106844

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lol :D
Amugy erdemes imdb n beleolvasni a trivia reszbe, vannak erdekes dolgok:)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.10. 10:45:22 -
The Green Infenrno (2013) dir. Eli Roth
Soha ne menjünk az esőerdőbe. Ennyi.
Mondjuk nálam ez 7/10 lenne csak a vége egy nagy fasság ezért 6/10.
Elég irreális dolgok azért vannak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aktivistánk vezére, épp miután látta, hogy a barátjának egyenként kikanalazzák a szemét, levágják a nyelvét, levágják élve a kezeit lábait, majd félbevágják és levágják a fejét a rabketrec sarkában elkezdi kiverni a farkát mert az csökkenti a stresszt... Hát.. faszom.
-
Tigris és Sárkány - A Végzet Kardja 2016
Ez a film lerobbantotta az arcomat gyerekek... akitől nem idegen a wuxia stílus és az akrobatikus harc, az jól fog szórakozni. A látványvilág pazar, nincsenek rajta felesleges díszek mégis csillog-villog minden porcikája. Michelle Yeoh bár meglátszik rajta a kor, de a szelleme mit sem hanyatlott, még egy izompacsirtának is megremegne a térde ha kapna tőle egy tisztességes gyomrost.
Szerintem felülmúlja az első részt, a technika is finomodott, és az akciókra is rágyúrtak, egyedül a hosszával nem vagyok kibékülve... elnéztem volna még. Egy ilyen filmet nem lenne szabad másfél órában összecsapni.
De szerencsére nincs hosszadalmas felvezetés, nem tökölnek, már az első percben leradíroznak a térképről egy kisebb hadsereget, és később sincsenek hosszú üresjáratok, csak annyi ami a sztori szempontjából feltétlen szükséges. Donnie Yen is kitett magáért, és bebizonyította hogy bármilyen felületen képes harcolni. Most már csak arra várok, hogy az IP Man 3-ban ronggyá verje a Tyson kölyköt.
8/10 -
ne okoskodj már -
hiper KOCKA #92624 A transzneműség a szexuális identitást jelenti, azt hogy az illető melyik nemmel azonosítja magát, nem pedig azt hogy melyikhez vonzódik. Tehát az a mondat hogy "Nem buzi hanem transznemű" eleve értelmetlen. -
Nem buzi, hanem transznemű.. :D
Aki nem transznemű, de a férfiakhoz vonzódik az sem "buzi", max meleg.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.03.09. 20:36:21 -
Szerintem azt kell nézni aminek születtet.
Amúgy meg engem érdekelt, nem olvastam még róla. Köszi a linket. -
Egyvalamit sose értettem... az a transznemű aki férfi testben él de nőnek gondolja magát és a férfiakhoz vonzódik az buzi? -
Victor Frankenstein. 5/10
Közepes film,egyszer meg lehet nézni. -
DantesHUN #92619 Kit érdekel? -
[mély sóhaj] -
Egy ideig ők voltak a Wachowski fivérek, aztán a Wachowski testvérek, de most már elnyerték a végső formájukat, a Wachowski nővérek. Lilly és Lana Wachwoski.... -
Tintin kalandjai
nah nem volt rossz. legalább nem volt benne semmilyen szerelmi szál (mondjuk női szereplő se nagyon, talán a házmester nénike párbeszéde volt az egyetlen...)
viszont gyerekmesének elég naturalista módon mutatta be a halálozásokat stb. nagyon jó volt a CGI, hihetetlen részletes, már csak azért megérné még egyszer megnézni, hogy csak a hátteret figyeljem a jelenetekben...
8/10 -
Sequoyah #92615 Macbeth (2015)
Szinten most lattam ezt a filmet. A tortenet eleg lapos, lattam mar fordulatosabb Shakespeare muvet, a fohos szepen beleorul a hatalomehsegbe, kb ennyi, ugyanebben a temaban lehetett volna melyebb es logikusabb tortenetet is alkotni. Nem ettol a muvetol lett hires az iro.
