106840

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A cím alapján egyből ez ugrott be. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
[2015] - (imdb) - "Jane Got a Gun" - 6/10
(2016.04.03) (98 perc, amerikai)
Ebben a westernben Natalie Portman és Ewan McGregor megmutatja, miként is lehet védekezni akár két tucatnyi bűnöző ellen is egy mindentől félreeső, kiszolgáltatott(nak tűnő) házban. -
Hétvégén sikerült pár filmet ledarálnom, amit megosztanék veletek.
Trade (Az ártatlanság ára) - 2007
Nem mai film és nem is mondható ismertnek, de talán a Room film kapcsán találtam én is erre a dél-amerikai krimire. Maga a történet érdekes, hiszen jelen korunk egyik nap problémáját dolgozza fel (emberkereskedelem). A színészi játék nem kimagasló, inkább amolyan B-kategória szintjén áll meg. A történetvezetés is erősen orientált a főszálra. A szereplőket történetét nem bontja ki a film, így nem igazán tudtam beleélni magam. Ennek következtében nem is igazán érintett meg a velük történő események sorozata. Azt nem mondanám, hogy borzasztó volt. De jó filmnek sem nevezném.
Én: 5/10
IMDB: 7,5/10
A dán lány (The Danish Girl) - 2015
Az igazat megvallva fogalmam sem volt miről szól a film, így előítéletek nélkül kezdtem bele. Elsősorban az Oscar győzelem miatt néztem meg, és IMDB pontok alapján sem volt nagyon lehúzva.
A film alaptörténete érdekes volt. Nyilván ezzel nagyon kevesen tudnak azonosulni a nézők közül. A színészek játéka rendkívül jó volt és a főszereplő srác is beleéléssel hozta, amit a szerep megkívánt. Számomra túl nagy beleéléssel. Meg is lepődtem, hogy ki játszotta el (nem láttam a Mindenség elméletét). Film közben amúgy azt hittem, hogy egy meleg modell srác alakítja a karaktert, akibe szorult színészi tehetség. Társa, Alicia Vikander pedig nem csak gyönyörű volt, hanem magabiztosan hozta a szenvedő-szerelmes női szerepet. Nagyon sajnáltam őt.
A filmre viszont így is csak egy 6-ost tudtam adni. Hogy miért? Nem éreztem igazán azt, hogy a főszereplő mennyire küzd a külső véleményekkel (volt rá 2-3 perces jelenet, de szerintem az kevés volt). Azt is tudom, hogy a film elsősorban sokkal inkább a belső vívódást akarta bemutatni, de engem így nem igazán tudott megszólítani. Ezért a filmet is sokszor untam.
Én: 6/10
IMDB: 7,0/10
Batman Superman ellen (Batman v Superman) - 2016
Mivel én jobban szeretem a DC világát, mint a Marvel-ét, ezért kis elfogultság mindig szorul az értékelésemben ezen filmek kapcsán. Az Acélember is kifejezetten tetszett a hibái ellenére. Ezt a filmet viszont nagyon jónak tartom!
Nagyon sok információt/tartalmat tettek a filmbe. Ben Affleck szerintem a legjobb Batman. Az Batman-Superman összecsapás kicsit csalódás volt, de az igazat megvallva nem tudtam volna fél órát nézni a legyőzhetetlen és a halandó karakter összecsapását. A végeredmény egyértelmű lett volna. Viszont szívesebben láttam volna Cain-t Alfred-ként, de J.Irons sem volt rossz. Wonder Woman-ben azonban volt valami. Kisugárzása szerintem nagyon erős volt :) De a zene is nagyon hozzáadott. Jesse Eisenberg pedig kifejezetten tetszett. Voltak a filmben erős pillanatok, de a harcok mennyiségét hiányoltam. Ami a végén a dokknál volt, az zseniális volt. Mint ahogy az a sivatagos rémálom is. Na ezekből kellett volna sokkal több. Talán a 300-nál szaladt meg így az adrenalin bennem. :)
Én: 8/10
IMDB: 7,3/10
Műkincsvadászok (The Monuments Men) - 2014
Úgy ültem le a film elé, hogy tudtam mire számíthatok. Ebből a szempontból nem okozott csalódást. De ez nagyon gyenge volt. Kár, pedig a színészek nem voltak rosszak. Csak a forgatókönyv vagy a rendező volt gyenge. Esetleg mindkettő. Mindenesetre nem ajánlom senkinek.
