106845
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • n000rbi
    Nyugodjék békében.
  • ReszegKoldus
    Top 3 Kedvencem
    Nyugodjon békében.
  • dartonite
    A Puffin adjon Neked erot es mindent lebiro akaratot :((

Sir a lelkem, imadtam a filmjeit.
  • Tyler1
    Hihetetlen mennyi generációt szórakoztatott/szórakoztattak. És közben megmaradt egy egyszerű, szerény, kedves kisembernek.
    Nyugodjon békében.
  • Kongy
    Épp a napokban volt egy cikk, ahol bizonyította, hogy ő vezeti a saját facebook oldalát... RIP.
  • ProGabe #93905

Elmondhatatlanul sok-sok-sok felejthetetlen es foleg szorakoztato pillanatot adott gyerekkoromtol egeszen mostanaig, nyugodjek bekeben!
  • argo001
    Nyugodj békében, Charlie Firpo!
  • El Protector
  • Jim Morrison
    Meghalt Carlo Pedersoli/ Bud Spencer

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.27. 22:29:47
  • LasDen #93901
    Egyre durvább Leto misztifikálása :D még pár hónap és már Cuthuluval is megküzdött a Suicide Squad forgatásán... :DDD
  • tigeroo
    én kinézem belőle
  • IMYke2.0.0.0
    Jared Letóból én sok mindent kinézek, de ezt már nem.
    Neki is oda kell már figyelnie arra, hogy mit művel zenészként és színészként.
  • Seth
    Ez tuti kamu
  • Tyler1
    Szerencsére kellően "beteg" embert találtak Joker szerepére

• kutyakiki81
  • hiper KOCKA
    Never Back Down: No Surrender 2016

Mindenki kedvenc bunyós fekája szuperlassított effektekkel megtűzdelve picsázza el a fehér konkurenciát ebben a pörgős, adrenalinban tocsogó akciófilmben. A sztori szokás szerint nincs túlbonyolítva, és a rendező biztos nem vizsgázott a Gauss-Osztrogradszkij féle integrál-redukciós tételekből, viszont bunyó terén olyan koreográfiát nyújt, ami még éppen nem sérti a szemet... tehát tűrhető.

Mindössze annyi a lényeg hogy bajnokságokat kell nyerni pénzért. A lakókocsija pár négyzetcentiméternyi klausztrofobikus szorításában élő niggerünk nem tud ellenállni az ajánlatnak hogy némi lovettáért cserébe létrára másszon és szétrúgja a 2 méter 628 centis eiffeltorony picsáját... fair meccsnek tűnik.

De hősünk fehér pólójára rengeteg kínai írásjel van felvésve amit komolyan kell venni, és különleges harci technikái is vannak amiket csak ő tud, egyszóval jó sok woodoo-s szarsággal készül a nagy összecsapásra, a csí minden energiáját összegyűjtve a körmeibe, hogy egy kínálkozó ziccer esetén azonnal leszedálja barom ellenfelét. A barom itt szó szerint értendő, mert a csávó testi erő kifejtésén kívül másra nem nagyon képes.

De nem kell megijedni, van bunyó bőven a nagy meccs előtt is, White minimum egy utcányi tagot vasal ki a végjátékig + még egy néger bulát is... mondjuk őt nem kivasalja csak lefekteti.
    A küzdelmek viszik el a hátukon a filmet, mert ennél az egy dimenziónál ebben sokkal több nincsen, szóval felejtsük el a karizmatikus színészi játékokat, a remek fordulatos sztorikat, vagy a baró cgi effekteket.

Viszont cserébe kapunk irdatlan pofonokat, anabolikus szteroidot vacsorázó puffasztott gyurma gyurkákat, és szép helyszíneket, merthogy Thaiföld a forgatási helyszín. Ennél több erénnyel nem lehet méltatni a Never Back Down 3-dik részét viszont számomra a széria legjobb darabja volt.

