Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat oke, hogy visszahoztak a regi zenet, de szerintem tok ertelmetlen, rossz helyekre raktak be... nem jokor szolt az tuti! Cgi nekem gyenge volt. Neem tudom elhinni, hogy azok a maszatos, elmosodott dinok ott vannak. Jovok az elso resszel amit nem reg neztem ujra meg. 1000x jobbak benne a dinok. En nem tudom ebben mennyire hasznaltak megepitett oshulloket, de sztem semennyire. A keverek dino meg predator modban, labujjhegyen, hipotermiasan eleg gaz volt. Semmire kello ez a film. Hagytak volna a picsaba az egeszet. Kinomban azert vegigneztem. A visszatero baratunk is hulla gagyi volt. Ja meg az a foszer a vezerlo teremben, na hat o nezte az igazi jurassic park mozit mer az a pali kajak csak vegignezte a monitoron a bulit. Lehet, hogy o iranyitotta a dinokat mint kb. egy GTA-ban. A dumai meg hajaztak Goldblum dumaira az elso reszbol. Ennyit errol. Egy nevvel el lehet adni akarmilyem szutykot.
Kovezzetek meg, de nekem kimaradt, hogy ez true story.
A film vegig lekotott, erdekelt, hogy mi lesz a csokaval es a csaladjaval. A tipikus atom hazafi, amerikai aki harcol egy masik orszagban a csaladjaert. Teljesen rendben van a film. Sajnalom, hogy manapsag keves jo filmzenet irnak ami ugy megmarad az emberben es tesz meg a dramaisaghoz is elegge. A vegen meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.06.20. 11:31:42
Orbitális trash-ökörség fél órában, mégis remekül eleveníti fel a 80-as évek minden egyes - mára talán már nevetségesnek tűnő - kultelemét. Hasselhoff betétdala pedig azonnali kedvenc lett, soha azóta sem készülnek olyan kurva jó filmzenék, mint a 70-80-as években bármely filmnek és sorozatnak.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kozepes kaland es csaladi mozi.Nem voltam elhajolva sem az effektektol sem a tortenettol.Szineszi jatekrol sem lehet beszelni amikor valaki nagy szemekkel racsodalkozik a zold hatterre.Azt nagyon sajnaltam hogy nem Judy Greer-t zabaltattak fel valamelyik dinoval mert keves nala ellenszenvesebb halivudi szinesznot lattam.
A nosztalgiafaktor miatt azert nem volt teljes idopocsekolas.
5/10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Vicces, akció... oszt ennyi. A tűzijátékos rész elég random, semmi értelme nem volt így. Az akció rendben volt, de a sztori túl unalmas volt ahhoz, hogy igazán élvezni lehessen....
6/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Furcsa egy film. Talán a Kick Asshez tudnám hasonlítani. Szatirikus, inkább vígjáték, mint dráma, elég erős jelenetekkel. Itt konkrétan nem csak az akciókra gondolok (mondjuk a K.A.-nél kevésbé véresek, de majdnem hasonlóan látványosak), hanem
A tűzijátékos részen igazából úgy röhögtem hogy közbe tudtam, ez lehet mégsem annyira vicces.
Amúgy, főleg a végét nézve, mint mondtam, ez vígjáték. Abból is egyfajta kém paródia. Pörgős, agyatlan hülyeség, de rendkívül szórakoztató, még a fent említett nyugalom megzavaró események mellett is.
Aki az első verekedős résznél kiakad, ne is nézze tovább, lesz még benne hasonló.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.06.17. 23:38:52
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
- Miért, én mit mondtam?"
😉
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az első filmben még OK volt hogy nem kaptak fegyvert, de már másodikban is mindenféle fegyverrel felszerelt orvvadászok inkább a menekülést választották. A harmadikról meg nem is beszélve.
Itt meg kommandós csapatok + géppuskás helikopterek, hőkamerák vannak, amiknek elméletileg kb 1 perc alatt meg kellene oldaniuk ezt problémát. Kíváncsi leszek , hogy a filmben hogyan lesz így is gebasz...
Még két nap és megtudom 😊
A film tényleg fájóan buta sokhelyütt, de néhol el lehet neki nézni.
Nyilvánvaló, hogy nagyon nagy emberi hülyeség kell ahhoz, hogy létrejöhessen a filmbéli szituációnak akár a halvány utánzata is. Elvégre ma is vannak állatkertek, vannak bennük ragadozók, viszont nincsenek hőkamerák, nyomkövetők de még helikopterre szerelt gépágyú sem, aztán mégsem esz fel mindenkit az oroszlán kéthetente Budapesten.
Az a nagy büdös harci helyzet, hogy az állatok alapvetően nem úgy viselkednek mint ahogy az "állathorror" filmekben ábrázolják őket, és ezért nem jön létre soha az itt bemutatott helyzet. És ezen az sem változtat, hogy a Tírex nagyobb mint a tigrincs.