Én: 4/10
IMDB: 6,1/10
A jogász (The Counselor) - 2013
Sokáig tartogattam ezt a filmet a megnézendők között, főleg az IMDB pontozás és a nézői vélemények miatt. De a színészi gárda, rendező és történet alapján nem értettem mire ez a nagy lehúzás. Megnéztem. Nem mondanám, hogy tökéletes volt (elsősorban a történetre gondolok), de koránt sem volt olyan gyenge szerintem, hogy 5,4-en álljon IMDB-n. A műkincsvadászok ennél sokkal unalmasabb volt.
Én: 7/10
IMDB: 5,4/10
Sinister 2 - 2015
Nagyon ritkán adok 1 pontot egy filmnek, de ez borzalom volt. Felétől végigpörgettem pár percben, de már azt is sajnáltam, hogy elindítottam. Nyilván nem összehasonlítható kategória a Jogásszal. De a Sinister 5,3-mon álljon a Jogász meg 5,4-en... azért az fura. :)
Én: 1/10
IMDB: 5,2/10
Utoljára szerkesztette: bexinho, 2016.04.04. 11:10:21 -
Ez rohadt jó - főképp a vége montázs :)
Tele van spoilerrel, így csakis saját felelősségre:
"Everything Wrong With The Martian - With Dr. Neil deGrasse Tyson"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
CinemaSins - feliratkozók száma: 5,553,126
-
-
lecsúszott pár darab.. csak röviden:
Happy Feet - a végtelenül naiv üzenetével és világlátásával együtt (vagy pont azért) nagyon is szerethető és élvezhető darab. Gondolom mindenki ismerő, ez az a pingvines mese, ami arról szól, hogy ha kilógsz a sorból, azt ne szégyelljed, hanem vállald fel. Ja meg védd és szeresd a természetet. Az állatkertes résznél valami kedélyjavító (csoki/sör/cukor) legyen az ember közelébe. Külön érdekesség, hogy a rendezője George Miller volt.
One Flew Over the Cuckoos Nest - régi klasszikus, erős darab. Nagy nevek, nagyon fiatalon (legjobban talán Doki-n lepődtem meg). Egy elmegyógyintézet betegei közé újonnan érkező Jack Nicholson alaposan felkavarja a kedélyeket, harsány, nem igazán beilleszkedő magatartásával. Milos Forman film, a mondanivaló itt kevésbé jött át, inkább csak hangulat film (számomra), elégé keserű lezárással. A kedély javító itt a végére fokozottan ajánlott.
Super 8 - Szintén hangulat film, de ez a 80-as évekbe vissza vissza minket (legalábbis azon szerencséseket akik akkor voltak gyerekek). Kevésbé bírom a gyerek színészeket és a kölykök köré szőtt történeteket,, viszont imádom az UFO-s akár B kategóriás mozikat, itt mégis az UFO-s száll volt az, ami alig kötött le, és a kölyköt története volt az, ami teljesen oda szögezett. Kellemes csalódás volt a rengetek idiótaság (0 IQ hadsereg) ellenére is.
