Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugye ez csak vicc ? Tényleg ennyi embert érdekel?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(2015.02.10)
Nem ájultam el a filmtől - ez a zavarodott "inszájder" művésziesség a giccs határát súrolta. Andrea Riseborough miatt érdekelt és ha már, akkor Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone és Naomi Watts csak ráadás voltak.
Edward Norton karaktere érdekes volt, azokkal a komoly mondatokkal (színészi, sikeresség, komolyság vetület). Főképp, amikor elmondta, hogy a színpadon egyáltalán nem játszik... az a dialógus tetszett a tetőn és utána, azt érdemes volt megnézni.
Még valamit azért még kiemelnék - kicsinyke fricska a mai filmipar felé - amikor "Birdman szájából" elhangzik, hogy (szabad fordítás) "ez kell a népnek, lövések, robbanások, hangzavar"...
A vágásról: jó(l elrejtett) volt, de nem dobtam hátast. A sztori jobban érdekelt volna, ha jó lett volna.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Hat nem gondoltam volna hogy egy zenerol szolo film ilyen feszultsegekkel teli es izgalmas lehet.Egyszeruen nem tudtam abbahagyni.
J.K. Simmons-ra mintha ra szabtak volna ezt a szerepet, lenyugozott az altalam eddig nem tulzottan (el)ismert szinesz.Lehet hogy azert is mert ismertem egy hasonlo mentalitasu edzot akinek a keze alatt dolgoztam egy ideig, az eredmenyei vitathatatlanok voltak.A modszerei...na az mas kerdes.
Mindenkeppen eredeti nyelven, felirattal javasolt.
Ez benne van a legjobb 10-ben nalam.
8/10
Utoljára szerkesztette: dartonite, 2015.02.11. 02:02:46
Az idei év oscar esélyesei mellett tartottam egy kis szünetet, a tavalyi nyertesek egyikének bepótlásával (bevallom, akkor nem érdekelt se a film, se a színész, most az Interstellar miatt tettem kivételt, és milyen jól tettem). A film erős dráma, az AIDS, a betegek, de főlek azok kezelése és a gyógyszer ipar(maffia) módszereiről mesél. És bár a valóságot kicsit túlromantizálták, azért ijesztő bele gondolni, hogy ez a forgatókönyv megtörtént események és beszámolók alapján készült.
Magát a filmet/történetet is jelölték, végül a fő és a mellékszereplő díját sikerült elhozniuk. És mivel a film igazán két szereplő körül játszódik, azt hiszem ez a legjobb ajánlás, ami létezik. A két színész, Matthew McConaughey és Jared Leto, életük egyik legnagyobb szerepét hozták (az külön sokkoló, milyen mértékű átváltozáson estek át a film előtt). Aki a történet ellenére (vagy amellett) kedveli a karakter drámákat és a lenyűgöző színészi játékot, és elviseli a gombócot a torkában, ne hagyja ki, nem véletlenül lett díjazva.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Sztori nem nagy durr, de Gyllenhaal játéka meg maga a karaktere nagyon tetszett.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Akkor ott van Superman, James Bond, Hulk... én pl. hamar meg tudom szokni egy új szereplő személyét ha hozza a formát. Nem is akarom ezeket a szuperhős karaktereket konkrét színészekhez kötni, mert ha leváltják és más jön a helyébe annál nehezebb lesz elfogadni az új "dizájnt".
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Aztakurva.
Nem hittem a kritikáknak, meg itt valaki írta, hogy jobban pörög mint egy akciófilm... na persze...
Tévedtem. Egyszerűen zseniális az egész film, végig éreztem ahogy dobog a szívem. Soha nem voltam ilyen szinten dobolásban, de átéreztem a srác helyzetét, és amit J.K. Simmons művel (meg kellett néznem hogy hívják...), az egyszerűen baromi jó. Végre kapott egy igazán jó szerepet, és baromira jól csinálta. Eszméletlen.
Én azt mondom ha nem is tudjátok megnézni eredeti nyelven, azért mindenképp megéri a mozijegy árát, nem hiszel hogy a szinkronhang visszavenne belőle (ha minőségi szinkron).
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(2015.02.09)
16. század, a második koreai-japán háború. Yi Sun-Shin admirális 12 hajóból (evezősök) álló flottája szembekerül egy 330 hajós japán armadával. A vesztésre álló sereg oldalán azonban ott van valami, amiről a japánok még nem tudnak.
Amolyan "300" a cucc, csak tengeren - de nem kevésbé patrotikusan. Min-sik 'Old Boy' Choi jól mutat admirális szerepben is. A japán kooprodukciós szereplők is kitettek magukért
Az utolsó, közel 1 órányi csata olyan tömény, hogy miatta többnek érzi az ember.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ha jól olvasom a Pókembert játszó színész is megy a levesbe, szóval úgy tűnik ismét Reboot lesz. ami rossz hír annak pár embernek akit érdekelt volna, hogy a Pókhergel 2 után merre megy tovább a sztori.
Ezzel kb a teljes P2 elvesztette minden értelmét, hiszen annyira, de annyira látszott, hogy át/felvezető filmnek szánták...
Az arcokat nagyon eltalálták.
Rémrossz szörnyesfilm, kb Film+ péntek esti produkciójának megfelelő. Lapos, gyenge, fantáziátlan szörny. Az IMdB-s 4 pont sok neki. 2/10
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
eszméletlen meló volt bennük.
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ajánlást meg köszi, meglesem.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az egész film a Silent Hilll 3 játékon alapul és persze Piramis Fej POWA 😄
És Spoiler Alert és Sean Bean itt sem hal meg 😄
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.02.09. 22:26:32
Akció film nem pörög úgy mint ez a remekmű. Nincs megállás, és az utolsó 10 perc után, a pulzusom szerintem az egekben volt. Egy zenéről szóló karakter drámában. Hihetetlen.. A két színészért, a feszültségért, a vágás és a hangzás/zene miatt, kihagyhatatlan film, akkor is ha nagy ívben teszel a zenére, vagy legalábbis a jazzre.
A Rush-hoz tudom hasonlítani. Ott is két szereplő párbajáról szólt, ott se érdekelt maga a Forma1-es világ, amibe zajlott az egész, de a tálalása majdnem hogy hibátlan volt, még számomra is.
Egyre jobban tetszik ez az oscar felhozatal.
ratbag: elég sok jelenet volt mikor átváltoztak a szobák, így meg úgy alakult át a fal, stb stb, mindenesetre nagyon jó lett bárhogy is csinálták.
Per Aspera Ad Inferi.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.