Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Igen, egyrészt ez így kicsit félrevezető (nem a Hasbro találta fel a táblát) másrészt kicsit komikus... mint a csatahajó (Torpedo alapján?)...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Ez igaz, de a film az első résznek a feldolgozása, ahol pedig egy férfi volt a főszereplő. :)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

stargatelost
Végül is nem tehettek mást, mert az ő tulajdonuk jelenleg a játék. Csak így megakadt a szemem a kijelentéseden, mert ettől függetlenül nem azon alapszik.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

mégvadabbdisznó
De volt olyan SH játék amiben nő volt a főszereplő.

De szép bauxit, honnan van?

A Silent Hill szerintem teljesen korrekt. Azon kevés filmek egyike, amik jól visszaadják hangulatot és a történetük is jól illik a világba.
Jakuza1
November Man
6/10

A plusz egy pontot is csak Olga Kurylenko miatt kapja tolem. A film ismet egy ugynokos atlagfilm, elore boritekolhato lepesekkel, igazi izgalmak nelkul, klises megvalositassal.

A Silent Hill szerintem messze az egyik legjobb játékadaptáció ami létezik. Legalább is számomra remekül áthozta a játék hangulatát. Attól most tekintsünk el hogy a játékban levő férfi főszereplőt kicserélték egy nőre.

Ja és spoiler alert: Kevés filmek egyike, ahol Sean Bean NEM HAL MEG!!!!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Synchronous
Két nővér... de a koreai változat a jó, az ízig-vérig pszicho-horror. Mondjuk még gondolkodni is kell rajta mert elsőre nem fog leesni mi a stájsz.
A másik ami tetszett a Skeleton key, egy kegyetlenül kemény woodoo szarság, de ott is mikor leesik mi a helyzet kiver a víz.
Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2015.02.09. 20:31:27

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Jim Morrison
én most a silent hill-t nézem (ha tudom sean bean játszik benne előbb megnézem...), valahol 19 és fél percén jól megijedtem, szépen összerezdültem :D
Mondjuk a horror nagyon messze áll tőlem, ez lehet az egyik oka az előbbi esetnek ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kongy
Na azt is felírjuk a listára :D Olyan horrorokat gyűjtök, amitől nem tudok éjjel aludni. Eddig nem nagyon láttam olyat :(

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bokafix2
Kísértetes horrorban a Nem fogadott hívás viszi nálam a prímet. Szerintem mérföldekkel jobb a Quija-nál. De még a Félelem.com is jobb ezeknél a mai szutykoknál.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

morcosqtya
LOL ám...
(kioktatás előtt javaslom a stáblistát végignézni)
A Hasbro studio közreműködése miatt erre hivatkoznak, egyébként ismerem a táblát, nem ebben a filmben fordul elő először... és nem is 100 éves hanem cseppet több... wiki segít.

Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.02.09. 19:44:36

stargatelost
Hasbro játék? LOL, próbáld 100 évvel korábbra datálni... wiki segít... persze a jogok ott vannak jelenleg, de ez a szarság már elég régi...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

morcosqtya
Ami tetszett viszont:
Oculus
Sinister

Mindkettő kb 8/10

morcosqtya
Ouija (2014)

Na ettől viszont többet vártam. Egy Hasbro játék(!) ötletéből faragott horror..
Jó is lehetne...akár. De eléggé átlagos szellemidézős tinihorror lett, átlagos színészi játékkal, idegesítő karakterekkel, szellemkislánnyal.
6/10.
Az államokban tavaly erre és az Annabell-re voltak a kiváncsiak a nézők horror műfajban... mindkettő gyatra.

morcosqtya
The Broken (Tükör/Szilánk) 2008

Nagyon lassan indul be, inkább valami dráma/thriller vonalat követ. Hangulat nyomasztó, de valahogy üres, nincsenek jó jellemábrázolások, nincs kidolgozva az egész. Ennek ellenére az alapötlet érdekes. Nem magyarázza meg miért, csak az arcodba rakja, hogy ez történt..
A film második felétől beindul, viszont onnan meglehetősen kiszámítható már. A vége (mondjuk csavar) érdekes, mindent összevetve egy jó 7/10.
Horrornak kevés, thrillernek nem elég csavaros, drámának üres, kidolgozatlan.
Egyszer azért nézhető, plána ha elegünk van a meredten álló fehérruhás kislányos horrorokból, na ebben az nincs (szerencsére).

