Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
ha láttad a filmet, akkor esetleg megalapozott a véleményed. Addig csak oltári baromság. Képregényfilm=hype=beszélnek róla=beszélnek rólad=sok pénz. Garantált, hogy sok lóvét fog termelni a film, így nem igazán lehet baromságnak mondani....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
Will Smith ahogy öregszik, egyre nagyobb baromságokat vállal el.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
de ha megnézed, a Deadshotos képen már tudja Smith, hogy kell tartani a fegyvert 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Viszont egyikük sem tudja hogyan kell tisztességesen tartani egy fegyvert. 😉

CalebJoe
King Shark-ot bírtam a rajzfilmben.<#smile>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amíg meg nem pusztult, de amúgy sem volt sok agya

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.04. 20:19:05
LasDen
a képen a Squad tagjai láthatók. Valószínűleg, aki nincs rajta, mint Common, King Shark, Deathstroke v a Joker az nem tagja a Squadnak és majd a film során bukkannak majd fel így v úgy....

Seth
Ebben nincs Joker?

PSN ID.: Beegabor

Basszus nézegetem itt a képeket hogy mi a francok ezek, nem is így néznek ki, utána esett le hogy a Sinister Six-el keverem. <#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

LasDen
na igen. De annál tényleg nem kell többet tudni róluk, hogy rosszfiúk, akiket arra kényszerítenek, hogy jót csináljanak 😄

IMYke2.0.0.0
Ha mégis kéne, akkor a 2 óra 25 percből az első 10 perc úgyis a kötelező anyag lesz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ezt tudják ők is. Eddig sem kellett soha semmilyen előtudás képregényfilmhez, ehhez sem kell majd....

repvez
Kössz, mostmár ezt is tudom, bár fingom sincs, hogy kik vagy mik ezek a nevek,de remélem, hogy nem lesz kötelező tudni ezeket az előzményeket , hogy a filmet érteni lehessen.
Oh, köszönöm szépen! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

LasDen
az az Injustice League. Ez hivatalos nevén a Task Force X. A Belle Reve börtön - egy börtön a szuperbűnözőknek - titkos akciócsoportja, amit Amanda Waller vezetésével olyan küldetésekre küldenek, amik hivatalos úton nem megoldhatók és erősen öngyilkos jellegűek, nagy az esély, hogy valaki elhullik. Akiket a csapatba kényszerítettek (mert önként nem túl sokan vállalkoznak rá) egy a fejükbe ültetett bombával ösztönzi Waller őket, hogy azt csinálják amit kell. Aki túlél x küldetést az szabadulhat (persze nem, de ez mindegy)....

mégvadabbdisznó
Mint az Igazság ligájában a Legion of Doom... kb. olyan. Annyi különbséggel hogy ezek nem supervillain-ok.

De szép bauxit, honnan van?

Pont az az alapszitu hogy ezek nem hősök, hanem gonosztevők, illetve antihősök, gyakorlatilag egy szövetség Batman-ék ellen.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

repvez
Amugy mi az alapszitu ennél a bagázsnál? Még sose hallottam róluk.Nem mintha más Marveles vagy egyéb nem annyira hires hősőkről hallottam volna.
CalebJoe
Bár ezt a designt is elviseltem volna.<#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem is! 😊

mulli1986
Én egy darth Vader cuccot és rohamosztagos cuccot akarok venni :-)

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

LasDen
manapság már bármelyik filmes kosztümöt le lehet másolni, de attól még a különbség ott van a kettő között....

CalebJoe
Azért most már vannak jó cosplayesek. ügyes kezű emberek ezeket simán le tudnák másolni csak legfeljebb az anyag minőség lenne gagyibb, amúgy szerintem Deadshot néz ki legjobban.
LasDen
100-ból 1 cosplay néz ki ilyen jól, mint ezek. Max azért, mert beálltak egy csoport képre.

CalebJoe
Bocsi ezen jobban kivehetőek a részletek, amúgy egy kicsit olyan cosplay-es érzést keltenek a színészek.

