Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.25. 16:39:17
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Ennek is nagyobb volt a füstje mint a lángja. Még csak azt sem mondhatnám hogy kiemelkedik a hegymászós filmek közül. Az ilyen megtörtént eseményeken alapuló filmekből amúgy sem lehet túl nagy izgalmakat kihozni, de ennél jobbra számítottam.
Maga a koncepció: elutaznak Nepálba, 1 hónapig felkészülnek, akklimatizáló túrák, próbamászások, gondos tervezés, térkép tanulmányozás, majd hegymászás, küszködve a hideggel, faggyal, lavinaveszéllyel, a leesés lehetőségével, emellett egészségügyi rizikók is vannak: hóvakság, agyödéma, hipotermia, tüdőödéma, rosszullét, oxigénhiány, AIDS-es jeti... na jó az nem...
... és akkor végül ezernyi gyötrelem után felérnek a csúcsra, ott kurjantanak egyet hogy "megcsináltuk!"... majd 3 perc múlva mennek le a faszba. 😄 Hülye legyek ha értem. 😄
De a hegy tovább szívatja őket és jön egy vihar is... szóval ha nem akarnak kockára fagyva feküdni a hegyoldalban tenni kell valamit. És a vicc hogy az egyik csóka 65 ezer dollárt fizetett azért hogy felmehessen a hegyre megdögleni. Erre tényleg külön születni kell. Jó sok ambíció kell, kalandvágy, és minimális ész. És ha mindez megvan pár évtized múlva csinálnak rólunk egy filmet Everest címmel.
5/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Szóval őőő, izé, hmm.... Nem értem ezt a filmet. Hogy lehetett ezt megcsinálni? Nem elég, hogy a retardált marketing haza vágta a filmet, de magában a filmben sem maradt semmi fordulat az első óra után. Kiderül minden és mindenki szerepe. Utána mennek megpusztul skynet, oszt jónapot. Olyan buta film, hogy az hihetetlen. Matt Smith minek kellett ide? Ezt egy noname is eljátszhatta volna. Jai Courtney hozza Jai Courtneyt. Stabilan középszer a gyerek. Emilia Clarke amellett, hogy jól nézett ki a filmben, egész korrekt alakítása volt. Schwarzinál sem volt semmi meglepő. SImmonst se értem mit keresett itt. De azért tipikus, hogy minden rossz filmre jut 1-2 jó poén....
3/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.25. 15:18:47
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amint beszerzem lemezen indul az extended maraton.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
(2015.10.24) (164 perc, új-zélandi, ausztrál, brit)
Extended. Imádtam. Ez van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Vagy akár magáról az Ítélet Napjáról és az azt követő első évekről. Az első találkozás -és győzelem- a gépekkel.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.24. 23:16:41
Hát ez a rész sztem csak azoknak jelenthet valamit akik nem látták az előző részeket.Mert aki már ismeri az előzöket azok egyértemüen csalódnak , legalább is én igy érzem,
Aki ez a rész után a 3. vagy a 4. részre azt mondja, hogy nem illett a sorba vagy nem volt jó , akkor erre mit mondana?
Ez egy összecsapot munka ahogy én látom, a helikopteres rész egyszerüen nevetséges és a CGI is kilóg ott elég rendesen. A swarci bájvigyor minek?Több kérdés maradt utána mint amenyit megválaszolt.
Komolyan mondom, majdnem tobbet mosolyogtam ezen a filmen mint egy vigjátékon.Minek bele poénos részek mikor a világ sorsa függ tölük?
Napestig lehetne sorolni az olyan dolgokat ami nem tiszta a filmben
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.24. 16:15:30
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Sajna a Man on Wire-t nem lattam, amit elegge dicsernek, de ez a film sem volt semmi. A sok teriszony-erzet miatt alaposan kifaradt az agyam a vegere, egyebkent pedig egy elegge szorakoztato kis "bunteny" filmecske. Olayn nagyon extra sincs benne, de a megvalositas es a szineszek kivaloak!
8/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Holnap "meg is veszem" - erre, az Extendedre vártam 1+ éve!
//Egyetlen verziót sem láttam még ebből.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Érdemes végignézni a plusz jelenetek miatt. Egész meglepő részek is előjönnek.
Eléggé odatették ezt a sztorit. Remek kis dráma egy szénbányász lányról akinek gyerekkorától kezdve dédelgetett álma hogy légtornász lehessen.
