106845
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prof William
    The BFG

Csalódás volt a film. Azt hittem hogy egy remek filmet fogok látni a Doom sorozat ikonikus fegyveréről .de erre valami nyálas sztorit adtak le egy kisfiúról meg valami óriásról.

Lehet hogy rossz filmre ültem be. :)

Viccet félretéve a film igazi Késői Spielberg.

Látszik hogy valami oscar díjas eresztést akart összedobni a rendező, ami után zokogva a mondanivalótól eltelve jönnek ki az emberek, de ehelyett egy rendkívül középszerű steril amolyan "közepes iparosmunka" került ki a kezei közül amire egy hónap múlva már senki sem fog emlékezni. Ha mégis akkor is csak max felsorolás szintjén jelenik majd meg a rendező életművében.
  • Bokafix2
    A Batman&Superman mióta Marvel...?
  • hapi
    Batman és superman összevesznek de megtudják hogy anyukájuknak ugyan az a neve így hát kibékülnek
    10/1

Értem én, hogy Batman Superman ellen és akkor a képregényrajongók jól elmennek megnézni a moziba a filmet, és hirtelen a gatyájukba élveznek. Mondjuk ha megkérdeznek engem a kész forgatókönyvről, ingyen megmondtam volna hogy nem működik. Talán mostanra már többen megértik miért csapás a valódi filmekre nézve ez a Marvel hiszti, de lehet hogy még várnom kell pár ilyen híg fost...
  • Dynamic
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Luthor így szította az ellentétet B és S között. Volt is egy rövid jelenet, amikor az Anatoli nevű ürge beszél a melák négerrel, hogy öljék meg a megjelölt ipsét.

Úgy látszik, nem lehet időzítve linkelni... 1:49-től van az ominózus jelenet

Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2016.07.12. 09:57:11
  • tigeroo
    VÁGÓFLÉM ATYA ÉG. ezt is megéltük :)
  • UUUU
    The Legend of Tarzan
    4/10

Igazan bugyuta egy film, tele kretenseggel.
  • LasDen #94024
    Valószínű Batman kellően utált személy volt a bűnözők körében, így gondolom, aki beszélt, annak mennie kellett. Persze ebben is benne volt Luthornak a keze, így kicsit túl is volt pörgetve a dolog.
  • Seten
    Nekem az nem volt világos, hogy akit Batman megjelölt, azt miért is kellett feltétlenül megölni?
    Vagy az onnantól vamzernek számított, vagy mi?
  • ProGabe #94022
    Meg sokkal-sokkal debilebbnek :D Sajnos tapasztalatbol beszelek.
    Es latod, ahogy en is most hulye voltam, nalam vannak lenyegesen hulyebbek is. Nezzuk a jo oldalat, az egy tok jo doku, amit linkeltem, tenyleg erdemes megnezni
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2016.07.11. 21:41:25
  • IMYke2.0.0.0
    El se akarom hinni, hogy ennyire debilnek nézed az embereket...
  • ProGabe #94020
    ">>>> vágó utána csak teszi a dolgát."

Hogy mi van? :D Szerinted a vago az szo szerint csak vagdossa a filmet, mittomen, valami jegyzetek alapjan? VAGY, esetleg, talan, csak-csak az egyik legfontosabb muvelet a film eleteben es a rendezovel szimbiozisban keszul a dolog? A kerdes kolti.

Kotelezo anyag:

http://batman-news.com/2016/06/28/batman-v-superman-3-hours-warner-bros-no/
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2016.07.11. 21:29:27
  • LasDen #94019
    Elméletileg Snyder már a kezdetektől fogva egy 3 órás eposzt akart forgatni. Amire a szerződés kötéskor a Warner is rábólintott. Aztán forgott a film. A tesztvetítéseken is elméletileg ezek a verziók futottak pozitív visszhanggal. Aztán ahogy közeledett a premier a Warner megijedt, hogy egy 3 órás filmre nem ülnének be, így visszakozott. Snydernek így fél órát ki kellett vágnia.
    A Justice League-t is 3 órásnak tervezte, de azt hiszem ezt már a legelején lelőtték, hogy szó sem lehet róla...
  • Bokafix2
    Exposed (2016)

Ez mi a fittyfene volt?

zagyvaság/10
  • IMYke2.0.0.0
    " törjön le a keze,aki eldöntheti"