A megvalositas sajnos nem sokkal lepett tul a mu felolvasasan, jobban kihasznalhattak volna, hogy ezegy kepekkel operalo film, nem pedig konyv.
A tortenet kepi megvalositasaval ellentetben viszont maga az operatori munka kivalo, nagyon szep kepeken mutatjak be a tajakat, helyszineket, jok a kompoziciok es a szinek.
Aki szereti Shakespearet OLVASNI, az szerintem nem fog csalodni a filmben, mig masok szamara ha nem is rossz, de kicsit unalmas lesz.
6/10 -
The Pact (Az egyezség) 2012
Természetfeletti krimi, nem annyira horror. A színészi játék rendben van, inkább csak a sztori nem ütött annyira nálam, habár érdekesen indult.
Az IMdB-s 5,8 ezúttal helytálló. Egy estére egyszer nézni jó. Természeténél fogva többször nem kell elővenni.
Nálam 6/10 -
WhoamI
Ez kérem szépen példás. Német film, ami a hackerekről szól. Nem vártam túl sokat, max egy érdekes történetet. És kaptam is, de olyan Fight Club-os és Ocean's Eleven-es tálalásban, amire nem számítottam. Ha nem is klasszis, de teljesen jó színészekkel, ütős látvány világgal/fényképezéssel és hangulattal, jól kitervelt csavarokkal, mely biztosítják, hogy ne csak a végéig, de kicsit talán még utána is motoszkáljon a fejedben, hogy na, azért itt kellett egy kicsit figyelni.
Nem mondom, hogy világmegváltó, de még szeretnék sok ilyent látni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]a csavar utáni csavar már kicsit azért túl ment a határon, mert értem én, hogy szocial hackeing, de azért ilyen szépen megjósolni egy ember cselekedetét (főleg ha az ilyen volumenű) azért az erősen hazárd játék [spoiler] egy klissés megszökésre és a szőke nőtől a végén az igazságra ráeszmélésre lehet jobban vevő lettem volna, de ki tudja, lehet akkor meg az fájt volna :)
Mr.Robot után aki egy kicsit életszagúbb (legalábbis nem a Kardhal szintű forog a 3D kocka vírus a képernyőn szintű idiótaság) hacker krimi-thrillere kiváncsi, az nyugodt szívvel tegyen próbát
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.03.08. 00:12:41 -
Macbeth
Mindig is bejöttek azok a filmek amik másból shift+del-t és/vagy alvást váltanak ki,így ez is nagyon tetszett.
Aki sejti hogy mit fog látni,annak erősen ajánlott MŰ.
-
Hamilton ügynök
Jól összerakott politikai akcióthriller. Ráadásul youtube-on is elérhető HD minőségben. Szóval nem csalódtam. Végig lekötött. 7/10
-
Én is láttam, és elég rossz nyomott hagyott bennem. Az volt a baj, hogy egy ismerős ajánlására néztem meg, aki agyonhypolta a filmet, ilyenekkel, hogy "ilyet még nem láttál", és "a legjobb scifi, ami az elmúlt 10 évben láttam". Bogarat ültetett a fülembe, főleg, hogy egy nem amerikai tucat, high concept film, gondoltam talán tényleg valami dugott gyöngyszem. A sztori már csak nyomokban van meg, viszont a csalódás emléke kristálytiszta. -
Nyilván nem lehetett végig csak a játék sztoriját követni mert unalmassá vált volna. Lehetett volna belőle csinálni egy roadmovie-t, hogy aztán csak a herceg meg a csaj rohangálnak 2 órán keresztül.. A film eleje és a vége viszont szinte ugyanaz, mint a játékban, és én ezt értékeltem. Még a fináléban a drámai pillanatokat is sikerült visszaadni, úgy mint anno a játékban volt. -
Prof William #92608 Apróbb dolgok változtak? Az idő homokját leszámítva (amit összesen 2 alkalommal használtak az egész filmben) szinte semmi köze sem volt PoP sztorihoz.
