Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Tehát, amikor filmet keresek, akkor elsősorban a sztori kell, érdekel - néha fordult elő eddig, hogy a hypertrain miatt érdekelt bármi is
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tudod jól, hogy gyengéim a szép ázsiai nők. Ha hiányosan öltözöttek, ha nem :)
De, nem elsősorban miattuk nézem az ázsiai filmeket, és nem a nők miatt nézek amúgy filmeket.
Engem <és tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül>és tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül> 99,9%-ban a történet érdekel könyvben, filmben, játékban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
7.5/10
Jo kis film, ami jol peldazza milyenek az emberi eloiteletek es hova fajulhatnak a dolgok, ha valakirol nagyon rossz dolgokat felteteleznek.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.02.12. 17:48:56
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Nem tudok olvaskodni" és társaik. Ha még emlékszik valaki.
http://kritikustomeg.org/film/1834/Demolition_Man_A_puszt%C3%ADt%C3%B3_1993/idezetek
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nincs mit ragozni, a világ legjobb filmje!
10/10
6/10
Ebbol fel pont abbol fakad, hogy Sean Beannal olyan tortenik ami ritkan. :)
Feldarabolásos módszer iszonyat népszerű manapság, úgyhogy nagyon valószínűnek tartom, hogy itt is alkalmazzák majd :) Bosszúállóknak is 2 részes lesz a 3. része. Maximális bőrmennyiséget kell lehúzni mindenről, nincs mese.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.11. 19:59:14
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.02.11. 19:52:15
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
De abban van valami elszomorító a társadalomra nézve akár melyik oldalról is tekintjük a dolgot, hogy mennyi embert érdekelnek ezek az öncélú perverz fantáziák, még ha csak light szinten is jelennek meg, a mögöttes tartalom/konklúzió ugyebár itt csak a "mosom kezeimet" célt szolgálja, ha van egyáltalán ilyen benne...
Egyáltalán miért van erre szüksége valakinek? (szerk.: már látom sikerült megfejteni, hogy ez manapság a szint :D )
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.02.11. 19:30:16
Én azt mondom nézzék, csak nekem ne kelljen :D Addig lehet menni haverokkal kocsmába.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.11. 13:42:14
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Átfogalmazom:
NADE, ez a dolog nem mai gyerek (nem a tegnapi spanyolviasz), ezelőtt is voltak ilyen történetek (sőt, sokkal több), mirefel most ez nagy hűhó ekörül a konkrét történet körül? Most gonosz leszek: megtanultak olvasni a nők???
Írja már le ide egy olyan, aki olvasta. köszi!
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy a többi hype filmnél, pl. Avengersnél vagy a Star Warsnál is lesz-e óránkénti vetítés, mert ugyan rutinos mozibajáró vagyok, de ilyet még nem láttam, az fix.
Jövőre senki nem fog emlékezni rá, addig meg jó kis pénzt összeszednek. 2 év múlva pedig februári program a tv csatornákon, hátha behúz még pár embert a nézőszám közé. Aztán jöhetnek a folytatások könyvbe is, filmbe is. Amíg van rajta bőr.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.02.11. 12:40:12
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Most nem azért, de a kilencvenes években reneszánszukat élő szexlapokban kb. százszor ennyi kisregény, novella, stb. jelent meg, azonkívül jó néhány szexkönyv is. Ez, most miért különleges???
Per Aspera Ad Inferi.
(2015.02.10)
Nem ájultam el a filmtől - ez a zavarodott "inszájder" művésziesség a giccs határát súrolta. Andrea Riseborough miatt érdekelt és ha már, akkor Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone és Naomi Watts csak ráadás voltak.
Edward Norton karaktere érdekes volt, azokkal a komoly mondatokkal (színészi, sikeresség, komolyság vetület). Főképp, amikor elmondta, hogy a színpadon egyáltalán nem játszik... az a dialógus tetszett a tetőn és utána, azt érdemes volt megnézni.
