106840

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
csak a bővített kellett?
a rajongók megbocsátottak syndernek -
Katalizátor #93984 Hát itt nem szívesen sétálgatnék... -
Szenilla nyomában
Lányommal néztük moziba. Meglepően jól szórakoztm rajta.
Kicsit elrugaszkodottabb a valóságtól mint az előző rész, ugyanakkor komolyabb, nyomasztóbb részek is vannak benne.
Első részt nem űbereli nálam, viszont a kiscsajnak jobban tetszett mint az első része. -
Prof William #93982 A Take Shelter kb olyan mintha egy szokásos alkonyzóna vagy hasonló 30 perces csattanóra kihegyezett részt húztak volna el két órára... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Letezik! -
Take Shelter
Alapötlet jó, de elég vontatott az eleje, a végén csattanó. Tetszett de kissé unatkoztam. A The Believer jobb volt.
The Forest
Ijesztgetős horror, a képi világa jó volt de semmi új. Kiváncsi vagyok létezik-e a Fuji lábánál az a japán "öngyilkos erdő" vagy a helyiek jót röhögtek a filmen.
The Bite
Amennyire durvának gondoltam a beharangozások alapján annyira banális volt. Sokkal jobb testhorror-ok vannak. -
Wayne Gace #93978 Annak se sok értelme van szerintem, hogy sokadjára leírja mennyire pocsék filmek a képregény feldolgozások és továbbra is megnézi őket. -
Azt nem értem, miért jársz vissza rendszeresen a "csordához" a felsőbbrendű gondolataiddal? Semmi logika nincs abban, hogy te elszakadtál a buta tömegtől, de folyton visszaszaladsz bekiabálni, hogy te nem vagy csordatag. Nekem úgy tűnik, hogy te valójában csorda-függő vagy, és végső soron érdekel a figyelmük.
-
súlyos érvek.... vagyis várjunk...nincsenek érvek megint csak, maradtunk a szokásos mantránál, mindenki hülye, csak te nem :D -
gombabácsi #93975 mint írtam, a bárányok hallgatnak nagyon súlyos témát feszeget. emiatt nem engedhettek volna akkora baromságokat meg, mint amiket megengedtek...
sorolhatnám, de túl egyértelműek és túl nagyok. azaz csak azért nem veszi észre a tömeg, mert oszkár meg híres színész stb, ilyen esetben engem már nem érdekel hogy meggyőzzek bárkit is -
gombabácsi #93974 air
egész jó kis oldschool postapoc scifi. lassú film. a befejezés se rossz, de semmi extra. -
nem teljesen, de azért most passzol ide :D
-
a troll általában nem gondolja komolyan amit ír és kizárólag a kötözködés célzatával teszi... nála ez viszont életfilozófia -
ne etessétek már a trollt, leírta a véleményét,ennyi -
Érdekelne hogy mi a hülyeség a Bárányok hallgatnak-ban... hogy belemélyed a film egy pszichopátiás személyiség életébe és tetteibe? Hogy remekül adagolja a feszültséget vagy hogy az egyik legkiválóbb színész játssza a főszerepet? Az 5 Oscar és az 1 Golden Globe díj? Vagy mi...?
Kemény dolog egy Egyiptom Istenei után egy Oscar díjas pszichothriller ugye? Túl reális problámákkal foglalkozik...
És milyen vicces, hogy pont te szólod le a Bárányok hallgatnak-ot, aki szinte az összes szuperhős filmet ekézi hogy milyen 0 koncepció meg színészkedés meg történet... és erre tessék... ezt a filmet is egy szintre teszed az általad oly megvetett szuperhős filmekkel. Hallottad a koppanást...? Most ért földet az irónia... -
A legnagyobb vicc, hogy nála mindig erre fut ki az érvelés, tehát hogy ő az egy százalék, aki mindent jobban lát, so special :D ...lázadó tinédzser korszak... -
Nem az egyetértésről van szó, hanem a tudatlanságról... lövésed nincs a filmekről... persze a tetszik nem tetszik elemzés szintjén egész ügyes vagy, de amúgy folyamatosan bizonyítod, hogy nem érted amit nézel... -
Vaklárma (1989)
10/10 Végig lekötött, szórakoztatott, sokadszorra is. -
Azt nem birod megerteni, hogy ez nem igy van.