6/10
  • gombabácsi
    én az ilyen filmeknél nézés közben nem emlékszem mi volt 20 perce :)
    mint a szuperhősfilmek esetén :)
    pl az amerika kapitány legutóbbi meg az x men legutóbbi film esetén nem vagyok benne biztos hogy melyikben melyik jelenetek voltak, illetve abban sem hogy ez vajon 1 film volt vagy 2? :)
  • Kandurex
    Függetlenség napja 2

5/10
  • Bokafix2
    Nem, ez a Lake Placid egy irtó gyenge krokodilos horror volt, kb. fél órát bírtam nézni.
  • LasDen #93891
    Má aszittem, hogy a '80-as amerikai jéghoki válogatott (Csoda a jégen, lake placidben játszották a meccset) csapott össze az anakondával. Azért az se lett volna semmi...
  • hiper KOCKA
    Lake Placid vs Anakonda 2015

A versus filmek virágkorukat élik... eredeti ötlet hiányában elkezdtek kultikus gonoszokat közös ringbe tenni. Minek egy új karaktert megalkotni, pénzt és időt ölni bele, felépíteni köré egy világot... á mi a francnak...? Szedjünk elő 2 ismert rémséget aztán hadd inzultálják egymást.. hátha kiizzadják azt a pár dolláros gyártási költséget.

Jelen filmünkben a kék sarokban az anakonda, egy első rész után meredeken lefelé ívelő széria autópálya hosszúságú kígyója, a piros sarokban pedig a Lake Placid című borzadály agresszív krokija foglal helyet. Lényegében a színvonalra előre számítani lehet, így nem vág annyira mellbe, de akármennyire is akartam nem lehet sírás nélkül végignézni ezt sem.

Kezdjük a szereplőkkel: kb. mindegyik felejthető sőt idegtépő. Van benne egy kempingező egyetemi lányszövetség, valami Delta Kappa nővérek, és mikor a kígyó először összecsap a krokodillal a szemük előtt, ők a fa tövében leordítják a törzsról a mohát... (a futást még nem találták fel?)
    A seriffhelyettes a saját árnyékától is megijed, az orvvadász dagadt hipszter pedig azt próbálja beadni a vadőrnek hogy a furgonja platójára kötött szarvas nyakonlőtte saját magát, felmászott a furgonra majd odaszíjazta a testét. Fasza... vártam hogy a vadőr hátha elhiszi, de nem... azért őt ennél keményebb fából faragták minthogy ilyesminek bedőljön. Ekkor tekintettem ki először az imdb-re hogy nem-e vígjáték a besorolás, de nem... pedig ha az lenne, még díjaznám is.

Az őrült tudósok, akik mutánst csináltak az állatokból egy kamion belsejében tették mindezt benne a mutáns kígyóval és a több tonnás krokival... csoda hogy elfértek.
    A seriff egy jó 40-es milf, de a hangja egy az egybe Tina Turneré. És olyan baszott kemény, hogy a krokodil felvágott gyomrából kihúzott telóval csinál szelfit. A helyzet magaslatán álló tudóscsapat egyébként ugyanazzal az altatólövedékkel üldözi a krokodilt, amely már a kamionban sem hatott, merthogy az állat idejekorán felébredt és mortal kombatot rendezett a belső térben. Egyszóval kb. minden szereplő tökfacsaróan hülye, de legalább hamar eltűnnek a vászonról.

A CGI-ről nem szeretnék írni, egyszerűen nincs szívem tovább alázni a filmet. A mutáns soktonnás krokodil egyébként olyan fineszes, hogy elbújik egy garzonlakásban (ahová nem tudom hogy fért be) de ez még hagyján mert az ágy alá!! bújik... na ezt hogy?
    És ami külön poén, hogy benne van Robert Englund (Freddy Krueger/Rémálom) és a csonka keze végén hegyes kampó van... :D Gondolom ez csak véletlen.

