106839
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • cobol
    In the Heart of the Sea: 5/10.

Sajnos gyenge film volt,nem mondom volt pár jó jelenet meg erős is volt pár,de ennyi.

Pride and Prejudice and Zombies: 3/10

B kategória és baromság az egész. Talán a csajok amik jók voltak,meg pár zombi kinézet és ennyi is volt.Szar film.
  • IMYke2.0.0.0
    [2015] - (imdb) - "Lao pao er" (Mr. Six) - 8/10
    (2016.03.28) (138 perc, kínai)

Valami ázsiai akciófilmre vágytam, ezért direkt ilyesmit kerestem, és rábukkantam erre a filmre. A plot sokat sejtetően vázolta, hogy mi lehet a tartalom. De csalódnom kellett... igaz, kellemesen.
    Mindenekelőtt: lassú film. A legnagyobb akció benne néhány ujjfeszítés, és pár tenyeres pofon.
    Hősünk, Mr. Six egy korát elfogadni nem akaró (és akár le is tagadhatná), mind a helyi rendőrök, mind a környékbeliek által ismert és respektált idősebb úr, aki az a bizonyos fehér holló - mindenkivel tisztes, becsületes, illemtudó, segítőkész, és a körülötte lévő világot, a fiatalokat kicsit ferdeszemmel nézi, de ahogy egy elnéző apa a hibát vétő gyermekét.
    Apropó, gyermek... Mr. Six fia, Bobby, aki hosszú ideje kerüli apját (múlt), bajba keveredik, amikor egy lány miatt először megverik, majd bosszúból megkarcol egy baromi drága Ferrari Enzót.
    Mikor az öreg tudtára jut a dolog, segítségére siet, és ezzel elindul egy feszültség-érzelem lavina, ami mindent és mindenkit felkavar.
    A végső összecsapás felvezető jelenetei, a helyszín, és úgy az egész... jó volt na.

//Érdekesség, hogy vagy túlzásba estek (Abrams után szabadon), vagy csak valóban a kamerák viccelték meg a filmeseket, de egy éjszakai jelenet során számolatlan mennyiségű "lens flare" rondította a képet.

Csak egy, a sok közül:
  • Mentol
    Aljas Nyolcas: kicsit húzták a filmet, de ennek ellenére tetszett. Ajánlom!

Eh, most már muszáj megnéznem ezt a SzupimenDeneVér filmet - még mindig nem bírom elképzelni az alapvetést (egy ember egy "isten" ellen).

LaraCroft - LEGYEN melle neki! Bakker, nem egy kisfiú a történet főhöse!
  • viizo
    Batman v Superman

A filmet lehúzó kritikusok hada ritkán lő ennyire mellé, így tán mindenki jobban járna, ha a továbbiakban a 10/3-as értékeléseikkel átnyergelnének mondjuk a gasztroblogok vagy a netes kertészeti szaktanácsok irányába. Tény, hogy a film nem hibátlan, de a témájában kellően erős. Valahogyan a legtöbb, ki tudja milyen netes sikátorból szalajtott filmesztéta elsiklik afelett, hogy Snyder tízszer jobban kihozza a drámát és a kérdéseket, mint amennyire a Marvel rágógumi világában bármelyik rendező valaha is képes lesz, az akciók terén pedig végre nem súlytalan lila szörnyek püfölik egymást, hanem itt bizony mindennek tényleges ára van. Affleck jól hozza a badass Batmant, szívesen elnézné még az ember ahogyan bedurvul. Superman szintén hozza amit kell, ám a karakter kötöttsége miatt nyilván nem olyan tág a paletta, mint a sötét köpenyes társánál. Wonder Woman belépője a film legjobb soundtrackjével igazán pazar, legszívesebben Te is vele tartanál az aprításra. Sokan hibaként róják fel, hogy a film lassú - való igaz, ám így építenek fel valamit, ami a végére mégis összeáll, és akárhogy nézem: szilárd alapot képez a jövőt tekintve.

