106839

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #92743 Ha már a színészi játék.
Eddie Redmayne szerintem élete LEGBORZALMASABB színészi alakítását nyújtotta ebben a filmben.
Amilyen jó volt a Mindenség Elméletében, meg a Dán Lányban stb. annyira rossz volt itt.
A színészi repertoárja kimerült a következő két dologban...
A film 90%-ban álmatag belőtt, fejjel beszélgetett halk susogó hangon, amit néha megszakított 1-1 idegbeteg felüvöltéssel.
Pedig jó színész, de most vagy ennyire letojta a szerepét, vagy a Wachowski nővérkék adták neki az instrukciókat, hogy így kell jól "játszania"...
-
Jupiter Ascending
Nem volt ez rossz. Látványos volt, de a színészi játék hanyagolható.
Egy délutáni mozinak jó.
7/10 -
Super 8
Ha túl teszi magát az ember a kötelező hülyeségeken (főleg a katonákon.. te jó ég..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!) egész kellemes kis mozifilmet kapunk. A kölykök története teljesen lekötött, a játék tűrhető volt, a látvány meg JJlensflare.persze, ott az ufo a városban aki a kis kockákból hajót tud építeni. Nehogy elszállítsuk onnan.. nem sőt, inkább még vigyük be neki szép nagy piros kamionokon.. meg ha látjuk, hogy ha lövünk rá rakétákat, azokat képes eltéríteni, lőjünk ki még rá vagy 200-át, hátha a végén minden elpusztul a városban a lényen kívül
Jó időtöltés volt, talán ha kicsit kevesebb az akció és több a nosztalgia még jobb is lehetett volna, de így is megér egy megnézést. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NE linkelj Posztereket, DVD borítókat vagy a hozászolásod törölve lesz.
Két hiba is van az aláhúzott szóban... majd valaki javítsa már... olyan igénytelen egy hibás kiírás egy topik felett. -
A tai chi harcosa
Én nagyon bírom Keanut, de ez nagyon fos volt. Persze, mint színész nem egy nagy durranás, de szeretem a filmjeit, mert általában jól választ szerepeket. Olyan karaktereket, akiket a képességeihez mérten jól el tud játszani. És mint ember nagyon szimpatikus. De ez gyenge próbálkozás volt. Gondolom szerette volna kipróbálni magát valami negatív szerepben és még csak nem is ez a baj. A történet túl egy síkú és unalmas ahhoz, hogy lekösse a nézőt. Amit ki lehet emelni és látszik is rajta a törődés, azok a bunyók. Jól koreografált verekedések hozzá értő emberekkel. De ennyi... Azért nem csoda, hogy nem adtak filmet a kezébe azóta.
3/10 -
Krampusz:7/10
Ez sem volt rossz film,simán jó szerintem.Krampusz többet is mutathatták volna,elég jól nézet ki a pofája :D -
Moonwalkers: 7/10
Idióta film volt,de a jó értelemben.Volt pár rész ahol szakadtam a röhögéstől. -
Tudom, nem zenetotyik, de ha valaki megnézi a filmet [és ha látta], az biztosan értékelni fogja = ezt az albumot érdemes beszerezni: MONO...Hymn To The Immortal Wind - [2009].
Szerk.: ez adja ugyanis a soundtrack nagy részét [a harsány hangulat aláfestő kórusos mű kivételével].
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.18. 14:29:11 -
[2015] - (imdb) - "Riaru onigokko" - 7/10
(2016.03.17) (86 perc, japán)
A felütés valami 1 bites horror sejtet, hogy aztán átváltson valami őrületesen anime film- vagy sorozat trashbe, és egyszerűen nem tudtam másként végignézni. Az egész ordít egy animált feldolgozásért.
Az érdekes nevű, nyurga Reina Triendl pedig bármit kérhetne tőlem. Még így is, hogy vén fütyi vagyok hozzá képest.
Meg kell vallani, a CGI-vel "japánosan" bántak - kicsit oda is figyeltek, meg nem is (mintha direkt csinálták volna sajtosra, és persze nem dollár milliókból) -, nem sajnálták a (nem izzadságszagú) fanservice-re sem az energiát (ehhez az AKB48-tagok*** asszisztálása maga volt a csúcs), és amit vézna, majdnem-flat chest Reina hozzátett ehhez az arcával... nem kérdés, hogy ő vitte a hátán a cuccot.
Bárkinek, de jó szívvel leginkább animéseknek, és gémereknek ajánlom. Ők biztosan fognak értékelni benne dolgokat.
Imádtam a végét és a vége dalt.
//*** - Reina Triendl: http://reina-triendl.jp/
//*** - Mariko Shinoda (AKB48): https://mariko.fanmo.jp/
//*** - Erina Mano: http://www.just-pro.jp/talent/actor-talent-model/mano_erina/
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.18. 12:07:34 -
Így van, CGI fejlődése miatt láthatsz olyan dolgokat amik eddig csak álmodban, ha nem tetszik ott a színház.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.03.18. 09:48:10 -
Mad Max nagyon jo lett CGI ileg.A tuzes hurrikanos reszen kivul egyikotok se tudna megmondani, hogy hol van CGI. Pedig a film osszes hattere CGI. Nem sziklak kozott autoznak. Az mind CGI. (na jo, talan nem mind de a lenyeget ertitek)
Ha valami meglep, hogy CGI es nem igazi azzal szerintem nincs baj. Inkabb annak kene orulni, hogy egyre jobb a CGI. Ha nem tetszik a CGI akkor nezzel magyar akcio filmeket -
Sajnos egyre több filmnél látni, hogy szinte minimális váltztatásokkal csinálnak egy remaket vagy egy folytatást ami ugyan olyan mint az eredeti csak mndjuk 30 évvel ezelötti és az akkori célközönség szószerint kihalt már igy ujra eladhatják ugyan azt minimális változtatást ezközölve a forgatókönyvön csak a látvábyon változtatnak az már hab a törtán ,hogy van hogy nem az előnyére válik ez, mert sajnos a CGI bármennyire fejlett ,még mindig érződik rajta a müvi hatás, főleg a komplexebb dolgoknál a rombolások robbanásoknál és a karakteranimációknáll ruhaszimulációnál.