The Life Aquatic with Steve Zissou - egy egy Wes Anderson mozi. Ezzel kb mindent el is mondtam. Talán kicsit annyiban tér el a korábban látottaktól, hogy a történetnek és a cselekménynek még kevésbé van jelentősége és értelme, valamint hogy a filmezése sem a tökéletes szimmetriára törekszik. Persze itt is mindent úgy állít be, hogy középen legyen egy felismerhető vonal/tereptárgy ami elválasztja a kép két oldalát, de itt inkább a két oldal diszharmóniájára épít (pl ha két olyan szereplő beszél, aki a jelenet szerint külön oldalon állnak (vita, eszmecsere, békülés), akkor őket sosem mutatja együtt, egy képkockán, viszont gondosan az egyiket a kép egyik a másikat a másik oldalára helyezi el..). A színek szokás szerint harsányak és oda nem illőek, a szereplők pedig Leslie Nielsent megszégyenítő faarccal képesek a legostobább szituációk végigjátszására. Nekem nagyon nem jött be. A történet, ha valakit egyáltalán érdekel, egy tengerbiólogusról szól, aki az élete minden pillanatát felveszi és dokumentumfilmként tálalja a világ számára. Miután a fél stábot felfalja egy mélytengeri jaguár cápa. elindul bosszut állni, egy terhes riporter és a frissen előkerült (sosem tudott róla) 30 éves fia társaságában. Közben találkoznak a furcsa módon ebben az egy filmben normálisan beszélő (és hangsúlyozó) Jeff Goldblum-al, meg pár kalózzal. Oszt kb ennyi.
Bridge of Spies - Egy amerikai ügyvéd a hidegháború kellős közepén új ügyet kap, védenie kell egy szovjet kémnek tartott személyt. Az eset kapcsán titokban felkérik, hogy bonyolítson le egy fogoly cserét az NDK-ban raboskodó amerikai kémpilóta visszaszerzése érdekében. Sem a játékban, sem a fényképezésben, sem a zenében sem a történetben nem kiemelkedő, de teljesen fogyasztható mozi.
Confessions of a Dangerous Mind - Sam Rockwell az egyik kedvenc karakter színészem. Itt sem kap a korábbiaktól nagyon eltérő szerepet, egy paranoiás minden bizonnyal zakkant elmével megáldott média személyiséget játszik el (Chuck Barris-t, akit a randi és tehetség kutató műsorok atyjának tartanak számon), akit a saját magáról szóló könyve alapján, a CIA beépített és felhasznált arra, hogy a műsor okán tett külföldi látogatások alkalmával, kémtevékenységeket (főleg gyilkosságokat) végezzen el. Érdekes film egy érdekes elme szülte világról, ami akár még igaz is lehet, sose bizonyították az ellenkezőjét (bár az igazát sem). Itt is inkább a hangulat ami nyerő, de a történet is lekötheti az embert.
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - Rockwell itt már jóval visszafogottabb szerepet kapott, de igazából úgy is Brad Pitt és Casey Affeck játékára fog figyelni. Vadnyugat egyik híres banditájáról és az ő kvázi kivégzéséről szól, arról, hogy mi és hogyan vezetett oda, hogy végül a bandájának egy tagja (legalábbis egy rajongója) fejezze be a pályafutását. Elégé zavarba ejtő film, ahogy a címe is mutatja, a 3x embert lemészárló, paranoid és őrült gyilkos lesz a mondák hőse, amíg az őt hátulról lelővő pedig a gyáva, köpni való hitszegő. Erős film, nehezen fogyasztható. Sok a (majdnem) álló kép, elnyújtott a cselekmény, és a film háromnegyedét betöltő lezárás sem éppen egy teljes megelégedést nyújtó befejezést adja, ami némileg felszabadítani a néző lelkét a rá nehezedő súlytól. Ettől függetlenül ezt bátran merem minden nem popcorn mozira vágyó számára ajánlani. Nick Cave, mint a film zeneszerzője meg egyszerűen zseniális, nagyon jó atmoszférát sikerült megteremtenie a rendezővel karöltve. Érdemes figyelni a cameoját is a film vége felé.
Lezárásnak még egy Moon-t elfogyasztok, hogy meglegyen az évnyi Rockwell adagom.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.04.02. 23:37:03 -
The Survivalist. 5/10
Egyszer simán nézhető.Annak ajánlott aki szereti az ilyen világvége féle túlélős filmeket. -
[2016] - (imdb) - "Jane Wants a Boyfriend" - 4/10
(2016.04.01) (102 perc, amerikai)
Higgyetek nekem: az első 50 percet nyugodt szívvel ki is lehetne hagyni - mert (sajnos) leginkább Eliza Dushku szenvelgéséről szól, aki úgy érzi, hogy mindent és mindenkit neki kell irányítania, hogy a dolgok jól menjenek. Így a nem-is-olyan-kishúgát is, aki Asperger-szindrómával él, és nagyon tehetségesen segíti nővérének színtársulatát, mint jelmezkészítő, s nem mellesleg [a betegségre jellemző módon] néha "robotként" elvonul a világtól, és olyankor két pofira zabálja a fekete-fehér klasszikus filmeket. Egy nap összefut Jackkel egy bárban, egy másikon pedig a nővérének házibulijában -, nyugodtan nézhetitek 50 perctől a filmet.
A pontszám nem a betegségnek, hanem a megvalósításnak szól. Az egyik férfi szereplő egyenesben folyó taknyát még csak nem is súlyoztam a pontozáskor. -
Fedőneve: Puma
Jó volt újranézni... még mindig meglepően magasan koreografált az akciósorozatok között. Kár hogy csak 10 rész készült belőle, de valami zseniálisan tolja az ürge. A harci jelenetek egyébként olyan hongkongi harcművészek munkái mint Donnie Yen... van egy-két gyengébb rész de összességében véve szuper kis sorozat és minden részben van izgalom, mindenkinek ajánlott aki még nem látta. 9/10 -
Bunnyman Massacre (2014)
Hát ez gyalázatos volt. Főleg a szereplők hülyesége miatt... épp hogy csak fel nem kínálták az életüket tálcán a nyúlfejű gyilkosnak. De az hogy az utolsó a végén inkább magát lövi fejbe mikor nála van a stukker és nem a Bunnyman-t aki 2 perccel azelőtt szeletelte fel a hugát stihl-el, a filmtörténet legnagyobb rejtélye. :D
2/10 -
[2015] - (imdb) - "Black Mass" - 8/10
(2016.03.31) (123 perc, amerikai)
Nekem bejött a film - főképp Johnny Depp és a jéghidegen megszemélyesített bűnöző miatt.
A szeplős Julianne Nicholson fincsi volt.
A sztoriról nincs mit, mert vagy mindenki ismeri már, vagy lelőnék valamit véletlenül belőle. Az, hogy (egykor) valóban létező (bűnöző) személyekről megtörtént eseményeket dolgoz fel, önmagában is elég beszédes.
Hasonlót már láthattunk az eddigi filmtörténelem során (igaz, egy részüket a képzelet vetette papírra, másrészt, azokban azért több volt a "furfangos" rossz fiú és/vagy fordulat). -
Mert kevesebb adót kell fizetni itt, mint Amerikában, és még így is megéri nekik -
És tényleg.
Viszont továbbra sem értem. Ezekért a helyszínekért Magyarországra kell utazni? -
Koppixer #92891 Emlékszel a filmből a NASA központi épületére? :) -
Azám, jó kis sorozat lett az Aranyélet. Nemrég fejeztem be, nekem kifejezetten tetszett. -
Anger Zsolt hangját imádom. -
De azért vannak film képes színészeink is sztem. Mint Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Thuróczy Szabolcs, Anger Zsolt, de Olasz Renatonak is nagyon jól ment a tenyérbe mászó pöcs. -
Igen a legtöbb magyar filmmel az a baj, hogy ilyen az összes jelenet statikus, csak állnak a színészek és max a kezükkel gesztikulálnak már ha látszik mert inkább csak arcot mutatnak amikor beszélnek.
