Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.04. 20:19:05
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
De szép bauxit, honnan van?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Végre? Mi van? Az utóbbi 10 évben több a drámája, mint a vígjáték.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.05.03. 20:06:12
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez a nő mint irtam, egyáltalán nem jött be régen, most meg csodaszépnek látom, őleg úgy furcsa ez, hogy én nem, igazán kedvelem a szösziket, mivel én a sötétebb hajú szépségeket kedvelem és Jennifer Connelly számomra a tökéletes szépség.
Na de igy változhat meg akár a szépségről alkotott elképzelése egy emberben az idők folyamán.
6.5/10
Egyszer nézhető film. És végre a csaj nem egy tini bugyuta filmvigjátékban szerepel.
Meg kell mondjam ez a nő kifejezetten idegesített a kamasz korában és annyira nem volt szimpatikus, viszont ahogy nőiesedik úgy lett egyre jobb és nőiesebb.
Ez egy tűrhető film a kitartásról és arról mi történhet ha valakinek hirtelen szétesik az élete.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Azzal nincs bajom, ha kissé eltúloznak valamit.
De az abszurd megközelítés amit a film képviselt,föleg egy történelmi alapú filmnél, az már csak lehúzta nálam a filmet.
Gyenge film volt bugyuta megmosolyogtató tulzásokkal.
Nálam 3/10-t ért kb.
Nem igazán film, mert 6x50 perces részekbe lehet megnézni. Nem teljesen sorozat, mert nem színészek szerepelnek benne. Ez egy dokumentum film, egy milliárdos család sarjáról, akit 3 gyilkossággal hoztak összefüggésbe az élete során. Az egyiket önvédelemnek be is vallotta már korábban, és a hátborzongató körülményektől eltekintve (nőnek öltözve élt a szomszédban, az "önvédelem" után feldarabolta a holtestet, a rendőrség elől menekülésben élt pár hétig), fel is mentették a gyilkosság vádja alól.
Ez év márciusáig szabadlábon élt, amíg is egy két éve készített dokumentum film összevágása során, a vágó egy érdekes részletet nem talált a mikrofon felvételek között.
Hátborzongató. A filmeket nézve az ember, könnyen elfeledkezik róla, mit is jelent valójában az "Igaz történet alapján" felírat. Itt konkrétan, az az ember mesél a kamerának, akiről ez az egész szól.
A történetet és a főkarakter érdekességét leszámítva is érdemes végignézni, mert nagyon jól van vágva, nagyon szépen van felépítve, részről részre tartani tudja a feszültséget.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.05.02. 17:40:57
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Twilight ,Vampire diaries és egyéb homokos vámpír filmek kedvelői ne nézzék meg ,mindenki másnak ajánlom aki röhögni akar egy jót ^^
Nem volt rossz, de azért annyira nem kapott el, mint vártam volna. Az admirális karaktere nem igazán tetszett ezzel a titokzatoskodós dolgaival. Viszont már a legelejétől arra voltam kíváncsi, hogy ugyan, hogy nyeri meg ezt a lehetetlennek tűnő helyzetet. Ami még nem tetszett, hogy, mintha a japánokat próbálták volna ilyen ördögien gonosz ellenségnek beállítani.
Lényegében igen közepes, de a jobbik fajtából...
5/10
Ajj, micsoda film lehetett volna ez ha 30 évvel később készül el. De így is tetszett, Dennis Quaid-et meg amúgy sem tartom rossz színésznek. Persze itt speciális effektek helyett inkább kézzel fogható díszletekkel dolgoztak, de az eredmény magáért beszél. Kiskoromban féltem a film után, hogy én is a főszereplő rémálmával, a rettenetes kígyóemberrel fogok álmodni, de ez szerencsére nem történt meg.
Végül is az ötlet kiváló: belépni valaki álmába és végezni vele... így nem gyanúsítható senki, nincsenek nyomok, nincsen kiindulópont, indíték stb... szegény szenátor... szívroham vitte el... jó ember volt. És ezzel minden le van tudva.
Szívesen vettem volna egy második részt bár lehet ha a pénz beszél, nem sikerült volna úgyse jól. Ez izgalmas volt, lekötött, a kopottas látványvilág meg az akkori kornak tudható be.
8/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
7/10
Önéletrajzi film szóval felesleg propaganda dumázni, igazából élveztem de sajnos semmi de semmi mondanivalója nem volt, emléket állítottak egy amerikai katonának aki az ő szemükben hős. Lehet azért élveztem mert tényleg semmit nem tudtam a sztoriból, nulla információval ültem le megnézni fene tudja.
The Wild Card
3/10
Jason Statham ezt a filmet egy másik forgatása közti szünetekben vehette fel, ennyire borzasztóan szart rég láttam. Ha elejétől a végéig gyilkolászás lenne akkor egy szavam se lenne de 10 perc verekedés és 1 óra sírás/semmibe bámulással ez így egy foshalom.
St. Vincent
6/10
Családi filmnek tűnik, könnyen fogyasztható, 1-2 jó poénnal. Egyszer nézhető.
Azért kell visszatekernie a szöveget, hogy ezeket megértse. Ráadásul teljesen pontosan kell érteni a szöveget, mert egy kis bizonytalanság és máris csúszik szét a látvány és az értelmezés, míg a jelentésen ötletelsz, ha nem érted és az is megosztja majd a figyelmedet.
viszont tartom magam ahhoz, hogy nem a felirat hibája ha valaki lemarad olvasás közben 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
#89138: hiába próbálod magyarázni, ez nem a felirat hibája.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
De tudod mit biztos Te vagy a jobb