Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre a filmre mindent lehet mondani csak azt nem hogy szokványos. Egy vak fickó, féltucat farkasember ellen... bár nem túl magas a büdzsé de tetszett. Hajlandó voltam elnéztem az apróbb hibákat mert a sztori összességében jó volt. Az alapfelállás sem volt hiteltelen, mert emberünk magasan képzett vietnami veterán. Százszor rosszabb farkasemberes filmek vannak ennél.
7/10
De szép bauxit, honnan van?
Van egy sorozat, aminek egyes részein én is úgy bőgök, mint egy kis gyerek. Nem tehetek róla, hatással van rám.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Illetve nem tudom értelmezni, hogy tarthatod egy másik ember sírását túlzásnak.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Egyszer nézhető, látványos akciófilm. Sztoriból kb semmi nem maradt meg, ellentétben a Trónok harcás csajszi idomaival.. 😄 De szerintem ez így is van rendjén egy ilyen filmnél. A lezárás megható volt, bár a mellettem ülő csaj zokogását kicsit túlzásnak tartottam. 7/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem volt annyira gáz de nem érzem úgy hogy megérte volna a mozijegy árát.
De délutáni filmnek unalmas hétvégére jó lehet.
6.5/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Nicolas, CAGE them!" 😊
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Egynek elment. Moziban nem érte volna meg.
6/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elso resz a legjobb meg mindig, persze az se volt egy vilagmegvalto alkotas, de nagyon faszan volt osszerakva. A 2. resz elegge izzadsagszagu volt, hat ez a 3. resz is csak egy kicsivel lett jobb annal. Atlagos akciofilm, semmi extra. Ami qrvara nem tetszett az a vagasok. Komolyan mondom belefajdult mar a fejem. Ha lesz 4. resz megnezem, de ha nem lesz, akkor sem fogunk semmi jorol lemaradni. Legyen egy joindulatu 6/10.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de ott nem lenne SG
....
hoppácska
<#vigyor1>#vigyor1>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Egyik titkos álmom hogy a 40-es, 50-es évekbeli Amerikában éljek. Tehát azok a filmek, amik ilyenkor játszódnak, azok jöhetnek ezerrel! <3
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"Unbroken"
Nem volt ez rossz. Egyszer meglehet nézni. Mivel szeretem a háborús filmeket is így nálam ez 8/10.
Takamasa Ishihara játéka nagyon tetszett. ( Watanabe-t alakította)
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyből a kedvencek temetője ugrott be, nyomokban hasonlít rá az alapsztori... uh de nyomasztó volt, kevés filmnél érzek ilyet utána. Természetfeletti horror némi sátánizmussal megspékelve... szval eléggé ki tud fárasztani idegileg főleg ha egyedül nézed. Mindenesetre nem szeretnék feltámasztott kutyát kapni ajándékba. Uh de bizarr volt ez a film.
8/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.04.05. 00:01:46
..viszont azonnal veszem elő Philip K. Dick - Figyel az ég című könyvét 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mindig is a pingvinek voltak a kedvenceim az eredeti Madagascar-okban is (meg a két csimpánz), nem csalódtam most sem. Még mindig szakadok ezeken a kamu katonai szövegeken, amiket folyton tolnak.
A karakterek hangjait jól összeválogatták, szinte mindenkit felismertem. Ez a Cumberbatch-es story meg külön vicces így. 😄DD
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.04.04. 11:52:38
Per Aspera Ad Inferi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én nem.
//szerk.: Persze, aztán a folytathatóság részeként "beleágyazták" a sorozatba - de lett is szépen inkonzisztencia belőle, amit ügyeskedéssel tudtak csak kiegyenesíteni. S így kapjuk a 7. rész főellenségét is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.04. 11:27:57
Tehát, én erre gondoltam: "Fast & Furious (2009)"
//A számozás miatt amúgy valóban ez a 4. Tekintettel a Fast Five-ra, ami utána jött...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.04. 10:59:34