Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Ha ez Stohl, akkor valamit variáltak a hangjával, mert nagyon nem hasonlít. (és mellesleg szerintem béna is)
Ford papa magyar szinkronja legalább üt, ahogy mindig is.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

LasDen
Stohl az. Az első mondatánál nekem is olyan furcsa, mintha nem ő lenne. Arra gondoltam, hogy esetleg ténylegesen kivágták a birodalom visszavágból a szöveget. Fene se tudja...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kongy
Érdekes amúgy, hogy Luke hangja ugye Stohl András, mintha torzítva, vagy mélyítve lenne, vagy nem is ő az. Mindenesetre érdekes, mert Stohl azért fiatalabb, mint Mark Hamill valamivel.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LasDen
nekem azért mégis csak magyarul üt a legnagyobbat. És akkor most jöhet a flame...:D
http://www.youtube.com/embed/BkLaDHWTJiA

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Dettó. Pedig nem voltam már kis lurkó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Count Adyn
Nekem az x-akták gumiemberes része tette be a kaput anno:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ez igaz. Én Pl anno a Penge 2-n paráztam de nagyon. Amikor a Reaperek arca szétnyílik, na attól nagyon féltem.

Ma meg már a szemem se rebben. :) + a Penge 2 nagy kedvenc. Del Toro új szintre emelte a második részt.
De kis beszariak voltatok.
Érdekes, nekem abban a filmben az volt a legdurvább mikor Quint-et centiméterenként beszopkodta a cápa. Valami 10 éves körül lehettem akkor. A párnát a stáblistáig a pofám előtt tartottam.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Tyler1
Semmi látványos robbanás, szuperhősök vagy cgi, de aki csípi a klasszikus gengszterfilmeket, és látni akarja Johnny Depp-et végre nem "Johnny Deppként" egy jó szerepben...

http://www.youtube.com/embed/CE3e3hGF2jc

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

RatBaG
nekem egyetlen egyszer volt kis taknyosként rémálmom film miatt. a cápa 1-ben attól kicsit betojtam, mikor az elsüllyed hajó ablakában egy hulla feje látszódott... ha jól emlékszem. ez az egy jelenet jött vissza egy az egyben.
ja, meg szintén 5-6 éves lehettem, mikor az x-akták főcímzenéjétől nem bírtam elaludni. a sorozatot simán néztem a szüleimmel, de a főcím alatt be kellett fognom a fülem, mert különben a dallamtapadás ébren tartott. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

mulli1986
És az a durva, hogy mire ezeket megemészted, az inger küszöböd olyat ugrik, hogy beszarsz. Pld én kis koromban nem mertem megnézni az alien filmeket, mert nem hogy halálfélelmem volt alatta, de a sötétben majd be szartam, nem tudtam aludni és rémálmaim voltak.
Ma már alien csak egy sima sci-fi. Horror kategóriába se sorolom. Sok hentelős horror nézése után, sztem az ember még tűzoltónak is simán elmehet hullamaradékokat kocsiból és vonat alól összeszedni.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Synchronous
Pár éve egy ismerősöm rávett hogy nézzem meg vele a Groteszket... ha láttál valaha sugárban való hányást, akkor el tudod képzelni a helyzetet. Nem néztem végig ez egyértelmű, de az a néhány perc is elég volt hogy napokra leszokjak az evésről. Már csak nyomokban él bennem a dolog, szóval már épp nem hányom el magam ha visszagondolok rá, de életem egyik legrosszabb (ha nem a legrosszabb) filmes élmény(morzsája) volt.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

LasDen
jaa, az ilyen értéktelen szarokat inkább kihagyom. Nézze akinek erre van gusztusa :D

Nagyjából nekem is tetszett mikor anno megnéztem, viszont soha többet még egyszer.

A durvaság kedvéért spoilerbe írom:
Pl. az újszülött gyermek megtöcskölése már sok volt nekem még ha trükkfelvétel volt is. De az, mikor dugás közben levágja a csávó a nő fejét az még pont belefér, de már az is a határt súrolta.

Mikor ezt a filmet néztem pont ilyen horror maratonon voltam épp. Megnéztem a Mártírokat, a Cannibal Holocaust-ot, a Begotten-t, a Taxidermiát (ez utóbbi még tetszett is miután elolvastam a rávonatkozó szimbólumokat), ezek még elmentek, de a Szerb után valahogy elment a kedvem. A Salo lett volna a következő, de lehet azt már be sem vállalom soha.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Bokafix2
Snuff-nak nevezik a nagyon beteg típusú gore horrorokat... ott az a lényeg hogy szinte minden valódi amit látsz. Magas fájdalomküszöbbel rendelkező mazochistákat alkalmaznak akiket tényleg megvágnak, megégetnek, megdöfködnek, fellógatnak stb... a jelenetek nagyrésze nem trükkfelvétel. Az egész öncélúan brutális, nem is szól másról mint a kínzások minél aprólékosabb bemutatásáról.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

mulli1986
Neem, én is utálom az ilyen trancsirozós szarokat. Itt is forgolódik a beled, de ez inkább szexuális vonalon gyilkol és ott is aberrált. Van benne 4-5 komoly jelenet a 1,5órába ezért nem lövök le egy poént se. :)

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

LasDen
ez ilyen ultra slasher/gore fos horror?

mulli1986
:D Mondjuk, ha megnézitek a filmet, akkor Ti is úgy fogjátok gondolni, hogy már a 3-4 is aberráltságra utal :D