Bírom amúgy, amikor ott lenne az alapsztori ami szerintem remek alapanyag lenne (Első részes időhomok elszabadulsá, vagy 2 részes Idő Szigete) de nem muszáj kitalálni valami új és egyedi sztorit, mert a rajongók biztos nem azért ülnek be. Ráadásul az alapsztori tetszene a nem rajongóknak is... minek megváltoztatni? -
Szeretnék én több ilyen random szar filmet látni -
Perzsia Hercege
Még anno moziban láttam, de akkor annyira nem jött be, kicsit vontatottnak találtam, és fel voltam háborodva, hogy sokban eltér a játéktól. Most megnéztem másodjára, és ha jobban belegondolunk, elég korrekt film lett. És igen, változtattak a játékhoz képest apróbb dolgokat, de a kulcspillanatok megmaradtak, és szerintem összességében jól sikerültek. Szóval kellemeset csalódtam a filmben így újbóli megnézésre. Egyedül ami irritált az a főszereplő nő, de ha úgy vesszük a játékban is a csaj irritált, többek között mert folyton hátba lőtt nyilakkal... :D 7/10 -
Pulp fiction
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezt biztos nem vettem volna eszre:) -
DantesHUN #92604 Az értékelés is random szar -
Bandicoot #92603 Dragon Blade
Gondoltam megnézem már hogy tengeti mindennapjait 2015-ben Jacki fiú, hát nem a legjobban, harmatgyenge film tőle.
Tipikus kínai """"""valós""""" történelmi események alapján, iszonyatosan kiszámítható és erőltetett jelenetekkel, hős kínai karakterekkel, nagy epik barátságokkal és szövetségekkel, irritálóan kalácsképű éneklő - bömbölő kisfiúval, szokásosan hatásvadász párbaj jelenetekkel és minimális Jackie Chan humorral megrakott katyvasz. Első körben jól be is aludtam rajta,bár a hülyegyerek irritáló bömbölésére felébredtem de vissza is aludtam.
5/10 -
The Hateful Eight
6/10 de csak a feka miatt, amugy random szar film -
kutyakiki81 #92601 London has fallen
A Fehér ház után London-t zúzzák le, Gerald Butler megint odabassz a rosszfiúknak.
Akció van bőven, a történet átlagos, a nagyobb robbanásoknál kicsit gagyi a CGI, viszont jó dumák vannak. Akinek tetszett az első, ezzel is ellesz,bár az egy fokkal jobb volt. Tetszett, hogy több helyszínen is jártam.
5/10 -
Sequoyah #92600 The Big Short - A Nagy Dobas (2015)
Hu, hat meg egy nappal a megnezese utan is hatasa alatt vagyok a filmnek, iszonyu jo lett. Milimetere pontosan jol mutatjak be a valsag okait, nem is olyan reg tanultam errol, es valoban igy volt minden. Mind a pszichologiai, mind a penzugyi hatteret jol elmagyarazzak. Gyakorlatilag egy oktatofilm.
Emellett vegig feszult, izgalmas es tanulsagos, es nem mellesleg vicces:) Izleses film lett, nem egyszerusitettek le, nem bagatelizaltak el hogy ez a jo es a rossz harca lenne, mert nem is az. Nem fekete-feher, mindenki a szurke egy arnyalata.
A film elott feltem tole, hogy a film fohoseit allitjak be rossznak, akik a nyereszkedessel bedontik a rendszert, de nem. A valosagnak megfeleloen ok a megoldast kinaljak. Egy megallithatatlan, mar mozgo lavinat mar nem lehet megallitani, az egyetlen megoldas minel hamarabb kipukkantani a penzugyi lufit mert minel tovabb fujodik annal nagyobbat robban.
Erdemes otthon megegyszer megnezni, meg-meg allitani a filmet a magyarazatoknal es vegiggondolni oket a megertes erdekeben.
