Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ford papa magyar szinkronja legalább üt, ahogy mindig is.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ma meg már a szemem se rebben. :) + a Penge 2 nagy kedvenc. Del Toro új szintre emelte a második részt.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ja, meg szintén 5-6 éves lehettem, mikor az x-akták főcímzenéjétől nem bírtam elaludni. a sorozatot simán néztem a szüleimmel, de a főcím alatt be kellett fognom a fülem, mert különben a dallamtapadás ébren tartott. <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
Ma már alien csak egy sima sci-fi. Horror kategóriába se sorolom. Sok hentelős horror nézése után, sztem az ember még tűzoltónak is simán elmehet hullamaradékokat kocsiból és vonat alól összeszedni.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A durvaság kedvéért spoilerbe írom:
Mikor ezt a filmet néztem pont ilyen horror maratonon voltam épp. Megnéztem a Mártírokat, a Cannibal Holocaust-ot, a Begotten-t, a Taxidermiát (ez utóbbi még tetszett is miután elolvastam a rávonatkozó szimbólumokat), ezek még elmentek, de a Szerb után valahogy elment a kedvem. A Salo lett volna a következő, de lehet azt már be sem vállalom soha.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
ezzel el is árultad, hogy te 8-9-10 pontra értékeled :c
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem értékelem, mert beteg állatnak fogtok nézni, vagy valami aberrált dögnek. De nekem tetszett hogy új szintre tudta emelni a beteg dolgokat. Ez már nem is horror, hanem ilyen nem tudom mi de sikerült engem is ledöbbenteni. Egyébként elég vonatott film
Mondjuk ez csak az elején zavaró, mert mikor bedurvul, kell az a vontatott rész, hogy a sokkból ki tudj jönni :D
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.04.28. 21:18:50
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Beteg film... néha meg is kellett állítani, mert sok volt. Nem bírtam egyszerre megnézni. A vége pedig egy bizarr csavar. Szóval ütött.
7/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
remélem nem abban tetszett meg :D
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Charlize Theron meg az egyik legszebb nő a Földön.
aláírásom
|
ˇ
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De ha már itt tartunk, az én örök favoritom Kaya Scodelario (a Skins óta szerelmes vagyok belé xD). Esetleg Charlize Theron befér másodiknak.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.04.28. 18:48:01
Mert mondjuk olyan mint aki egy egész napos kapálásból jön a 40 fokos határból. <#vigyor>#vigyor>
Kissé alulszofisztikált valahogy.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.28. 16:50:10
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Kép
Hogy nem volt vicces még hagyján, de hogy egyetlen humorforrása volt a filmnek, mégpedig, hogy minden rohadt mondatukat hibásan mondták, hogy ebből generáljanak szóviccet, az már egyenesen idegesítő volt. Egy az egyben, mint egy Besenyő család epizód. A film is szar volt, meg a szinkron is.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Te jöttél a buta riposztoddal az első hozzászólásodban, és most neked áll feljebb, ha a tükröt feléd fordítják.
Szenvedj, vagy vergődj csak tovább <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.27. 18:57:20
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
<#ravasz1>#ravasz1>
De szép bauxit, honnan van?
És aztán te is visszajönnél
SPOILER
retyót pucolni? ;)