A film legnagyobb hibája szerintem, hogy erőltetetten próbálja magasra tenni a tétet az állatok elszabadulásával, és emiatt válik nevetségessé. Ha az elszabaduló medvedisznódínó mondjuk azt a kis csoport látogatót fenyegeti akik épp ott ragadnak a közelében, nincs ez az egész veszettül ostoba katonai szál, és simán az idomított raptorokkal jól megmentik a mutánsdínótól a pár veszélyben levő embert akkor sokkal jobb filmet kapunk, ráadásul lett is volna valami súlya az eseményeknek.
Így viszont a "vérszomjas kamikázeszauruszok felprédálják a zemberiséget hajaj, nejáccunkistent, katonai gonosztudósok biológiaifegyver déenes, mutáns génmanipuláció jááááj" szál annyira ostobává teszi a filmet, hogy jelentősen ront az élvezeti értékéből.
Pedig amúgy a karakterek/színészek teljesen rendben voltak, és a látvány is csillagos ötös. Nekem a kettő együtt a végén úgy
6/10
re jön ki.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Azért mert a jelző fáklyát oda hajította a csajszi. Mondjuk azt a részt még el is lehet szerintem fogadni. Ugyebár a film elején mutatják, hogy amikor etetik rexit bedobnak egy ugyanolyan jelző fáklyát, ergp a fáklya az ő fejében = kaja.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Egyébként ez most olyan vita, mint amikor itt megakarták magyarázni az Interstellar mögötti tudományos buktákat.
Pfff... 😄
Minden f@szságát még csak-csak el lehetett volna fogadni, hogy ha nem az eredeti történésekre építik fel. De könyörgöm, az egész
Attól a ponttól kezdve, amikor a genetikailag összetákolt "dinoszaurusz" tökéletesen beleolvadt a környezetébe meg még a hőjét is "elrejtette" már csak röhögtem a filmen.
A vége meg egy bohózathoz hasonlított az áldinó vs.T-Rex vs. Raptor vs. moszaszaurusz harca.
Ráadásul, hogy már megint a tudósok a rossz fiúk....
Ha ezt a filmet mondjuk az Asylum studio csinálta volna akkor nem lennék meglepődve... de, hogy ezt komolyan gondolták...
Egyszer azért meg lehet nézni. Ha másért nem is, de jókat lehet rajta röhögni (egy idő után).
Nagyon jó indulattal:
6/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.16. 19:24:53
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Konkrétan röhögnöm kell az ismeretterjesztő műsorok "tudósain" mikor mindenféle feltevést próbálnak tényként elénk tárni, a talált csontok/fosszíliák alapján.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Jurassic parkban ezek mindig is FIKTÍV lények voltak, melyeket dinoszauruszok alapján mintáztak. Kit érdekel, ha vásznon kicsit másabbak? 😊
De meg lehet magyarázni, hogy valamit ügyködtek ott is a dns-ével valamelyik másik dínónak.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.16. 16:04:59
Ott van például az avatar! sok cgi = jó film

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Érdemes elolvasni.
Szerk.: És ezt is. "Meddig tart a CGI uralma a mozi felett?"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.16. 14:15:04
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Minap linkelte valaki a cikkrészletet, ahol a rendező arról panaszkodott, hogy ő szólt, miszerint forgató könyv is kéne a filmhez ...
"Matthew T. Carrano felhívja a figyelmet a film egyik logikai hibájára is. „Ugye a történet szerint a dinoszaurusz DNS-t borostyánba zárt szúnyogokból nyerték. Azért azt szeretném tudni, hogy honnan szereztek moszaszaurusz DNS-t. Vajon melyik moszkitó csípte meg a tenger alatt élő állatot?” – teszi fel a kérdést."
"<...>hangsebességgel zúgott lefelé a színvonal, zéró izgalom, totál klisé.
Ha lehetne, visszapörgetném az elvesztett 2 órámat."

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
hol a határ? 😊
mindegy, a tény az hogy ez ötletes volt, stílusos, poénos, jó film
vicces, látványos, ötletes, stílusos, jó film
erről megint az jut eszembe, hogy a szuperhősfilmek miért nem viccesek, látványosak, ötletesek?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
-Abból a 2 srácból az egyik kb 8-9 éves volt, a másik meg egy tipikus lázadó tini. Egyet sem ismersz, aki ugyanezt tenné a való életben? Én rengeteget.
-Ilyen emberekről meg pláne nem hallottál a való életben?
Bőven van hibája a filmnek, de azért mindenbe nem kell esztelenül belekötni.
Furcsán robbanásveszélyes harci járművek?
Köpéstuning?
Zene-bona autó?
1 golyó 1 ember? - nem 1 golyó 1 gumi ~ 5 ember?
"...és...szerintem...bizony."
"...és...szerintem...bizony."
Hát, akkor rohadt nagy bajban lehettek az állattársaik, mert a mai nagymacskák
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.