És mi lesz itt kérem, ha ezek a lovagok összekovácsolódnak néhány igazán komoly ellenség legyűrésére: az ízelítőt most megkaptuk, köszönjük, és kérünk még.

10/7.5
  • Dynamic
    Én már láttam. Elég harmatos, még B filmes szemmel is. Az előzetes és a szereplők alapján jobbat vártam.
  • IMYke2.0.0.0
    [2015] - (imdb) - "Cha-i-na-ta-un" (Coin Locker Girl) - 7/10
    (2016.03.27) (110 perc, dél-koreai)

Jó és kemény film volt. Nők álltak a középpontban.
    Hősnőnket kicsi lányként egy csomagmegőrzőbe (!) zárják, és csak a véletlennek ill. egy arra járó koldusnak köszönheti, hogy életben marad. De milyen élet jutott neki! Koldusok között kellett felcseperednie, akik a Tízes nevet adták neki [a megőrző száma miatt], majd rövid, de kalandos úton egy uzsorás - és mással is üzletelő - Matriárka (direkt nagy betűvel) kezére került.
    A drámai és véres bonyodalmak 10 év után kezdődnek, amikor már Tízes is szerves része az üzletnek, és a Családnak...

Kim Hye-soo-ból a maszkmesterek, és ruhatárosok nagyon lazán matrónát faragtak. Pedig így néz ki 2015-ben, 45 évesen.
    A másik szereplő a 24 éves Kim Go-eun volt, akire érdemes lesz odafigyelni - nagyfilmes karrierje gyakorlatilag csak mostanában indult be.

//Kim Go-Eun képek
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.28. 10:28:22
  • DantesHUN
    Batman vs Superman.

Nem volt ez rossz egyáltalán. Kezdjük a színészekkel. Ben Affleck jó volt. A Superman-t alakító színész, hát nem tudom, vajon a színész ilyen béna-e, vagy eleve maga Supermen karaktere ennyire béna, hogy nem lehet belőle semmit kihozni. De inkább az előbbi, mert próbáltak ám a karakternek érzelmesebb jeleneteket írni, de mint egy bábú körülbelül, annyit teljesít. WW-t alakító nő szintén jó volt. Lois Lane, szerintem rettenetes. Lex Luthor, nos..nekem személy szerint a smalville féle Lex karaktere tetszett eddig a legjobban. De még ebben a filmben lévő Lex is jobb mint a korábbi Lex-ek. Néha már túlzottan ripacskodó, idegesítő a karakter, de ha ez volt Eisenberg feladata, akkor jól alakította. Az ,hogy állandóan hasonlatokban beszél, nos ez érthető. Egy olyan személy, aki folyton bizonygatni akarja szellemi felsőbbrendűségét, ezért teszi, pedig...inkább csak egy kis gyökér.
    A látvány, az rendben volt. A zene kimondottan jól sikerült. A hangulat. Nos, időnként sikerült elkapni a hangulatot, és működött a dolog, de van amikor kizökkent az egész. Például a sokadik álomjelenetnél vagy amikor Superman-nak kellet volna érzelmesnek lennie.
    Hogy összevissza lennének a jelenetek? Nos, itt több szál megy egyszerre. Nem mondom, hogy minden logikus és jól felépített.
    Tehát:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Több szál megy egyszerre, és a végén azért kapcsolódnak. Nem csak úgy egymás után vannak dobálva a jelenetek. Nos, lehet szokatlan ,hogy egy képregény filmnél akér 4 külön szálat is követni kell és észben kell tartani? Tehát ügye ott van Supi szála, majd a csaja szála , Batman története és mit kavar Lex. Plusz oldalágról WW. Ami az egészet elrontja, az a legalább három álomjelenet, ez tényleg kizökkenti az egészet. No meg amint már mondtam, amikor Supraman érzelmeskedik. Fú de kínos.
    Batman motiívációi érthetőek, jól felépítettek. Logikusak. Sajnos, ezzel szemben Lex...nem értjük mit miért tesz. Miért ? Mert gonosz? Viszont a kormány reakciói, a nép reakciói, mind érthetőek, és jók, de ha maga a főgonosz nincs ebből a szempontból megalapozva, hazavágja kissé a filmet.
    No de nagyon sokat javít a képen maga Batman. Brutális. Tényleg nagyon fasza lett. Felmerül a kérdés, miért öl? Hogy miért? Mert Batman kissé bekattant. Igen tudom Batman sosem öl...nos ez egyrészt nem igaz így teljesen. Másrészt a Miller félre képregényben és animációs filmben Joker-t majdnem megöli. Sőt, kvázi kitöri a nyakát. Egy hajszál választja el. Itt, Batman átlépte ezt a hajszálat. Aztán kettejük összecsapása. Azt bírom ,hogy sok kritika szerint nincs jól felépítéve, mert nem úgy van mint Miler-nél hogy csapdákat állít...t mit néztetek? Itt is csapdákat állít....úgy győz. Meg persze kriptonittal. De a lényeg, ésszel győzi le az ,,istent" Aztán amikor mégsem öli meg a legyőzött Supermant, tehát az történik, ráébred a bekattant őrületbe esett Batman, hogy átverték , manipulálták, és nem Superman az igazi ellenfele. Majd megy segíteni és Supi-mamát megmenteni.

