Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont ugyan olyan mint a többi szuperhős film nem értem miért fikázzák jobban...
Jelen alanyunk rendkívül kegyetlen, tud repülni, és úgy tekeredik hogy egy soktagú akrobata csapat is elszégyellné magát. Ezenkívül több holt nyelvből is felsőfokú nyelvvizsgája van és szarik szenteltvizes püspökre.
Pofás effektekkel megpakolt sötét evangéliummal van tehát dolgunk ahol egyértelműen az adófizetők pulzusának megduplázása volt a cél. És valahogy mindig tizenéves széparcú lánykák válnak sith lovaggá, ami egyértelmű jelzés arra hogy a sátán nem gerontofil. A nagymama tehát biztonságban van.
Időről időre mindig előkerül egy hasonló alkotás, megpróbálva meglovagolni az Ördögűző sikerét, de valahogy mindig kimarad a fej körbefordulása, szerintem nem akarják hogy lopással vádolják őket. A pc keretében itt is kell hogy legyen egy feka pap reverendában aki tök erős elszántsággal megy neki a problémának, csak sajna ezúttal túl nagyról van szó.
6/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nekem tetszett.kicsit tinifilm de azért így harminchoz közel is volt a végén egy kis elgondolkozni való.
Rendőrautó
Rettenetes.alacsony költségvetésből csináltak egy nagy semmit.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Képregény adaptáció
Sajnos az egyik leggyengébb, leggagyibb szuperhős film amit eddig láttam. Borzalmas színészek, ötlettelen történet, gyakorlatilag akciójelenet mint olyan nincs is benne (kivéve a végén lévő boss harcot, mert az azért kellett). Ez egy teljesen fölöslegesen elkészített reboot.
:)
Akció
A történet tetszett. Végre volt valami próbálkozás a frissítésre, kár, hogy idiótaságokkal kizökkentik az embert a hangulatból.
Mindent összevetve egy egyszeri kikapcsolódásnak pont megfelel a darab, de semmi maradandó.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A kinézetével valóban nem volt gond de a színészi játéka borzasztó.
Horror
Egyszerű, sablonos szellemes horrorfilm. Néhol vannak jó pillanatai, de többnyire inkább a felejthető kategória. Igazából nem veszít vele semmit az ember ha megnézi, és akkor sem ha nem nézi meg.
Kaland
Egy az egybe mint a Disney rajzfilm. Jó volt egynek.
Lélekvesztő - 1993
Thriller
Ezzel sajnos melléfogtam. Érdekesnek tűnt a történet, de nem. Minden része idegesítő volt, a színészi játék, a zene (elemi ösztön zenéje egy az egyben, legalábbis állandóan az jutott az eszembe), a megvalósítás, a szinkron… a vége meg… na hagyjuk is.
Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó
Nagyobbik lánykámmal mentünk el megnézni moziba. Kb a film felénél döbbentem rá, hogy mennyire jól is szórakozom. Mindenféleképpen jó folytatás, sőt… néhol jobban is tetszett, mint az első rész.
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.10.26. 08:01:23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erőss Zsolt (hegymászó)
Kiss Péter (hegymászó)
Erik Lars Roner (bázisugró)
Dean Potter (szárnyasugró, ejtőernyős)
Graham Hunt (szárnyasugró, ejtőernyős)
Kováts Viktor (szárnyasugró)
Sarah Burke (extrém síelő)
John Robert Strange (szárnyasugró)
Csak néhány példa a közelmúltból akiknek a hobbijuk lett a vesztük... és ezek nem holmi kezdők voltak, hanem profik. Írhatnék sokkal többet is, csak nem volt kedvem tovább kutatni a témában. Meg amúgy is kezd már off lenni ez az egész.
Attól hogy valaki ódzkodik az életveszélyes sportoktól még nem tekinthető pánikbetegnek, hiába is próbáltál pejoratív lenni. A gond itt az hogy ezek az emberek keresik a veszélyt... nem pedig csak úgy belekerülnek akaratuktól függetlenül. Az euforikus élményeknek meg sokszor nagy áruk van... aki hajlandó megfizetni fizesse... mérlegeljen hogy megéri-e.
A filmet nem nézem meg újra mert nem fog változni a véleményem. Tőlem úgy extrémsportol valaki ahogy akar. Én csak rávilágítottam mennyire ostoba dolog tudatosan a vékony jégen járni.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ez mi a rák volt?...Elkezdték úgy a filmet,amire azt mondom,iparos munka,de megfelelő...felvezetés...egymásra hangolódás..sablonos jellemek felvillantása...jön egy kis izgi..várom hova menne...egész jó..1 óránál járok..erre azt a maradék alig fél órát olyan szinten hányták össze,amitől még egy ostoba Marvel tv sorozat is kaszát kapna..Eleve vágnám le a kezét annak,aki egy képregény filmet 130 percnél rövidebbre enged csinálni...de ez a homokos Fox folyton megoldja..
...de a filmet nézd meg!
Az utcára meg ki ne menj, veszélyes!
"...és...szerintem...bizony."
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
NEm egy plázacica kinézetü kis lányka.
DE amugy az egész film túl steril volt nekem, semmi váratlan feszültség keltő momentum nem volt.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Hogyne. Viszont semmilyen extrém sport sem ér annyit hogy megdögölj miatta vagy árván hagyj egy családot, fájdalmat okozva ezzel több embernek.