És ha csak nem egy magas költségvetéssel készült filmről beszélün akkor bizony ez meg fog látszódni.
Nem hiába sokkal realisztikusabb kinézete lett az utolsó SW filmnek is amit makettokkal és valós robbanásokkal vettek fel mint a 007es filmben is.
Amikor 2001ben a spirit within alkotást láttam akkor ámultam a dolgokon ,de 15 év alatt vannak részek amik nem fejlődtek ennyi idő elteltével arra gondoltam már tényleg észrevehetetlen lesz ,de még várat ez magára. -
Seten #92731 Azt az 1907-es fertályórás "demo"-t nem nevezném filmnek. ;) -
Azért a Mad Max-ben sokat dobott a dolgokon, hogy azokat az autókat ténylegesen megépítették, Hardy tényleg ki volt feszítve az autó elejére, nem pedig csak bámult a zöld háttér mellett... :) -
Van amit nem lehet elégszer remakelni :D -
Ben Hur (1907 film), a one-reel silent film adaptation
Ben-Hur (1925 film), an MGM silent film adaptation starring Ramon Novarro
Ben-Hur (1959 film), an MGM sound film adaptation starring Charlton Heston; it won eleven Academy Awards
Ben Hur (2003 film), an animated direct-to-video film adaptation featuring the voice of Charlton Heston
Ben Hur (miniseries), a television miniseries that aired in 2010
Ben-Hur (2016 film), directed by Timur Bekmambetov starring Jack Huston -
Seten #92727 Ez már hanyadik remake 1925 óta? -
-
Kon Tiki(2012)
7/10
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.03.16. 16:50:35 -
pedig a könyv,amiből a jp2-t csinálták mennyivel jobb volt,többször végigolvastam már(Szörnyek szigete) -
én is -
Én ilyenből is:
-
Én például a Tintinhez hasonló mocap filmekből is szívesen látnék többet. -
Én bízom abban, hogy ez tényleg így is lesz / marad. -
Mindig is használni fognak színészeket. Egyrészről azért, mert minden újraalkotáshoz kell egy alap, amire építkezhetnek. (gesztikulációk, mimika...)
Másrészről marketing. Egy népszerű színésszel mindig könnyebb eladni bármit.:D -
Amíg színészekkel meg van támogatva, ez meg is állja a helyét - de: "A CG a jövő akár tetszik, akár nem."
Ki kell fejtenem? -
Ha a film elhiteti velem, hogy az megtörtént, hatással van az emberekre, akkor a többi nem számít. Lehet az egy asylum pixel rengeteg vagy a deadpool autópályás üldözése. Ha JÓ, akkor nem lesz hiteltelen.
Animációs filmet is megnézel, ott is pótolva van minden, a hangon kívül. Még sem panaszkodsz, hogy miért nem igazi színészekkel van eljátszva. -
"mindig nem a CG-től szarok egyes filmek"
Nem is. Csak egyre hiteltelenebbé válnak.
Ez olyan jelenség, mint ez:
Egyszerűen és lassan már semmi sem tűnik hihetőnek, ami "különleges" kép vagy film.
Film esetében meg a színészi játék tűnik majd el, mert SZINTE bármit (!) lehet pótolni, utólag. -
A Mad Max és most a Deadpool is megmutatta, hogy a CG jó kezekben jó irány. Eddig a videóig, aki látta fogalma nem volt, hogy mennyi minden van CG-vel felturbózva a filmben és semmi baja nem volt vele. Most hirtelen ez probléma. A CG a jövő akár tetszik, akár nem. A makettezés ideje lejárt. Még mindig nem a CG-től szarok egyes filmek..... -
Én is ezen az oldalon állok. -
Jó hát nem lehet az ember minden szarral képben, de attól még a filmek egyre nagyobb része CGI ami szerintem nem biztos ,hogy jó irány. -
Saul fia
Ez egy másféle holokauszt film. Arcba köp a sokk, aztán még adagolja a további 100 percen keresztül. -
-
ez élő szereplős film
Nem értem miért zavar bárkit is, hogy használják a technika adta lehetőségeket. Jó film, ami jól használta ki a lehetőségeit...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.03.16. 13:39:13 -
-
Én azt hittem ez élőszereplős film, nem animációs, na mindegy. Lassan tényleg nem lesz szükség színészekre, csak a színházban -
Hateful Eight
Eleg hosszu volt. Kicsit, tul hosszu ha majdnem ejfelkor all neki az ember :(
Voltak benne jo jelenetek, Tarantinos mozzanatok. Neha jot vigyorogtam de amugy megegyszer en meg nem neznem ezt a filmet. Egyszer nezos-nyugodtan kihagyhatos.
6/10 -
aki kíváncsi pókember szerepére -
A tenger szívében
1-2 látványosabb jelenet volt, amúgy meg szerintem halál unalmas volt a film.
5/10 -
Bazz, a "film" 90%-a CGI... nem tetszik ez az irány, bármennyire látványos.