Más. Nagyon jó kis jelenet volt, ahol láthattuk egy rövid videóban a többi szereplőt a Ligából. Illetve a vég. Meghal Superman. Nem hittem volna hogy meglépik. Tudom, képregényben is meghalt. Tudom, fel fog támadni. Igen, az utolsó filmkocka erre utal. De ennek ellenére brutális, és megrázó volt, hogy puff meghalt. Elsiratják, földet szórnak rá. És kicsit gondoljunk bele. Sok ember számára ő a hős. A megváltó, és most halott. Na és ha egy sebezhetetlen hőst is meglehet ölni, mire számíthatnak az emberek? És ha már itt tartunk, az is jó része a filmnek, hogy vannak akik rajonganak érte, bálványozzák, mások utálják és megvetik. Hé, jut eszembe, Superman is csak egy migráns...

Hosszú a film, és bizony, az eleje kissé unalmas de amikor már pont kezdeném megunni..akkor elindul a harc. Talán kevesebb álom ,meg érzelmesek vagyunk jelenet kellet volna...vagy kicsit jobban kellet volna ezeket a jeleneteket megcsinálni
    Mindent összevetve, negatívum: némelyik színész, filmből kilógó jelenetek, pár logikátlan dolog, pár kidolgozatlan szál.
    Pozitívum: a hangvétel, hangulat, harc, látvány, zene, más színészek jók voltak, és a fllmet átívelő alapvető gondolat, is jó. Az sem baj, hogy nem sík egyszerű a dolog, van benne több szál, és akár kettő másodpercig is oda kellhet figyelni emiatt.

Szóval 7/10

Egyéb dolgok. A film hibáinál jobban idegesített a meleg, a orromat felsértő szar szemüveg és a fülembe csámcsogó idióta! Legközelebb a szaros kukoricáját a fejébe nyomom. Nem igaz mit csámcsogott.
    Ja, és a filmre kis gyereket hozó szülők. Ez a film minden csak nem gyereknek való. Gratulálok...

Na de, hogy miért kell ezt a filmet annyira utálni? Nyilván mindenkinek más az ízlése. Ezt azért fogadjuk el. Ha van egy étel amit én szeretek, de jön egy mesterszakács, aki szerint az szar, én még szerethetem? Hiába ért jobban a főzéshez mint én , de az én ízlésem nem másoktól függ. Nyilván nem mindenki szereti ezeket a filmeket.

