Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Néznék én 144p-t is rajta, csak lenne olyanom. 😄
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Shane Black viszont a klasszikus első részt kívánja majd folytatni, az inkább lesz érdekes.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Maximum cégek vásárolják meg kivetítőnek a bemutató termeikbe, vagy csontgazdag prolik.
100 millió felett van egy olyan tv átszámítva.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
a 720 es a 1080 filmek kozott nem mondom meg a kulonbseget a 185.5 os tv-men. Meg a szamitogepemen is alig lehet megmondani.
En inkabb azon akadtam ki, hogy van 180 as plazma tv?
azt hittem azokbol a 60 vagy 65 inches a legnagyobb
Hát ez a film egy vicc, az egy dolog ,hogy a "főhős" hekker gyerek egy személyben McGuyver, Jason Bourne, Dr. Green és még ki tudja ki nem de tele van logikátlanságokkal, értelmetlen ide-oda mászkálásokkal. Volt benne kb 2 tűrhető akció de ebben ki is merül a film minden pozitívuma, ja meg volt 1-2 szép tájkép.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2/10 Az első kettő paródiája (nem néztem végig, szerintem nem éri meg)
"...és...szerintem...bizony."
Az hogy itt valaki megjegyzi, hogy mai szemmel nevetségesek ezek a filmek az a röhej, hiszen ott kell ezeket a filmeket kezelni, amilyen korban játszódtak és amilyen technikai lehetőségek között voltak kénytelenek megcsinálni.
(ehe-ehe)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez egy ZS kategória,de nagyon! Rettentően unalmas.
Ex Machina: 6/10
Nem volt rossz,bár szerintem nagyon szánalmas hogy egy ember beleszeret egy gépbe.Igazi kocka volt a srác.Meg is érdemelte amit kapott 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

(2015.05.18)
Az előre eltervezett házasság hagyományáról szóló filmben egy gyönyörű fiatal lány készül a hagyományos esküvőjére, amikor kiderül, hogy a leendő férj fogta magát, és lelépett. A hagyomány, a családi és rokoni nyomás és a szégyentől való félelem nagy úr, ezért a fiatalabb testvér lép a helyére.
A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor a távollétében házasnak nyilvánított férfi csak nem tér haza, és a testvér pedig belehabarodik a gyönyörű sógornőbe, aki pedig időközben megtudja, hogy a "férje" valójában egy másik nővel kötött házasságot a közeli város katonai táborában...
A 7 pontot a gyönyörű nő, a csodálatos környezet, a hagyományos, korhű ruházat, épületek, szokások megelevenítése érdemelte ki. A "fordulatok" mint olyanok nem léteznek, mert kiszámíthatóak. A vég amolyan ázsiai.
A repülőgépes bombázás megvalósítása vigyorgást válthat ki minden játékosból.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Total Recall-ból meg a régi és új is jó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mindhárom általad felsorolt filmből sokkal jobb az eredeti, mindenféle nosztalgiát félretéve is. Jó nagy baromnak kell lenni ahhoz, hogy ezt ne lásd, pláne egy Robocop vagy Total Recall esetében!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Ezzel szemben az új Robotzsarut ami tavaly jött ki, komplett házimozi rendszeren néztem 180 centis plazma tévével.... és BDrip-be. Végignéztem és arra gondoltam hát lehetett volna jobb is... majd mikor jött a stáblista kinyomtam és többet eszembe se nagyon jutott... pedig hol van ez a minőség meg filmélmény a 30 évvel korábbihoz képest. Ha akkor 8 évesként ilyen technikával nézhettem volna filmet, körbehugyozom magam az eufóriától. Most meg semmit sem jelent... megszoktam, kész.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Ma meg már csak azért nem tudunk lelkesedni a hasonló akiómúviknál, mert több százon túl vagyunk, és napi szinten torrentezzük őket.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.18. 18:17:02
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Természetesen megnézem az újat is de valahogy a trailer egy kissé giccses érzést váltott ki belőlem mint a legtöbb mai film, persze ettől még lehet hogy jól tolja ez a Hardy gyerek Max-et.
A Mad Max 2-re viszont már full posztapok van.
A Mad Max 3-ra is már bőven a sűrűjében vagyunk, de abból valami családbarát FXST csináltak, közel teljesen elfelejtve az első két részt.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mad Max 1-2 (1979-81 leírni is furcsa, nem gondoltam hogy ilyen régi😊
3/10 mindkettő... mai szemmel nézve😊
"...és...szerintem...bizony."
De amúgy 8 pontot adtam volna rá ha nem lett volna annyira kiszámítható a film vége meg aztán még elég sok megválaszolatlan kérdés maradt amire nem kaptunk választ, ezért csak 7 pontot adok rá de amúgy nagyon jó film volt.