Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wtf?
kérlek mondd azt, hogy ez rosszabb mint pl. a The Drop, és itt és most tökön szúrom magamat...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Aki szereti ezt a világot, annak biztos überkirály élmény lesz. A látvány és a zene elképesztő, a sztori ehető, de száraz mint a sivatag amiben játszódik, és ez az egész posztapok. világ továbbra is egy wtf számomra, illetve inkább az idétlen elemei. Theron talán legjobb filmje, Hardy talán leggyengébb filmje. A szinkron fos, a 3D semmit nem adott hozzá, összességében viszont abszolút megérte a mozijegy árát, mert mindezeken túl egy izgalmas, feszült, no limit akciófilm.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kibaszottjó/10
Kedden megyek újranézni! 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De szép bauxit, honnan van?
Kegyetlen nagy film, ki ne hagyjátok! Végig leesett állal néztem.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
En nem is emlékszem mikor láttam ilyen fasza pure akciófilmet. Minden egyben, minden odabasz, a kamera, a verdák, a színészek, még a sztori is adja. Hardy kicsit játszhatott volna többet, kicsit kevésnek éreztem a jelenlétét főleg mert mégiscsak a neve a film címe. De amúgy az tűri, hogy az elmúlt 5 év akciófilmjet láttam. Minden pénzt megért.
Ez a film minden kategoriaban eselyes lesz a kovetkezo Arany malna dijatadon, foleg Eddie Redmayne. Annyira idegesito volt a karaktere, hogy arra szavakat nehez talalni. A legjobb Sean Bean volt, kb ez mindent elmond a filmrol. Meg is bukott a film rendesen. A Wachowski tesok meg penzt nem fognak ezutan kapni semmilyen filmre, az biztos, en legalabbis nem adnak nekik 2 forintot se.
4/10
(2015.05.21)
Egy litániát írtam, de helyette inkább csak ennyi: Ha lehetne, visszapörgetném az elvesztett 2 órámat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rajzfilm:
Justic League: The Flashpoint Paradox
budget: $4,535,680
Komputeranimációs:
Szörny Egyetem
budget: $200 000 000
Van egy kis különbség az előállítási költség tekintetében, másrészt a Warner-nél nemigen vannak olyan animátorok mint a Pixar, vagy a Dreamworks csapatában, hogy egy elfogadható minőségű számítógépes animációs filmet dobjanak képernyőre.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Néznék én 144p-t is rajta, csak lenne olyanom. 😄
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Shane Black viszont a klasszikus első részt kívánja majd folytatni, az inkább lesz érdekes.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Maximum cégek vásárolják meg kivetítőnek a bemutató termeikbe, vagy csontgazdag prolik.
100 millió felett van egy olyan tv átszámítva.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
a 720 es a 1080 filmek kozott nem mondom meg a kulonbseget a 185.5 os tv-men. Meg a szamitogepemen is alig lehet megmondani.
En inkabb azon akadtam ki, hogy van 180 as plazma tv?
azt hittem azokbol a 60 vagy 65 inches a legnagyobb
Hát ez a film egy vicc, az egy dolog ,hogy a "főhős" hekker gyerek egy személyben McGuyver, Jason Bourne, Dr. Green és még ki tudja ki nem de tele van logikátlanságokkal, értelmetlen ide-oda mászkálásokkal. Volt benne kb 2 tűrhető akció de ebben ki is merül a film minden pozitívuma, ja meg volt 1-2 szép tájkép.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2/10 Az első kettő paródiája (nem néztem végig, szerintem nem éri meg)
"...és...szerintem...bizony."
Az hogy itt valaki megjegyzi, hogy mai szemmel nevetségesek ezek a filmek az a röhej, hiszen ott kell ezeket a filmeket kezelni, amilyen korban játszódtak és amilyen technikai lehetőségek között voltak kénytelenek megcsinálni.
(ehe-ehe)
Ez egy ZS kategória,de nagyon! Rettentően unalmas.
Ex Machina: 6/10
Nem volt rossz,bár szerintem nagyon szánalmas hogy egy ember beleszeret egy gépbe.Igazi kocka volt a srác.Meg is érdemelte amit kapott 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson