Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy 8 pontot adtam volna rá ha nem lett volna annyira kiszámítható a film vége meg aztán még elég sok megválaszolatlan kérdés maradt amire nem kaptunk választ, ezért csak 7 pontot adok rá de amúgy nagyon jó film volt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Egyébként én is pont ma tekintettem meg. Ez az Oscar Isaac neve manapság minden második filmnél ott van. De ez volt az első produkció, amiben láttam szerepelni. Nem csalódtam benne, jó lesz X-men főgonosznak.
kellemes kis Memento utánérzésű cucc, abszolútde bejött.
"The trees move. Do you not see it?"
Szóhoz sem jutok vazee még emésztenem kell szóval ezért nem osztályzom
Más: A Lazarus hatás. 4/10,elég unalmas és sablonos film. Pedig ebben a témában szerintem darkosabb filmet is ki lehetett volna hozni!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A filmet nem láttam. Eddig sem, ezek után még inkább nem érdekel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.05.16. 19:31:47
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Gondolom ezt tényleg látni csak én vagyok vak <#idiota>#idiota>
Jó lett. Főleg az érző és gondolkodó M.I. bemutatása. Lassú, vontatott film, de van egy szép csavarja... A női robot tényleg aprólékosan van ábrázolva, látni benne az áramköröket és ahogy futkos benne az elektromosság. Félkész állapotban a teste de agyilag nagyon is fejlett... annyira hogy az már veszélyes. A műfaj kedvelőinek kötelező.
7/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egynek elment. 7/10
Annyira nem szeretem a drámázást, tuti nem fogom soha újranézni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A trailer alapján sokkal többet vártam tőle. a tipikus olyan film aminél a trailer nagyon jót igér és a filmben az összes akció szinte anyni amit a trailerben láttunk.
A "főgonosz" egy lapos semmilyen célú személy aki kb 5 percet játszik a filmben. A hackerkedésis kimerül pár billentyű nymkodással amit talán bárki meg tudna csinálni
(2015.05.15)
Megdöbbentő, hogy ez a film egyáltalán elkészülhetett a 90-es évekbeli Kínában (van benne kis államkritika). Viszont, igazi mestermű.
A kínai klasszikus operától kicsit is ódzkodók kerüljék - a film ugyanis az köré épül. Douzi/Dieyi megelevenítője fenomenális. Ahogy a 2 férfi és az 1 nő közt kialakuló oda-vissza kapcsolat és függés, feszültség tapinthatóvá tétele is.
165 perces lett végül ez az utazás (imdb-n 171-et írnak, és ez most zavarni kezdett - ezek szerint, van egy kicsit bővebb verzió is), de én egyáltalán nem untam. Tovább és részletesebben is el bírtam volna viselni ezt a korszakokon átívelő színpad-testvér történetet.
//Eredeti cím pótlása
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.16. 08:59:28
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem hiába írták erről hogy az év horrorja, tényleg van benne valami. A jumpscare horrorok és a zombis moslékok maximumra járatták már magukat, szinte minden film ilyen, ami kijön a műfajban.
Ez más. Lassú, idegtépő, pszichéörlő, és izgalmas is. Persze lehet hogy egyesek ingerküszöbét nem éri el, de ez egyéni kérdés. Nekem bejött, tényleg félelmetes volt. Egy biztos, ha valamitől üldözési mániát lehet kapni, akkor az ez a film. Úgyhogy a valóban paranoiások kerüljék.
Mert ahogy a címe is mutatja ebben a filmben valami követi az áldozatot. Bármilyen alakja lehet és lassan közeledik de mindig próbálkozni fog addig míg az illető közvetlen közelébe nem jut és hozzá nem ér... az pedig instant halál.
Tehát jó tudni hogy van még ötlet ebben a kissé kifulladt műfajban, a rendező nagyon kreatív a témában, megnéznék tőle még pár ilyet. A Poltergeist is hamarosan érkezik, ami szintén jónak ígérkezik.
8/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
régen pontoztam utoljára filmet, de ezt ezzel a legegyszerűbb rivjúzni: 10/10
Ha már tíz, legalább ennyi éve vártam egy ilyen filmre. Lehet megvan az 15 is. Kb. besírtam a gyönyörűségtől
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.05.15. 21:29:18
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2015
2016
2017
2018
2019
2020
Utoljára szerkesztette: mégvadabbdisznó, 2015.05.15. 21:04:14
De szép bauxit, honnan van?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Róla van szó amúgy:

Azért az is érdekes, hogy Van Damme Pound of Flesh c. filmje még csak 1-2 hónapja jelent meg (USA-ban 1 hete), erre ma este leadják a Film+-on 😊
nagyon jó volt. ennyi poént még egy amcsi film is megirigyelne. kalappal a srácok előtt, szép produkció.
Tony Jaa végigpüföli a kokszos hollywoodi csirkefogókat, és milyen jól csinálja. Pedig kábé feleakkora mint az ellenfelei. Thaiföld meg különösen szép. Jók voltak a helyszínek, kimennék pár hétre... persze csak ha nem üldöznek Ron Perlman emberei. 😄
8/10
Kibaszott trágya film volt.Rettentően unalmas. A csaj meg ronda volt és szar teste. ja,és nagyon gáz színészek a 2 főszereplő, 0 tehetség.
Kifejezetten tetszett a film az életszerűsége miatt. Persze voltak még igy is hibák vagy túlzások, de inkább volt életszer ez a film, mint a manapság oly divatos akciófilmek.
Hét pontot nálam megérdemel egy tizes listán.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Swarci első zombifilmje, illetve drámája, de sajna ez a film vele és nélküle is egyaránt érdektelen és tök unalmas. Semmi nem történik csak végignézi ahogy zombivá cseperedik a kislánya. De az is kimerül annyiban hogy pár sötét csík borítja a bőrét. Szerintem egy közmunkás 2 havi béréből forgott a film, mert nem tudok emlékezetes pillanatot mondani se a látványra se a történetre.
Ami ironikus hogy a Kommandóban (ami ízig-vérig akciófilm) ahol elrabolták a lányát, több érzelmet mutatott mint itt, pedig ez elvileg egy empatikus drámának lett szánva. Nem hatott meg, kicsit sem.
3/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.