106845
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    csak ez a rész kéne, onnan meg nem lehet megosztani FB-ra
  • eksy
    A privát az privát. Nem azért kaptad, hogy közzé tedd.
  • Dynamic
    A teljes film nem jó? Az fenn van az indavideón.
  • eksy
    Lehet hogy pont azért?!
  • repvez
    OFF
    Bocs ha megzavarom a magasrőptü eszmecserét, de nem tud valaki egy linket a Hollow man (2000) filmből ahol épp eltünik a faszi attól kezdve, hogy benyomják a szert és az eltünésig?
    Csak oroszul találtam meg YT-on és a szer beadás nincs meg már
  • IMYke2.0.0.0
    " valaki úgy is ráharap"

Épp ezen attitűd miatt írnak olyan kevesek ide...
  • Tikal #94064
    engem aztán nem érdekel, de valaki úgy is ráharap
  • IMYke2.0.0.0
    Örülnél a lehetőségnek, mi?
  • Tikal #94062
    Jöjjön egy koreai film ajánló, szapuljuk azt is, az már rég volt!
  • IMYke2.0.0.0
    Lépjetek már túl a betmenen és a szuperemberen... baromi unalmas a téma és egymás (személynek, ízlésének, véleményének) szapulása is!
  • UUUU
    Mindketto szar volt. PONT
  • kutyakiki81

Ghostbusters (2016)

Engem annyira nem zavart, hogy a trailer a legtöbb dislike-ot kapta, és a trágya zenei feldolgozás sem szegte kedvem :D

A film egy 5/10 pici jóindulattal. Pedig jól indul, mert szép lassan vezetik fel a Szellemírtók megalakulását (a logó megalkotása egy remek jelenet). De utána mintha azt mondták volna a készítők, hogy : "Ú vazze,mindjárt itt a premier, gyorsan dobjuk össze a filmet,mert szorít az idő!"

Sajnos a fináléra már csak látvány jutott, semmi más. Erőtlen, ötlettelen, semmilyen.

Humor van, tény, hogy 90%-ban Chris Hemsworth-nak köszönhetőek, de legalább viccesek, mert a lányok sajnos nem azok. A szőke csaj, Holtzmann borzasztóan idegesítő karakter, egyszerűen gáz.
    Nah mindegy, van sok rövid cameo, mondanom sem kell kiktől :D de meglepetések is voltak,mint pl. Ozzy Osbourne.

Szerencsére az eredeti zene is belekerült,nem csak az új moslék, a soundtrack felejthető.

A 3D most REAL D 3D volt. Csodálkoztam az elején, hogy miért van valamennyi levágva a kép alsó és felső részéből. Na azon a fekete részen sokszor belement a filmes effekt,mint pl. lézer, ektoplazma, egyebek. Egész fasza 3D effektek voltak.
    Stáblista után van jelenet, de akik megvártak mind egymást kérdezgették, hogy kiről is volt szó abban a pár másodperces jelenetben...

• Mentol
    És ezek után én lennék a troll??? Köszi topik.
  • tigeroo
    törölni kéne a trollkodó hozzászólásait. igazából reagálnunk sem kéne rá, az lenne a legjobb.
  • Dynamic
    "a bunyó félbehagyása azért, mert ugyanúgy hívták a mutert"

Na persze. Milyen jó amikor valaki(k) nagy mellénnyel a saját intellektusát dicsőíti(ez utóbbit a korábbi fórumozóra értem), miközben nem veszi észre házhoz ment a lófaszért, ugyanis nem jött rá, hogy többről szólt az a jelenet, mint a 2 név egyezése.
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2016.07.13. 13:50:12
  • DantesHUN
    Nem azért maradt félbe a bunyó...de tök mindegy.
  • Tikal #94054
    Mondom, gyönyörű volt a CGI, volt min legeltetni a szemeinket, bár én inkább sírtam, mint mosolyogtam.
  • IMYke2.0.0.0
    "objektívan nézve"

Nem. Nincs "objektív" filmnézés. Ahogy "objektív" igazság sincs. S ahogy "objektív" vélemény sincs.
  • Mentol
    Most hiába hegyezed ki a témát (meg a cerkád reá) újra, nekem akkor is könnyebben eltelt a filmnézéssel töltött idő.
    Én nem fogok itt többoldalas kritikát írni, mert ahogy elnézem, megteszik mások, ráadásul többnyire végigveszik a topictársak a jó és a rossz jellemzőket is. Azonban, az egyik esetben esetben épp annyira van a szemétbe lökve a film, mint a másik esetben felmagasztalva.

Én az egyiken jól szórakoztam, a szemeim jóllaktak; a másik kínszenvedés volt (hosszú, felesleges, értelmetlen, csalódás). Ahogy itt említette valaki, a csúcs(xar)pont a bunyó félbehagyása azért, mert ugyanúgy hívták a mutert... nnna, ez a BAN PLEASE!
  • Tikal #94051
    Az Egyiptom Isteneiben legalább jó volt a CGI, na meg a sztori!!
  • Mentol
    Nekem speciel az Egyiptom Istenei film jobban megérte az időt, mint ez a BatmanSuperman izé (mot megint a többséggel megyek szembe, de az tényleg szar volt).
  • Totti5
    +1, bár nem értem mit kell rajta pörögni, ingyen vót, könnyen jött könnyen ment...
  • Tikal #94048
    "Srácok sok filmet kell még megnéznetek, meg sokat olvasnotok aztán gyertek vissza :)"

Eleve minek nézted meg? Vagy tényleg azt hitted, mert letöltötted a 40GB-os extended verziót, attól majd jobb lesz az a film ami alapból sem a stilusod? :D Mert akkor lehet hogy neked kéne inkább többet olvasnod, mielőtt másokat oktatsz ki...
  • QuippeR
    "Srácok sok filmet kell még megnéznetek, meg sokat olvasnotok aztán gyertek vissza :)"

én is tegnap néztem, és nekem sem tetszett egyáltalán (mondjuk 5/10 maximum), de ettől még nem érzem úgy, hogy paulocoelhói emberóriásként tornyosulok azok fölé, akiknek meg igen. vissza lehetne picit venni az arcból.
  • tigeroo
    ha megkérdeznek engem a kész forgatókönyvről, ingyen megmondtam volna hogy nem működik

neked hollywood-ban lenne a helyed, nem itt közöttünk a mocsokban.

köszönöm a kritikát, rávilágítottál hogy igazad van. a watchmen is rögtön zuhant nálam 2/10-re mint a BUX index, de az csak azért jobb, mert kevesebben ismerik!
  • LasDen #94045
    én 50 percgi bírtam :D borzasztó
  • Tyler1
    Gods of Egypt

