106837
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jim Morrison
    The Revenant
    Háát. Nem igazán tartanám kiemelkedőnek. Voltak jó pörgősebb jelentek, meg persze hosszú snittek, ami jó is volt. Egész film lassú, aljas nyolcas biztos nem ilyen lassú, de azt még nem láttam. Dicaprio itt bruce willis.
    Ilyen tempóhoz kellett is a hosszú játékidő.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.28. 22:27:31
  • hapi
    A szokásos beszélgetős Tarantino-s jeleneteket, amik más filmjeibe feszültséggel telik voltak, itt önkényesek és üresek.
  • Tikal #91776
    Túl húzta? Mit a játékidőt?
  • hapi
    Aljas nyolcas
    4/10
    Tarantino túl húzta. Mondjuk 100 percben nagy film lehetett volna fordulatos jó poénokkal, de így feleslegesen hosszú lett!
  • Bandicoot
    +1... Sokkal de sokkal többet vártam, végig tartja benne hogy na majd most na majd most...Aztán szinte nem történik lófax sem és vége a filmnek. Az egészet BDT húzza picit feljebb a totális középszerűségből...
  • szabii98
    The Martian
    Sikeres film, mégpedig azért, amiért az Interstellar is sikeres volt. 1 dologgal foglalkozik, amit az átlagemberek nem érhetnek el, az űrrel. Az űr és a Mars tényleg egy olyan téma , ami szinte mindenkit érdekel. Jó volt a film, a helyszín, a szereplőgárda(Matt Damon nagyon hasonlít DiCapriora... :D). Egyetlen bajom van, amit Zoli007 is írt, hogy gondolom rengeteg mindent kihagytak a könyvből, dehát máshogy nemigen lehet megoldani.
    Ha nem vagy mindenbe belekötő fizikatudós az ELTE-n, vagy ilyesmi, akkor nézd meg/10
  • Dynamic
    Aljas nyolcas
    Tarantino egy kicsit túltolta. Már az ötpeces stáblista rosszat sejtet. Úgy értem, ezt a tempó követi a karakterek bemutatása, ami közel másfél óra. Mikor már majdnem bealszol, újabb másfél óra alatt körvonalazódik a történet, de azt sem érzetem hatásosnak. Persze bőven tetten érhetőek a tipikus Tarantino elemek (amelyek helyenként tetszenek, de helyenként bazáriak), azért második felére sikerül is szépíteni, de nem hiszem, hogy újra előveszem.
    6/10
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2015.12.28. 11:51:19
  • Blasta
    Sicario - 6/10
    Sokkal többet vártam, Kurva jó film lehetett volna de szetesett a forgatókönyv, kevés volt a feszültség és a főszereplő picsa csak nyavajgott végig, idegesített. Benicio továbbra is uber badass, imádom.
  • daver88
    Pár film karácsonyi estéken

Sicario - Én speciel kicsit többet vártam, de ettől függetlenül aki még nem látta, nyugodtan nézze meg, nem fog csalódni, végig feszült hangulatú (a zenét nagyon "alátatálták") krimi? akció? thriller?...6.5/10

A marsi - Nem szoktak jól elsülni ezek a könyvadaptációk, legalábbis kevésszer sikerül jól, de ez pont olyan, ami nálam betalált. Egy-két kötelező butyutaságot leszámítva kíváló szórakozás 2 és fél órán keresztül...sokat nem kell rajta gondolkodni, de leköti az embert, legalábbis engem lekötött végig. 8/10

Aljas nyolcas No comment...Tarantino...überbrutál...aki szereti a munkásságát az odalesz érte..tipikusan az a film, aminek bármelyik másodpercében bármi történhet, nagyon jól meg van rendezve...10/10
    Aki nekem kilógott viszont, az Michael Madsen...valahogy nem illett oda abba a szerepbe....:)
  • CSOCSO
    sicario
    egyszer nezos, felejtheto. Volt egy ket erdekes resz de amugy nem egy nagy cucc

legjobb esetben is 7/10
  • Zoli007
    Rengeteget kihagytak a könyből, így is hosszú lett, szóval valahol vágni kellett belőle :(
  • mégvadabbdisznó
    "...ááááááááááá... meghalsz, te kis varázs köcsög!!"

