Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott van a Splinter rövid film. Semmi nincs benne, csak játékosoknak fanszerviz. Játékban levő kütyükkel akcióznak 20 percig szépen fényképzett helyszínen. Semmi más nincs benne, az ég világon semmi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyszer a tv ben láttam egy pillanatra egy hasonoó filmet, ugyanúgy felöltözött főhős éjjellátóval úgy simult a falhoz ahogy kell. Csak sajnos nem emlékszem a film címére 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN ID.: Beegabor
"Az AC-film mellett még öt IP-jüket szeretnék viszontlátni a mozivásznon, amik nem mások, mint a tavaly debütált Watch Dogs, a Splinter Cell, a Ghost Recon, a Far Cry, és a TV-sorozatként már bizonyított Rabbids."
Next PC upgrade: 2022
Pl grúzok? 😊
Valami fogjon meg benne.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Tehát, amikor filmet keresek, akkor elsősorban a sztori kell, érdekel - néha fordult elő eddig, hogy a hypertrain miatt érdekelt bármi is
Tudod jól, hogy gyengéim a szép ázsiai nők. Ha hiányosan öltözöttek, ha nem 😊
De, nem elsősorban miattuk nézem az ázsiai filmeket, és nem a nők miatt nézek amúgy filmeket.
Engem <és tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül>és tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül> 99,9%-ban a történet érdekel könyvben, filmben, játékban.
7.5/10
Jo kis film, ami jol peldazza milyenek az emberi eloiteletek es hova fajulhatnak a dolgok, ha valakirol nagyon rossz dolgokat felteteleznek.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.02.12. 17:48:56
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Nem tudok olvaskodni" és társaik. Ha még emlékszik valaki.
http://kritikustomeg.org/film/1834/Demolition_Man_A_puszt%C3%ADt%C3%B3_1993/idezetek
Nincs mit ragozni, a világ legjobb filmje!
10/10
6/10
Ebbol fel pont abbol fakad, hogy Sean Beannal olyan tortenik ami ritkan. 😊
Feldarabolásos módszer iszonyat népszerű manapság, úgyhogy nagyon valószínűnek tartom, hogy itt is alkalmazzák majd 😊 Bosszúállóknak is 2 részes lesz a 3. része. Maximális bőrmennyiséget kell lehúzni mindenről, nincs mese.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.11. 19:59:14
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.02.11. 19:52:15
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
De abban van valami elszomorító a társadalomra nézve akár melyik oldalról is tekintjük a dolgot, hogy mennyi embert érdekelnek ezek az öncélú perverz fantáziák, még ha csak light szinten is jelennek meg, a mögöttes tartalom/konklúzió ugyebár itt csak a "mosom kezeimet" célt szolgálja, ha van egyáltalán ilyen benne...
Egyáltalán miért van erre szüksége valakinek? (szerk.: már látom sikerült megfejteni, hogy ez manapság a szint 😄 )
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.02.11. 19:30:16
Én azt mondom nézzék, csak nekem ne kelljen 😄 Addig lehet menni haverokkal kocsmába.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.11. 13:42:14
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Átfogalmazom:
NADE, ez a dolog nem mai gyerek (nem a tegnapi spanyolviasz), ezelőtt is voltak ilyen történetek (sőt, sokkal több), mirefel most ez nagy hűhó ekörül a konkrét történet körül? Most gonosz leszek: megtanultak olvasni a nők???
Írja már le ide egy olyan, aki olvasta. köszi!
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy a többi hype filmnél, pl. Avengersnél vagy a Star Warsnál is lesz-e óránkénti vetítés, mert ugyan rutinos mozibajáró vagyok, de ilyet még nem láttam, az fix.
Jövőre senki nem fog emlékezni rá, addig meg jó kis pénzt összeszednek. 2 év múlva pedig februári program a tv csatornákon, hátha behúz még pár embert a nézőszám közé. Aztán jöhetnek a folytatások könyvbe is, filmbe is. Amíg van rajta bőr.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.02.11. 12:40:12
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Most nem azért, de a kilencvenes években reneszánszukat élő szexlapokban kb. százszor ennyi kisregény, novella, stb. jelent meg, azonkívül jó néhány szexkönyv is. Ez, most miért különleges???