Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10/8!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de ha így kategorizálunk, hogy "üres látványfilm" és nem "üres látványfilm", akkor a Star Warstól a Tini ninja teknőcökön át a Transformersig mind bele tartozik a kategóriába.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"Hát, nem tudom hány éves vagy és fiú esetleg lány - adatlapod nincs kitöltve (különben is azt állít be az ember, amit akar) de a 8/10 pontozás és az utolsó mondatod után, öööö...."
Egyszerűen: Qiizzical emoticon
Mivel nem bírtam végignézni, a szemöldök szmájli nálam indokolt. Te végignézted, és adtál neki egy 8-ast. Nem tragédia. Más az ízlésünk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sok rossz vélemény után kis elvárásokkal ültem le a film elé, de leültem mert sci-fi, ami jöhet töménytelen mennyiségben.
Én kellemesen csalódtam. Nem egy Asimov, de távolról sem olyan rossz (szerintem) mint amennyire le van húzva.
Számomra semmi katyvasz nem volt benne (na nem azért mert olyan penge lennék, de valamiért semmi hiányérzetem nem volt a sztoriban).
6.5/10
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Így sokkal ütősebb, mint az eredeti.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Borzasztoan kozepszeru.
Ha nem ezeket a szineszeket fizettek volna meg, akkor egy sima d kategorias cifi.Egyetlen pozitivuma hogy
Lehet hogy en maradtam le valami kepregenyrol, elozmenyfilmrol ahol elmagyarazzak ki, kivel, miert es merre de ez igy egy katyvasz.A CGI onmagaban nekem keves egy jo filmhez.Itt pedig mas nem nagyon van.
4/10
Bosszúállók 2-t nézni kamerásan? 😄
Fogyaték.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
(szerintem bűnrossz lett)
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.04.26. 20:37:01
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Jó utat, SQJ! Az Erő legyen veled!
8/10
Szerintem jó volt bár lehet olyan akinek ez így zagyvaság meg sok és csak a látványorgiát fogja fel benne.
Bárcsak értem is eljönnének az idegenek és kiderülne, hogy kiválasztott vagyok vagy ilyesmi aztán elvinnének az űrhajójukkal.
Egyetértek Bokafix-szel! Ez max. Avengers 1.5. Egy baromi nagy filler, amiben kapunk sok-sok háttéranyagot a karakterek jelleméről, meg belóbálják a szokásos dolgokat a jövőre. A két legfontosabb karakter egy határ szar, tényleg kezd gond lenni az MCU-ban az, hogy a főgonosz olyan semmilyen. Nulla a feszültség, nincs súlya a történéseknek.
Poénok nálam nagyon ültek, akciók jók voltak, csak ahogy írtam, hiányzott az, hogy izgulhassak. Akár csak egy kicsit is. Túl egyértelmű, kiszámítható az egész. Persze látni kell, mert moziélmény, meg minden, csak most már tényleg jó lesz, ha kitalál valamit a Marvel, mert így mire eljutunk addig a bizonyos két részes dologik, már ásítva nézzük azt végig.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Avengers: Age of Ultron" (original title)
PG-13 | 141 min | Action, Adventure, Sci-Fi | 7 May 2015 (Hungary)
Hát igen, én is meg vagyok lepődve.
//Szerk.: Hacsak nem ez-e:
<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.26. 11:40:21
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Huh... hát... mindössze a látvány volt az amiben Marvelék magasabbra tették a mércét az első résznél, és ezt a célt teljesítették is mert kurva látványos lett, DE... nem érzem hogy bármilyen szinten is különbözne ez a film az elsőtől a látványon kívül. Gyakorlatilag minden ugyanaz csak görgettek egyet a sztorin. Sokakat ez kielégít, meg hát látványfilm, ez rendben is van, de kicsit többet vártam volna.
Aaron Johnson alakítása itt jobban tetszett mint a Kick Ass-ban, jobban áll neki ha van szuperképessége mintha csak egy szimpla jelmezes idióta lenne. Még az Olsen lányka is elfogadhatóan tolta... olyan film után mint a Godzilla, féltem hogy kicsit gagyi lesz az a Witch de nem lett... Szerintem kaszálni fog a muvi, de ezt csak egyetlen szegmensnek köszönheti semmi másnak.
Szal:
látvány 10
minden más az 5 alatti
(szerintem)
Igaz, most így utólag olvasva tényleg hülyén hangzik. Kösz. 😊