10/10
Nalam az ev filmje, egyetlen masik filmnek sem kerultem ennyire a hatasa ala.
-
yesss! és tényleg francia volt. :) -
hi iz dö van -
Eden Log?
-
most nem rég nekem is eszembe jutott egy film, de semmi esély, hogy rájöjjek a címére.
kb horror, talán francia, de annyi biztos, hogy nem igazán mainstream hollywoodi film volt. a föld alatt játszódott, olyan volt mint valami bánya, haladtak a szinteken felfelé. elszabadult valami szörny (emberszerű volt(?)), jött a security osztag, emberek menekültek... és a vége a lényeg, erre emlékszem tisztán egyedül:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén a főhős kijut a felszínre, és kiderül, hogy az egész egy nagy biodome-ban játszódott, ilyen üvegház, és ahogy távolodik a kamera, több ilyen ojjektum is látszik a környéken
úgy emlékszem, hogy több csavar is volt, nem ilyen 1+1 tufa horror.
valakinek beugrik ennyiből esetleg? -
Lehet mar a 3-ra (mivel a 2. forgatasanak mar vege). Amugy durvan jol tolja. Ja es mar 51 eves :o -
Nem, ez pár éves film már, az angol címe: The Wicked. -
Ez az a boszorkány, ami még ki se jött, de már 7 feletti az IMDB-n? Csak mert sehol nem tudom letölteni -
Tényleg a szellemhajó is egész sztorisra sikeredett. Köszi megnézem őket :) -
Szellemhajó, Hideg csontok, Titkok kulcsa, Dermesztő szél, Túlvilág szülötte, Nem fogadott hívás, Suttogás, Démoni doboz, A boszorkány... nagyjából mind szellemes és misztikus. -
Sziasztok, tudnátok inkább misztikus és érdekes mint undorító/sablonos horrort ajánlani? Inkább a szellemes vonal amit megnéznék, de nem vagyok a műfaj nézője. Pld nekem anno a 13 szellem tetszett, volt sztori, csavar, nem csak az a hentelős semmi film. Valami hasonszőrűre gondoltam. Előre is köszönöm! :) -
Lehet szidni a tv-t, de azért lehet találni jó dolgokat ott is. Most mea culpázok egyet...kettőt...
Tolvajok városa
Anno mikor kijött nem túlságosan érdekelt. El is aludtam rajta szóval nem tartottam sokra a filmet a nagy éljenzés ellenére sem. Aztán tegnap előtt volt tv-ben, hát megnéztem. És meg kell mondanom, hogy pozitívan csalódtam. Nem volt ez olyan rossz film, mint azt én eddig gondoltam. Jó, a sztori nem eget verő, de a karakterekkel együtt elviszi a filmet. Mondjuk én valamiért úgy emlékeztem, hogy Affleck tesó is benne van.
Tintin kalandjai
Mikor először láttam az előzetest, akkor nem tetszett a CG, pedig a Weta nagyot alkotott ezzel. Sokáig kimaradt a film a rossz érzések miatt, de szerencsére most pótlásra került. Fantasztikus munkát végeztek az animátorok és a mo-cap is. Néha már-már valóságos volt. A karakterek pedig igazán autentikusak voltak. Bár nem vagyok szakértője, de azért gyerekként láttam sok Tintin rajzfilmet és itt mindenkit hűen adtak vissza. És a kaland is fantasztikus volt. A végén a városi üldözés az teljesen megvett, rég láttam már ilyen jót. A kamera kezelés is tetszett alatta, de csak most jöttem rá miért. Mert nincs esztelen rángatás, csak siklik a kamera az eseményekkel, míg néha mintha csak a kamera elé úsznának be az események. De ilyen rendezővel és ilyen írókkal, mint Moffat, Wright v Cornish, nem is lehet hibázni. Remélem a folytatás tényleg összejön. Jacksonban is bízom, hogy jót csinál...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.03.05. 14:23:21