[aztán székestül felrúgja a 60 centis koboldot]

fetrengtem :DDDD
  • Jim Morrison
    én a trailer alapján arra számítottam, hogy majd sok kísérletezés lesz, de sajnos nem, pedig vártam :(
  • gombabácsi
    egyetértek
    nem is értem hogy senki se vette észre hogy tök súlytalan és vérszegény az egész?
    mindenki csak dícséri
    persze azt mondjuk értem hogy ma már sokan rácsodálkoznak arra hogy szarral lehet növényeket táplálni, és hogy ez nekik mekkora felfedezés... :/
  • cobol
    The Martian. 5/10. Nagyon közepes film,semmi súlya nem volt,hiába akarták azt éreztetni. Túl hosszú is volt a film.
  • davidka003
    Movie 43

Totál kész vagyok. :D
    Voltak nagy pillanatai.
    "Ez a vagina nagyon bonyolult dolog." :D
    Aztán meghúzza a csávó ujját. :D
    7,5/10
  • RatBaG #91762
    első kép az assassin's creedből:

• Jim Morrison
    Tényleg jó lenne, ha átvonulnátok sw topikba. utoljára szóltam (értékelni a filmet persze továbbra is lehet)
  • Bandicoot
    No aggódás én befejeztem vele,ő irogat nekem minden topikban,nem érdekli hogy nem válaszolok,el se olvasom.:)
    Ahogy írtam ha nem reagálna senki rá,megunná és eltünne, csak egy troll,nem kell etetni.
  • ProGabe #91759
    Innentől kezdve ignorákkal, nyugi. Hülyékkel nem vitatkozom
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg szobára mehetnétek már...
  • UUUU
    Oh értem, most jött az előre magyarázkodás, hogy csak azért nem állitotta meg Anakin a lézert a térben, csak kézzel hárította, mert gagyin nézett volna ki a filmben. :) És ez a gyerek beszél arról, hogy ki a hülye. :))) Mig Kylo percekre megbénított egy lézernyalábot, mellette különböző tárgyakat és élőlényeket és közben még sétálgattak is körülötte. De azért Progabe gyerek aházik, hogy ez Darth Vaderhez fittyfene. :)
    ""Miközben kinézetre erősebb erővel rendelkezik, mint a nagyapja, mert ő sem volt képes arra mint Kylo.""

Legalább a mondatokat feltudná fogni.
    Utoljára szerkesztette: UUUU, 2015.12.27. 17:14:48
  • Bandicoot
    Most jön az hogy Kylo megállította a lövést míg Vader csak levédte a kis kesztyüjével...

(Akkoriban jó gagyin nézett volna ki a megállított lézer lévén csak csíkokat húztak át a képernyőn)
  • ProGabe #91755
    "Miközben kinézetre erősebb erővel rendelkezik, mint a nagyapja, mert ő sem volt képes arra mint Kylo."

