Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nekem minden vágyam egy Avengers Limited Edition, ami csak az akciójeleneteket tartalmazza. <#eplus2>#eplus2>
Ugyanis ami közte történik tökéletesen elhagyható.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerintem simán megugrotta az első részt 😊
Egy kurva nagy hatalmas MEH. Elég keserves volt ez a 2 óra, nem gondoltam volna. Az akció rendben volt, arra nem lehet panasz, de közte totál középszer. A viccesnek szánt egy sorosok után csak ráztam a fejem. De azért volt 1-2 olyan, amit megmosolyogtam. És nem csak azok, néha - nem sok ilyen volt, de az is baj, hogy volt - a sima dialógok is olyanok voltak, mintha egyenesen a screenwriting 101-ból vette volna Whedon. Ultronnal sem vagyok teljesen kibékülve. Voltak érdekes pillanatai, nem volt rossz karakter, de mint a főgonosz, nálam nem működött igazán. Egyik konfliktus sem tudott igazán hatni rám.
6/10
Meg logikusnak is tűnik, egy AI pont így gondolkozna, ha nem tudom legyőzni a legnagyobb ellent, akkor magam mellé állítom!
Egyébként Schwarzi azt nyilatkozta, hogy a Genisys olyan befejezést kap, hogy a hajunk elhagyjuk 😄
Gondolom lesz valami nagy WTF 😊
Oké hogy gagyinak tűnik a marketing, meg egyéb ilyen okosságok, de ezzel a régi részek megbuherálás, csavarása még jól is elsülhet 😊
Viszont hatalmas kockázat is..
Technikailag úgy is szétszedik a filmet...meg mindenbe beleköt majd mindenki 😊
De azért én kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből az egészből 😊
Sokakkal ellentétben nekem a játék 2. része nem volt akkora hatással, helyette a 3. rész ért el engem igazán. Így anno egészen hype voltam, hogy filmen is lesz, de aztán az előzetesek annyira jók voltak, hogy csak most néztem meg végül. Ha mást nem is, azt elérte a film, hogy újra előveszem a 3. részt 😄
Borzasztó volt. Horrornak teljesen nulla, míg filmként sem ér sokat. Gyanítom már a forgatókönyv szar volt aztán még a végén szarrá is vágták, mert néhol érezhetően kimaradtak dolgok. És még ez a 1,5 óra is túl sok. Egyetlen érdeme, hogy Silent Hill még mindig jól néz ki. A kosztümök is. Érdekes volt, hogy a nővérek mind nagy mellű csajok voltak 😄 Havas Jon meg újfent bebizonyította, hogy színésznek nulla.
Senkinek nem ajánlom, inkább játsszon valamelyikkel 😄
3/10
végre egy igazán badass karakter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mad Max-ben én is reménykedem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mert anno ugyan ezt muvelték a T2-vel is. A filmen látszik, hogy Cameron kínosan ugyelt arra, hogy vagy fél órán keresztul, a pláza-folyosón való elsö összecsapásig azt higyjuk, hogy ismét Swarczi a rosszfiú. A T-800-at már az elso pillanattól kezdve látjuk FPS nézetbol, a T-1000-et nem látjuk így, sot még gyilkolni sem látjuk, az idoutazását sem mutatják, szépen oda van figyelve, hogy ez a dolog tényleg odab*sszon.
Erre most néztem a T2 trailerét amiben gond nélkul ellovik a poént.
En meg anno a You Could Be Mine vidoklipre haragudtam, mert abban már a film elott látszott, hogy nem Swarczi lesz a rossz termosz...
A héten Mad Max! Remélem, hogy végre látok egy jó filmet a moziban, mert eddig ez az év is gyötrelem. Eddig egy Kingsman, Ex Machina, It Follows menti meg. Sőt, tegnap láttam az új Chris Tucker filmet, úgy ültem be rá, hogy úgyis valami feka agymenés lesz, majd legfeljebb kijövök róla. Ehhez képest kaptam egy filmet, amiben nagyon-nagyon jó párbeszédek vannak, van mondanivalója és még röhögtem is! Mondjuk van benne két elvetemült poén, mindkettő a hálószobában játszódik, de jó volt ez, na, hatalmas kellemes meglepetés.
Aztán itt ez az új Sam Jackson film, a Big Game. A körülöttem lévők jól szórakoztak, haver is azt mondta, hogy végül is nem volt rossz. A f*szt nem! 😄 Pózőr szar, mondjuk van benne tényleg egy kis 90-es évek akciófilm feeling, csak sajnos inkább amolyan Steven Seagal-os, mintsem mondjuk Schwarzis. A fényképezés viszont külön szót érdemel, az gyönyörű volt.
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.05.11. 00:55:28
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ilyen alapon az osszes idoutazós filmet lehetne folytatni annyáig, Marty McFly-bol gonosz tudóst csinálni aki igazából az anyját dugta meg és a Doki a faterja volt akit aztán jól kinyír, hogy csak az ové legyen az idogép. Vagy a 12 majmot folytatni valami nevettséges alternatív idosíkkal amiben a virust egy alien inditotta el és ellenuk harcolnak a jovoben Cole-ék (mondjuk ebbol is van már sorozat, lehet tényleg vmi hasonló torténik abban, nem láttam). Vagy mit tudom én.
Az egész sztorit, a teljes szinopszist amit anno remek írók és egy rendezo megálmodtak seggbek*rni csak a pénzért, ezt látom egyedul ebben a T reboot-ban, komolyan a legalja amit Hollywood kifosott magából és ezt igy elore 1db trailer és a sok promókép és elspoilerezett sztori alapján teljes biztossággal állítani merem. <#gun>#gun>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bár a második egy szar...
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.10. 18:30:25
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.05.10. 17:42:50
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.05.10. 15:35:56
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.05.10. 15:18:41
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Még sajnos nem láttam, de kíváncsian várom.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Most latom a spoilerezo posztereket...
Ilyen szinten seggbek*rni sok ember egyik legkedvesebb sztoriját/univerzumát, azt hiszem példanélkuli (jó tudom, SW 1-2-3...)
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
A képregény általában havonta megjelenik, ott sokkal több az idő és a lehetőség a karaktereket kibontani. Ezt egy filmben nem nagyon lehet. De a hősök sem sokkal kibontottabbak mint a gonoszok. Általában az ő ábrázolásuk is felszínes, pont a fent említett okok miatt. Én nem is várok karakterdrámát egy képregényfilmtől, főleg olyantól mint mondjuk az Avengers ahol nem is 1 db, hanem majdnem egy tucat hőst kell bezsúfolni egy bő két órás időlimitbe.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2015.05.10. 04:45:59
Tök jó, hogy szereted a képregényeket, én is szeretem, de az nem áll meg, hogy Ronan egy nagyon bonyolult karakter, mert a filmben NEM az.
Éjsötét árnyék
Nemrég volt a TV-ben, kifejezetten tetszett! Nem nagyon mondhatnék vígjátékokat amik manapság tetszettek volna, ezt is azt hiszem azért nem láttam, mert nem bíztam benne, de üdítő kivétel.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.05.09. 23:48:01
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Szer.: Akkor úgy veszem nem szóltál 😄
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.09. 23:22:46
szerk: Én vagyok a hülye, mert onnantól számított 118-adik születésnapról van szó.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.05.09. 23:21:06
Úgy vélem, ebben az esetben nem az amerikaiak a hülyék...
Úgyhogy a képregényt ne keverjük ide. Mondjuk a képregényekkel vannak terveim, de azt inkább hagyjuk, soha az életbe nem fogom tudni beérni magam. 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson