Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Am meg az ő stílusát annyira én se ,bírom, de a videó mondanivalója a lényeg és az tetszik. Rengeteg feliratkozója van, szóval nem biztos hogy benne kell keresni a hibát.
Egyébként már milliószor elhangzott, hogy izlésről és politikáról vitatkozni...
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Maximum fordulatszámon pörgő, agyament, vérben, de főleg homokban és olajban tocsogó autós üldözés 2 órában.
Nagyon rég lehetett ilyent látni, hogy ennyire aprólékosan felépítenek valamit, hogy ennyire ember közelivé és lényűgözővé tudják tenni az akció jeleneteket/robbantásokat (és nem azon húzza az ember a száját, hogy áhh.. a CGI..), akkor is ha a jelenetek felét minden bizonnyal álló helyben vették fel :D
Kicsit néhol ugyan már túl sok volt az elborult ötlet, de menjen is ki a teremből, aki az első 2 perc után egy picit is komolyan akarja venni a filmet.
Szerintem mindenki el tudja dönteni, neki készült-e a film, de ha csak egy könnyed mosolygást vált ki belőled ez a stílus, akkor is irány a mozi, mert ez oda készült, ott adja meg maximálisan az élményt. Szerintem is mérföldekre van ez a film a 10/10-től, de még így is fülig érő vigyorral ültem végig. Ezt nevezem igazán mozis szórakoztatásnak!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
És úgy általában azért a filmekrol is szokik szó esni, igen, ebben a videoban kevés szó esett róla, de mondta is az elején, hogy diplomamunkát adott le, én ezt a hiányosságot betudom annak. Nézzétek meg a Furious7 videoját, abban beszél rendesen a filmrol kap hideget-meleget és jók a poénok is. :)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De nem tudom mi baj vele...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
szerk: hát spoilermentes tuti, ez így csak 3 perc. Szirmai kritikája is ennyi lenne ha nem lenne az elején a kis filozofálás meg ilyenek. Ráadásul itt is vannak vágások :)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.26. 13:02:47
A legrosszabb az amikor mondaton belül hallható is a vágás. Attól megyek a leginkább a falnak.
A helyből idegesítő "kiszólásokat" és figurázásokat meg sem említem
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Próbál mindig egy kicsit mélyebb témát megragadni.
Vágástól meg pörgősebb érzetet kelt, én bírom ezt a stílust
hasonló, friss:
Amúgy valaki magyarázza már el, hogy miért kell MINDEN mondat után vágás?
hát bassza meg
Ez a videó meg kifejezetten szánalom volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hogy én mennyire gyűlölöm az ilyen megmondóembereket. (őt meg különösen)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
már kurvára sok volt... meg is kellett állítanom
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.26. 08:42:28
Hát ez mocskosul brutális volt. Kegyetlenül kemény film, már-már perverz mód groteszk. Ehhez képest a Texasi láncfűrészes szünidei matiné, pedig az horror. Rutger Hauer tökéletes volt erre a szerepre.
8/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Tudod itt megnevették Svarci tevés leütését, hogy milyen hiteltelen és ördögnek való. De itt már nem gáz egy 200-al szááguldó autóról lerepülni egy kamionos ütközésnél, úgy ráadásul, hogy a nyakában egy kanül és a keze ráláncolva az autóban ülönek, de még a keze se szakadt le.
Érdekes én ugyanúgy eltudom fogadni, mindkét korban levő túlzást, hiszenez csak egy film, de számomra nem lehet tökéletes akkor egy film, ha nincs története, nincs éppkézláb szinészi játék benne, csak látványelem.
Azok helyén voltak a zene is király volt, de az összkép már távolról sem egetverő.
Hiába volt látványos, kicsivel több sztorit elviseltem volna.
6/10-et akartam adni de a film vége felé még izgalmasabb lett.
Így 8/10, egyszer meglehet nézni, maga az őrült világot jól megfogták a készítők de kicsit mégis hiányérzetem van.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.25. 20:09:30
Viccet félre, tényleg nem tudtam.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.05.25. 15:07:49
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
jó isten tudja/10
egyelőre fel kell dolgoznom ezt a 120 perces kőkemény 1000 fokon égő zúzást
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2015.05.24. 13:49:34
De szép bauxit, honnan van?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utobbi evek egyik legfaszabb filmje. A templomos resz meg mindent visz :D
Amnéziás csaj. Rohadtul sejthető a vége. Untam is.
5/10
Doktor Zsivágó 1965
Most láttam először. Nem olyan rossz film, nem éreztem unalmasnak.
Egyszer vagy talán kétszer is meglehet nézni.
8/10
Fácángyilkosok
Egész jó kis krimi/thriller.
8/10
Kingsman
Nagyon nem jött be az egész.
6/10 az 1-2 látványosabb jelenet miatt.
Mortdecai
Szomorú hogy az egyik kedvenc színészem már évek óta szar filmekben játszik. Jogos az IMDB 5,5-ös pontszáma.