106844

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A Superman Returns-ben már láttuk hogy nem árt Supinak, viszont WW legalábbis ahogy én tudom nem golyóálló a bőre, ha csak nem védi ki a karkötőjével, szóval pl. Deadshot simán szemen vagy fejbe tudná lőni.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.07.24. 10:53:46 -
S mi van, ha valaki szemgolyón lövi - vagy a fülébe... - a többi üregébe? -
A sok bugyiját kívül hordó férfi között legalább a Wonder lány jól néz ki. -
Pio #94146 invulnerability + healing factor, a legjobb kombó! :) -
King Arthur: Legend of the Sword
Kong: Skull Island
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.07.24. 01:50:23 -
-
Én is arra gondoltam hogy kicsit lebutították az asszonyság skilljeit, de azért valljuk be: egy Doomsday pofonban sokkal több kakaó van mint pl. egy Gewehr-ben. ; ) -
:D -
-
igen, tudom, csak azt nem írtam oda a végére, hogy a filmben. Lehet, hogy a filmekre kicsit nerfelték, hogy lehessen ütni-verni az asszonyt :D A BvS-ben is kerülte a direct hitet Doomsday-jel szemben. Szóval simán lehet... -
"Wonder Woman powers: super strength, invulnerability, flight, combat skill, combat strategy, superhuman agility, healing factor, magic weaponry..." -
nemtom, gondolom lehet hogy nem teljesen sebezhetetlen.... -
De minek tartja maga elé a pajzsot, mikor első világháborús fegyverekkel lövik? Hiszen gyakorlatilag sebezhetetlen.
Ez kb. olyan mintha Superman golyóálló mellényt venne fel. :D -
és még egy előzetes is. Kész megöl a hype..,.. :D
-
van egy ilyen is...
hd méret -
-
Azé' csak megnézzük majd. -
hype train choo choo :OOOOOO
-
Batman - A gyilkos tréfa
Szóval az van, hogy ez már az előzetesek alkalmával is elég furán nézett ki. És ez a kész változatban sem változott. Nagyon alsó kategóriás animációval küldték meg ezt az ikonikus sztorit. Ami olyan volt, mintha 2 filmet nézett volna az ember. Ez talán amiatt lehetett, hogy az eredetiben nem volt annyi anyag, hogy 1 órás filmre elegendő legyen. Így kaptunk egy Batgirlt felvezető filmet, hogy mikor elindul a buli, akkor ne csak légből kapott legyen Batgirl megjelenése. Elég érdeketelen sztori volt.
Aztán jött a főattrakció, Joker. Hát nem tudom, én nem estem hanyatt. Az egész annyira semmilyen volt. A motivációk kidolgozatlanok, egyik pillanatról a másikra történnek magyarázat nélkül, stb. Az őrület is annyira csettintés szerűen történt, hogy semmi hitele nincs. Egyedül a végén a vicc, amit Joker elsütött, az jó volt...
Egyszer megnézi az ember, semmit nem veszít vele. De fordított esetben sem.
4-5/10 -
Viharlovagok /2016/
A fizikát egy az egybe leszarják ebben a filmben, néha már sírva röhögős ami a tengeren történik, de azért tetszett... tisztességes hollywoodi iparosmunka, ráadásul megtörtént esetet dolgoz fel. Izgalmas film volt. 7/10
Girl in woods /2016/
Kerülendő... érthetetlen frusztráló és zavaros film. 2/10
Worry Dolls /2016/
Ezen lehet szórakozni, bár inkább csak annak akinek bejön a műfaj... amolyan misztikus-thriller féleség, amelyben egy sorozatgyilkos vudu rontás-babákkal gyilkol. Aki megérinti őket arra kemény átok kerül és iszonyatos pusztításba kezd. Jól kivitelezték a para-részt, durva fatality-k vannak benne és a sztori is követhető. 7/10
Green Room /2015/
Lassan indul de utána jó kis klausztrofób thriller kerekedik belőle. Egy punk zenekar tagjai állnak szemben neonácikkal, ugyanis olyat láttak meg véletlenül amit nem kellett volna. 6/10 -
ISMÉTLÉS, LEHETETLEN
A hét mesterlövész és A hét szamuráj
Segítek:
"Ugyanazt látjuk vajon? Onnan indultunk el, hogy a két film ugyanazt a történetet mondja el, remake, egyik variációja a másiknak, a második film az elsőnek, az eredetinek. Végül felismerjük, hogy majdnem semmiben nem egyeznek, vagy amiben igen, az puszta külsőség, aligha fontos. A történetek mögött rejlő világ végtelenül különböző, ugyanaz a történet egészen mást mond el. Valóban: nem léphetünk kétszer ugyanabba a folyóba."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.21. 19:56:31 -
En meg arra, hogy az eredetije uberhetetlen. -
Igen, az eredeti Hét mesterlövész felülmúlhatatlanságára gondoltam. -
Ő szerintem a Lasden által beszúrt új filmre reagált hogy az eredeti überhetetlen, vagy csak simán magára a filmre a western műfajban, nem hinném hogy a Hét Szamurájra célzott volna. -
Katalizátor #94125 Te most elmagyaráztad IMYkenek, hogy egy nyugati film valójában keleti?