De van még ebben a filmben annyi baromság hogy kifogyna a fekete tinta a szövegszerkesztőből, ha le akarnám írni mindet. Szóval röviden: ez a film sem váltja meg a világot.

1/10
  • LasDen #93889
    a Bram Stoker féle Draculát (1992) szokták emlegetni mint az utolsó nagy cgi nélküli filmet...
  • tigeroo
    de ettől függetlenül: melyik volt az utcsó, cgi nélkül készült nagy költségvetésű akciófilm?
  • Jeffjohnson
    $75 million was spent on models and miniatures (the film had more miniature model work than any other film up to its time), and there were over 3,000 visual effects shots in the film, including both in-camera effects and CGI post-production, motion-controlled photography, miniature models (for example, the spaceships and the White House), and real pyrotechnic explosives.

CGI work also included the depiction of F-18 Hornets, debris flying in the air, alien attackers, missiles, and light balls.
  • Prof William
    Csak egy érdekesség...

Nemrég olvastam hogy az 1996-os Függetlenség Napja volt az utolsó olyan nagy költségvetésű katasztrófafilm,amiben még nem használtak CGI-t.
  • kutyakiki81
    A függetlenség napja : Feltámadás

Az első részből 20 év után is emlékeztem jelenetekre. Nah ebből 1 év múlva már nehéz lesz bármit is kiemelni.
    Sajnos nagyon gyenge lett. Látvány persze van, minden nagyobb, szebb, jobb, de kb. ennyi.
    Nagyon sok szereplő visszatér, de azért ez nem okoz olyan orgazmust, mint mondjuk Han Solo megjelenése az SW7-ben :D

Az iskolabuszos jelenet nagyon tetszett, de összeségében már nem kúrta meg a szemem a látványorgia, mert szinte mindent láttam már máshol, kicsit másképp.
    A film tele van felesleges mellékszereplőkkel, akik bár semmit nem tesznek hozzá a filmhez még színészkedni sem tudnak.

4/10
  • LasDen #93884
    My Way (2011)

1938-ban a 18 éves koreai Yang Kyoungjongot besorozzák a Japán birodalmi hadseregbe. '39-ben a Szovjetek elleni harcban fogságba esik és '42-ig munkatáborban dolgozik. Utána besorozzák a Szovjet hadseregbe és a német frontra küldik több ezer társával. Ott a nácik fogságába esik, akik szintén besorozzák és Normandiába küldik, ahol a partraszállás után amerikai fogságba esik.

Az ő története inspirálta ezt a filmet is. De ahelyett, hogy az ő sztoriját próbálták volna elmesélni, inkább felhúztak egy kitalált történetet ezen keretek közé. Ezt az utat megspékelve két érdekes főszereplőt adtak hozzá. Így Kim Jun-Shik és Hasegawa Tatsuo a háborún átívelő ellenségeskedését figyelhetjük. Mindketten sokat tesznek hozzá, hogy élvezetes legyen a film, a kapcsolatukról nem is beszélve. A mellékszereplőkkel sincs baj. Szép, látványos a film, a csaták nagyon grandiózusak, kivéve az oroszországit, az kicsit filléres lett. Mintha egy Battlefield multiplayer map lett volna csak, jól körbehatárolva. Pedig dramaturgiailag egy elég erős pont, mindkét főhős számára. De ettől függetlenül a film nem riad vissza a naturalista megjelenítéstől, így aztán ömlik a vér szép számmal. A végén még a partraszállás is egészen látványosra sikerült, bár elég rövidre vágták. Érdekes, hogy bár mind három sereg erősen realista volt, mégis egyedül a nácik kaptak egy kis pozitív felhangot. Az előző kettőnél semmi pozitívval nem találkozhattunk. A végén a fordulat meglepett, de nem vagyok teljesen kibékülve vele.

