106839
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • cobol
    The Danish Girl. 3/10

Rettentően unalmas film,szerintem! A főszereplő irritáló ebben a filmben :P

Room: 6/10

Ez jobban lekötött,és a kis csávónak adnék oscart és nem a csajnak,hamár kell kapni,mert biztos fog kapni oscart,az előző film is.
  • Prof William
    Szerintem nem volt vele ott baj. A filmmel volt baj...

A Deadpool film amúgy csodálatos! Az ember megtanulhatja belőle hogy a szuperhősséghez vezető út kitartással, elszántsággal éspersze nem utolsósorban
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megbecstelenített plüss egyszarvúkkal
    van kikövezve. :)
  • Mentol
    Miért, mi volt a baj a Zöld Lámpás filmben RR alakításával?
  • tommygear
    20 perccel több a rendezői változat
  • Blasta
    Leforgatták azt a hiányzó +1 órát a NWA filmhez, de megvágták (értheto okokbol), vélhetoen a bluray-en rajta lesz ez az anyag is
  • LasDen #92337
    Ott sem vele volt a baj...
  • mégvadabbdisznó
    Hát jobb Dedpúlnak mint Zöld Lámpásnak... de ergya volt az a film...
  • bexinho
    Spotlight

A témát ismertem, a színészeket kedvelem, szóval tudtam mire számítsak. Mégis kicsit untam. Pedig szeretem a nyomozós, csordogálósabb történetvezetésű filmeket, de ez sajnos nem kötött le eléggé. NEM SPOILER: A film végi felsorolásnál meglepődtem, hogy magyarországi várost nem említettek. Mert szinte mindenhol volt bűncselekmény.

6/10

Straight Outta Compton

Középiskolás korszakomban meghatározó szerepet játszott az amerikai rap feeling. Azóta persze kinőttem. :) Viszont ez kellemes emlékeket hozott elő belőlem, és a zene/rendezés/szereplők játéka (nagyon meglepődtem) briliáns volt. Jobb nem is lehetett volna.
    Talán meg is ért volna kategóriáját tekintve a 10/10-et, de csak azért adtam 9/10-et, mert a film utolsó felét kicsit kapkodósabbnak éreztem, mint az első részét. Nem bántam volna, ha 3 órás filmként jön ki, vagy több részes tv sorozatként. De mivel moziba szánták, így érthető mindkét felvetésem indokolatlansága (remélem jól használom ezt a szót).

9/10

Victoria

2015 óta nekem ez az a film, amire azt mondom, hogy meglepett. Szinte nem is hallottam róla, nem is egy amerikai produkció, ráadásul a téma is rendkívül újszerű. Rengeteg filmet néztem már meg eddig, de ilyen formában még nem láttam feldolgozni filmet. Tökéletesnek azért nem nevezném, ugyanis a film első fele borzasztó vontatott. Azt hittem, hogy na majd most, na majd most történni fog valami. Emellett pedig a csaj naivsága sem tetszett. !!! SPOILER !!! !Ráadásul a film végi kiborulását is kicsit túlzónak, színpadiasnak éreztem. De csak ajánlani tudom mindenki számára. Kellemes kikapcsolódást nyújt a film.

8/10
  • Bucser
    Rottentomatoes-on 84% fresh es 96% by audience...
  • LasDen #92333
    Police Story - Lockdown (2013)

Bár csak nevében Rendőrsztori, de ettől még egészen klafa film volt. Pont ilyen vasárnap esti kikapcsolódásra való. Egész érdekes sztorit sikerült összerántani érdekes karakterekkel. És hát Jackien már itt is látszik azért az idő nyoma. Megy még neki minden, de azért már nem azzal az intenzitással, mint régen. A respect persze még mindig kijár, hisz a film végi felvételek megmutatták, hogy még mindig 110%-ot ad bele és vár el a társaitól is. Jó szórakozás volt.

6/10
  • tigeroo
    Deadpool

Ryan Reynoldsék megcsinálták.

Nagyon hű volt az eredetihez, kurvajó volt. A negatívumokat igazából nem tudom felhozni, mert ez a szaros film még azzal is tisztában van (pl. hogy csak 2 mutáns fért bele a keretbe).

Örültem a "földközeli" harcoknak, nem volt annyira CGI csata (végre!), igazából jöhetett volna több Deadpoolos poén, a sok akció helyett.