* megrendelő és/vagy
    * rendező

>>>> vágó utána csak teszi a dolgát.
  • xido
    Bővítettet néztem elsőnek..pár napra rá kikerült a mozis,gondoltam a szinkron miatt kiváncsiságból belenézek..már az elején fogtam a fejem,mikor a lényeges falus esemény felét kikapták,hogy ezt hogy és onnantól kezdve hogy akarják az egészet politikai szintre vinni,szóval törjön le a keze,aki eldöntheti,hogy akár fél órát is kivághatnak,létfontosságúakat meg főleg..
  • Katalizátor
    Cage meg a kispunci nem volt épp gagyi. :)
  • Dynamic
    BvS
    Én is megnéztem az extended verziót és határozottan jobb lett a véleményem. A mozi változattal az volt a gondom, hogy ide-oda kapkodott, nem volt egy egészséges íve az egésznek. Most az volt a fura, hogy nem is nagyon jöttem rá, melyek voltak az eddig nem látott jelenetek, viszont nézés közben érzetem, hogy most már valahogy egyben van az egész, követhetőbb volt a sztori. Néha libabőröztem, olyan epic volt helyenként, meg amúgy is alapvetően jobban tetszik ez a komolykodósabb, sötétebb tónus. Fasza volt ez, na.
  • LasDen #94013
    Sérülés

Olyna ritkán látni Will Smithet manapság, úgyhogy felüdülés egy film vele. És nem kell sokat várni, mert jön a SS is nemsoká.
    Igazából sokkoló film. Főleg, ha ismered a focit és szereted is. Úgy meg még inkább, hogy 2002-től 2016-ig kellett várni arra, hogy az NFL hivatalosan elismerje, hogy a CTE létező dolog a fociban is. Az ilyenek mutatják jól, hogy mennyire torz világban is élünk.
    A film maga jó volt. A karakterek, a nyomozás, igazából minden rendben volt. Alakítások terén sincs mire panaszkodnunk. Az tetszett, ahogy az idő múlását érzékeltették anélkül, hogy ki kellett volna írni (az 1-2 kivételtől eltekintve). Azt nem tudom miért, de örülök, hogy Alec Baldwin nem valami negatív figurát játszott. Viszont az elszomorított, hogy Luke Wilson egy ilyen jelentéktelen (a karakter Roger Goodell nem jelentéktelen, de a filmben az volt) háttér szerepet játszott. 1 kivétellel még csak nem is volt konkrétan a kamera előtt, de akkor sem rajta volt a hangsúly.

7/10
  • LasDen #94012
    egy jó dolog volt a kickassben... :D
  • mégvadabbdisznó
    "Kick-ass a legszuperebb szuperhősösös fílm."

Ez már csak azért is vicces mert a Kick Ass-ben nincs egy db szuperhős sem... csak jelmezes idióták szuperképességek nélkül.
  • eksy
    Pedig telis-teli van baro szuperhősökvel:)
  • Jim Morrison
    aa tényleg, szerintem nekem is az volt az eszemben, de már arra sem emlékeztem a karakterek hogy néznek ki
  • eksy
    Kick-ass, a legszuperebb szuperhősösös fílm. Abban is van ilyen szál.
  • DantesHUN
    Megnézve a kibővített Batman vs superman filmet...jó ez a film. Moziban is jó volt. Nem értem a lehúzást. Persze akinek eleve nem jönnek be a képregényfilmek, vagy csak a marvel stílust szereti, ezt megértem.
    Jó vannak hibái, vaskos logikátlanságok. eisenberg ripacs.

Az hogy más mint a képregény, melyik? Van ezer feldolgozás. Az is igaz a végső harc bár látványos és szórakoztató a főellenség úgymond elég semmilyen. Csak egy ostoba szörny. Semmi több, elég béna dolog. Oké erős de...attól még szar.

Viszont, a sötétebb hangulat, a zene, Ben Afflack, Gal Gadot...ez mind pozitívum és az is jó ,hogy mernek kicsit bele menni a témába, több szálon is fut a történet, mertek némi mélységet adni a dolognak, amit a Marvel is megpróbált a Polgárháborúval, de ott ez annyira nem jött át.
    Gondolok arra hogy a superhősök szuperbunyójában emberek halnak meg...ártatlanok, vagy hogy jó-e az önbíráskodás, és más hasonló dolgok.
    Szóval jó ez.
  • REALista
    Már az első rész is nagyon kínos volt...
  • LasDen #94005
    Támadás a Fehér Ház ellen 2 - London ostroma

Hát ez nem volt valami jó. Már azt nem értettem, mikor mentek a temetésre. Akkora drámát csapott körülötte Buttler és a nője, mintha vietnámba menne harcolni. Aztán Londonban meg minden elnök, miniszterelnök konvojban, lezárt utakon, hajón mehetnek a temetésre, erre a Japán miniszterelnök a dugóban ül....:D Az első rész CGI-ja még megbocsátható volt, de itt mintha még rosszabb lett volna. Szerencsére csak a film elején voltak, aztán már csak az utcákon harcoltak. Csihi-puhi, bimm-bumm, de semmi érdekes nem volt benne. Ami jót ki tudok emelni az a támadás kezdete. Ahogy robbantottak, kiléptek a sorból stb. az igazán valósnak hatott. De aztán folytatódott is tovább a mese és minden bokorból ugráltak elő a terroristák...

5/10
  • tigeroo
    ez lenne? Ahogy tetszem (2000)
    If You Only Knew
  • Jim Morrison
    tinédzserek ugye?
  • MoRT2195
    Oks, csak nem mertem, mert mostanában néha a modik is nagyon harapnak. De akkor leírom. Bár nem sok infót tudok róla, nem nagyon emlékszem rá.
    Annyi a lényege, hogy van egy csaj meg egy csávó, a csávónak tetszik a csaj és melegnek adja ki magát. Jó barátok lesznek, a csaj úgy tekint rá, mintha mondjuk egy barátnője lenne, tehát le is vetkőzik előtte melltartóra gátlások nélkül, mindent megbeszélnek, stb. Aztán a csaj később megtudja, hogy valójában nem meleg és megharagszik rá... de természetesen végül megszereti. Hát ennyi amit tudok mondani róla. Nem mostani film.
  • Jim Morrison
    Filmkereső
    régebbi
  • LasDen #94000
    ide is írhatod...
  • MoRT2195
    Van valamilyen olyan topik, hogy "filmet keresek" vagy hasonló? Körülírás alapján valaki felismer-e egy filmet. Régen láttam egy filmet, nem is nagyon sokra emlékszem belőle, de jó volna tudni a címét... Erre van valami topik?
  • LasDen #93998
    Zoolander 2

A rossz kritikák, vélemények után halasztgattam a megnézést, de csak sikerült. És nehéz helyzetben vagyok. Mert egyrészt nem egy túl jó film. Legalábbis nem érezni, hogy húde gyorsan lepörög a film. A másik oldalról meg annyira sikerült emelni az egészen, hogy arra szavak nincsenek. Ezt a rengeteg faszságot, amit összehordtak. Ahogy haladunk előre úgy dobnak be egyre beteg dolgokat. A végére már annyi baromságot össze beszéltek, hogy fetrengtem a röhögéstől. Hansel Kiefer Sutherlandes orgiája, a magnum, a fia, az intézet, Sting és a többi beteg faszság :D Tény, az első rész fénypontjait újra elővették és variálva újra ellőtték a poént és valamelyik ült, valamelyik nem. Vannak negatívumok, de a vége annyira random volt, hogy nem bírok kevesebb pontot adni... :DDD

6/10
  • Bokafix2
    The Shallows 2016

Annyi zagyvalék cápás film jött ki az utóbbi időben hogy ez a film kifejezetten kellemes csalódás volt. Szörfös csaj vs. cápa... face to face.

7/10
  • DantesHUN
    Én csak azt mondom, hogy a Polgárháborút a legtöbb kritika felmagasztalja, a Batmant lehúzza, és ez az egyik leggyakoribb érv ,hogy a motivációk. A Polgárháborúban a szereplők 905-nál semmi nincs, nulla indok hogy miért cselekednek úgy ahogy. Ettől nem mondom persze arra se hogy szar, csak épp nem igazságos és fair értékelés, a Batman filmnél egy hibát felhozni, míg más hasonló filmnél nem foglalkozni vele.
  • Mentol
    Batman vs Superman: nem tetszett, egy nagy katyvasz volt. Próbáltam összerakni a különböző szálakat, de nem nagyon sikerült. Szerintem, nem volt jó film.
  • LasDen #93994
    szerintem nem összecsapottak. Batman ki lett bontva, hogy teljesen el vakította az élet, Superman ereje és Luthor machinációja. Clarkot is láthattuk, hogy Batman működése tettekre késztette. Még a Martha jelenet is kapott egy kis támaszt, bár nem eleget, hogy kimagyarázható legyen. A motivációk minden oldalról rendben voltak imo...
  • Sequoyah
    Azt meg nem lattam. De amennyit ismerek belole, ott magat a motivaciot is hulyesegnek ertem, mig a Batman v Supermanban a motivacio jogos, csak osszecsapottan lett bemutatva. Talan Lex Luthor oldalarol jon at a legjobban.
  • Norbi1990
    Köszi!
  • LasDen #93991
    tess