Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------
Egy nevenincs rendezotol ez elismerésre méltó alkotás lett volna, Ridley-tol minimum gyengusz. Természetesen ez is tul hosszu mint manapság minden szaros film amirol azt gondolják hollywood-ban, hogy a hossza hozzáad a minoséghez. Nem, nem ad hozzá.
Damon jó volt, a tobbi színész is rendben volt, de az irodában alvó -és élo- fizikazseni fekasrác karaktere nevetséges volt. Hagyjuk már az ilyen ordas kliséket, pls! Alapjában véve nem unalmas, csak annyira nem izgalmas, hogy pár résznél ne kezdjek el máson gondolkozni.
Továbbá eros párhuzamok voltak hasonló filmekkel -Apollo 13, Red PLanet- amire nem mondom, hogy koppintás, de akár még az is lehet.
Eros kozepes film, tokéletesen alkalmas otthoni nézésre, felesleges pénzt kolteni rá sztem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hát amennyire behypolták a filmet, valóban nem olyan nagy durranás. Meg "tele van tudományos magyarázatokkal". Nagyon nincs tele, vagy én vagyok túl műszaki képzettségű, de pld amit a néger srác is kitalálta a mentőakcióhoz, azt már az első jelenetnél levágtam. Tény hogy vannak benne klisék, meg érdekes megoldások, de helye közzel valóban korrekt a film. A nagy világszeretet még engem is elkapott, meg is lepődtem. Egész jól sikerült beleélnem magam a sztoriba. Kurva sok jó poén volt benne. Meglepően sok és jók 😊
8/10, de lehet azért csak ennyi, mert valami vén k**va ott pofázott mellettem végig a film alatt....
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.10.18. 22:37:52
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ja amúgy a lenti poszter fék. Ez az igazi:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.10.18. 22:23:17
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azutan nem sok baber termett neki azon a teren😊 Viszont szinkronszineszkent zsenialis lett.
Plusz 2009-ben Emmyre jeloltek kapott Darth Bane megformalasaert a Clone warsban😊
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2015.10.18. 22:08:03
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Senkitől nem tudok egy komolyabb szerepet vagy filmet megemlíteni. Most is csak azért vették le őket a polcról mert forgatják az új részeket, különben a kutya se foglalkozna se Hamillal se Fisherrel, se a többiekkel.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
további döbbenetek:
Travolta lett volna eredetileg Forrest Gump, de mivel nem vállalta Tom Hanks-nek jutott a főszerep.
Jake Gyllenhaal kapta volna az Avatar főszerepét, de ő inkább Perzsia hercegét választotta. (gratula neki)
Az első X-men filmben Russel Crowe lett volna Rozsomák, de nem tudtak megegyezni mert Crowe túl sok pénzt követelt a szerepért. Így lett Hugh Jackman-é.
Sean Connery lett volna Gandalf Ian McKellen helyett a Gyűrűk Urában.
Tom Selleck kapta volna eredetileg Indiana Jones szerepét de már aláírt a Magnumhoz.
Nicholas Cage szerepelt volna a Pankrátorban Rourke helyett viszont meghátrált mert úgy érezte nincs ideje felkészülni.
DiCaprio játszotta volna Patrick Bateman szerepét az Amerikai Pszicho-ban, de túlságosan félt a negatív reakcióktól ezért nem vágott bele. Ezután jött Bale.
Lance Henricksen lett volna eredetileg a Terminátor, de a fizikuma nem volt meg hozzá így Arnoldot választották a szerepre... még jó.
Dustin Hoffman visszautasította a Keresztapa egyik főszerepét, ezért Al Pacino írt helyette történelmet.
Will Smith-nek tálcán kínálták a Mátrix főszerepét, de mivel fel sem fogta miről szól az egész film, így visszautasította.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Aki búj, aki nem - 2003
Horror
Mégis megnéztem. Se nem jobb, se nem rosszabb mint az első széria. Nagyon valószínű, hogy a harmadik rész kihagyom.
(szerk.: az első rész 2001-es, tévesen írtam.)
:)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A csajnak a botja meg olyan, mintha neki is lenne rajta egy vörös fénykard sugár 😄
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.18. 15:50:33
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Kézikamerás film. Srácok bejutása az 51es körzetbe. Elég jól indul, de amikor már bejutottak, na onnantól már nem tudnak mit kezdeni a gondolatokkal a rendezőék meg az iróék aztán túlpörgik. Egyszer meglehet nézni 😊 meg én amúgy is szeretem a témát.
Ha tudtok jó UFO-s, idegenes filmeket párat írhattok.
(2015.10.17) (104 perc, brit)
Lassú volt - ahogy a történetben 93 éves Sherlock Holmes (Ian McKellen) is az volt, aki 35 évnyi távolságból próbálja összerakni egyetlen megoldatlan ügyének részleteit a szenilitással harcolva. Utóbbi ellenszeréért - a dél-amerikai sárgafa (Xanthoxylum americanum) leveléből készült főzet és lekvár - egészen Japánig képes elutazni, Tamiki Umezaki meghívására (Hiroyuki Sanada), ahol egy újabb, személyét is érintő eset rajzolódik ki előtte.
Hogy a több mint 30 évvel korábban tragikusan végződő ügy végére pontot tehessen, minden erejét és emlékét össze kell szednie. Ebben segít neki a vidéki élet, a méhek gondozása, és a házvezetőnőjének (Laura Linney) kisfia.