Annabelle (2014)

Horrornak gyenge, tartalmatlan, klisés. Vannak benne hirtelenijesztgetős részek de a nagy katarzis elmarad. A fekete nő jellemrajza jó, a történet eléggé 0, viszont egy kis side a The Conjuring-hoz. Sajnos az jobb mint ez. Ez nálam egyszernézős 5/10.
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.02.09. 19:11:24

vérpocok
The Thing 2011

Tisztességes előzményfilm és végig fenntartja az érdeklődést. A látvány sem utolsó és a sarkvidéki kutatóállomás is részletesen kidolgozott, nem az van hogy pár idióta díszlettel kell beérni, mint az egyik Thing koppintásban.

Az ember genetikai felépítését lemásoló és klónozó parazita a legkülönfélébb bőrökbe bújva tűnik fel, tényleg para hogy vajon ki lehet a sok kutató közül aki nem közéjük tartozik. Feszültség tehát van és színészi játék is. A címszereplő Elizabeth Winstead többnyire TV sorozatokban tűnt fel eddig, de egészen elviselhető alakítást nyújt a vászonra való cuccokban is.

Egyetlen hasfájásom a filmmel kapcsolatban hogy lehetett volna hosszabb. Meg volt egy-két gyenge statiszta, de ezt leszámítva rendben van a film.

7/10

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

IMYke2.0.0.0
<2014> - (imdb) - "Rurôni Kenshin: Densetsu no saigo-hen" (Rurouni Kenshin The Legend Ends) - 6/10
(2015.02.08)

Nem tett jót ennek a sztorinak a nagy vászonos szétdarabolás. Ha már mindenképp, akkor sorozatra bontva kellett volna (és kellene) ezt erőltetni. A nyilvánvaló pénzügyi döntésen és előnyön felül sajna épp az ereje veszett oda az egésznek.
A női szereplők közül még mindig a doktornő (Megumi) és Misao a favorit. Kaoru felejtős (szerencsére, minden "ne ölj"-puskaporát ellőte az előző filmben).
Nem tudom azoknak ajánlani, akik nem látták az előző részeket, és azoknak sem, akik folyamatosan pörgő kardos csihi-puhira vágynak (holott, akad benne).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Blasta
Úgy emlékszem nem voltak benne ilyen baromsagok szerencsére

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

k0trapali
Én elkezdtem magyar szinkronnal, de furcsallottam a magyar szóvicceket benne. Tényleg ilyen gyenge poénokat tolnak angolul is vagy pofátlanul át lett "magyarítva" az egész?? " kedvenc nyalanksagod a saslik?"
Kongy
Kabbe a fülemet :D :(

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Blasta
Dumb & Dumber To - 5/10
-------------------------------------
Számomra kult státuszt élvez az elso rész, gondolja bárki gyomorforgatónak, alpárinak (az) vagy bármi egyébnek, természetesen a brilliáns szinkron is rátesz erre egy lapáttal, mert akkoriban még igy néztem a filmeket. Nos sajnos a második rész -ahogy azt vártam és féltem tole- mélyen alulmúlja az elsot. Farrelly-ék érezhetoen nem azok a friss lenulettel bíro író/rendezo páros akik 20 éve voltak.
A film mégis erosen indított, aztán szép lassan (nem is olyan lassan) beállt egy éppencsak nem unalmas de nevetésre lényegében egyszer sem készteto langyos semmiségbe. Mitobb, azt hiszem 3x tekertem vissza a film kozben és egyszer sem a poénok miatt (testfestés...khmm...de azt is minek???).
Izzadtságszagúan igyekezett a film megidézni az elso rész poénjait, gyakorlatilag egy kvázi remake-rol van szó, a legtobb helyzet, szituáció az elso részbol ismert szitu ujragondolt, új kontosben, új szereplokkel eljátszott verziója. Az újdonságok pedig nem utottek, nem viccesek (hallókészulék "lopás"...gáz).
Szóval az elso részhez mérve -és nem is lehet máshogy tenni, hiszen a film maga az elso részt idézi folyton- nagyon gyengécske lett. Azt nem mondom, hogy felesleges volt, mert a két figura annyira beleégett a tudatomba, hogy kedves kis mosollyal figyeltem minden mozdulatukat a film alatt, de azért simán letudtam volna élni az életem enélkul a 2. rész nélkul.
Jim és Jeff okésak voltak, de nem tobb. Ujat nyilván toluk sem látunk. Osszességében végig tudtam nézni, de onálló filmként lehet, hogy kikapcsoltam volna a vége elott.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jim Morrison
Pest előnyei... Holnap megyek is :3

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zaki
The Theory of Everything

A Hawkinst jatszo szinesz elott le a kalappal. Korrekt kis eletrajzi mozi volt, de semmi tobb.

