Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amint beszerzem lemezen indul az extended maraton.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
(2015.10.24) (164 perc, új-zélandi, ausztrál, brit)
Extended. Imádtam. Ez van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Vagy akár magáról az Ítélet Napjáról és az azt követő első évekről. Az első találkozás -és győzelem- a gépekkel.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.24. 23:16:41
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Hát ez a rész sztem csak azoknak jelenthet valamit akik nem látták az előző részeket.Mert aki már ismeri az előzöket azok egyértemüen csalódnak , legalább is én igy érzem,
Aki ez a rész után a 3. vagy a 4. részre azt mondja, hogy nem illett a sorba vagy nem volt jó , akkor erre mit mondana?
Ez egy összecsapot munka ahogy én látom, a helikopteres rész egyszerüen nevetséges és a CGI is kilóg ott elég rendesen. A swarci bájvigyor minek?Több kérdés maradt utána mint amenyit megválaszolt.
Komolyan mondom, majdnem tobbet mosolyogtam ezen a filmen mint egy vigjátékon.Minek bele poénos részek mikor a világ sorsa függ tölük?
Napestig lehetne sorolni az olyan dolgokat ami nem tiszta a filmben
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.24. 16:15:30
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Sajna a Man on Wire-t nem lattam, amit elegge dicsernek, de ez a film sem volt semmi. A sok teriszony-erzet miatt alaposan kifaradt az agyam a vegere, egyebkent pedig egy elegge szorakoztato kis "bunteny" filmecske. Olayn nagyon extra sincs benne, de a megvalositas es a szineszek kivaloak!
8/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Holnap "meg is veszem" - erre, az Extendedre vártam 1+ éve!
//Egyetlen verziót sem láttam még ebből.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Érdemes végignézni a plusz jelenetek miatt. Egész meglepő részek is előjönnek.
Eléggé odatették ezt a sztorit. Remek kis dráma egy szénbányász lányról akinek gyerekkorától kezdve dédelgetett álma hogy légtornász lehessen.
Ezt az álmot könnyű lenne elérni pl. Amerikában. De ahogy a cím is sejteti: nem ott vagyunk. Az átlagpolgár életére sziklaként nehezedő kommunista rezsim nem úgy képzeli, hogy csak úgy bárki azt csináljon amihez kedve van. A doksi filmeket kivéve én még nem láttam olyan filmet ami ennyire érzékletesen mutatná be, mi zajlik a világ egyik legelszeparáltabb országában... Amikor százszor el kell ismételni egy nap a betanult kommunista köszöntéseket és mosolyt kell erőltetni az arcokra ha a dicső nagyvezír valahol feltűnik...
Ezt a filmet még szavak nélkül is érteni lehet. Minden mozdulata egy külön történet. A főszereplő tök aranyos, remekül áll neki a szerep, semmi kétség hogy a legjobb választás volt. A film végén egy pillanatra belegondoltam milyen lenne csak egyetlen hetet eltölteni ezen az átkozott helyen. És természetesen nem turistaként, hanem helyet cserélve valakivel aki ott él. Aki kedveli a koreai filmeket annak must see kategória ez a film.
9/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Ayo what's going down in ya basement?"
"That ain't my business"
"I feel ya"
*Rolls credits*
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Meh. Honoráltam, hogy mindenhol megy a horror hónap, hát én is választottam egyet. De a nagy borzongás elmaradt. Nem mondom, hogy nem vagyok megijeszthető, de nem is tartozom a könnyebbek közé. Megtörtént esemény ide v oda, többnyire untam. A jól ismert horroros momentumok szép sorban megjelentek, ami annyira nem tetszett. Bár azt értékelem, hogy Wan a jump scareket szinte teljesen elkerülte. Ez tényleg egy jó pont. Meg volt azért 1-2 feszültebb pillanat, mondjuk inkább az elején.
Tudom, filmekben nem nagyon szoktak filmeket nézni, de éjszaka, egyedül NEM megyünk le a sötét pincébe! Nem vizsgáljuk ki a furcsa hangokat! Elmegyünk és nem nézünk vissza.... 😄
jobb napokon 6/10...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A filmben úgy volt megemlítve mint egy múltbeli esemény mivel a sztori 2021-ben játszódik. De a filmet 1995-ben forgatták. Ez durva volt... de amúgy vannak ritkán ilyen véletlen húzásaim hogy nézek egy filmet és a dátum amikor a film játszódik épp az a nap amelyiken nézem. 😄 Igaz eddig csak a hónap és a nap stimmelt, a Johnny Mnemonic-nál fordult elő először hogy az év is.
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.10.21. 23:58:34
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.10.21. 21:08:46

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A régi trilogiában a technikai megvalósitás miatt volt egy kicsit gyenge az uj részeknél meg a CGI tulságosan mese világot kölcsönzött mindennek
Ami nem tetszik az a szokásos túlzott menyniség mindenből 5m-re egymástól száguldoznak több tonnás monstrumokkal .irreális , hogy igy bárhogy is mégcsak haladjanak is ,nem hogy kiszámithatatlanul harcoljanak és mindenki tudja ki kivel van.
Dráma
A film kapcsán gyorsan tisztába kell tenni egy dolgot. Ez nem thriller, nem krimi, nem akció, ez egy egész jól kivitelezett dráma.
A történet lassan halad, néhol túl lassan is, és még azt is megszakítják a folyamatos visszaemlékezések. Az egész alkotást körül lengi a titokzatosság, ami az alapja a filmnek.
Személy szerint nekem nagyon tetszett, ajánlani fogom.
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.10.21. 13:15:20
:)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Most én nem ismerem a szó összes jelentését, vagy tényleg rosszul használjátok - "szinkron" (Mark Hamill nevénél merült fel itt a topikban).
TROLL OFF
Amúgy, pont ezért vagyok kíváncsi a Martian filmre. Könyv formában se volt valami izgalmas, de filmként - szerintem - nem állja meg a helyét. Max.egy film egyik hosszabb jeleneteként tudnám elképzelni, vagy a történet egyik szálaként.
Horror
Annyi halogatás után végre megjelent, nagyon vártam a filmet már, és sajnos csalódtam benne. A brutalitása, a nyersessége, a ridegsége még rendben is van, ezt várja az ember egy kannibál filmtől. Na de amire eljut a film erre a pontra… na az addig tartó út, dögunalom. A vége meg egész egyszerűen kiábrándító. A filmeket meg nem csak a közepéért nézzük.
:)
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.19. 23:58:17
Per Aspera Ad Inferi.
Ezúttal már kicsit megerőltették magukat az írók, a sztori egész emészthető, de a karakterkidolgozás továbbra is felszínes. Cápasrác és Lávalány egyenesen rohadt idegesítő volt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Egyébként Hamill nem is oly rég szerepelt a Kingsmanben is.