106837
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #92380
    miért, a machbetet csak imádni lehet? ha meg nem imádod, akkor szimplán buta vagy és nem érted?!
  • ElNano
    Hát ha szerinted egy Macbeth szar, akkor értelmetlen tovább társalognunk, mivel nem vagyunk ugyanazon az intellektuális szinten.
  • cobol
    Néztem is,első nap ott is voltam a moziban. Csak hogy tud,nem csak Marvel filmeket nézek,minden fajtát meg nézek,de ami szar,az szar!!!!!!!
  • ElNano
    Nézzél inkább Deadpoolt.
  • DantesHUN
    Na mit tud ez a Deadpool. Hát, én jobbra számítottam. Vicces volt. Meg érdekes a karaktere. Voltak jó dumák. De...ennyi. A történet, hát semmilyen. Még képregényes szinten is semmilyen. A többi karakter: mind unalmas. Egyik se érdekes. Max talán a vak öreg nő. Még a kocsmai haver se volt rossz, de az meg elég sablonos szerep. A vak öreg nő legalább érdekes mellékszereplő volt. Drogos öreg vak nő, az elég abszurd.
    A mutánsokból többek ki kellet volna hozni. A film sokkal jobb lehetne, ha lett volna legalább valami kis csavar a történetben. Nem várok csodát egy képregényfilmtől, azt se hogy meglepjen, de unalmas, és érdektelen az egész történet. Legbénább eredet sztori amit eddig láttam. Meg az is jó lenne ha érdekesebb ellenfél, érdekesebb társak lennének. Mert önmagában Deadpool, tényleg nagyon fasza karakter...de egy kompett filmet arra építeni ,hogy Deadpool egy fasza karakter?Ez édes kevés.

Ja,. mi lett a nagydarab nővel akivel Kolosszus verekedett?
  • Banszien
    Az oké, de ha semmit nem tudsz róla, akkor nyilván nem teljesen látatlanul mész el moziba (pénzért) megnézni. Minimum egy előzetest csak megnéztél, hogy mire adod ki a pénzed, akkor viszont nagy meglepetés nem érhetett, mert a film pont olyan, mint az előzetes. A sztori már abból is lejött és a humor milyensége is. Valahogy nem tudom elképzelni hogy az előzetes elnyerte annyira a tetszésed, hogy elmenj moziba megnézni, és azután annyira mást kaptál, mint amire számítottál, hogy 4,5 pontot adj neki.
  • Mentol
    Akkor máshogy: én eddig azt se tudtam, hogy létezik ez a Deadpool nevű medencetisztító. Mégis meg fogom nézni, mert kíváncsi vagyok. Oszt' majd utána eldöntöm, hogy tetszik nekem vagy sem? De a döntésem nem függ attól, hogy szeretem-e azt a karaktert, mivel lófaxt se tudok róla (jó, most már igen, hogy a csapból is ez folyik)...
  • morcosqtya
  • Wayne Gace
    58 millió dollár nem éppen olyan alacsony költségvetés. Akkor sem, ha marvel filmeknek többször 150 milliónál is több a költségvetése. Azért a producerek között elég sok van, akik nagyot robbantanak a filmekkel. Nem véletlen, hogy képregény filmek sikerkorszaka van jelenleg. Gondolom van némi közük az általad említett producereknek is hozzá. Szórakoztató film lett számomra a Deadpool, de én nem látom azt a nagy görbe tükör mutatást. Persze átlép egy határt. Amit az alacsonyabb korhatár besorolású filmben nem igen tehettek meg a készítők.
    Utoljára szerkesztette: Wayne Gace, 2016.02.19. 09:28:09
  • tigeroo
    nem hülye kérdés, mert Ryan Reynolds majdnem egy évtizedet küzdött azért, hogy ez a film egyáltalán létezzen. Hatalmas rajongói bázisa van a Deadpool képregénynek a marvelen belül. A stúdió már ezerszer átbaszta a rajongókat a palánkon, hitegettek minket. Ez egy alacsony költségvetésű film a rajongóknak. Az mellékes, hogy hál' istennek sikeres a film, és sok embernek bejön a görbe tükör amit mutat a világ, és a hasonló szuperhősös univerzum felé (dehát erről szól a képregény is) + megmutatta azt, hogy a hollywoodi producerek meg faszfejek tévúton járnak, és lófaszt se tudnak arról, hogy mi kell a népnek. A 2017-es Wolverine film is a Deadpool sikere miatt kapott zöld utat az R-rating felé.
  • zaki
    :DDD
  • vérpocok
    Free Fall 7/10