Ezt az álmot könnyű lenne elérni pl. Amerikában. De ahogy a cím is sejteti: nem ott vagyunk. Az átlagpolgár életére sziklaként nehezedő kommunista rezsim nem úgy képzeli, hogy csak úgy bárki azt csináljon amihez kedve van. A doksi filmeket kivéve én még nem láttam olyan filmet ami ennyire érzékletesen mutatná be, mi zajlik a világ egyik legelszeparáltabb országában... Amikor százszor el kell ismételni egy nap a betanult kommunista köszöntéseket és mosolyt kell erőltetni az arcokra ha a dicső nagyvezír valahol feltűnik...
Ezt a filmet még szavak nélkül is érteni lehet. Minden mozdulata egy külön történet. A főszereplő tök aranyos, remekül áll neki a szerep, semmi kétség hogy a legjobb választás volt. A film végén egy pillanatra belegondoltam milyen lenne csak egyetlen hetet eltölteni ezen az átkozott helyen. És természetesen nem turistaként, hanem helyet cserélve valakivel aki ott él. Aki kedveli a koreai filmeket annak must see kategória ez a film.
9/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Ayo what's going down in ya basement?"
"That ain't my business"
"I feel ya"
*Rolls credits*
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Meh. Honoráltam, hogy mindenhol megy a horror hónap, hát én is választottam egyet. De a nagy borzongás elmaradt. Nem mondom, hogy nem vagyok megijeszthető, de nem is tartozom a könnyebbek közé. Megtörtént esemény ide v oda, többnyire untam. A jól ismert horroros momentumok szép sorban megjelentek, ami annyira nem tetszett. Bár azt értékelem, hogy Wan a jump scareket szinte teljesen elkerülte. Ez tényleg egy jó pont. Meg volt azért 1-2 feszültebb pillanat, mondjuk inkább az elején.
Tudom, filmekben nem nagyon szoktak filmeket nézni, de éjszaka, egyedül NEM megyünk le a sötét pincébe! Nem vizsgáljuk ki a furcsa hangokat! Elmegyünk és nem nézünk vissza.... 😄
jobb napokon 6/10...
A filmben úgy volt megemlítve mint egy múltbeli esemény mivel a sztori 2021-ben játszódik. De a filmet 1995-ben forgatták. Ez durva volt... de amúgy vannak ritkán ilyen véletlen húzásaim hogy nézek egy filmet és a dátum amikor a film játszódik épp az a nap amelyiken nézem. 😄 Igaz eddig csak a hónap és a nap stimmelt, a Johnny Mnemonic-nál fordult elő először hogy az év is.
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.10.21. 23:58:34
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.10.21. 21:08:46

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A régi trilogiában a technikai megvalósitás miatt volt egy kicsit gyenge az uj részeknél meg a CGI tulságosan mese világot kölcsönzött mindennek
Ami nem tetszik az a szokásos túlzott menyniség mindenből 5m-re egymástól száguldoznak több tonnás monstrumokkal .irreális , hogy igy bárhogy is mégcsak haladjanak is ,nem hogy kiszámithatatlanul harcoljanak és mindenki tudja ki kivel van.
Dráma
A film kapcsán gyorsan tisztába kell tenni egy dolgot. Ez nem thriller, nem krimi, nem akció, ez egy egész jól kivitelezett dráma.
A történet lassan halad, néhol túl lassan is, és még azt is megszakítják a folyamatos visszaemlékezések. Az egész alkotást körül lengi a titokzatosság, ami az alapja a filmnek.
Személy szerint nekem nagyon tetszett, ajánlani fogom.
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.10.21. 13:15:20
:)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Most én nem ismerem a szó összes jelentését, vagy tényleg rosszul használjátok - "szinkron" (Mark Hamill nevénél merült fel itt a topikban).
TROLL OFF
Amúgy, pont ezért vagyok kíváncsi a Martian filmre. Könyv formában se volt valami izgalmas, de filmként - szerintem - nem állja meg a helyét. Max.egy film egyik hosszabb jeleneteként tudnám elképzelni, vagy a történet egyik szálaként.
Horror
Annyi halogatás után végre megjelent, nagyon vártam a filmet már, és sajnos csalódtam benne. A brutalitása, a nyersessége, a ridegsége még rendben is van, ezt várja az ember egy kannibál filmtől. Na de amire eljut a film erre a pontra… na az addig tartó út, dögunalom. A vége meg egész egyszerűen kiábrándító. A filmeket meg nem csak a közepéért nézzük.
:)
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.19. 23:58:17
Per Aspera Ad Inferi.