Van egy érdekes jelenség , amit megfigyeltem már régóta. A kritikusok és emberek is hajlamosak csordásodni. Tehát már csakazértis ugyanaz a véleményük. Csakazértis utálják, és minden hibát sokszorosan felnagyítanak. Lehetne erre filmeket és videójátékokat is felhozni, amik bár korrekt, természetesen messze nem hibátlan alkotások lettek, de körbe hisztizik az emberek. Ja, és ez megy pozitív irányba is, akkor meg nem akarják látni a hibákat, és tökéletesek látják azt is amit nem kéne.
    No és hát eleve ilyenkor mindig valamilyen prekoncepcióval állnak neki. Hogy lehet úgy egy filmet megítélni, ha úgy ülökj berá: na ez már tuti szar lesz mi az hogy Ben Affleck mi az hogy nem Miller képregényt csinálják meg szarszarszarfosfosfos.

Akinek nem inge: ne vegye magára persze és nyilván elfogadom ,hogy van akinek más az ízlése és nem szereti az ilyen filmet. De ezt visszafelé és működik, tehát rohadtul nem kóser az sem, hogy bárki megmagyarázza, hogy elfogult DC-fan hülye vagyok, amiért mertem a filmet élvezni. Csak mert akadnak ilyen kommenthuszárok.

Na, mindegy, ez mellékes, hét pontot én megadok rá. Remélem azért a suicide squad jobb lesz. Ezzel csajjal a WW film ígéretes. Az igazság liga film szintén jól is elsülhet még.
  • xido
    na az előzetes szépen ajánlott egy másikat..elég jó B-nek tűnik ez is,elég jó B arcokkal :)

• hiper KOCKA
    Close Range 2015

A mi kis Vitathatatlan-os gyurma gyurkánk visszatér, hogy a börtönbokszos filmekhez hasonló színvonalon wellnesszezze széjjel a drogcsempész kartellnek dolgozó napsütötte arcú gringók és a velük kompániában működő korrupt rendőrség pofáját.
    Semmi kétség, a B-mozik szívonalát viseli magán az alkotás, sőt a B-s hangulat úgy üti át a képernyőt ahogy a magasfeszültségű transzformátor árama a levegőt egy zivataros éjjel.

Nem bíztak semmit a véletlenre, nem lesz hiányérzeted a végére mert Adkins bácsi megadja a módját: sose tör kétszer csontot ugyanott és sosem ver tropára valakit ugyanúgy... ezenkívül van lövöldözés és autósüldözés is dögivel.

A kameraállásokért külön piros pont: nincs agyonravágva, és minden látszik. Verekedéskor a jelenetek közelik, de nem túl közelik. Sikerült eltalálni a legjobb szöget és a sztoriba is tudtak vinni némi izgalmat, na persze senki ne számítson Da Vinci-kód szintű elmélkedésre, mert a szereplők agya itt kizárólag két dolog működéséért felelős: az ököl célpontba juttatásáért és a ravasz meghúzásáért.

És gyakorlatilag a győzelemhez pont elég is ennyi. Egy kis Tarantino-s jelleget is véltem felfedezni itt-ott a filmben, bár maga Tarantino a közelében sem járt ennek a projektnek.
    Nagyon tehetséges bunyós ez a gyerek, szerintem elbírna komolyabb filmeket is, nemcsak ilyen zsoké-fizuból gyártott izzadságszagú vackokat. Ezt a filmet is az ő jelenléte srófolta fel, mert különben az átlag alatt lubickolna valahol a "Tengerészgyalogos" és a "Túlélésből jeles" között.

Na azért maradjunk reálisak, ez a mozi sem epic semmilyen szempontból, kivéve a harci koreográfiát, mert az emeli ki az átlag B-s szarok közül. Az viszont nagyon. Már az elején olyat bevasal a kábszeres maffiának hogy napokig még a levegőt is gipszelik a nirvánába küldött fószerek körül.

