi világa, az akciójelenetek kendőzetlen brutalitása tetszett legjobban. És mindennek a tetejébe ezeket a durva jeleneteket még követni is lehetett, szóval sosem vesztetted el a fonalat. Helyenként a vágások is kreatívak, baromi jól néznek ki. Zenei aláfestés király. A finálé szintén parádés. A színészek is nagyon jók voltak, kb mindenki, kezdve Colin Firth-el. Szóval én azt mondom, aki teheti nézze meg, ez a film megéri a mozijegy árát. 9/10
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.02.06. 07:46:01
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha a hype előtt látom, jobban értékelhettem volna. A film így is több mint jó, de miután piedesztálra emelték, egy hibátlan filmre számítottam, azt akartam látni. Nagyon nem az. Művész és geek film, rengetek utalással, és apróbb nagyobb beszólásokkal (ezt kicsit erőltethették volna még jobban) a szakmának, bírálóinak és befogadóinak. Ehhez elég sok, nem túl néző barát elemet tartalmazz. Elvont, túlzó eszközökkel operál (képi és hangi világ, színészi játék terén egyaránt).
Operatori munka szuper jó, a színészek mindegyike lubickol a szerepében, a történet és a narráció érdekes és élvezetes. És rettentően egyedi alkotás. Érdemes volt megnéznem.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egyik legjobb animacios film amit lattam. Baymax karaktere nagyon aranyos lett 😄
9/10
Birdman
Ertekelhetetlen muveszfilm. Szineszi jatekot es az operatori munkat elismerem, de elvezhetetlen film amugy. Pedig a rendezo korabbi filmjei tetszettek. Es ezt jeloltek 9 oscarra, ugyanmar. Nezegessek ezt a filmkritikusok ejjel-nappal.
John Wick
KR-nek nagyon jol allt ez a szerep, fasza kis bosszufilm, brutalis akciojelenetekkel. Discos lovoldozos jelenet qrva jo lett + a zene alatta 😄 Nem egy vilagmegvalto film az biztos, de ez kifejezettenelvezetesre sikerult. Ez a film lesz KR Takenje.
7.5/10
4.5/10
Egyszer nezos akciofilm atlagos stilusjegyekkel. Ahogy jonnek az uj reszek ugy gyengult a szinvonal.
.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ez tényleg jó film. Kösz az "ajánlást", bár a leírásod alapján nem egy filmet láttunk😊
"...és...szerintem...bizony."
Jovo nyaron jon a folytatas. Ugyanazzal a rendzovel, ugyanazzal a ket foszereplovel. Elso reszt 20 millabol forgattak, es 137m-t hozott ossze csak az USA-ban (+180at kulfoldon).
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
BKO: Bangkok Knockout
Kb. annyiból forgott ez a film mint egy középszerű hollywoodi színész egyetlen szerepért kapott gázsija, mégis olyan raj bunyók vannak benne hogy csak nézel kifele a fejedből. Ha a Linda ami a 80-as években forgott nálunk, ilyen verekedéseket produkált volna, tán még ma is futna. Egy verseny keretében egész csapatok verekednek de olyan terepen ahol normális ember járni nem tudna, nemhogy verekedni.
Romos épületek, dimbes-dombos talaj, autóroncsok... tiszta Mortal Kombat jellegű helyszínek. És ezek nem használnak kék hátteret, köteleket meg CGI-t... csak úgy natúrba rugdossák lefele az ellenfelet a száguldó motorokról. Aktívan kihasználják a terepet, nemcsak a földön ökörködnek mint sok streetfighter muviban.
sok pont/10
Tomboló Főnix
Ebben egy boxos csaj van, aki végigver egy egész bandát és a fő ellenfele szintén egy boxos csaj lesz, de amit a végén levágnak... nincs az a blazírt muay thai rajongó akinek a száján ne slisszana ki egy-két "aztakurva" kiáltás. Amilyeneket azok bevittek egymásnak, komolyan már nekem fájt.
És ez egy hosszú harc nem 2 percig tart... már azon csodálkoztam hogy lehet még bennük szufla... rendesen agyonverték egymást, és még brutálisabbak voltak mint a férfi megfelelőik.
sok pont/10
Born to fight
Pár fiatal állig felfegyverzett katonák ellen veszi fel a küzdelmet, jó a koreográfia és még egy focilabda is jelenthet halálos fenyegetést ha megfelelő kezekben van. Nagyon keresett lehet ez a Pinkaew mert szinte mindenütt ott a neve. Ez van mikor a rendező maga is muay thai harcos és tökéletesen be tud lőni egy jelenetet.
sok pont/10
Dynamite Warrior
A thai harcművészet keveredik a western stílussal ebben az akciódús robbanásokkal teli filmben. A cgi itt is minimális, a látvány java profin kivitelezett kaszkadőri munka.
sok pont/10
Utoljára szerkesztette: vérpocok, 2015.02.04. 21:02:40
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Most neztem meg es mar az elejen fogtam a fejem, hogy ez meg mi a bubanat.
-------------
A minap volt emlitve itt a topikban, gondoltam ránézek. Nos amilyen frankon, stilusosan indult az elso fele, annyira elcseszték a másodikat. Késo este kezdtem bele, fáradt voltam és belealudtam sajnos (nem a film hibaja, barmibe kepes vagyok belealudni ha keson nezem). Viszont egy olyan résznél ébredtem fel, amikor olyan hangokat prezentáltak a hangmérnokok az egyik jelenetben, hogy kiborultam tole azonnal és kikapcsoltam. Nos nem sikerult lazán elaludnom tole, pedig tényleg aludtam már a film alatt is.
Másnap ujrakezdtem, és sajnos olyan jelenet illetve olyan hangok amiket akkor prezentált a film, már nem volt tobb. Unottan néztem végig, teljesen belefulladt a kozepszerbe a sztori.
De azért a pár hangért érdemes volt, régen állt fel a szor a hátamon egy ilyesztgetos filmtol.
Sztem kihagyhato, unalmas napokon ha nincs más meglehet próbálni.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egyébként meg - veled ellentétben- egyáltalán nem érdekel, hogy ki és melyik filmtől esik hasra. Átolvasom a topikot, ha úgy alakul megnézem a favorizált filmet és ennyi. Nekem se tetszik sok minden, pl a nagyon várt, Csillagok között "mesterműre" a mai napig sajnálom a pénzt, és hogy elcsesztem az időmet, szidtuk is sokan Nolan-t a moziban, mégis sok embernek bejön, a másiknak meg nem, középállás valahogy nem nagyon van.
Kíváncsi lennék, neked mi az, ami 8 pont feletti...
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.02.04. 15:44:28
[merlinw.org]
Értem én, hogy kémkedés meg minden, de az keservesen lassú és vontatott volt. Semmi újat nem mutatott és az is szörnyen átlagos vagy azon aluli volt. Nincs semmi, ami említést érdemel. Max az, hogy Rachel EmszííAdams segge valahogy mindig beúszott a képbe. Közepesen nulla...
5/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Per Aspera Ad Inferi.