Aha

Ha troll vagy, egész jól csinálod. Ha nem, akkor sajnos van egy rossz hírem...
  • barcalaci84
    Hogyne lenne jelentosege...csak pont nem az amit te irsz:)
    Az idezet se akorrol van...kevered a jeleneteket illetve a mondatokat...
    Ugyhogy gondolom ez lehet a baj...
  • UUUU
    Nyugodtan röhögj. Igen két karakter, az elirásra rálehet jönni lepkényi ésszel is.
    Na igen, van aki a filmes eallításokkal sincs tisztában és azt hiszi a direkt kihangsúlyozott, fénysugárnak sincs jelentősége és nem is akart vele sugalni semmit a rendező, akkor nincs is miről beszélni neki. :)
  • barcalaci84
    Na jo ez azert mar komoly:)
    Jot rohogtem:)
    Kezdjuk ott h kylo Ren es REY a 2 szereplo...:)
    De ertem belesutott a nap a szemebe ,azert mondta h kiserti a feny...
    Amugy a nagyapanak tett fogadalom is pont azt erositi h kylo mrg egy zavart gyenge karakter...de majd lrhet belole valaki
  • UUUU
    Ez biztos? :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hiszen késöbb jön a képbe, már több hibája után. Azzal a fénnyel küzd ami Renből fakad (akinek a származásáról egyelőre semmi nem derült ki), még a jelenet is egyértelműsítti a hídon. Az ajtóból amin belép REN egy fénynyaláb vetül rá. Ez a fény kisérti. Capise ? A félelme pedig az, hogy a világos oldal erősebb,hiszen nem tudta rá kényszeríteni az akaratát, ezt meg is tapasztalta a vallatásnál és ez által a félelme az, hogy nem tudja majd beteljesíteni a nagyapja akaratát, pontosan ezért is vagdalkozik a fénykarddal már korábbi hibájánál is, ahol semmilyen más tényező nincs még képben, se a jó oldal, se az apja, csak egyedül Snoke és a nagyapja felé tett fogadalma.
    Az is meg van amúgy, amikor a nagyapja sisakja elött fogadalmat tesz ? :)
  • barcalaci84
    Mar parszor ideztuk neked :)
    kylo azon picsog h idezem:
    "Kisert a feny"...alapvetoen ezzel kuzdd
  • UUUU
    "Simán ki kellett volna védenie reflexből" nem ezt irtam én is ? :)
    Simán ki kellett volna védenie, ha képzett lett volna, de nem az, ahogy a film elején sem, ott még is erős nem de ? Miközben kinézetre erősebb erővel rendelkezik, mint a nagyapja, mert ő sem volt képes arra mint Kylo.
    A film közepén pedig mitől nem lett fókuszban? Mitől lett gyengébb? Mitől halmoz hibát hibára, ha még csak nem is találkozott sem az apjával és nem is szembesült vele, hogy Ren akarata erősebb mint a nagyapja által ráruházott sötét oldal ereje, akinek beakarja teljesíteni a küldetését ? Akkora ellentmondás ez, hogy ezt semmilyen magyarázat nem oldja fel, lehet gyártani egymillió féle kifogást rá.
  • Bandicoot
    Felesleges szócséplés, annyira nem bír magával hogy gyorsan az SW topikba is behozta az agymenését,át kell nézni rajta. Nemhogy a film karaktereit nem tudja értelmezni,arra is képtelen hogy az itt leírtakat felfogja,és csak vihorászik és kontrázik értelmetlenül.
    Majd megunja ha már mindenki átnéz rajta.:)
  • tigeroo
    igen? akkor hogy lehet az hogy
    miután lekaszabolja az apját Csuvi dühében simán eltalálja és megsebesíti? Simán ki kellett volna védenie reflexből, ahogy a film elején tette az energianyalábbal, vagy csak simán a fénykardjával kivédi a lövést - látszott hogy elvesztette a fókuszát, nem koncentrált, nem volt egyensúlyban az erővel abban a pillanatban

ezeket tényleg ANNYIRA a szánkba rágták a film alatt, hogy még egy 10 éves is megérthette. te úgylátjuk hogy nem.
  • UUUU
    Még szerencse, hogy megmondja az, akinek fingja nincs az értelmezésről :)
  • Jim Morrison
    Engem az zavart, hogy
    az a gyerek olyan sotet volt, csomoszor beleolvadt a kornyezetebe

• Bandicoot
    Majd szólj ha eljutsz odáig hogy egy viszonylag egyszerű filmben tudod értelmezni a történéseket és a karaktereket, nem csak a fröcsögő fika megy ész nélkül, aztán várunk vissza a """"hiteles"""" kritikáiddal, részemről off a téma veled innentől.:)

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.27. 13:23:54
  • UUUU
    "Nem az a baj ha valaki ostoba" Köszi, hogy végre jellemezted magad. Ja és mi van azokkal akik nem értettek egyet veled ? :D
  • Rhonin7
    jaja a 10-et csak hirtelen felindulásból adtam,de simán 8-9! utóbbi évek legjobb akció-drámája

azt hittem a feka gyerek áruló...olyan hülyén viselkedett
  • Bandicoot
    És gondolom rajtam kívül mindenki más aki egyetértett az írással amiben felhomályosítottalak a karakterről, na őket is röhögöd.:)
    Nem az a baj ha valaki ostoba, hanem az ha csakazért is erősködik hogy igaza van és önigazolásból még vissza is felesel és "nevetgél".:)
  • MrAndree
    Én meg azon röhögök hogy egy film miatt anyázzátok egymást két napja.
  • UUUU
    pont ezért röhögök, hogy faék egyszerűséget is képtelen vagy felfogni és utána papolsz a hülyeségről. :)