Még valamit azért még kiemelnék - kicsinyke fricska a mai filmipar felé - amikor "Birdman szájából" elhangzik, hogy (szabad fordítás) "ez kell a népnek, lövések, robbanások, hangzavar"...
A vágásról: jó(l elrejtett) volt, de nem dobtam hátast. A sztori jobban érdekelt volna, ha jó lett volna.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Hat nem gondoltam volna hogy egy zenerol szolo film ilyen feszultsegekkel teli es izgalmas lehet.Egyszeruen nem tudtam abbahagyni.
J.K. Simmons-ra mintha ra szabtak volna ezt a szerepet, lenyugozott az altalam eddig nem tulzottan (el)ismert szinesz.Lehet hogy azert is mert ismertem egy hasonlo mentalitasu edzot akinek a keze alatt dolgoztam egy ideig, az eredmenyei vitathatatlanok voltak.A modszerei...na az mas kerdes.
Mindenkeppen eredeti nyelven, felirattal javasolt.
Ez benne van a legjobb 10-ben nalam.
8/10
Utoljára szerkesztette: dartonite, 2015.02.11. 02:02:46
Az idei év oscar esélyesei mellett tartottam egy kis szünetet, a tavalyi nyertesek egyikének bepótlásával (bevallom, akkor nem érdekelt se a film, se a színész, most az Interstellar miatt tettem kivételt, és milyen jól tettem). A film erős dráma, az AIDS, a betegek, de főlek azok kezelése és a gyógyszer ipar(maffia) módszereiről mesél. És bár a valóságot kicsit túlromantizálták, azért ijesztő bele gondolni, hogy ez a forgatókönyv megtörtént események és beszámolók alapján készült.
Magát a filmet/történetet is jelölték, végül a fő és a mellékszereplő díját sikerült elhozniuk. És mivel a film igazán két szereplő körül játszódik, azt hiszem ez a legjobb ajánlás, ami létezik. A két színész, Matthew McConaughey és Jared Leto, életük egyik legnagyobb szerepét hozták (az külön sokkoló, milyen mértékű átváltozáson estek át a film előtt). Aki a történet ellenére (vagy amellett) kedveli a karakter drámákat és a lenyűgöző színészi játékot, és elviseli a gombócot a torkában, ne hagyja ki, nem véletlenül lett díjazva.
Sztori nem nagy durr, de Gyllenhaal játéka meg maga a karaktere nagyon tetszett.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Akkor ott van Superman, James Bond, Hulk... én pl. hamar meg tudom szokni egy új szereplő személyét ha hozza a formát. Nem is akarom ezeket a szuperhős karaktereket konkrét színészekhez kötni, mert ha leváltják és más jön a helyébe annál nehezebb lesz elfogadni az új "dizájnt".
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Aztakurva.
Nem hittem a kritikáknak, meg itt valaki írta, hogy jobban pörög mint egy akciófilm... na persze...
Tévedtem. Egyszerűen zseniális az egész film, végig éreztem ahogy dobog a szívem. Soha nem voltam ilyen szinten dobolásban, de átéreztem a srác helyzetét, és amit J.K. Simmons művel (meg kellett néznem hogy hívják...), az egyszerűen baromi jó. Végre kapott egy igazán jó szerepet, és baromira jól csinálta. Eszméletlen.
Én azt mondom ha nem is tudjátok megnézni eredeti nyelven, azért mindenképp megéri a mozijegy árát, nem hiszel hogy a szinkronhang visszavenne belőle (ha minőségi szinkron).
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(2015.02.09)
16. század, a második koreai-japán háború. Yi Sun-Shin admirális 12 hajóból (evezősök) álló flottája szembekerül egy 330 hajós japán armadával. A vesztésre álló sereg oldalán azonban ott van valami, amiről a japánok még nem tudnak.
Amolyan "300" a cucc, csak tengeren - de nem kevésbé patrotikusan. Min-sik 'Old Boy' Choi jól mutat admirális szerepben is. A japán kooprodukciós szereplők is kitettek magukért
Az utolsó, közel 1 órányi csata olyan tömény, hogy miatta többnek érzi az ember.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.