"Mennyivel jobb lett volna 1, 2 vagy 10 éves gyereket árván hagyni?"
Semmivel, de ha egy meg nem született gyereket hagy árván az igazolja amit tesz?
"De nem meghalni ment oda!
Nem, de tudta hogy benne van a pakliban.. és azt is milyen veszélyes vállalkozás. A filmben is említették hányan haltak már meg azon a részen.
"Te mit csinálnál a csúcson? Letelepednél?"
Semmit mert én fel se mennék.
"Önző? Máson segíteni önzőség?"
Bravúros a szövegértésed... nem az az önzés hogy visszament a társáért hanem maga ez az egész hobbi amivel szükségtelenül kockáztatja az életét.
Akarsz még baromságokat kérdezni vagy elég volt mára?
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
A felesége is hegymászó volt, szóval megértette. Mennyivel jobb lett volna 1, 2 vagy 10 éves gyereket árván hagyni?
De nem meghalni ment oda!
Te mit csinálnál a csúcson? Letelepednél? Nem szereted a szomszédokat?😊
Önző? Máson segíteni önzőség?
Mindegy, nézd meg még egyszer
vagy kétszer...
"...és...szerintem...bizony."
Nem gondoltam volna, hogy ennyire szenvedős lesz. Konkrétan az utolsó fél óra volt igazán untató. Voltak benne érdekes, jó részek, de a sztori mellé egy nulla volt. Szörnyű meg minden, de ha nincs történet, akkor semmit nem ér. E mellé azért az is látszott, hogy pénz csak módjával volt. Harcok annyiból álltak, hogy valaki lövöldözött, aztán valami robbant, vágás, holttestek. Meg a klasszikus ők nézik mi történik, mi nézzük őket...
4/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Ez ám a logika.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
emily clarktól rögtön a hideg rázott, mikor kiderült, hogy ő lesz. tipikusan az az eset, mikor van egy épp felkapott név valami sorozat miatt, aztán minél gyorsabban be akarják tolni az aktuális nagy címekbe. hatalmas hiba volt. mondjuk ez a film nem ezen ment el.
Per Aspera Ad Inferi.
Ne legyél ennyire biztos benne.
//180 cm, 92 kg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kicsit sem akarod továbbgondolni látom - beakadt a magasság...
Az más kérdés, hogy látványra nem tűnt bivaly erősnek, de ehhez a magasságnak semmi köze.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Persze. Csak vélhetően a robotok is halálra röhögnék magukat.
Természetesen igazad van. Csak attól még hülyén néz ki...
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.25. 17:25:50
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.10.25. 17:10:15
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.25. 16:39:17
Ennek is nagyobb volt a füstje mint a lángja. Még csak azt sem mondhatnám hogy kiemelkedik a hegymászós filmek közül. Az ilyen megtörtént eseményeken alapuló filmekből amúgy sem lehet túl nagy izgalmakat kihozni, de ennél jobbra számítottam.
Maga a koncepció: elutaznak Nepálba, 1 hónapig felkészülnek, akklimatizáló túrák, próbamászások, gondos tervezés, térkép tanulmányozás, majd hegymászás, küszködve a hideggel, faggyal, lavinaveszéllyel, a leesés lehetőségével, emellett egészségügyi rizikók is vannak: hóvakság, agyödéma, hipotermia, tüdőödéma, rosszullét, oxigénhiány, AIDS-es jeti... na jó az nem...
... és akkor végül ezernyi gyötrelem után felérnek a csúcsra, ott kurjantanak egyet hogy "megcsináltuk!"... majd 3 perc múlva mennek le a faszba. 😄 Hülye legyek ha értem. 😄
De a hegy tovább szívatja őket és jön egy vihar is... szóval ha nem akarnak kockára fagyva feküdni a hegyoldalban tenni kell valamit. És a vicc hogy az egyik csóka 65 ezer dollárt fizetett azért hogy felmehessen a hegyre megdögleni. Erre tényleg külön születni kell. Jó sok ambíció kell, kalandvágy, és minimális ész. És ha mindez megvan pár évtized múlva csinálnak rólunk egy filmet Everest címmel.
5/10
Szóval őőő, izé, hmm.... Nem értem ezt a filmet. Hogy lehetett ezt megcsinálni? Nem elég, hogy a retardált marketing haza vágta a filmet, de magában a filmben sem maradt semmi fordulat az első óra után. Kiderül minden és mindenki szerepe. Utána mennek megpusztul skynet, oszt jónapot. Olyan buta film, hogy az hihetetlen. Matt Smith minek kellett ide? Ezt egy noname is eljátszhatta volna. Jai Courtney hozza Jai Courtneyt. Stabilan középszer a gyerek. Emilia Clarke amellett, hogy jól nézett ki a filmben, egész korrekt alakítása volt. Schwarzinál sem volt semmi meglepő. SImmonst se értem mit keresett itt. De azért tipikus, hogy minden rossz filmre jut 1-2 jó poén....
3/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.25. 15:18:47
Amint beszerzem lemezen indul az extended maraton.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
(2015.10.24) (164 perc, új-zélandi, ausztrál, brit)
Extended. Imádtam. Ez van.