LasDen
A Suicide Squad

Dynamic
"végre a csaj nem egy tini bugyuta filmvigjátékban szerepel"
Végre? Mi van? Az utóbbi 10 évben több a drámája, mint a vígjáték.
genndy
Hehe. Nézd csak meg a Pokolsztrádát. Kimondottan nem bugyuta tinivígjáték. Viszonylag korai filmje, úgyhogy szebb nem lesz, de a filmben baromi jó a tökös kiscsaj szerepében (másik jó arc a filmben: Kiefer Sutherland) <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.05.03. 20:06:12

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Én nem írtam sehol, hogy csúnya lenne, vagy szép 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

UUUU
Tudod Imike izlések és pofonok, ahogy mondja a frázis.
Ez a nő mint irtam, egyáltalán nem jött be régen, most meg csodaszépnek látom, őleg úgy furcsa ez, hogy én nem, igazán kedvelem a szösziket, mivel én a sötétebb hajú szépségeket kedvelem és Jennifer Connelly számomra a tökéletes szépség.
Na de igy változhat meg akár a szépségről alkotott elképzelése egy emberben az idők folyamán.

IMYke2.0.0.0
Ráadásul, nem is akármilyen karriert futott be a "háttérben" - a produceri munkája például...

UUUU
Wild (2014) (Reese Witherspoon)

6.5/10
Egyszer nézhető film. És végre a csaj nem egy tini bugyuta filmvigjátékban szerepel.
Meg kell mondjam ez a nő kifejezetten idegesített a kamasz korában és annyira nem volt szimpatikus, viszont ahogy nőiesedik úgy lett egyre jobb és nőiesebb.
Ez egy tűrhető film a kitartásról és arról mi történhet ha valakinek hirtelen szétesik az élete.

BaliBoy
Így néhány év távlatából megnéztem újra a Matrix trilógiát. De kár a harmadik részért. Kicsit jobban odafigyelve könnyen el lehetett volna kerülni az ellentmondásokat. (és kevésbé nyálasnak kellett volna lennie 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

UUUU
Szerintem kifejezetten rossz hatásvadász film volt.
Azzal nincs bajom, ha kissé eltúloznak valamit.
De az abszurd megközelítés amit a film képviselt,föleg egy történelmi alapú filmnél, az már csak lehúzta nálam a filmet.
Gyenge film volt bugyuta megmosolyogtató tulzásokkal.

Nálam 3/10-t ért kb.

DarkHorSe
Bőrnyakúak

7/10 kellemes

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Kmarha
The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst

Nem igazán film, mert 6x50 perces részekbe lehet megnézni. Nem teljesen sorozat, mert nem színészek szerepelnek benne. Ez egy dokumentum film, egy milliárdos család sarjáról, akit 3 gyilkossággal hoztak összefüggésbe az élete során. Az egyiket önvédelemnek be is vallotta már korábban, és a hátborzongató körülményektől eltekintve (nőnek öltözve élt a szomszédban, az "önvédelem" után feldarabolta a holtestet, a rendőrség elől menekülésben élt pár hétig), fel is mentették a gyilkosság vádja alól.

Ez év márciusáig szabadlábon élt, amíg is egy két éve készített dokumentum film összevágása során, a vágó egy érdekes részletet nem talált a mikrofon felvételek között.

Hátborzongató. A filmeket nézve az ember, könnyen elfeledkezik róla, mit is jelent valójában az "Igaz történet alapján" felírat. Itt konkrétan, az az ember mesél a kamerának, akiről ez az egész szól.

A történetet és a főkarakter érdekességét leszámítva is érdemes végignézni, mert nagyon jól van vágva, nagyon szépen van felépítve, részről részre tartani tudja a feszültséget.

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.05.02. 17:40:57

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

tugyiti
What we do in the shadows

Twilight ,Vampire diaries és egyéb homokos vámpír filmek kedvelői ne nézzék meg ,mindenki másnak ajánlom aki röhögni akar egy jót ^^
+1
zaki
Szerintem senki nem nez filmeket mar a tvben manapsag 😄

LasDen
Myeong ryang csatája

Nem volt rossz, de azért annyira nem kapott el, mint vártam volna. Az admirális karaktere nem igazán tetszett ezzel a titokzatoskodós dolgaival. Viszont már a legelejétől arra voltam kíváncsi, hogy ugyan, hogy nyeri meg ezt a lehetetlennek tűnő helyzetet. Ami még nem tetszett, hogy, mintha a japánokat próbálták volna ilyen ördögien gonosz ellenségnek beállítani.
Lényegében igen közepes, de a jobbik fajtából...