A filmet reklámozó trailer annak idején pörgősebbnek adta el a sztorit. Viszont Gandalf bácsiért és a Sherlock miliőért már megérte végignézni.
Akcióra éhezőknek, és az öregségtől irtózóknak nem ajánlom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Horror
Nos, a film megtekintése után nem tudtam eldönteni, hogy ez komoly vagy paródia. Komolynak túl komolytalan viccesnek meg nem nevezném.
A filmnek egyébként vannak jobb pillanatai, de inkább felejtős kategória. Nem tudom megnézem e a második részét.
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.10.17. 23:01:55
Horror
Tegnap este egy klasszikus, alig ismert horrort kerestem, találtam és nagyon jól szórakoztam.
Edgar Allan Poe álltal írt novella az alapja a filmnek (Elsietett temetés), és szerencsére a film tökéletesen szállítja a Poe által megszokott borzongást és nyomasztó légkört, hiszen ki ne érezné át, ki ne rettegne attól, hogy élve eltemetik.
Klasszikus, kötelező, annak, aki el tud vonatkoztatni azon, hogy a mű 1962-es, ezért az "effektek" néhol mosolyogtatónak hathatnak..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
jó sok része volt...
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.17. 12:53:22
"A South American gunrunner uses an island in Hawaii as his base of operations. A squad of beautiful government agents is sent to put him out of business."
Itt a trailere
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.17. 12:33:33
Hátha segít ez.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.17. 12:29:08
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
omfg, ez igen. igazi horror volt, hangulatos korban, hangulatos zene. mesésen beteg volt. ilyennek kellett volna lennie az álmosvölgy legendájának a filmben 😊
brutális, beteg, undorítóan elbűvölő film.
Tartom továbbra is.
Ezek a szerepek kb. Justin Timberlake-nek valóak, arra elég, hogy moziban maradjon a neve, de színészileg abszolút semmi kihívás. Ezt csinálja évek óta. Agyatlan vígjáték, vagy agyatlan akciófilm. Semmi komoly nem fűződik a nevéhez az elmúlt kb. 5 évben.
A koncepció jónak tűnt, talán igényes kezekben jó film is készülhetett volna belőle. Sem a sztori, sem a karakterek nem kidolgozva, az első fél órában már le is lövi végső "csavart", és a köztes időben sem parádézik izgalmas és váratlan cselekménnyel. A tudományt természetesen kínosan a szőnyeg alá seperték, úgyhogy konkrétan semmivel nem kezdtek semmit.
Felejthető alkotás.
Ryan Reynoldsról pár éve azt, hogy hittem rá megy majd a komolyabb szerepekre, de továbbra sem akar kinőni a popcorn sztárságból. Kár érte.
Egy bevállalós ember és egy nem mindennapi mutatvány... kb. ez a lényege ennek a filmnek, amely valós alapokból építkezik, hiszen Philippe Petit francia kötéltáncos életét és mutatványait tárja elénk. Ő volt az, aki 1974-ben a World Trade Center egyik tornyának a tetejéről átsétált a másikra.... kötélen.
Egyébként a filmvégi séta a kötélen vagyis az uccsó 20 perc, lélegzetelállítóra sikerült... ha más miatt nem is, ezért mindenképp megéri megnézni a filmet.
Az első másfél órára már nem lehet ugyanezt elmondani, mert van üresjárat is bőven, és a kötelező közhelyektől sem mentes a film... de végül is én eltekintettem ettől, mert ez egy életrajzi drámának lett szánva, és nem kell hogy minden perce állkoppanós legyen. De a filmvégi jelenetet tényleg odarakták... az belenyom a székbe, főleg ha a 3D-t és a mozit választod az otthoni megtekintés helyett. Tériszonyosok inkább kerüljék.
7/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Szerintem az öreg újabb filmjei közül magasan a legjobb. Nyomasztó, rátelepedik az emberre. A záró képsorok után csak bámultunk ki a fejünkből még pár percig. Nem értem az imdb pontszámot, valószínűleg sokan lángszórót és zombiinváziót vártak.
Nekem ez 8/10
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Éjféli játszama - (1994)
Horror - Krimi
Dán horrornak írják, de szerintem igazából krimi, abból is a belépőszintű kategóriába sorolnám. Kellően izgalmas ahhoz, hogy ne kapcsold ki, viszont semmi olyannal nem operál, ami kiverné a biztosítékot. Maga a film lassan építkezik, nem kapkod, ez nagyon tetszett benne, akárcsak a története, már maga az alap érdekes, nem sok film helyszínválasztása esik hullaházra, és ez már magával húzza a komor hangulatot.
Színészekkel nem volt gond, hozták, amit kellett (Nikolaj Coster-Waldau szereplése meglepett, nem tudtam, hogy játszik ebben a filmben).
Egy nagy baja van viszont, ami krimiknél és thrillereknél sarkalatos pont szerintem, mégpedig, hogy a film felétől szinte sejteni lehet ki a gyilkos. Ettől eltekintve kellemes kikapcsolódás volt, bár horrort szerettem volna nézni, nem bántam meg, hogy hegy nem kapcsoltam le a felénél.
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.10.15. 08:34:18
#90836 <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.