Hát ez f*sza volt. Egy irodaépületben játszódik az egész de ennek ellenére izgalmas volt. Aki szereti a szűk helyeken játszódó filmeket annak kötelező.
  • extra sensory
    Ez az a változat aminek zsilettpenge van a közepén?
  • Bucser
    Mar a test footage-ben is benne volt ez a poen 2;05-nel a linkelt videoban (ahonnan az egesz indult).

• CalebJoe
    Baszod ez egy képregényfilm mit vártál Forrest Gump-ot vagy Keresztapát, ezek a látványra mennek nem a sztorira.
    Én pl. úgy vagyok vele ha nem érdekel a téma meg se nézem és nem is véleményezem csak azért mert trendi meg hype van körülötte.
  • Mentol
    Ez hülye kérdés!
    Konkrétan, én semmit nem tudok a témáról, de kíváncsi vagyok a filmre. Majd, ha megnéztem, akkor eldöntöm, hogy tetszett-e?
  • tigeroo
    wow, de miért ültél be rá ha nem szereted Deadpoolt?
  • IMYke2.0.0.0
    Tessék, mindenkinek egy kalapács:
  • morcosqtya
    Tessék egy DEAD POOL

• LasDen #92361
    tessék egy nyalóka

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.02.18. 14:26:46
  • IMYke2.0.0.0
    Jujj, mit fogsz te most kapni ezért...
  • UUUU
    Deadpool
    4.5/10

Történet 0
    Bugyuta poénok
    Jónak mondható vizuális effektek.
  • morcosqtya
    Mekbasz
  • cobol
    Macbeth: Kevesebb mint a felénél ki nyomtam.Nem nekem való :D
  • FartingSquirrel
    :DD Nem ez az. A filmben is szinte ugyan úgy mondja, ahogy hallottam. De legalább már tudom, hogy milyen leatherről beszél, kösz. :D
  • ReszegKoldus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mondjuk kétlem, hogy ez lenne az, de ugyanazt mondja... :)

• cylonflatus
    Ha jól hallottam azt mondja "rich and creepy leather" - miközben fogja az arcát. Ezzel a maszkjára céloz szerintem, mint egy szexjátékra, tudod az ilyen s/m, bőrös, lakkos arcmaszkok, mintha az lenne rajta. De, hogy ez honnan lehet neked ismerős, hogy ez elhangzik-e így valamiben, nem tudom.
  • FartingSquirrel
    Sziasztok!

Most néztem meg a Deadpoolt, és volt benne egy sor, ami nagyon emlékeztet valamire, de nem jut eszembe, hogy hol hallottam, és nem hagy nyugodni. Nincs valakinek ötlete?? :D (Mikor az arcát az ülésbe nyomják. 1:10)

Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.02.17. 23:38:09
  • Prof William
    Ez még csak kezdetek. Lehet hogy később megjön a kedve az Avenger mókához, csak sajna ő nem gonosz robotok és/vagy ufók felszeletelésével tölti az idejét (azokat szabad ölni a jóknak is) hanem emberekével. Ez rossz pont. :)
  • LasDen #92351
    Persze. Deadpool antihős, nem szimplán gonosz. Minden álma, hogy Avengers v X-men tagja lehessen (ami a filmben nem így volt mondjuk). Szereti a saját módján intézni a dolgokat, ami sok hullát és gyilkolást jelent. Ezt pedig a nagyon jók nem igazán tolerálják.
  • Kongy
    Azért a Deadpool filmben olyan színben tüntették fel Deadpool-t, hogy ő igenis jófiú, csak szarik mindenbe. Oké, nem csatlakozik a jókhoz, mert szarik az egészbe, de nem is gonosz, mert azért láttunk nála gonoszabbakat. Ez nem feltétlen rossz, csak azért meh.. Rendesen kioltotta a Bosszúállókat, meg úgy konkrétan az összes abban szereplő hős eredetfilmjét :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.02.17. 17:42:05
  • Wayne Gace
    Szerintem az érzelmi szál többet adott hozzá a filmhez, mint néhány akciójelenet. Mert ok, ő Deadpool. Kb. lekaszabolja azt, akit akar. De nem árt kicsit jobban megismernie a nézőnek magát a karaktert is.
    Utoljára szerkesztette: Wayne Gace, 2016.02.17. 16:59:20
  • LasDen #92348
    Nyerd meg Leonak az Oscart! :DD Nagyon klafa kis játék :DD
  • LasDen #92347
    azért az a szerelem elég relatív. Soha nem tetszett ez a párosítás. Akkor már inkább Domino v Shiklah...
  • tigeroo
    ahhoz képest, hogy a Halál szerelmes Deadpoolba (Aki miatt Thanos kvázi a végtelen-háborút robbantja ki) nem is annyira érzelgős film :D
  • Prof William
    A lelkizés muszáj volt az eredett-sztori miatt. Na de következő résztől már nem lesz erre szükség. :)
  • Kongy
    Deadpool

Na végre sikerült megnéznem... Sajnos csak szinkronosan. No de mindegy. Maga a film tetszett, jók voltak a poénok, nem egyszer hangosan szakadtam, és nem erőltetett röhögés volt, csak mert a többiek is röhögtek, sőt még volt olyan rész is ahol csak én röhögtem, a mellettem ülők nem... :D Az egyetlen problémám a filmmel az volt, hogy túl sok volt a dráma, egyrészt a rák körül, másrészt a csaj körül. Deadpoolt nem egy ilyen érzelgős karakternek tartottam, mert igazából nem is az. Persze ez a része csak néha jön elő, de többször mint kellene szerintem. A film első fele ízig-vérig Deadpool, aztán a végefele már átmegy kicsit nyáladzásba helyenként, DE nem lett rossz, és kíváncsian várom a folytatást. Remélem kicsit több mészárlás lesz benne, mert ez a kendőzetlen erőszak nagyon jól állt a filmnek, Bosszúállók és hasonló Marvel filmeknél is mindig az idegesít, hogy hiába verik szét az embert, nincs vér, és ez kicsit kivet az élményből engem legalábbis. Nem kell félreérteni, nem szadista vagyok, csak mondjuk egy csatához szerintem a vér hozzátartozik. Na de részemről egy erős 8/10 lett ez a Deadpool, csak így tovább
  • Bokafix2
    Home Invasion (2016)

Jóféle betörős, otthon félős, bújkálós, túlerőben levős thriller, szép fordulatokkal, csavarokkal... többször nem érdemes megnézni de egyszerit mindenképp megér.

7/10
  • cobol
    The Danish Girl. 3/10

Rettentően unalmas film,szerintem! A főszereplő irritáló ebben a filmben :P

Room: 6/10

Ez jobban lekötött,és a kis csávónak adnék oscart és nem a csajnak,hamár kell kapni,mert biztos fog kapni oscart,az előző film is.
  • Prof William
    Szerintem nem volt vele ott baj. A filmmel volt baj...

A Deadpool film amúgy csodálatos! Az ember megtanulhatja belőle hogy a szuperhősséghez vezető út kitartással, elszántsággal éspersze nem utolsósorban
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megbecstelenített plüss egyszarvúkkal
    van kikövezve. :)