106840
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Shep
    Igen.
  • r4pt0r
    Feltételezem arra gondolt hogy később jön az eredet filmje mint ahogy bemutatkozott.
  • Amiga
    Tegnap az Andrássy-n egy fagyizó pisztáciát árult. Mennyei volt, én azzal emlékeztem meg. :-)
  • LasDen #93942
    miért idióta húzás a WW-film?
  • tigeroo
    szerintem itt inkább a Warnerékkel van a baj, ha engednék azt, hogy fanok csinálják a filmet fanoknak. na de hátha a suicide squad már ilyen lesz.
  • Shep
    Batman vs Superman
    Hát ez tényleg egy rossz film, de mégis nézhető és élvezhető. Az a fő gond a filmmel, hogy se eleje, se vége. Megpróbáltak 3-4 képregény storyt belezsúfolni és egy ilyen katyvasz lett belőle, ezért is érthetetlen Batman karaktere, meg Luthoré is. WW az nagyjából rendben van, meg neki ugye jön még egy eredet filmje is, bár ez is elég idióta húzás, na mindegy. Látvány rendben van, ahogy az akciók is, Batman zúzásai és mozgásai pl. nagyon profik voltak. DC-nek van még mit tanulnia a Marveltől filmes univerzum építés terén.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.06.30. 00:03:08
  • Blasta
    Batman v Superman - 5/10
    ----------------------------

Kijott HD-ben, ugyogy tegnap megneztem a házi projektoron. Hát nem estem hasra, de nem is vártam tobbet. Lehetett volna ez (is) egy sokkal jobb film ha mondjuk ugy 45 percnyi unalmas, érdektelen részt kivágnak belole. De így g*cire untam az elso 1.5 órát.
    Akcio szinte semmi, ami van azok is olyan semmilyenek. A BvS harc rendben volt mondjuk, de arra is 2 órát kellett csupán várni...

Ja és nagy budos tarkónb@szás Snydernek amiért a film trailer-ébe egy ÁLOM jelenetbol vág be részeket. Ráadásul az az álom tartott vagy 5 percig. WTF? És a legszebb, hogy képes volt eljátszani az "álomból dupla felébredés" unalomig eljátszott kliséjét, azért már egy orrbavágás is befigyelne.
    Henry Cavill szurke volt, Batfleck szintén. Gal Gadot jo volt de kevés, Jesse Eisenberg-et sokkal ripacsabbra számitottam, így turheto volt. Jeremy Irons-nak lehetett volna komolyabb szerepe, így csak úgy ott volt. Batmobil nem tetszett. Batman szerelese igen.
    Pozitivum, hogy nem volt benne újabb X-edik "Wayne csajozik" rész. De a Warner/DC még mindig nem érzi hogyan kéne ezt a mufajt csinálni.
  • CSOCSO
    Independance Day 2

Popkornnal meg kolaval egesz elvezheto volt.
    Lattam, hogy sokan lefikaztak, igy nem vartam tole tul sokat. Film negyedenel mar ereztem, hogy az egesz el van hadarva, neha magyarazas nelkul ugrunk ide oda meg olyan donteseket hoznak, aminek sok ertelme nincsen. Eleg erosen kell arra koncentralni, hogy nem szabad a filmet meg az esemenyeket nagyon komolyan venni. Na igy egesz elvezheto volt. Aki erre nem kepes annak valszeg jo nagy baromsag volt az egesz.
    En ezert nem nezek horror filmeket mert en azokat nem tudom komolyan venni, csak felidegesitenek.

legyen egy eros 6/10 vagy gyenge 7/10

A visszatero szineszeket jo volt latni. a Tobbiek meg olyan semmilyenek voltak.
  • LasDen #93937
    én nem tagadom, hogy azok minőségben nagyon jók, de olyan tv-n nézek filmeket manapság, amire nincs igazán értelme fullhd-t töltögetni...
  • Kandurex
    Francba.
  • extra sensory
    Életem egyetlen 20 gb körüli filmje a King Kong 2005-ös változata volt... könnyfakasztóan szép volt a képi világ... tűéles, sehol egy maszat, vagy képhiba, még 10 centiről is nyugodtan lehetett nézni annyira egybe volt a kép... aztán kellett a hely a vinyón és sajna törlődött...
  • IMYke2.0.0.0
    A 10 bitet nem mindenki állítja be jól, és persze a tárhely--- igen.
  • IMYke2.0.0.0
    Sorozatok miatt regisztráltam évekkel ezelőtt - még a régi helyen - én is, de eszméletlen nagy a távolság [még így, digitálisan is]... a 1 litre of tears sorozatot például onnan szereztem be...
  • LasDen #93932
  • Bokafix2
    már 1 gb-os méretben is elég jó minőségek vannak... az a trükk hogy a jó tárhelyet kell választani, mert nem mindegyik konvertál ugyanolyan minőségre
  • ReszegKoldus
    Ugyan már, "semmiség" ott seedelni :D
  • LasDen #93929
    Én most vadászom az 1-7 gigás torrenteket, ahol kevés input mellett sokat tudok visszarakni. De idegesítő igazából... :D A másik meg sorozatok miatt lenne jó, azok szinte sehol máshol...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.06.28. 19:03:04
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ha valakinek jó a kilopott verzió vagy a release, de agyontömörítve...
  • Bokafix2
    Ezt még csak torrentezni sem fog kelleni, amint megjelenik úgyis szétdobják az összes nagyobb onlinefilmes oldalra...
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony - én is csak arra használom, hogy ott kinézzem magamnak, ami érdekel, és megpróbáljam máshol beszerezni.