5/10

Synchronous
Álomharcosok (1984)

Ajj, micsoda film lehetett volna ez ha 30 évvel később készül el. De így is tetszett, Dennis Quaid-et meg amúgy sem tartom rossz színésznek. Persze itt speciális effektek helyett inkább kézzel fogható díszletekkel dolgoztak, de az eredmény magáért beszél. Kiskoromban féltem a film után, hogy én is a főszereplő rémálmával, a rettenetes kígyóemberrel fogok álmodni, de ez szerencsére nem történt meg.

Végül is az ötlet kiváló: belépni valaki álmába és végezni vele... így nem gyanúsítható senki, nincsenek nyomok, nincsen kiindulópont, indíték stb... szegény szenátor... szívroham vitte el... jó ember volt. És ezzel minden le van tudva.

Szívesen vettem volna egy második részt bár lehet ha a pénz beszél, nem sikerült volna úgyse jól. Ez izgalmas volt, lekötött, a kopottas látványvilág meg az akkori kornak tudható be.

8/10

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

The American Sniper

7/10

Önéletrajzi film szóval felesleg propaganda dumázni, igazából élveztem de sajnos semmi de semmi mondanivalója nem volt, emléket állítottak egy amerikai katonának aki az ő szemükben hős. Lehet azért élveztem mert tényleg semmit nem tudtam a sztoriból, nulla információval ültem le megnézni fene tudja.

The Wild Card

3/10

Jason Statham ezt a filmet egy másik forgatása közti szünetekben vehette fel, ennyire borzasztóan szart rég láttam. Ha elejétől a végéig gyilkolászás lenne akkor egy szavam se lenne de 10 perc verekedés és 1 óra sírás/semmibe bámulással ez így egy foshalom.

St. Vincent

6/10

Családi filmnek tűnik, könnyen fogyasztható, 1-2 jó poénnal. Egyszer nézhető.
Ma este tízkor tv2, Prometheus, a megosztó 😊
UUUU
Nem, nem arról írt, hanem idegennyelvű tájszólásról, frázisokról etc.
Azért kell visszatekernie a szöveget, hogy ezeket megértse. Ráadásul teljesen pontosan kell érteni a szöveget, mert egy kis bizonytalanság és máris csúszik szét a látvány és az értelmezés, míg a jelentésen ötletelsz, ha nem érted és az is megosztja majd a figyelmedet.

én magyar feliratról beszélek, és szerintem repvez is arról beszélt (legalábbis #89117-ből nekem az jött le ), de ha nem akkor sorry. <#worship>
viszont tartom magam ahhoz, hogy nem a felirat hibája ha valaki lemarad olvasás közben 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

UUUU
Ó persze, mikor egy idegen nyelv tájszólását hallod és közben idegen nyelven olvasol, azaz nem az anyanyelveden, mivel erről volt szó, biztosan száz százalékban odatudsz egyszerre figyelni a pontos értelmezésre és magára a képre is, mikor néha van 1-2 másodperced a feldolgozásra. Vagy már ezt is megoldottad 10-11 évesen? Én ezt kétlem.

10-11éves koromban volt ez a problémám a feliratos filmekkel

#89138: hiába próbálod magyarázni, ez nem a felirat hibája.

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

UUUU
Úgy hívják figyelemmegosztás ami teljesítményromlással jár. Csak igy pontok nélkül.

repvez
Gondolom, hogy te ugyan olyan gyorsan olvasol mint amilyen gyorsan beszélsz . Veled még biztos nem fordult elő amikor egy szereplő gyorsan és sokat beszél vagy a 2-3 szereplő gyors párbeszédbe keveredik és mire elérnél a végére a szövegnek már el is kapják a szöveget, hogy a másikét kiirják.
De tudod mit biztos Te vagy a jobb
LasDen
csőlátás...

UUUU
És persze milyen jó olvasgatni, miközben lehet a képre is kellene koncentrálnod, mert előfordulhat, hogy ott is van olyan jelenet, ami a szöveggel együtt lehetne esetleg rendesen értelmezni.