7/10
  • ProGabe #92854
    "A véleményeket és értekeléseket nézve a Batman&Supermanről az emberkék pszichéje kezd egyre immunisabb lenni a szuperhős vírusra, lehet épp azért mert sűrűn támad..."
    Azon felul, hogy szerintem igazad van es kezd unalmassa valni a Marvel-formula, ez sajnos csak siman egy nagyon rossz film. Jelen esetben teljesen irrevelans, hogy kepregenyadaptacio. Ill. nem teljesen, hiszen rengetegen meg akarjak nezni, lasd az elso par nap beveteleit

Tehat ilyen adaptaciokra tovabbra is van igeny - meg arra is, hogy vegre kicsit mast kapjunk, mint a Marvel vicceskedesei, pl. most a CA3-mal megint azt jatszak, hogy hu de nagy drama lesz, kozben meg a vazsembor gondolom majd poenkodik orrba-szajba - de ez az ize kismillio sebbol verzik
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2016.03.27. 22:53:01
  • mégvadabbdisznó
    A véleményeket és értekeléseket nézve a Batman&Supermanről az emberkék pszichéje kezd egyre immunisabb lenni a szuperhős vírusra, lehet épp azért mert sűrűn támad... nálam sem volt az utóbbi időben olyan képergényfilm ami többet kóstált volna egy 7-esnél... még a Civil War-ban reménykedek hogy hátha pumpál némi izgalmat, de a mostani felhozatal jóindulattal is csak elégséges osztályzat.

A Fantasztius Négyes volt az utóbbi időszak legalja, remélem ez alá már nem fognak menni mert visszakövetelem a mozijegy árát. Legutóbb tán a Pókember 3 b*szott fel annyira mint most ez... imdb-n még nem áll rosszul a S&B, de gyanítom hogy hamarsoan lefelé fog elmozdulni az a szám, nem felfele.
  • Kongy
    Batman vs Superman

Szerintem a kisebbséghez fogok tartozni a véleményemmel: nekem bejött! Ez tőlem nagyon nagy szó, mivel én Snyder-t személy szerint nem csípem, és az Acélembert is halálra untam. Ezért baromi szkeptikusan ültem be a filmre, pláne miután megláttam az értékeléseket. De ennek ellenére én jól szórakoztam, jók voltak a karakterek, a látvány is nagyon rendben volt szerintem. Egyedül Lois Lane idegesített, mindig csak ahhoz értett az egész film folyamán, hogy bajba kerüljön. Pont ezt csinálta az Acélemberben is... Lehet azért jött be a film, mert nulla elvárással ültem be rá, de egy 7/10-et lazán megér.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.03.27. 22:08:53
  • LasDen #92851
    A Justice League part I-et Terrio írja...
  • ProGabe #92850
    Nem kukazzak, hanem esetleg atirjak? Nem kell egybol vegletekben gondolkodni, eleg lenne, ha normalis donteseket hoznanak es ertelmes forgatokonyvek szuletnenek

Persze errol tok felesleges beszelni, a film rekordokat dont, megveregik a sajat vallukat es rabolintanak a kovetkezo Goyer betuhalmazra
  • Katalizátor
    Lehetőségük van, és okuk is! Az ok mindig a pénz és most az jön! Tehát....
  • zoliii
    Nekem Lex Luthor fura volt. En a Smallvilles sorozatos Lex karakterre számítottam :) De egy idő után az új Lex sem volt rossz :)
  • LasDen #92847
    Mit gondoltál, hogy kukázzák a bejelentett filmeket? Nincs lehetőségük vagy okuk rá...
  • zoliii
    Batman vs Superman :D
    Én tegnap néztem még. Nekem tetszett!
    Az új Batmobil nem jött be :(
  • ProGabe #92845
    "Olyan, mintha random lennének összevagdosva, összehajigálva a jelenetek, és csak épp arra ügyeltek volna, hogy legyen benne időrendiség."

Tokeletes megfogalmazas. Oriasi zagyvasag az egesz, teljesen ertekelhetetlen. Luthor meg egy nagyon rossz vicc. Ejj-ejj, WB, nagy akarasnak szaras lett a vege. Szomoru.

Raadasul ugy nez ki, eleg sokat fog termelni a film, szoval megeshet, hogy nem erdekli majd oket a kritikai visszhang es mennek tovabb ezen az uton :(
  • IMYke2.0.0.0
    [2015] - (imdb) - "The Revenant" - 9/10
    (2016.03.26) (157 perc, amerikai)

Volt már ennél jobb filmje Leonak? Volt.
    De akkor is megérdemelte a szobrocskát. Feszült, kemény film, férfias munka volt.
    Hardy is jól nyomta.