Jó volt ez így. Gratulálok RR-nak, megtalálta az "ars poeticáját"

9/10
  • Jim Morrison
    Bridge of spies
    Jól felépített, színészek is jók, történt is jó, minden jó...
  • LasDen #92330
    "Deadpool" Makes History With $135M Weekend, Colossal $150M Holiday
  • LoSA
    Gyilkos ösztön
    7,5/10
  • IMYke2.0.0.0
  • Prof William
    Igen megkapjuk a választ a nevére.
  • repvez
    egyébként a filmben választ kapunk arra, hogy miért ez a neve ami? (döglöttkád? vagy inkább dögkút?)
    ÉS nem valami "man" végződésü
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.02.13. 21:51:53
  • cylonflatus
    A Biblia is ráfér, ha a japánok csinálják :)
  • mégvadabbdisznó
    *döglöttkád

:D
  • LasDen #92323
    jöhetnek a rated R hősök?

Box Office: Ryan Reynolds' 'Deadpool' Earns Record $47.5M Friday - The Biggest R-Rated Friday Ever
  • IMYke2.0.0.0
    Az összes története elfér egy összegyűrt névjegykártya hátoldalára.
  • LasDen #92321
    Alapjaiban egyik sem egy agyon bonyolított történet (áruló üzlettárs, gonosz "náci", áruló üzletfél 2, áruló üzletfél 3, áruló testvér stb), de azok méreteiben voltak mások. Egy globális cég jövője, a 2. vh vagy asgard jövője volt a tét ezekben a filmekben. Mind-mind a bolygó jövőjét meghatározó pillanatok voltak. Míg Deadpool? Ha nincs DP, akkor Ajax tovább kísérletezik a hullajelölteken és senki nem foglalkozik vele...
  • cobol
    Most nem azért,de a többi Marvel filmben,mi volt az a nagy eget rengető sztori?
  • Prof William
    Halottmedence alias Deadpool

Nagyon nagy fun volt a film + a főhős nagyjából minden második mondatán szakadni lehetett.

Remekül sikerült elkapni a Deadpool hangulatot, kb olyan 95%-san sikerült adaptálni a karaktert és a 18 -as(itthon 16 -os) besorolásnak köszönhetően nem spóroltak a vérrel sem.

9/10
  • kutyakiki81
    Cabin Fever (2016)

Egy az egyben az eredeti feldolgozása. Jó vannak apró eltérések pl.női seriff, pár véresebb-csöcsösebb előadás, szelfizés, stáblista utáni jelenet,stb, de 95%-ban UGYANAZ mint a 2002-es film. Még a nevek is ugyanazok. Persze a franc se emlékezett azokra, ezt az IMDB-n vettem észre.

Szóval aki nem látta az eredetit (ami nekem egyébként tetszett), annak lehet bejön majd, de amúgy egy halál felesleges feldolgozás.

2/10
  • LasDen #92317
    Ha valaki nem bírja a filmben folyamat pofázó DP-t, akkor hit'n'miss, mert rajta kívül minden csak átlagos. Ha bírja a karaktert az ember, akkor tetszeni fog a film is....
  • Kongy
    imdb szavazatokat is júzerek véleménye adja, szóval nem kritikusi véleményt tükröz. Metacritic átlag 65% körül van, ami szintén nem rossz. Rottenen is sok pozitívat kapott, nem rossz film.
  • LasDen #92315
    Ryan Reynolds' 'Deadpool' Opens to Record $12.7M Thursday Night
  • zaki
    Deadpool 8.8-on all 35k szavazat utan a bemutato napjan az imdb-n. WTF? Jo, par tizedet le fog menni, mondjuk 8.5-re, de akkor is miezma'...
  • CalebJoe
    Szerintem tőled hiteles az ilyen értékelés és elfogadom, mivel vágod a képregényeket és más szemmel tudod nézni nem úgy mint sok laikus akik egyből leszaroznak minden képregény filmet.
    Egy X-Force: Sex and Violence filmet megnéznék, persze erősen Rated R besorolásban.
  • LasDen #92312
    Deadpool

Ez az a Deadpool, akire a rajongók - köztük én - évek óta vártak. Egy mocsadék bunkó, akinek be nem áll a szája. És a poénok ülnek. Nagyon. Az elejétől a végéig azt a karaktert kapjuk, akit a képregényekben megismertünk. Tökéletes ütemben, tempóban és mennyiségben kapunk meg belőle mindent. Igazából egy kicsit kételkedtem, mikor Reynolds a forgatás kezdete óta nyomta az igazságot teszünk DP-vel és olyan lesz, mint amit várnak az emberek. De rám cáfoltak és Reynolds minden szava igaz volt :D Ő és akik a filmet írták egyértelműen ismerik, hogy mitől lesz jó az ő karaktere.