Ami abszolút negatívum az a fényképezés. Gondolom a rendező találta ki, de MINDEN EGYES JELENET során kötelező volt a kamera RÁNGATÁSA. Egy szép pásztázós establishing shot, vágás, közeli, remeg a kamera. Egy kurva padon ülnek baszdmeg és beszélgetnek. A faszé kell azt a szart parkinsonosként rángatni? Nem visz közelebb az eseményekhez, csak bassza az agyam. Ez az egy nagy negatívum volt szerencsére a film kapcsán...

7/10
  • Prof William
    Mivel még most is generálja a bevételt... Pl mióta tegnap megnéztem ugrott pár milliót a boxofficemojo-n a bevételszámláló. :)

Múlt időbe majd kb 1- hónap múlva mondhatjuk. De a DVD/Br kiadás még csak azután jön majd.
  • tigeroo
    tisztességes bevételt generál?

jelen időben*
  • Prof William
    Ezen felül kell némi idő a filmes brand kiépítéséhez.

Most nézem hogy pl a Captain Amerika elő része 370 milliót hozott be az egész világról. (A Warcraft most tart 380 körül) A mostani harmadik rész meg már 1 milliárd közelében van.

Ha ügyesen építkeznek akkor talán a következő részek már jobbak, ismertebbek és ezáltal nagyobb bevételt generálóbbak lesznek. De ha csak ezt a (bevételi)szintet tudja hozni mindegyik film már akkor is megéri a készítőknek.
  • UUUU
    Valószínűsitem, hogy lesz folytatása, mert a Warcraft világ neve plusz nézőszámot generál és ezzel plusz bevételt is, viszont szerintem teljesen középszerű film, ha nem lenne ilyen "Warcaftos" előzmény a tucatfilmek közé sorolnák.
    Semmi extra, egyszer megnéznék és el is felejtenék, mint oly sok más középszerű filmet.
  • Prof William
    Ezért reménykedek a folytatásban mert egész jó bevételeket produkált.

A Warcraft a hibái ellenére is jó film (szerintem) de csak akkor reménykedhetünk a folytatásban ha tisztességes bevételt generál.

• UUUU
    Tehát attól jó egy film, ha sok bevételt generál ?
    Szerintem ez egy baromság.
    Kapásból leirok vagy három filmet, ami túlmisztifikált, sok bevételt generált és benne van a 20 legnagyobb bevételt hozó filmek között.

A Jurassic World annyira jó film, hogy a harmadik helyezést elfoglalja, vagy a Transformer 3 a maga 10. helyezésével ?
    lefogadom, hogy mellényzsebből te is eléhelyeznél nem 10, de több filmet, amelyeket jobbnak tartasz.
    Itt egy szereptévesztés van, mert nem a bevételtől lesz valami jó a néző számára és itt kihangsúlyoznám a néző szót, mert az nem azonos a filmstúdióval, mert természetes, hogy számukra a bevétel mennyisége, ami alapján határolnak be egy filmet.
  • LasDen #93877
    hivatalos logó
  • Prof William
    Így már érthető...
  • LasDen #93875
    Két filmet nem forgattak, csak két forgatókönyv létezett. Az egyikben élt Will Smith karaktere, a másikban nem...
  • Prof William
    Akkor ezek szerint csak egy film lesz. Nem baj így is jó.

Az Asylum féle másolat mocskot meg talán majd megnézem egyszer csak a lulz kedvéért.
  • IMYke2.0.0.0
    "Egy időben azt híresztelték hogy két filmet forgattak le"
  • Lantee
    Inkább erre Independence Day: Resurgence
    7,4/10 (534 júzer)

• IMYke2.0.0.0
    Erre a fostengerre gondolsz?: Independents' Day (2016)
    1h 31min | Sci-Fi | 7 June 2016 (USA) - 1,7/10 (555 júzer)

"Aliens invade, this time delivering a clear ultimatum. The fate of humanity hangs in the balance as the U.S. President and citizens decide if these aliens are to be trusted ...or feared."