//Ja, és ha akad jó angol felirat, akkor azt onnan, de ha nem - mint pölö a My New Sassy Girl-höz -, akkor várok, vagy keresek máshol.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.28. 18:56:25
  • LasDen #93925
    bár ennél nem kell aggódni, de vannak olyan ázsiai filmek, amik elég peremen vannak fordításilag. Ha van, akkor csak 1 verzióhoz van, találd meg azt az egyet seeddel. Vagy ott van még avistaz, ahol meg 20-80 gigás filmekkel dobálóznak és akkor töltsd vissza 5 leech mellett...
  • vérpocok
    nem kell azonnal, de ha kijön torrentre ált. jön egy idő után a felirat is
  • IMYke2.0.0.0
    De, gondolom, azt is szeretnéd, hogy legyen hozzá angol / magyar felirat helyből, azonnal...
  • vérpocok
    engem pl. nem az itteni bemutatása érdekel... megelégszek egy torrenttel is : )
  • IMYke2.0.0.0
    Én hiszem, hogy be lesz mutatva.
    Azt viszont bátran merem kétségbe vonni, hogy idén.
  • LasDen #93920
    ahogy általába... Bár azért kavart annyi vizet is nyugaton, hogy azt hihetné az ember, hogy bemutatná valaki...
  • mégvadabbdisznó
    Eye in the sky

Izgalmas, feszültséggel teli film, ahol közrejátszik a politikai érdek, a jogi következmények és a morális elvek... ezek sűrűjében próbálnak megoldást találni egy válsághelyzetre amelynek keretében rábukkannak egy öngyilkos merényletre készülő terrorcsoportra Nairobiban akik épp többszáz embert készülnek eltenni láb alól... rájuk is küldenének egy rakétát, de a műveleti területre téved egy kilenc éves kislány és leül kenyeret árulni... innentől lesz érdekes. 7/10
  • IMYke2.0.0.0
    https://en.wikipedia.org/wiki/Sadako_vs._Kayako

"It was released on June 18, 2016 in Japan, with no announcement made about a western release."
  • Kandurex
    Hali,

A Sadako vs. Kayako -t nem adják az EU-ban?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.28. 18:25:09
  • Synchronous
    "Csak hogy tudd, kiszámoltam: már csak 137 millió ilyen tölcsért kell eladnom, és leelőlegezhetem az új kamiont..."

arrivederci Bud
  • TBTPumpa
    Húú, ez most megrázott. Nem gondoltam volna, hogy ez bekövetkezhet. Márciusban még olyan jó egészségnek örvendett.
    Hatalmas kedvencem volt, nagyon sajnálom, hogy ő is elment. A(z olasz) filmipar egyik legnagyobb alakja volt, rengeteg jó filmet köszönhetek neki.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.28. 10:09:42
  • Prof William
    Nyugodjék békében!

Gyerekkorom egyik nagy színésze volt!
  • n000rbi
    Maximálisan egyetértek, de még hozzátenném az "Én a vízilovakkal vagyok!"-ot a listához. A Hill nélküli filmjeiből pedig az Aranyeső Yuccában az abszolút favorit.

Örök kedvenc marad.
  • Amiga
    Különben dühbe jövünk - 10/10
    És megint dühbe jövünk - 10/10
    Kincs, ami nincs - 10/10
    Nyomás utána! - 10/10
    Nincs kettő négy nélkül - 10/10
    Bűnvadászok - 10/10
    A Piedone-életmű és Carlo Pedersoli teljes munkássága - 10/10

R.I.P. Bud Spencer!
  • mégvadabbdisznó
    a pisztácia kifogyott... :(((( nyugodj békében Carlo
  • n000rbi
    Nyugodjék békében.
  • ReszegKoldus
    Top 3 Kedvencem
    Nyugodjon békében.
  • dartonite
    A Puffin adjon Neked erot es mindent lebiro akaratot :((

Sir a lelkem, imadtam a filmjeit.
  • Tyler1
    Hihetetlen mennyi generációt szórakoztatott/szórakoztattak. És közben megmaradt egy egyszerű, szerény, kedves kisembernek.
    Nyugodjon békében.
  • Kongy
    Épp a napokban volt egy cikk, ahol bizonyította, hogy ő vezeti a saját facebook oldalát... RIP.