És hogy milyen a film maga? Meh, elmegy. Nincs semmi világrengető a történetben, ami Steven Seagal szintjén van. De egy olyan főszereplővel, aki mellett ez nem számottevő probléma. RR mellett senkinek nincs igazán esélye kitűnni, hisz a többi karakter elég esetleges. Nem rosszak, de csak hozzátenni, kiegészíteni tudják DP-t. Senki sem volt kevesebb, de többet sem tudtak hozni a szükségesnél. TJ Miller átlagos, a csaja átlagos, Kolosszus és Negasonic átlagos és Ajax is átlagos. A főgonosz srácban sem volt semmi különleges, viszont az jó pont, hogy elviselhető volt, nem éreztem úgy, hogy ez mekkora egy idióta. Gina Carano erősen biodíszlet volt, kb 4-5 mondattal. Nem baj, csak kicsit vicces volt, hogy szerepe nagy részében morcosan, komolyan kellett néznie a kamerába.
    Az, hogy az X-Menből csak 2 erősen mellékes karakter (Kolosszus még csak-csak feltűnt itt-ott pár pillanatra) volt jelen az a büdzsé erős hiányára utal, amit említenek is a filmben. Kirívó, zavaró hiba, de túl lehet rajta lépni. Főleg, hogy méreteiben azért nem akkora a történet, hogy a teljes X-Men figyelmét igényelné.
    De bizonyos szempontból vízválasztó és nagy mérföldkő lehet a film. Ha sikeres lesz, persze pg13 sikeres nem lehet, akkor utat nyithat az R-es képregényfilmeknek.

Összességében láthat az ember egy nagyon jó filmet, ha a főszereplő nem megy az agyára. A film többi része felejtős, de a legfontosabbat megkaptuk és ez a lényeg. És a végére még (-Hydra) Bobot is megkaptuk. Teljes volt a kör :D Aki meg fél a szinkrontól, nyugodtan beülhet arra is. Nagy Ervin az eredetihez felérő alakítással kelti életre ezt az őrültet. És látványos félrefordítás sincs, így elsőre.

A 2. részben pedig jöhet a Deadpool-Cable buddy cop film. Aztán meg az X-Force...

8/10 (3 a filmre, 5 Deadpoolra)
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.02.12. 21:22:45
  • Bokafix2
    Wao... köszi ezt a teljesen felesleges információt.
  • Seth
    Én a Banamákon szoktam nézni, látogasd meg ha ráérsz :D
  • zsirosgazsi
    Ha valaki nem tudja hol nézze a filmeket akkor ez a lista segíthet neki :)
    Top 5 online filmes oldal

http://topfivehir.wix.com/topfive#!Top-5-legjobb-magyar-online-filmes-oldal-Hol-tudok-nézni-filmeket-online/c1r22/55decf0f0cf2c1d1fd61dedd
    Utoljára szerkesztette: zsirosgazsi, 2016.02.12. 19:39:50
  • Galy
    a lenti összes kérdésedre ez a válasz :)
  • Blasta
  • cobol
    Deadpool. 8/10

Nekem bejött,végre nem az a egyhangú marvel film.
    A poénok teljesen jók voltak ,az egész mozi röhögőt.Jó hogy 16-os volt a film,így volt benne káromkodás-sex-vér stb.. :D
    RR is jól játszotta a szerepét,teljesen hozzá illet a karakter.

Szerintem érdemes megnézni,megéri a mozijegy árát.
  • morcosqtya
    Horror gyerekeknek? :)
  • bexinho
    PG-13-as besorolású horror, ami elég érdekes párosítás szerintem. Én nem adnék ki rá pénzt.
  • morcosqtya
    A mozikban megy ez a "The Boy" (a fiú)
    horror
    Milyen? Látta valaki?