Jim Morrison
"Nem értékelem, mert beteg állatnak fogtok nézni, vagy valami aberrált dögnek."
ezzel el is árultad, hogy te 8-9-10 pontra értékeled :c
te aberrált dög :v

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mulli1986
Szerb

Nem értékelem, mert beteg állatnak fogtok nézni, vagy valami aberrált dögnek. De nekem tetszett hogy új szintre tudta emelni a beteg dolgokat. Ez már nem is horror, hanem ilyen nem tudom mi de sikerült engem is ledöbbenteni. Egyébként elég vonatott film
Mondjuk ez csak az elején zavaró, mert mikor bedurvul, kell az a vontatott rész, hogy a sokkból ki tudj jönni :D
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.04.28. 21:18:50

És ez most jó vagy rossz? :D

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

mulli1986
23 éves és kajak idősebnek néz ki mint én... Vagy legalábbis legalább 30nak néz ki képeken...

Come Back to Me (2014)

Beteg film... néha meg is kellett állítani, mert sok volt. Nem bírtam egyszerre megnézni. A vége pedig egy bizarr csavar. Szóval ütött.

7/10

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Kongy
Pedig de :DDDD Ha nem volt testdublőre, akkor még ott is nagyon rendben van a csaj :)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

vérpocok
te, ez az 50 árnyalatos csaj :D

remélem nem abban tetszett meg :D

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Angol színésznő. Nem vállal túl sok szerepet, a legutóbbi szerepét bár ne vállalta volna (Maze runner), de ettől eltekintve imádom és hatalmas tehetség. Esetleg ha valamikor megjönne a kedved egy kis tinidrámára (a jobbik fajtára), akkor szívből tudom ajánlani a Skins (UK) sorozatot. :)

IMYke2.0.0.0
Elsőről életemben nem hallottam.
Charlize Theron meg az egyik legszebb nő a Földön.

aláírásom
|
ˇ

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ő sem csúnya, de csak miatta biztos nem nézném meg azt a bizonyos filmet. :)

De ha már itt tartunk, az én örök favoritom Kaya Scodelario (a Skins óta szerelmes vagyok belé xD). Esetleg Charlize Theron befér másodiknak.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.04.28. 18:48:01

extra sensory
Miért előnytelen?

Mert mondjuk olyan mint aki egy egész napos kapálásból jön a 40 fokos határból. <#vigyor>

Kissé alulszofisztikált valahogy.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Kongy
Akkor ebben egyetértünk. Én is rühellem amikor egy csaj agyon van sminkelve. Scarlett drágám ettől függetlenül nem jön be, és nem is fog soha. Pl Dakota Johnson-ra meg lehet te mondod azt, hogy csúnya, nekem meg ő tetszik.. :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.28. 16:50:10

Calver
mert derp. extrém mód derp.

"The trees move. Do you not see it?"

Akkor még mindig nem értem miért előnytelen kép. Nem grimaszol és nem is akkor lett lekapva mikor tüsszentenie kellett volna. Ez egy igazolvány profilkép, teljesen normális.

Édes istenem az a jelenet...én sok mindent el nézek egy látvány-filmnek, mondjuk szar volt, de mindegy. De hogy vissza tért..és újra budit pucol....ezért a jelenetért, addig ütném az írókat, amíg csak mozognak. Ez egyenesen bűn, akkora faszság.
nem, csak szimplán előnytelen az a kép róla (nem a smink hiánya miatt)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Miért? Mert nincs rajta smink? Ezek szerint csak én utálom azokat a nőket akiken 10 kiló smink van.

Nem. :D Én lennék a Föld ura.
zaki
Sikerult rola a legelonytelenebb kepet kivalasztanod :D

Magadra vess! :D Számomra ilyen egy vonzó nő. De ugye kinek a pap, kinek a paplan.

Kongy
Megijedtem basszus :O

mulli1986
Same shit :)

Inkább leszbi, ugyanis mindenki nőnek indul. Utána kapcsol be egy kromoszóma azoknál akikből férfiak lesznek.

mulli1986
Mindenki buzi :)

Scarlett aranyos nő. (szigorúan magánvélemény) :)
Kép

Kongy
És ugyanez igaz Scarlett Johansson-ra is... :) Ezek szerint én buzi vagyok :'(

Tyler1
Dumb és Dumber 2

Hogy nem volt vicces még hagyján, de hogy egyetlen humorforrása volt a filmnek, mégpedig, hogy minden rohadt mondatukat hibásan mondták, hogy ebből generáljanak szóviccet, az már egyenesen idegesítő volt. Egy az egyben, mint egy Besenyő család epizód. A film is szar volt, meg a szinkron is.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
Hú, ez kemény volt, mint a vídia... Amikor ész és érvek nincsenek, jön a személyeskedés kártya. A gyengék, és buták eszköze.
Te jöttél a buta riposztoddal az első hozzászólásodban, és most neked áll feljebb, ha a tükröt feléd fordítják.
Szenvedj, vagy vergődj csak tovább <#integet2>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.27. 18:57:20

extra sensory
Szóval aki nem kedveli Milát, csak buzi lehet... vaslogika... <#hehe>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

mégvadabbdisznó

<#ravasz1>
http://www.youtube.com/embed/5q8wGqzvP6s

De szép bauxit, honnan van?

És aztán te is visszajönnél

SPOILER

retyót pucolni? ;)