Egy filmnél ,meg azért térben sokkal interaktívabbnak kéne lenniük. Külföldön a nevesebb színészek, szinten minden szakmából kapnak egy kis ízelítőt amit eljátszanak, nem maguk találják ki. Fegyverhasználat, harcművészet , vezetéstechnika és még sorolhatnánk -
Azt gondolom, hogy a (kimaradt) jelenlegi színpadi színészeinkkel nincs gond. Alapanyag is volna [főképp ebben a ripacskodó férxbúk generációban], csak megfelelő (!) képzés kellene hozzá.
Mert, érdekes mód, majd' minden diplomás képzésben kiválóak az eredményeink, csak a színészeinkkel vannak gondok - nem kapnak elég figyelmet. Akárcsak a sportolóink.
Külföld ezeknek a hazája :(
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.31. 18:27:15 -
Mert színészeink színházi színészek. Más stílus kell oda és filmre... -
Én is pont ezt látom, hogy a semmilyen fimekre elmegy 1 mld támogatás is ,de a mi értelmes lenne meg el sem kezdik.
Pedig akár történelmi akár más jellegű feldolgozások vagy kitalált dolgokat is lehetne válogatni és nem az agyon ismételgetett "rendszer" filmeket amibe a politika igy vagy ugy megjelenik.MEg nem hiszem, hogy csak vigjátékokat lehet forgatni.Ami nem az azt meg inkább hagyjuk a legtöbb olyan mintha a barátok közt ujabb része lenne.
A leggyengébb a szinészi oldalról látom, mert a technika és a készitők részéről jól állunk, de akik a vászonra kerülnek köztük nincs senki aki egy kicsit is elérné azt a szintet amit elvárna egy jó produkcionál, nem tudnak kiszakadni az egyedi szerepükből amit most csinálnak.
Ahoz , hogy ujjak és fiatalok jöjjenek meg filmek kellenének amiből ki tudja termeli magát az uj nemzedék . -
Micsoda? Ezt nem is tudtam, mármint a magyar vonatkozását. Most direkt belenéztem a stáblistába, és frankón "magyar" az egész.
Ennyire olcsó ide járni forgatni? Most már szinte minden második hollywoodi produkció nálunk készül. -
Ja mindenhol ott vagyunk a szeren csak itthon nem
mivel itt szart se érdekel hogy ha valakinek van egy ötlete vagy netán tehetsége (nem celeb meg focista) ezért szépen el is hagyják az országot jól is teszik.
Ezt a Superman vs Batman-t inkább egy Kratos vs Johnny Cage harchoz lehetne hasonlítani isten vs nagypofájú ember.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.03.31. 16:11:13 -
Mindkettő isten(né lett, ill. is hatalommal bíró férfi), valóban nem emberek. -
LasDen: Tényleg, ez nekem is eszembe juthatott volna :))
repvez: Szomorú, hogy még mindig amolyan poCtCoCializmusban gondolkodunk ilyen téren - olyan 3D/CGI/rajz- és miegymás zsenijeink vannak, hogy csak akkor döbbenhetünk/sz rájuk, amikor amerikai produkciókban vadászod a fordított sorrendben írt magyar neveket... -, pedig volna mit előre lépnünk nekünk is. S mondok/írok döbbeneteset: szerintem, tudnánk mi igazán eredeti történetet is gyártani [nem Rózsa Sándorost, meg Petőfi/Kossuth/Széchenyist, meg Honfoglalóst, Miniszterest, vagy Mittomén-Milyen-Expresszest, és zsidó táborost, szabadságharcos-tankost, hanem valóban eredetit.
Csak ahhoz kicsit nagyobb bátorság is kéne.
-
Mentol #92879 OFF
Srácok: ez a Kratos meg Raiden, ezek sem emberek - így sántít a hasonlatotok. Vagy igen?