20 percig bírtam. Ennyi blődséget, giccset, röhejes színészi aluljátszásokat ilyen rövid idő alatt ritkán látni. Biztos bírtam volna tovább is, ha legalább 1%-nál több köze is lenne az ókori Egyiptomhoz.
  • Bokafix2
    azért küldted el nekem ezt a megjegyzést privátba is (...)
  • hapi
    a célközönség mondat mögött, tisztán látszik a smile te kis következtető bajnok :)
  • extra sensory
    A verzióval kapcsolatos megjegyzésből tisztán süt hogy csak poén, te meg komolyan veszed... mikor pedig beírnak egy Google-n fél perc alatt kikereshető adatot, te egyből célközönségnek titulálod az illetőt... olyan kifacsart a következtetésed hogy az már művészet.
  • LasDen #94040
    A helyzet maga nem volt nevetséges. Mindkét oldalról értelmesen volt felvezetve, hogy miért vannak ellenérzéseik a másikkal szemben. Persze más faktorok is szerepet játszottak benne. Batman a dühtől elvakultan készpénznek vette, hogy Sups akár rossz is lehet. Így nem furcsa, hogy neki mert menni. Míg Sups Batmant először önbíráskodó őrültként látta, de később azt is, hogy ki lettek játszva egymás ellen.
    A Marthás jelenetet nem igazán lehet védeni. Rosszul lett kijátszva az egész. Bár az UE kicsit javít rajta, de megmenteni nem lehet.
    Az 1/10 meg túlzás imo. Ez nem egy tűzre való, undorító szar film. Vannak hibái, nem is kevés, de objektívan nézve még mindig egy élvezhető és szórakoztató film...
  • hapi
    Nem nem, megadtam neki az esélyt, tisztességgel. 40Gb-os extended verzio Atmos eredeti hanggal. Aztán 40 perc után kezdtem nézegetni az órát, hogy ugyan már ezt az agymenést próbálják nekünk 3 órán át tálalni? Testvérem a Marthás jelenetnél hangosan felröhögött én csak csóváltam a fejem. Próbáltak komoly filmet csinálni egy eleve nevetséges helyzetből de nem jött össze.
    Én leírtam amit gondolok értékeltem a filmet és most kapom az okosoktól a találgatásokat.
    "A Batman&Superman mióta Marvel...?" Én ilyet nem írtam, szal szövegértelmezési gondok vannak...
    "Biztos nem azt a verziót nézte" ja biztos nem is néztem hanem csak gondoltam rá.
    "várhatóan előre tudja, hogy _nagyon_ nem neki szól a film, ráadásul amúgy is utálja az egész műfajt" Te biztos jól ismersz, hogy ennyi mindent tudsz rólam, mondjuk ha egy értelmes érvet írtál volna akkor talán vitázhattunk volna.
    Srácok sok filmet kell még megnéznetek, meg sokat olvasnotok aztán gyertek vissza :)
  • mégvadabbdisznó
    gomba tanításai követőkre találnak : )

bár szerintem nem a bővített verziót nézte azért lett 1/10

ha azt nézi amit te, lehet felment volna 1,1/10-re ; )
  • viizo
    Lájkolom az ilyen típust, aki várhatóan előre tudja, hogy _nagyon_ nem neki szól a film, ráadásul amúgy is utálja az egész műfajt, de azért mégis elcsesz az idejéből 2-3 órát - és láss csodát, értékeli egy 10/1-re.

Ez ám a tökös hozzáállás, így tovább, előre a mazochizmus tengerén ! :)

És hogy ON is legyek: B v S Ultimate Edition: 10/8.5, simán az év legjobb képregényfilmje. Bár nekem már a moziba küldött verzióval sem volt különösebb bajom, de ez a bővített azért érezhetően többet ad. Sokkal több réteg van benne, sokkal érdekesebb szálakon fut, sokkal sötétebb mint egy átlag képregénymovie, és ez jó.
  • LasDen #94036
    Igazad van, de alapvetően mai formáját 61-ben nyerte el a cég, addig nem igazán volt Marvel a Marvel :D
  • LasDen #94035
    Rá kéne jönni, hogy attól, hogy valaki élvez egy bizonyos típusú filmet, még nem jelenti, hogy ő egy buta ember, akinek a torkán minden szart le lehet nyomni. Ha egy film szórakoztatott vagy le kötött, amíg nézted, még nem leszel egy agyatlan senki. És lehet utálni ezeket a filmeket, nincs vele baj, de ha valaki esetleg nem ért egyet veled és valamit hozzászól az írásodhoz, akkor nem kell egyből védekezve cinikusnak, lenézőnek lenni velük szemben.
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.07.12. 20:49:52
  • hapi
    Nna látom te célközönség vagy :)
  • Bokafix2
    Csak ilyen copy paste csapat aha... mikor 5 évvel hamarabb alapították mint a Marvelt...
  • Kongy
    Én csak az előzeteséből láttam részletet, mondom wtf új Doom film? Ja nem. :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.12. 20:11:12
  • hapi
    A marvel csinált ebből üzletet és ő palizta be a népet, ezek csak ilyen copy paste csapat nem miattuk lett ekkora a baj...