Köszi srácok:
  • Bokafix2
    "hé bájgúnár... egy mesterlövést..."
  • Jeffjohnson
    Batman vs Superman

Képi világa egész jó volt. Ami nagyon nem tetszett, az a verekedős jelenetek, amik már-már a korai Bud Spencer filmeket idézik, egyszerűen nevetséges, ahogy a statiszták várják a pofonokat. Egy rendes koreográfus elfért volna, mert a 3D és a CG már nem viszi el a hátán a filmeket.
  • Blasta
    Ez mennyire így van. Sokan bekajálták ezt az "új Bondot", merthogy ez végre kemény és nem az a bájgúnár meg mittomén, aha.
    Csak éppen kozben elfelejt kémnek (pláne szupernek) lenni, szimpatikusnak lenni, vagy egyáltalán BÁRMILYENNEK lenni ami kedvelheto és kozben csak menekul a cselekmények elol, nem alakítja azokat. Kémnek nem kém, macsónak macsó de pont nem J.B. az a karakter akinek macsónak kellene lennie és még segghulye is. Egy szánalom az egész frencsájz immár, remélem nem vállal új filmet Daniel (Mendes tuti nem).
  • IMYke2.0.0.0
    Á, zóóó...

Tikal: nem kell mártírkodni.
    Abban a hitben írtam, hogy a spoilerben említett alakra reagálsz. Nagy kaland.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.26. 18:51:42
  • Tikal #92839
    Nem nem láttam még egyet sem....

ettől függetlenül ugy rémlik hogy Hux többször is ellenkezett Kylo-val, de nem tortent semmi, es ugyan nem láttam a Star Wars filmeket, de ha jol tudom Darth Vader kivégezte egy par parancsnokát a Birodalom visszavágban...szóval igen, nekem ebből az jött le hogy tőle még nem rettegnek annyira, de majd te elmondod mi volt mert én nem láttam a filmeket, csak találgatok...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.03.26. 18:44:33
  • Seth
    Kylo-ra gondolt szerintem, Te meg Darth Vödör-re
  • LasDen #92837
    Kylora gondol, nem Vaderre...
  • IMYke2.0.0.0
    "tőle még a parancsnokok sem féltek...."

Ezek szerint, nem láttad a Star Wars filmeket.(?!)
  • Tikal #92835
    Uh, és? Ő attól meg csak egy tanonc, messze van még a félelmetestol, tőle még a parancsnokok sem féltek....
  • Dynamic
    Batman v Superman

Sokan hülyének néznek, de én szeretem Snyder által kreált látványvilágot, vállalom. Igen, szűrők, lassítások, parasztvakítások, de van egy következetes stílusa és sokkal jobban hozza a comic hangulatot, mint bármelyik Marvel adaptáció. És ez a sötét de kissé realista hangulat, szerintem brutáljó, Batman bevadulása borzongató.
    Na, most a forgatókönyvet már kevésbé tudom dicsérni következetességgel. A film első másfél órája sokszor unalmas. Hiába vannak rövid jelenetek, hiába van feszesebre vágva, hiába segítenek rá egy-egy rövidebb akcióval, valahogy nem épül fel normálisan, hiányzik a harmónia. Olyan, mintha random lennének összevagdosva, összehajigálva a jelenetek, és csak épp arra ügyeltek volna, hogy legyen benne időrendiség. Emlékszem, pont ez volt a bajom a Jupiter felemelkedésével. Ugyanezt a mindenbe belekapós, kaotikus történetvezetést tapasztaltam ott is. Emellett egyszerűen felháborító, hogy Batmannek (nem Bruce-nak) , a nagy összecsapásig másfél óra alatt mindössze egy jelenete van. Leszámítva a felbukkanást, ami nagyon hangulatosra sikerült. És hát Supermannel is hasonló a helyzet. Néha megmutatják, ahogy teszi a dolgát, szokásos módon tét nélkül, de súlytalan a jelenléte. Luthor pozitív csalódás. Ripacsabbra számítottam, de tulajdonképpen egész elfogadható volt a játéka, sőt sokszor még vicces is.
    Az utolsó 40 perc, és a nagy összecsapás egyéttelműen szépít, de sajnos marad a keserű szájíz. Úgy voltam vele, hogy ha a MoS szintjét hozza, akkor én már boldog leszek. Legnagyobb jóindulattal is csak hasonlónak tudom megítélni, de jobbnak semmikép.