ON -
Szerintem volt abban nem is kevés CGI is,a kinézetében. -
WhoAmI: 7/10
Egész korrekt film volt,Hackerek-röl szól és van benne csavar is.
The Stanford Prison Experiment: 5/10
Egyszer simán nézhető film,viszont nyálas kis szarok voltak a rabok
Utoljára szerkesztette: cobol, 2016.03.31. 12:44:35 -
Elég szomorú, hogy megvan a hely és a stáb is egy jó filmhez itthon és még se készül egy normális magyar film se.
Az ilyen filmeknél meg miért nem lehet promozni magunkat ,hogy milyen filmekben vesznek részt magyarok? -
Matt Damon Hill -
[2015] - (imdb) - "The Martian" (Mentőexpedíció) - 8/10
(2016.03.30) (142 perc, MAGYAR***, amerikai)
Matt Damon (és nem Damon Hill) a leggyorsabb ember a világon. Emellett, az első Marslakó és Űrkalóz.
Ehhez mindössze annyi kellett, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahogy ő tette.egy baleset révén a vörös bolygón rekedjen, és a tudásának, találékonyságának, a szerencséjének és szerencsétlenségének, és nem utolsó sorban a helyben elérhető technikának, forrásoknak és eszközöknek köszönhetően túléljen több mint 543 napot és a földiek, valamint az expedíciójának legénysége épp úgy ne adják fel,
Nem kellett tövig rágni a körmöt - nyilvánvaló volt, hogy mi lesz a vége az Apollo 13-szerű eseménynek. Sajnos, a pátosz és patriotizmusSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!volt az egész alappillére, ami (esszük vagy sem) tartotta a hátán az egészet. Kínát (mint egykoron Japánt és/vagy Szovjetuniót/Oroszországot) nem volt szabad kihagyni - több okból is- az ezernyi filmben tetten érhető "nem hagyunk hátra senkit" -SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.aktuál- és globálpolitikai, valamint az űrverseny állapota miatt sem
Igaz, a történet földi időben nem lett pozícionálva, feltételezhető, hogy még a 21. századról beszélhetünk.
//*** = teszek rá, hogy a valóság más, de érted: a stáblista ~80%-a magyar (még hozzá nem is akármilyen pozíciókban!), a Magyar Nemzeti Filmalap (is) támogatta, és nagyrészt a Korda Stúdióban forgatták.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.31. 11:16:51 -
Prof William #92873 Kratos pedig bizonyította a God of War mindhárom részében. -
hiper KOCKA #92872 Super Bob 2015
(ha már úgyis szuperhős dömping van...)
A szuperhősök infantilizálása jövedelmező üzletág is lehet ha jól nyúlnak hozzá, gondoljunk pl. Hancockra, ahol Will Smith egy balerina könnyedségével csulázta szembe a világ összes terhét vállukon cipelő, vérkomoly csizmás kandúrokat. De vannak kevésbé jól eltalált próbálkozások is mint pl. a Meteor Man, ami inkább hasonlított egy paródia elrontott paródiájára mintsem igényes izomlazító vígjátékra.
Ilyen forgatókönyvhöz nyúlt a Super Bob rendezőgárdája is, de a végeredmény olyan mint a közúton 70-el belezanyálni egy kátyúba... egy másodpercig érdekes, de utána már csak szitkozódunk.
A film szuperhőse nemhogy botcsinálta lett, hanem egyenesen olyan mint egy Down-szindrómás aki be van baszva... a párbeszédek olyan szintűek hogy a Kincs ami Nincs Anuluja beszédtechnika tanfolyamot tarthatna ezeknek a nyomott szereplőknek hogy javuljanak valamicskét.
