Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thanosról semmit nem mondtak eddig, semmivel sem baljóslatúbb gonosz, mint bárki más.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Őszintén szólva eddig nem nagyon láttam normálisan megírt gonoszt a Marvel filmekben. A DC ezért is tetszik nekem jobban, ott jól megírt gonoszokból van bőven, plusz maga a stílus is jobban fekszik nekem.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Mert kimaradt Loki, és kaptunk helyette egy pszicho-mikrobit.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem jobb volt ez a második.
Korrekt iparos munka, nem unatkoztam, végig elszórakoztatott, látványos volt, vicces. De így kb ennyi. Semmi komolyabbat nem tudok mondani róla. Szerintem egy hajszálnyival gyengébb volt, mint az első rész, vagy csak az elvárásaim voltak nagyobbak. Mindenesetre egyszer mindenképpen érdemes megnézni, talán kétszer is. 8/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha én tudom, hogy kapni fogok egy munkát 2-3 hét múlva, ami a körlingről vagy a NASA-ról fog szólni, akkor előtte felkeresek egy szakértőt, hogy majd lesz ilyen munkám, legyen kedves kicsit kioktatni a témában és megadni a számát vagy e-mail címét, ahol is, ha véletlenül fent akadok, akkor tudok ASAP segítséget kérni. Vagy ez csak nekem ilyen egyértelmű és ésszerű? Tudom, hülye mérnöki gondolkodás....
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.09. 12:16:29
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Spoilerben:
During the big fight scene at the end of the film, Hawkeye and Scarlett Johansson's Black Widow find themselves fighting back-to-back against an overwhelming number of enemies. Instead of being worried, though, they take this time to reminisce about a previous mission in Budapest, Hungary. Ah, the power of true love.
If you were looking closely, though, you may have noticed that this fight sequence bore a strong resemblance to an earlier scene of Hawkeye and Black Widow fighting back to back. It was only on screen for a few seconds, but if you rewind the movie an hour or so, you'll see a clip playing on a monitor on the SHIELD Helicarrier of the pair duking it out with a legion of unseen assailants. Sure looks like Budapest to us.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
BTW az Avangersben, mikor Black widow és Hawkeye harc közben beszélgetnek, hogy így emlékeznek Budapestre, ott mit mondanak eredeti szinkronban? (Én ilyenkor azt érzem, hogy szándékosan az adott ország szinkronjában bemondják az ottani főváros nevét, ezzel is "kedveskedve" a nézőknek)
Véleményem szerint sokkal jobb volt az elsőnél, és úgy éreztem mindvégig a mű nézése közben, hogy "Ez az, amire vágytam, ez az, amilyennek egy Bosszúállók filmnek lennie kell". Tele volt akcióval, jó poénokkal, végig pörgős volt.. Marvel fanoknak kötelező, bár amúgy is megfogják nézni vagy már látták :D
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2015.05.09. 09:06:11
I met God. She's black
Olyan mintha a Lassie hazatérből a magyarok Maya hazatért csináltak volna.
katt ide
Mindent hozott amit az előző rész, és ráadásképpen annak apróbb hibáiból többet javítottak.
Egy remekül összerakott, izgalmas, látványos akciófilm, amiben még néhány érdekes gondolat is helyet kapott. Nekem eddig az idei év legjobbja, simán
9/10.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Home Sweet Hell. 8/10 Kellemesen csalódtam,azt hittem gáz lesz a film,de jó volt.Ajánlom mindenkinek.
Katherine Heigl ebben a filmben jól játszott,nem az a bugyuta mind szokott,és jól néz ki.
De Transylvaniába az eredeti szinron nem rossz? Erdélyben nem pest hanem bukarest "van" Pontosabban mindkettő romániában. Ezt nem is láttam, csak találgatok
Egyik resznel azt kerdezi az auto riportar hogy auto erotikus filmekben is szerepel??? ( wtf????? ez miert van benne?????)
vannak reszek mikor olyan beszelgetes van, hogy nyomunk egy menetet meg megcsinaljalak a festekszoro pisztolyommal, stb....
Ha mar itt tartunk azt sem ertem, hogy a hotel transylvaniaban miert lett a magyar verzioban bukarestre forditva a budapest??!?!?!
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2015.05.08. 01:59:58
Zseniális. Semmi újdonságot nem hoz a kémműfajban, egyszerűen jól megírt, jó karaktereket hozó, pazarul megkoreografált akciójeleneteket felvonultató film. Akinek a Kick/Ass bejött, az szeretni fogja ezt is, Matthew Vaughn pedig ritkán rendez, de azok baromi jól sikerülnek.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
A végén levő japános részt (a végső harcot) nem tudom megunni. Egyszerűen tökéletes, ahogy a zenék is azok. És az a külön megrajzolt kis anime ahol O-Ren Ishii előéletét mutatják be....arról nem is mondok semmit, azt látni kell. :)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.07. 20:28:57
Ez minden ízében Tarantino. Különösen amit Vernita Green kinyírásánál levágott a rendező. Élet-halál harc, kis lurkó hazaér, abbahagyják, megisznak egy kávét... folytatják. :D
Ennyi vér talán még horror filmekben sem folyik el, mint ami itt elszivárgott... egy vérbank egész évi szükségletét fedezné. Ami jó, hogy nem bonyolítja túl a sztorit, nincs különösebben fennkölt oka a Menyasszony ámokfutásának mint az hogy rendesen kicsesztek vele... és ebben a kontextusban ennyi elég is.
A sárga alapon fekete csíkos ruha egyértelmű tisztelettel adózás a kung-fu legenda előtt. Csak Uma kezében nem nundzsaku van, hanem egy méretes Hanzo kard. Szinte öröm volt nézni ahogy repkednek a végtagok a szélrózsa minden irányába. A koncepció itt világos: nincsenek segítők, nincs barát, nincs semmilyen különösebb külső támogatás, egyetlen ember áll szemben a Tokiói alvilággal és Bill orgyilkosaival. Csak a saját leleményességére számíthat, és előbb-utóbb a jakuza is rájön hogy nincs veszélyesebb annál aki jó harcos és nincs vesztenivalója.
8/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
meglepően jó volt, egy esti filmnek elment
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
:)
Nem hittem volna, hogy egy folytatás ennyire jól sikerül.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
J.LO újabb tökös szerepben. Kicsit drámaibb jelentést kap ebben a filmben az idősebb nő-fiatalabb pasi viszony. Erre mondják hogy pszichopatából nem lesz szalonna... kivéve ha J.Lo azt csinál belőle... durva volt a vége, tényleg beleadtak mindent, az egyszeri megtekintést megéri.
6/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.