Ahogy van az altalad kepzelt 99%, akiket lenezel, ugyanugy van az a maradek 1%, mint te. Nyugodtan vonj parhuzamot a ketto kozott.
Persze azt kene elfogadnod, belatnod, megertened, hogy nem 99-1 az arany, hanem ennel sokkal-sokkal-sokkal arnyaltabb a kep.
Nincs azzal gond, amikor valaki nem szeret egy sokak altal kedvelt filmet. Vagy hulyesegeket irogat meltan klasszikusokra. Ahogy ezt teszik paran, mert azt hiszik az o szavuk szent, na az a problema
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2016.07.03. 12:39:29 -
-
gombabácsi #93964 az emberek 99%-a direkt csinálja, hogy 99%-ban mindenben egyetért? :)
-
te ezt direkt csinálod?
-
Koppixer #93962 Víkend
Sosem tudhatod, hogy ki a vad és ki a vadász. Erre épül a film összes csavarja, de annyira, hogy még a történet főhőse sem az, akit az elején annak gondolsz. És pont ettől nem működik a film, elmarad a katarzis, mert nincs egy szerethető főhős, akivel azonosulni tudnál. Logikailag hiába kikezdhetetlen a sztori, ha érdektelenné válik. Nagyon sajnálom, mert az utóbbi évek legjobb magyar filmje lehetett volna, ha nincs benne egy ilyen alapvető baklövés... -
gombabácsi #93961 függetlenség napja 2
voltak benne ötletes dolgok, bár nem sok. a többit meg már láttuk más filmekben, vagy az első részben. egy film amire semmi szükség nincs... sok része meg valami gagyi játék átvezető (pl starcraft) szintjét hozta, amit megintcsak láttunk már sokszor. persze technikailag profi, de amúgy meg uncsi... poénok is erőltetettek voltak...
galaxis utikalauz...
a könyv is béna, de ez a film még bénább. nulla sci, nulla fi, nulla viccesség, ehelyett kapunk valami totál erőltetettséget, és az angol humor megcsúfolását
függetlenség napja 1
teljesen jó, szórakoztató blockbuster film
a bárányok hallgatnak
nagyon súlyosnak akar tűnni ez a film, meg realisztikusnak, csak hát ilyen súlyossághoz tökéletesnek is kéne lennie, legalább valamennyire. csak hát akkora nagy hülyeségek vannak benne, hogy inkább röhelyes az egész. ugyanez igaz a hasonló filmekre is, még nem láttam olyat ami komolyan vehető volt -
gondolom az injustice-ig nem húzzák ezt meg, de na.. igen :D
#93958: igazad van picit :) -
"Lois karakterét kukázzuk"
Most akkor ne legyen benne Lois a következő filmekben? -
Te is inkább egy karóval ütnéd a vasat, mint puszta kézzel még ha acél kesztyűd lenne is, lévén az ujjaid attól még porrá törhetnek, na Batman is pont ezért nem ököllel csápolt, meg egyébként is látványosabb, meg a képregényekben, rajzfilmekben is így van :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.07.02. 16:49:30 -
jó lesz ez, remélem.
mondjuk a harci jelenetek megkomponálásához is máshogy állnék hozzá a jövőben.
ami zavart: amikor doomsday feltépte a (valszeg gránit) monumentet hogy lecsapja vele supermant, akkor elkezdtem gondolkodni. ha ők maguk, és az ökleik erősebbek, keményebbek mint egy rögtönzött fegyverként használt tárgy, akkor mi értelme azzal verni a másikat? csak nekem van olyan érzetem tőle, hogy ennyi erővel puha kenyérrel is csapkodhatnák egymást? ez hasonló volt ahhoz amikor bruce a mosdókagylóval vágta pofán clarkot, így zárva le a hosszú küzdelmet. LOL -
A Flash meg a Knightmare jelenet elég erősen egy Injusticeos világ felé mutatnak. Annyi különbséggel, hogy itt paradémonok is vannak Superman oldalán.
Hogy mennyire vesznek vissza Snyderből a JL film után, az kérdéses. De már az is jó jel, hogy a JL filmet teljes egészében Terrio írta, így nem Goyer agymenéseit kellett javítania... -
batman v superman
nem volt rossz szerintem. tetszettek a DC-s kikacsintások, utalások. tetszett Affleck Batmanje. Szerintem ő az egyik legjobb, márcsak az idősebb Bruce ábrázolása miatt is, elvesztette Jason-t, full paranoid, stb. Jó kezekben lesz. Csak Syndert ne erőltessék már, könyörgöm. Várjuk a Suicide Squadot, és a Justice League filmet...