7/10

Whiplash

JK Simmons egy allat volt a filmben, meg is fogja kapni az Oscart. A fiatal dobost jatszo szinesz is pazar volt. A film vegig feszult, izgalmas volt, pedig egy "dobos filmtol" nem ezt varna az emer. Az utolso 10 perc oriasi volt.

8.5/10
Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.02.09. 06:55:21

LoSA
Taken 3
7/10

Kongy
Jól látom, hogy a Whiplash-t nem játsszák a Cinema Cityben? Bezzeg az Éjszaka a múzeumban 3 azért megy...

szerk: Ja, de játsszák, csak nem minden CC-ben. Vidékiekben meg abszolút nem :D Hát ez király!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.08. 23:21:48

Dynamic
Annabelle

Tökéletes példa a "totál felesleges film, amit 5 perc múlva elfelejtesz" defínicióra.

4/10
LoSA
John Wick

8/10

Bokafix2
Csápok a mélyből 2014

Sci-fi horrornak van beállítva ez a másfél órás agymenés, annak ugyan nem jó, de az idétlen csápokon legalább lehet röhögni amik kinyúlnak a tengerből és rémisztgetik a hajó utasait. A probléma csak az hogy ez a film tök komolyan veszi magát és a szereplők is hanyatt-homlok menekülnek vagy épp vadul lövöldöznek az irgalmatlanul elb*szott CGI undormányra.

Semmi gond, legyintek csak, megszoktam már az ilyet... na de hogy Linda Hamilton is feltűnjön méghozzá elég komoly szerepben, az engem is letaglózott. Hogy adhatja a nevét ilyenhez? Aki olyan filmeket forgatott mint a Terminátor 1 és 2 vagy a Dante Pokla, King Kong, az hogy tud ebben az emberiség elleni merényletben részt venni?

Aki olyan ember neje volt mint James Cameron hogy tud... na mindegy... 2014-ben ilyen vizuális világot felb*szni a vászonra, széééégyen. Senki ne nézze meg.

1/10 (fújj)
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.02.08. 19:07:06

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Jakuza1
John Wick
5.5/10

Atlagos akciofilm, ha nem lattam volna mar szamtalan hasonlot talan 6-osra is ertekelnem, mert sokkal rosszabbakat is latni, kevesebb szellemes parbeszeddel.Viszont ezen kivul semmit nem tudott felvonultatni es magaban a filmben sem volt olyan egyedi nezopont ami uj megvilagitasba helyezte volna az amugy teljesen atlagos tortenetet.

cobol
Everly 6/10
Nem is volt rossz film,volt pár igazán kemény és véres rész.
Salma Hayek még mindig dögös!

IMYke2.0.0.0
Erősen átlagos csaj.
Nem ismerem a múltját , de ahogy a neten lenni szokott: van egy prekoncepcióm, amiben ott szerepel egy bizonyos szereposztó dívány is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<2012> - (imdb) - "Shadow Dancer" - 8/10
(2015.02.07)

Andrea Riseborough miatt akartam megnézni.

1993-at írunk, az IRA látszólagos megszűnése a küszöbön, de Belfastban még mindig nem akaródzik a béke - egy helyi terrorista csoport (ami történetesen egy vérrokon család is) egyik tagja Londonba utazik, hogy végrehajtson egy akciót a metróvonalon. Az első pár perces életkép után közel 10 percig csakis Andreáé (Collette) a terep - ja és Owené (de ő csak másodhegedűs).
Collette-et beszervezik és családja, illetve a csoportvezető (gyermeke apja(?) - nem kerül kimondásra) ellen kell(ene) kémkednie, s meghatározott időszakonként személyes jelentést tennie, még pedig Macnek (Clive Owen), aki a főnöke, Kate Fletcher (Gillian Anderson) ötlete alapján maximálisan végre is akarja hajtani az akciót, és a beépített nővel felgöngyölíteni a csoportot.
A bonyodalmak nem maradnak el, és fordulat is akad.
Amit a jelmezesek, és kellékesek véghezvittek, az bizony nem volt semmi.
Örülök, hogy pótoltam ezt a filmet.

