Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
legalább döglött volna meg a végén John Wick... nekem az, hogy most eltett láb alól jó pár alvilági figurát nem mentesíti az alól, hogy korábban ő is pont ugyanolyan ember volt... ettől még nem lesz pozitív karakter...
de napestig sorolhatnám, gyakorlatilag nem tudok jót mondani a filmről 😄 de mit vártunk egy Eva Longoria produceri munkától... 😛 nagyon nem értem az imdb 7,2 -es pontszámot, de ez legyen az én bajom 😄
Bazinga!
Yo, Bitch!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Azért néha lesérült a srác. A Mátrixon kívül "csak" ennyire futja neki.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
(nincs humorérzéke)
főleg tőled!!!444!!!
bezzeg SzinesGéza úr érti, ő biztosan nem bölcsész
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.03.19. 13:21:33
GOOBY, pls
Azok az okoskodók akik a lenéző mosolyt használják és/vagy nem tartják elég érettnek azokat akiknek esetleg nem tetszett a film!
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.03.19. 12:10:17
Per Aspera Ad Inferi.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
<#wilting>#wilting>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem dirr-durr-piff-paff-bumm film, az biztos.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Eddig is zseniálisnak tartottam Jake Gyllenhaal-t, de ezután a film után még inkább, és elérte, hogy féljek tőle. 😊 Hozzáteszem mindezt 20-21 éves fejjel lenyomni, egy ilyen színészi játékot, egy ilyen karaktert, nem semmi. Kicsit hasonlított a Nightcrawler-es alakításra, de mégis picit más volt. Jó volt 8/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
(2015.03.18)
Tetszett.
Reese Witherspoon (a film egyik producere, többed magával azzal a Cheryl Strayeddel, akiről az egész történet szól) kanadai határig kalandos gyaloglása közben megismerjük a motivációit, és tanúi lehetünk a karakter fejlődésének, önmegismerésének, önmagára találásának is. A történet alapját egy biografikus könyv adja, melynek írónője a film elején látható is (amint a stoppoló főszereplőt kiteszi egy autós motelnél, a filmvégi stáblista alatt látható képek pedig a gyaloglás stációit is megörökítik).
Utoljára szerkesztette: vg, 2015.03.19. 08:07:07
Idétlen sztori... a film nagy részében meg azt nézhetjük, hogy John Wick megy, néz, jön, öltözik, liftezik, vezet...stb.,
Nagyon stílusos akart lenni a film ezzel a mindent körbe mutatok háromszor lassan a kamerával dologgal, de semmi másra nem volt jó, csak, hogy húzta az időt. Az üresjáratok itt tényleg üresjáratok voltak. A film roppant érdekfeszítő cselekménye egy sorozat részbe elfért volna, ehelyett 100 perces volt...
A sok logikai marhaságról inkább nem is beszélek. És nekem Keanu Reeves sem volt valahogy hiteles mint az ügyeletes bús képű szuperman akiről még a golyók is lepattannak és egymaga elbánik egy hadsereggel.
3/10
Bazinga!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Mert elég sok ideje semmit sem hallok róla és kritikát sem olvastam.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.03.18. 22:08:05
Ha hagyják elszállni a fantáziájukat, akkor meg azon megy a picsogás, hogy nem reális.
Miért nem lehet akként kezelni az ilyen filmeket, mint amik? MESEként. Mert nem többek. Csak mivel a technológia megengedheti magának, nem kézzel rajzolt cukiságot kapunk, hanem élethű ábrázolást.
Nekem felkeltette az érdeklődésemet, bármilyen butaság is a jelenlegi háttérsztorija. Mert jó mesének néz ki.
okoskodót kellett volna inkább írnom
(valahogy nálam ez a kettő összeforrt <#nemtudom>#nemtudom>)
nadehogytémánálmaradjunk:
Fury
6/10
kár volt így el****ni a végét, megint a hülye fritzek vs hero amcsik téma.
Egyszer nézhető
Anchorman 2
6/10
Az első rész jobban tetszett, ez már túl agyatlan. Olyan érzésem volt hogy a siker miatt kellett még egy filmet csinálni de nem tudtak mit kitalálni, ezért megismételték az 1.részt csak fáradtabb poénokkal.
Zoolander
7/10
egész jó volt, bár én egyszerű lélek vagyok, és néha még röhögtem is.
Ben Stiller + Owen Wilson amúgy is a kedvencek között van.
GOOBY, pls
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: vg, 2015.03.18. 21:04:10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
na bazz... hogy pont ezek a köcsög leviatánok döntsék romba mindazt amit Einstein felépített

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
A fénysebességnek vagy még az annál gyorsabb sebességnek a mélyűrben speciel nem sok értelme van, mert ott a fény is évszázadokat/évezredeket utazik egy-egy bolygó vagy csillag között.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"a jövőben a csillagok közé kimerészkedő emberiség gigantikus, repülő óriásszörnyeket vadászik le, azoknak tojásaiból tudnak ugyanis olyan anyagot nyerni, amely lehetővé teszi a fénysebességnél gyorsabb utazást. A film ezekről a leviatánvadászokról szólna, akik azonban többnyire nem önszántukból végzik a munkát"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
//Pandora...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.18. 18:30:47
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Meg lehetsz, en drukkolok! 😊
De a borfogyasztasi szokasaidon jobb ha mar most elkezdesz finomitani!!!! Mert akiknek ez a film tetszik azok tutira valamifele kuloncok es fennhordjak az orrukat a kisujjukat meg kifele tartjak ivas kozben!!! Jobb ha tudod.
Es prekoncepcioval allt elo arra vonatkozoan, hogy azok akiknek ez a film tetszhet azok biztos bolcseszek es gurmék es lefogadom hogy meg hipszterek is.
En csak alkalmaztam ra a sajat kritikajat. Hol a gond?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Így csak az első bekezdésben írtakat igazolod és tényleg marvelre van szükséged...
én untam az egészet, tipikus Oscar díjas film, a hype adja el. Majd biztosan jön valaki lehetőleg egy bölcsész diplomával aki megmagyarázza hogy nem vagyok intellektuel, menjek vissza Marvel szarokat nézni mert nem vagyok elég érett ehhez.
Hát, ők legalább értékelni fogják és majd megeresztenek a pubban egy lenéző mosolyt amikor erről a filmről vitatkoznak egy pohár cserszegi fűszeres mellett mert ők érteni fogják a fájdalmat és a mellőzöttséget.
Biztos lesz akinek bejön, én inkább megnézem harmadszorra is a Tökéletes trükköt mert az legalább elgondolkodtatott.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.03.18. 10:14:50
GOOBY, pls