Pozitívum: Végre egy DC-s, nagy volumenű film, amely lefektette a jövőbeli filmjeiket (Flash, meg a többiek megjelenése).
Apropó, Flash megjelenése: Talán egy "injustice" film kikacsintása lett volna?
Negatívum: Amiben viszont még fejlődhetnének?
Lois karakterét kukázzuk könyörgöm. Ökölbe szorul a kezem, ha elkezd "tökösködni"
Több időt hagyni a karakterekre, és kevesebb felvezető jelenetet kérünk. Az irány jó, a marvellel van-e értelme összehasonlítani? Mint az almát a körtével.. másban jók, más fele mennek. Ez másban jó.
6/10 -
DantesHUN #93954 Argo és Argo 2
Egész ideáig nem láttam egyiket se. Őszintén annyira nem is érdekelt. De, üsse kő, ha már évek óta hallom hogy jaj mekkora poén, nézzük meg.
Na, az első részt, meg is érte megnézni
Oké, hát...tisztára Guy Ritchie stílus , magyar köntösben. Csak hát azért van itt gondok. Például tök felesleges sehová sem vezető értelmetlen szálak. Mint a kincskereső pasas testvére, akiért eljön Nagy Feró. Vicces, de ...úgy igazából értelmetlen. A vége meg összecsapott.
Guy Ritchie például sokkal jobban ért a történet vezetéshez, a több féle szál összehangolásához a film végére. De, na, Árpa első filmes rendező, kisebb költség vetés, ahhoz képest jó ez. Szórakoztató, egy rakás hülye tapló kalandjai, és fricska a magyar valóságnak.
7/10
Második rész.
Nos, meg akarja ismételni az első rész poénjait, illetve rá tenni egy lapáttal elvégre második rész, szóljon nagyobbat. Na ez nem történt meg.
Persze az első rész is abszurd volt sokszor, de itt már ledobta Árpa agya a láncot. Mintha beszívva, berúgva készült volna a film höhöh...de nagy poén lesz basszátok meg! -valahogy így képzelem az egészet.
Tankkal jövő cigányok, meg Tyson aki lazán túlélte az első részben kapott fejlövést, de az hagyján Pszihó vagy ki, neki egy gyomron szúrás se árt ..értem én hogy direkt lett még abszurdabb. Meg hogy ezt nem kell komolyan venni semmit az egészből. Meg micsoda poén Kulka a ninja.
Ja, és elsütik azt a remek nem is szakállas viccet, hogy ,, 15 km-re van légvonalban de tudok egy rövidebb utat" jaj de micsoda kac-kac. Meg amcsi akció filekre való utalás és paródia...csak ezeket is láttuk már ezerszer kiparodizálva, sokkal jobban megcsinálva.
Csak ettől a film nem lett jobb, hanem kimondottan szar lett. Nem poénos. Nem lesz attól viccesebb ,hogy ennyire átmegy abszurd baromkodásba., mégha az első rész is az volt, de nagyon sikerült túlzásba esni.
Egy rakás jelenetnél előre tudtam na most mi fog következni. Na mindjárt kifogy a benzin. Na mindjárt ugrik és lőni kezd...mert koppintja az első poénjait, csak még fokozza a baromságot.
Az első rész magyar filmként, újdonság volt.
2/10 Ez egy retekszar. -
Nekem mindkettő tetszik, mindegyiknek megvan a maga bája. -
-
Univerzum építésben igen, de a Warner stilus nekem jobban bejön, mint a szines mázos poén dobálos Marvel, Avengers-szel az élen... -
Meteor Man, Vandal Savage -
Doctor Manhattan, Captain Atom, Spider-man, Hulk, She-Hulk, Thunderbolt Ross, Daredevil, Fantasztikus 4es -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tud valaki felsorolni olyan hösöket akiknek valamilyen köze van az atomhoz vagy a sugárzáshoz? -
Piszok hosszan gondolkoztam ezen a válaszon, mire rájöttem, hogy nem nekem szántad. :-D