6/10
  • IMYke2.0.0.0
    Tény. Mióta szinte különálló filmágazattá vált a reboot és a folytatásgyártás, azóta nem kell félteni a producereket.
  • Bucser
    A Marvel cinematic universe elott ez a kepregeny adaptaciokra is igaz volt igencsak vastagon.
  • IMYke2.0.0.0
    "Kylo nem a galaxis legfélelmetesebb ura, az Snoke akar lenni :)"

Csak épp fogadalmat tesz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vader sisakjának és szellemének

hogy befejezi, amit az elkezdett.
    S a tulajdonos bizony félelmetes volt.
  • Tikal #92830
    Öltözködés, smink. A mai kislányok már hamarabb kezdenek el úgy öltözködni mint egy felnőtt, mint mondjuk 10 éve, ez tény, de ettől még nem lett nagyobb a mellük.

Kylo nem a galaxis legfélelmetesebb ura, az Snoke akar lenni :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.03.26. 14:38:35
  • IMYke2.0.0.0
    Meglátjuk a "Ghost in the Shell"-t - remélem, nem nagyon bafarintják el.
    Tartok tőle, hogy a nem kellemesen csalódás esélye számottevő.

Ha valakinek nem jönne át: http://www.imdb.com/title/tt1219827/
    Ghost in the Shell (original title)
    Action, Crime, Drama | 14 April 2017 (USA)

Stars: Scarlett Johansson, Michael Pitt, Pilou Asbæk
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.26. 14:14:54
  • Count Adyn
    Én most igy hirtelen egyedül a Kenshin-re emlékszek ami vállalható volt anime megfilmesitesk közül:D
  • repvez
    Az okát nem tudom, de az furcsa, hogy akkor azért jobban be lehetett löni ránézés alapján ,hogy ki nagy korú és ki nem , ma meg ránézésre 2x évesnek látod a 13-17 éveseket. persze vannak kivételek mindenhol.

A lényegen nem változtat, Lara szerepére nagyobb mellekkel rendelkező színésznő kéne aki izmosabb is ,nem egy csont vékony deszka.Ezzel nem a tudását vagy a szépségét akarom lenézni,de erre a szerepre nem ő lenne a befutó.

Ez miatt Kylo sem jött át a SW-ben mint gonosz, mert elkapott a nevetés mikor megláttam milyen feje van, kiálló fülek, nagy orr ,csálé fogak, mindezt megfejelve vézna testtel, hát nem így képzeli el az ember egy galaxis legfélelmetesebb urát.

ÉS sajnos ez a trendi , mert ahogy látom a szereposztásokat a következő filmekre mind hasonló nyeszlet szinészek vannak ott, pokember, han solo spin off, stb...
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.03.26. 13:40:13
  • Tikal #92826
    miért, a mostani tiniknek miért van akkora? speciális tápszeren nőttek fel vagy mi? Az hogy ma többen kirakják, még nem jelenti azt hogy nagyobb is van nekik mint 20 éve volt az akkori tiniknek...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.03.26. 12:52:13
  • Tikal #92825
    ez inkább gyűrűk ura...
  • LasDen #92824
    Én mindig vevő vagyok adaptációkra, remakekekre, rebootokra. Sokakkal ellentétben a készülő filmet és az eredetit külön tudom választani és önmagában értékelni. Örömmel fogadom az összes anime adaptációt. Kezdhetnék az Evangelionnal. Aztán FMA és egy epik Gundam mondjuk UC-ből...:D