Az egy dolog hogy a szuperhősködés és az akciók (nyilván pénz híján) olyan kevesek mint vöröshagymában a proletáröntudat, de még azt a keveset is elrontják valami elképzelhetetlenül dilettáns felvezetéssel... a rendező, szándéka szerint valami vicces doku filmet akart forgatni egy botcsinálta szuperhős mindennapjairól, de nagyon nem így sikerült a végeredmény... hanem inkább úgy mint mikor egy hányás közepébe fosnak és tesznek mellé egy színes szalagot.
Végig valami kínos érzés szorongatott míg néztem és meg voltam róla győződve ha még fél órát tart tuti megfájdul a fejem. Pedig voltak itt még gagyi próbálkozások hasonló témában de ez osztályelső minden szempontból... a régi Szupernagyi sorozatban is sokkal több vicc meg izgalom volt mint ebben a filmben, sőt biztos hogy még a 100 éves Szupernagyi is simán lenyomja ezt a béna szuperhőst, a Kripton acélos gyermeke pedig kisüti olajban a golyóit és odaadja a kutyájának.
Egy szó mint száz, nem vettek meg ezzel a paradigmaváltással a szuperhősök temperamentumát illetően, legalábbis nem sült el jól, inkább megnézem újra hogyan heggeszt Superman szemmel az olajfúrótelepen túlórába, minthogy Szuper Bob újra a TV-m folyadékkristályait szennyezze.
0/10 -
American Ultra
Hat en ezen nagyon jol szorakoztam! Jol jatszott mindenki es a story is jo volt. Lattunk mar hasonlo torteneter csak komolyabb talalasban. Ez a film nem kicsit maskep kozelit! Vigjatek es jo fele akcio na meg egy kis love ;)
Jo fele! Ajanlom! Eisenberg 100x jobb itt, mint Lex-kent. -
Ja... minden ellenfél legyőzhető. Ezt már Raiden nagyúr is megmondta a Mortal Kombat-ban. -
Nem bírod elképzelni? :D Játssz egy kis God of War-t. -
"még mindig nem bírom elképzelni az alapvetést (egy ember egy "isten" ellen)"
Pedig semmi különös nincs benne. Most nem akarok itt spoilerezni, de nyilván nem az van, hogy végig egymást ütik és Batman meg jól állja az ütéseket. Úgy van felépítve ez "Vs dolog", hogy az speciel teljesen rendben van. -
A helyes imdb link. -
[2015] - (imdb) - "Do-ga-ni" (Silenced) - 7/10
(2016.03.29) (125 perc, dél-koreai)
Az általam többször látott, nagyon szeretett (2001-es, d-koreai eredeti) "My Sassy Girl"-ben hangzik el, hogy a koreaiak nagyon szeretik a melodrámákat, a szomorú történeteket. Hát, gyermekes szülőknek ez a film nem ajánlott, még a végén a tévé bánhatja...
"This movie is an adaptation of a novel about an actual case that happened at a school for the deaf in 2005."
Hősünk (Gang In-ho) egy rajztanárrá avanzsált szülő, aki beteg gyermekének igyekszik gyógyulást, és jó életet biztosítani - ezért elvállal egy vidéki munkát a helyi hallás- és szellemi sérültekkel foglalkozó alapítványi iskolában, Gwangjuban.
A körülmények, majd az események felfedik az iskolában történő, a tanárok és a vezetés által a gyermekek kárára elkövetett szexuális visszaéléseket. A maroknyi gyermek, és a védelmükre kelt maroknyi felnőtt felveszi a kesztyűt a mindent és mindenkit kezükben tartó bűnösökkel szemben, és a film bő második felében végigizgulhatjuk a tárgyalást, és a kapcsolódó eseményeket.
Hősünk nem egy kemény legény, vasököllel és oroszlán szívvel, de igyekszik. -
Norm az északi (2016)
Ilyen borzalmas animációs filmet sem kreáltak még... egyrészt az animáció és az effektek színvonalát még a múlt században is szégyelném, a történet meg annyira csálé hogy jobb nem mondani róla semmit.
1/10