106837
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • mégvadabbdisznó
    tehát nem szeretsz semmit lelopni amíg van más választásod.... akkor meg vagyok nyugodva mert élnek még becsületes emberek
  • repvez
    Kellemest
  • DantesHUN
    Én. Valami fura oknál fogva nem szeretek szar verziós filmeket letorrentezni, sőt úgy önmagában se szeretek filmet se mást lelopni, amíg van más választásom nem torrentezek.

Amúgy meg. miért pont olyan ember hozza ezt fel, aki amúgy se szereti az ilyen filmet?
  • BaliBoy
    Szenvedjetek! :DD

• Rhonin7
    A Beverly Hills-i zsaru!

10/10 Ma miért nem tudnak ilyen fergeteges filmeket készíteni?
  • SzinesGeza
    Viszont a "The ridiculous six"-et láttam. Elég tré.
  • gombabácsi
    transformers? basszus, legalább látványos lett volna, ha már minden más totálisan rossz volt benne
  • Jim Morrison
    :(
  • LasDen #91690
    The Hateful eight

Nem néztem végig, csak tekergettem, de igazi Tarantino film. 3 órán át beszélgetnek, majd ömlik a vér mindenhonnan és vége. Egy újabb fantasztikus Tarantino klasszikus és mindenki ünnepli. Én meg fintorgok és elvonulok megnézni inkább a Transformerst mégegyszer, mert az legalább értékelhető.....
  • karajjj
    pfúúú ba'meg! :D
  • ProGabe #91688
    Nézze meg a halál ilyen minőségben. Csak azért örülök neki, hogy kikerült, mert úgy néz ki, nagyon jó lett. Sokaknak az a legnagyobb gondja vele, hogy túl hosszú :D Ezért tett bele Tarantino szünetet :)
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.12.23. 14:15:26
  • LasDen #91687
    Tegye fel a kezét, aki még "nem" nézte meg a Hateful eightet. Nem mintha lenne rá lehetőségünk... :D

(aki nem tudná, kiszivárgott az oscaros screener. a Revenanté is meg sok másé is)
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.12.23. 14:03:36
  • Kongy
    Rendezői változat extra Jar Jar-os jelenetekkel :)
  • IMYke2.0.0.0
    Na, az izgat, kíváncsi leszek rá.
  • IMYke2.0.0.0
  • LasDen #91683
    1 év múlva jön az új sorozat. Abrams keze nincs benne, de Kurtzmané igen...
  • Tikal #91682
    Ennyi erővel azt is mondhattad volna, hogy Transformers rajongóként nem vonz az SW, mert kb ennyi köze van a két filmes világnak egymáshoz, azon kívül, hogy vannak benne űrhajók...
  • IMYke2.0.0.0
    Az összes korábbi Star Wars filmet láttam - többször is -, az animációs sorozatot is követtem jó sokáig. Mégis sokkal-sokkal jobban szeretem a Star Trek-világot [otthon a Voyager-t nézem immáron negyedszer vagy ötödször, előtte szépen Original, New Generation, Deep Space 9 szintúgy sokadszor], és örömtáncot lejtenék, ha abból jönne valami normális sorozat [nem, nem Abrams-féle lens flare orgia-egész-estés-film], és JJ keze nélkül.
  • LasDen #91680
    Hitetlen!!! Találjon meg a George Lucas a Baljós árnyak rendezői változatával.....
  • IMYke2.0.0.0
    Star Trek rajongóként engem sem mozgat meg a Star Wars . "ahogy esik úgy puffan" alapon majd '1ccer' megnézem, de nem vágok eret akkor sem, hogyha majd 2023-ban látom egyszerre az addig kiadott nagyvásznas-sorozat epizódokat...
  • Tikal #91678
    Mondom hogy nem vagy vicces :)

Ha SW fan lennél, akkor már megnézted volna és utána mondanál véleményt... még hogy nem mozgat meg :)
  • BaliBoy
    A Hobbit - Az öt sereg csatája (kibővített változat)

Habár nekem a mozis verzió is tetszett, de a kibővített verzió mindent visz! :) Külön jót tett a korhatár besorolás felemelése,

9/10
  • Katalizátor
    Komolyan kérdeztem! Sat Wars fan voltam mindig is, de ez most valahogy semmit nem mozgat meg bennem.
  • Tikal #91675
    igen, az hogy nem vagy vicces...
  • Kongy
    Na megnéztem másodjára az Ébredő Erő-t. Kb annyira élveztem, mint elsőre, nem véltem felfedezni benne újabb "hibákat", vagy hiányosságokat. Jól sikerült a film, ez van..
  • hiper KOCKA
  • SzinesGeza
    Biztos van, mert ha tényleg nem érdekelne akkor még ezt sem írtad volna ide. ;)
    Utoljára szerkesztette: SzinesGeza, 2015.12.22. 20:57:22
  • Katalizátor
    Srácok!A segítségeteket akarom kérni! Még nem láttam az új Star Warst, de ugye internet van! Belebotlottam a spoilerbe! Persze most kiakadhatnék, de rájöttem, tök leszarom a Star Warst! Egyáltalán nem érdekel!
    Valami para van velem?
  • Synchronous
    Elefánt Dal 2014

Egy eltűnési ügy felgöngyölítéséről szól a film, tulajdonképp egy beszélgetés, amolyan kamaradráma szerűség. A szereplők egy pszichiáter és a betege. De a "beteg" egy félelmetesen intelligens fiatal srác, aki úgy játszik a tanult elmeorvossal mint macska az egérrel.
    A történet részleteit visszaemlékezések formájában kapjuk. Végig azon gondolkodtam hogy na mi fog kisülni belőle, mi lesz itt a csattanó de szerencsére a film nem leplezi le magát, nem lehet kikövetkeztetni idő előtt hogy mire megy ki a játék... ennek örültem is. Mert így annál meglepőbb volt a vége. Ennek legalább van tanulsága és lehet rajta gondolkodni.

8/10
  • Bokafix2
    Megvan vhs-en ugyanez a rész hangalámondással. Sírni lehet rajta. :D
  • tommygear
    1:19:55 :DDDD
  • Rhonin7
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D

• gombabácsi
    south park/reklámokká váló emberek
  • LasDen #91665
  • CalebJoe
  • IMYke2.0.0.0
    [2004] - iMDB - "Crash" (Ütközések) - 10/10
    112 perc - amerikai

2004-ben még én vetítettem le szűk filmes klub körben, egyetemista társaimnak, és azóta imádom ezt a filmet. Az elmúlt 11 év során fél tucatszor biztosan láttam már, és még mindig elementáris erővel hatnak rám egyes jelenetek. Hibátlan (emberiség és) társadalom kritika.
    Ha valakinek valamilyen csoda folytán kimaradt, szinte kötelező pótolnia.
  • Bandicoot
    Mi holnap újrázunk, nekem tetszik az egész de tartok tőle hogy a zenével kapcsolatos véleményem nem fog változni. A jelenet amit lentebb beraktam spoilerbe tökéletesen szemlélteti. Annál a résznél eredetileg az ost Torn Apart száma szòlt. Finoman szòlva is harmatgyenge és hatástalan az eredeti...:/
  • Rhonin7
  • tommygear
    azért a 3. rész a 4. között eltelt 20 év, ami idő alatt igen komolyan kiképezte magát Vader
  • xido
    teljesen rendben van,csak hiányoznak ugye a klasszik motívumok,szokni kell és új hangzás és túl Indiana stílus néhol,de önmagában egy sokszor hallgatható darabja a Mösternek :)