Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az összesnek bődületes ökörség a sztorija pedig adva voltak az eredeti, jobbnál jobb Howard novellák.
Alacsony költségvetésű farkasemberes film. A szándék értékelendő, de látványban és költségvetésben olyan volt a film, mintha egy tv-sorozat egy epizódját nézném. A sérülések egy Walking Dead epizód szintjét sem tudták hozni, és az is feltűnt, hogy amikor szarrá lőttek valamit gépfegyverekkel, nem voltak becsapódó lövedékek, mint a régi szovjet partizán filmekben. WTF? Illetve a testekre odaraktál szg-pel, de pl. a falakon semmi nem látszott. Tudom, kicsit röhejesenek tűnik ezen fennakadni, de amikor néztem, rohadtul zavart.
Kicsit lassan ám viszonylag jól indul a film, aztán a végére túl sok lesz a logikátlanság és ostobaság.
Például
4/10
( természetesen egy film és játék kapcsolata nem csak a storyban keresendő. Univerzum? környezet? karakterek? minek az ugye, legyen a film vége ugyan azzal a záró videóval mint ami a játékban volt, mert csak az lehet a tuti adaptáció )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.16. 09:01:23
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sot! Miert nem nézel meg egy teljesen más filmet? Az garantáltan nem lesz ugyan az amit a játékban végigtoltál. <#wilting>#wilting>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Adva van egy jó sztori, amit ha megfilmesítenének már az elég lenne.
De nem, mert a rendezők kreatívak és ki kell találni új sztorit, hogy más is lássa a rendezői géniuszukat.
A doomból is kidobták a lények 90%-át és POKOL helyett valami gagyi vírusos cuccot raktak bele, mert az mennyire egyedi már?
Az elején féltem hogy gagyi lesz, de nagyon szórakoztató kis zombis road movie. A költségvetése nem egy World War Z és a b-vonulat is egyértelműen érződik rajta, de ezen speciel én jobban szórakoztam mint Pitt eposzán. Sok helyütt nagyon verejtékes küzdelmeket láthatunk, nem úgy mint megannyi trash szintű szemétnél, ahol 1 zombi 1 lövés. Itt is van heccsát nem arról van szó, de sokkal élvezhetőbbre gyúrták a filmet mint hasonló témájú társainál.
A sztori sem mindennapi... pl. biogázzal működő zombik, amiknek a vére üzemanyagként szolgál, plusz van itt nekünk magasabb fejlődési fokot elért telepata leányzónk, aki fullosan kihasználja a vírust, és zombikat irányít az akaratával.
Még a poént sem nélkülözi a sztori, szinte mindig akad egy-két vicces jelenet, vagy röhögésre sarkalló szituációs malőr. Tekintve hogy mennyi hányadék ötlettelen zombis cucc jön ki manapság, ez igazi hiánypótló a műfajban. Nekem mindenképp az volt. 0 cgi-vel is lehet eredményt elérni, csak néhány dolgot kell átírni abban a fránya forgatókönyvben és máris képernyőképesebb az egész.
7/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
I met God. She's black
De nem volt olyan gáz a film. Láttam már sokkal rosszabb romantikus filmet is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mondjuk szerintem ez továbbra is baromi nagy bukás lesz, de ha már egy PoP szintű sztori összehoznak valahogy, akkor elégedett leszek. Bár annak a forgatókönyvében erőteljesen segített az Ubisoft, ennél meg írtak minden baromságot össze-vissza, mer' az úgy nem volt jó, ahogy eredetileg a játék megvolt írva.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem volt ez olyan rossz. Szerintem mozijegy árát megérte.
8.5/10
Úgyse láttam még ilyen romantikus és perverz filmet. :D
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A második világháború idején lezuhan egy három fős repülőgép a Csendes-óceánba, a túlélőknek pedig egy nyamvadt sárga gumicsónakban kell átvészelni a tenger megpróbáltatásait. Nyilván megvannak a szokásos manírok (cápák, vihar), de talán az ilyen fajta túlélő filmekkel még nincs tele a padlás, szóval belefér. Ja és igaz történet alapján. Durva. A három főszereplő is ismerős lehet, ha csak arcról is, innen-onnan.
6.5/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Akadt benne két érdekes dialógus, 1 érdekes karakter
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Yo, Bitch!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
45 perc után kinyomtam, az ilyen színházba való, nem vászonra. A vágásról és operatőri munkáról annyit, hogy pont pár hónapja láttam Hitchcock Rope c. filmjét 48-ból, ami pont ilyen rejtett vágással készült, tehát semmi forradalmi nem történt itt, ez már közel 70 éves technika, hiába esett le most mindenki álla ettől.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Többet vártam tőle ha már időutazós sci-fi, de hát ez van ha tinik a főszereplők. Mondjuk még így is működhetett volna ha kevesebb a giccs. Mindenesetre több potenciál rejlett benne mint amennyit kihasználtak.
5/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Börtönös, menekülős, aranyrablós, maffiás brit ámokfutás, klassz karakterekkel, Ewan McGregor-al az élen. Jó kis film volt, európai esszenciával. Ewan végre tolhatta ízes skót "anya-akcentusát" :) Ajánlom.
[merlinw.org]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De szép bauxit, honnan van?
Andrew Garfield egy nemrégi interjúban elmondta hogy a Pókember 2 sem lett volna akkora bukás, ha a stúdió nem szól bele sok helyütt a filmbe és nem vesz ki belőle elemeket amelyek miatt az egész film kohéziója megbomlott. Az a forgatókönyv ugyanis amit ő az elején olvasott teljesen más volt... ahogy ő nyilatkozott mérföldekkel jobb mint ami végül lett belőle.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ott van a Splinter rövid film. Semmi nincs benne, csak játékosoknak fanszerviz. Játékban levő kütyükkel akcióznak 20 percig szépen fényképzett helyszínen. Semmi más nincs benne, az ég világon semmi.
Egyszer a tv ben láttam egy pillanatra egy hasonoó filmet, ugyanúgy felöltözött főhős éjjellátóval úgy simult a falhoz ahogy kell. Csak sajnos nem emlékszem a film címére :(
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
PSN ID.: Beegabor
"Az AC-film mellett még öt IP-jüket szeretnék viszontlátni a mozivásznon, amik nem mások, mint a tavaly debütált Watch Dogs, a Splinter Cell, a Ghost Recon, a Far Cry, és a TV-sorozatként már bizonyított Rabbids."
Next PC upgrade: 2022
Pl grúzok? :)
Valami fogjon meg benne.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.