Idohurok (2014)
Fsz: Ethan Hawke

Nos paradox az egesz:) egy mar ismertebb elmeletet vettek elo az idoutazasra es annak korforgasara...
a tortenet kisse bizarr...elso 40 percig igazabol sok minden nem tortenik...utana se szamitson senki katarzisra...kiss unalmasra sikeredett a film ez a legegyszerubb szo ra...csinaltak mar jobb es erdekesebb torteneteket is ebben a mufajban...egyszer meg lehetett lesni.

10/6

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jakuza1
A filmnek nem csak az a tanulsaga, hogy a szinesz ertektelenedik, hanem maga a mufaj is, valamint a nezok igenye illetve izlese is. <#alien2>

LasDen
valahogy úgy. Soha nem voltam színházba járó ember és nem is leszek. De meg kellett nézni, hogy tudjak véleményt mondani róla. Ha attól, hogy nem tudom értékelni ennek a filmnek a nagyságát szar ember leszek, akkor vállalom....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kongy
Én megírtam: "Van, akin a smink nem segít" :D

Jakuza1
"Sot szerintem innen nagyon sokaknak, meg ennyire se fog tetszeni, mert ez a film, fokent a szinhazi muveszet, vagy mint mufaj ertektelenedeserol szol es arrol, hogy a muvesz is hogyan ertektelenedik el benne.
Rengeteg parbeszeddel es hosszu onellemzesekkel. Itt pedig sokan eleg ertektelen filmekrol alkottak teljesen mas velemenyt."

LasDen
Birdman

Az utolsó 10 percben történt végre valami, de addig szép lassan belefulladt a semmibe a film. Hatalmas karakter dráma, önmarcangolás, meghasonlás meg a tököm tudja mi, de percről percre egyre nagyobb szar volt. A kamera is pocsék volt, nekem nagyon nem jött be. Pocsék egy film volt...

3/10

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fifi
hidd el, ha engem kifestesz, sem leszek szép... :)

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ForzaInter
Eddig minden ismerősömtől hasonlóakat hallottam a Birdman-ről. Én még nem néztem meg a filmet, de nekem a Babel-ről volt ugyanez a véleményem.:D

John Wick tényleg fasza kis b katos action movie volt, a regi akciofilmet idézte. Keanu kiakasztotta a badass faktort..:D

Yo, Bitch!

Mike
off a téma!

nagyon jó példa az Operation Black Hawk Down játék (nem éppen mai)
abban konkrétan annyira fostam az életemért - pedig csak egy játék volt - hogy amikor egy civil nő követ dobott felénk, kapásból lelőttem, hogy jaj gránát. innentől kezdve pedig meg tudom érteni azt a katonát aki ilyen miatt lelő egy civilt ellenséges terepen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Jóó, most jobban belegondolva félig igaza van, egy picit pöcs voltam, hiszen minden nő szép ugye. :)

Kongy
És ha annak tartja? Ízlések és pofonok, neki nem jön be. Ne próbáld megmagyarázni, hogy szép, ha neki nem tetszik, ízléseken vitázni értelmetlen :)

Tyler1
Hát ha erről kiderülne, hogy mégsem annak született, az sem lepne meg. Bár ez igaz a legtöbb ázsiai nőre :D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

extra sensory
Lényegtelen... smink nélkül sem csúnya. A kommentedből mégis az jött le hogy annak tartod.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Bai Ling és nő.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Gratulálok, beraktál egy képet Mila Kunis-ról akin 1 kiló smink van. <#taps>

Tessék, itt nincs semmilyen smink, máris nem néz ki bombázónak. Nem egy csúnya nő, ezt egy szóval nem mondtam.

Tyler1
A középső egy faszi.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Synchronous
Én külsőre egy 10-es listán 7-esre taksálom. Az hogy élőben milyen a kisugárzása az mindegy, azzal törődjön Aston Kucser. :D

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]