Mi a frász folyik itt??? -
Ezzel arra akartam utalni, hogy a Het mesterloveszt, abbol koppintottak. -
??? -
Filming a car chase scene in the new Jason Bourne movie -
Mármint a Hét Szamuráj ?
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.07.20. 21:45:48 -
Ilyen kirekesztő szennyet hogy mernek kiadni 2016-ban? Nincs a 7 között nő? 
Japánok is készíthetnének Hét szamuráj feldolgozást, persze minimális mennyiségű japánnal. Szerepelhetne benne pl. Bruce Willis, Snoop Dogg és Melissa McCarthy, bár utóbbit lehet valami élőszereplős Kung Fu Panda filmre tartogatják :)
Remélem legalább annyit megőriz a korábbiakból ez a film, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy részük elpatkol a végére
-
Batman vs Superman 3D sima. Sajnos a 3D ismét 0 volt ,de ez már az ilyen nagy kaliberű filmeknél alap. Maga a film jó volt
Batman vs Superman 2D bővített. Jól elrejtették az a + 30 percet mivel nem véltem felfedezni mely jelenetek jelentették volna a + 30 percet.
Jól megalapozták a következő szuperhősös filmeket várom mindet szeretettel. -
Pontozásaim sosem dráma vs. horror vs. akció összehasonlítása alapján történik. Mindig kategórián belül értékelem a filmeket.
Green Room (2015)
Sokan dicsérték, így listámra vettem. Tegnap sikerült is megnéznem a filmet. Nem volt rossz film, sőt. Persze itt is megvoltak a buta, idegesítő, horrorokban számtalanszor megjelenő emberi butaságok (kiélezett szituációkban a lehető legrosszabb opciót választják), de talán valós helyzetben egy átlagember pont hasonlóan cselekedne. Az is tetszett a filmben, hogy a rossz karaktereket végre nem klisés karakterek játszották, hanem egy kevésbé ismert csoport, ezzel realisztikusabbá téve az egész történetet.
7/10
Hardcore Henry (2015)
Egyszerűen zseniálisak az akció jelenetek! Sokszor nem is tudtam eldönteni, hogy azt most CGI-vel, vagy kaszkadőr jelenettel oldották meg. Viszont erősen hullámzó volt a film. Az első egyharmada 10/10 volt, a második harmadában 6/10 (voltak erős jelenetek, de sokszor leült és unalmassá vált), a harmadik harmadban pedig 8/10 (ezt az utolsó harcjelenet mentette meg). Összegezve egy erős 7-est adtam a HH-nek. Viszont a női feleség karakter valami bődületesen amatőr volt. Szinte fájt...
7/10
Criminal (2016)
Bíztam benne, hogy Kevin Costnerrel egy jó filmet fogok látni, de tévedtem. A harcjelenetek nem voltak rosszak, de azokat leszámítva teljesen átlagos, felejthető alkotás.
5/10
The Invitation (2015)
Na ezt bátran ajánlom mindenkinek. Az utóbbi évek meglepetés filmje volt számomra. Egy podcastben hallottam róla, így az ott dicsértek alapján gondoltam megnézem. S milyen jól tettem! A történet lassan építkezik, sok ponton nem tudod eldönteni, hogy most a főszereplő a hülye, vagy a szituációk valósak. A film utolsó 20-30 perce pedig megkoronázta számomra az egészet.
9/10 -
Gangster western by Fuqua
Hiányolom a fekete lovakat króm nyereggel, illegális ópium dílereket a sarkon, félmeztelen 100 kilós néger rabszolgákat, akik a csűrben nyomnak fekve kukorica zsákokkal. Amúgy teljesen hiteles. -
A Hét mesterlövész überhetetlen. -
Tessék, kaptok ilyet is... :D
-
Csihi-puhi van :O
-
ave cezar nezhetetlen volt szamomra. Ha a cloverfield 10/7 pont akkor az ave cezar masfel per tiz -
Janika114 #94109 és
piamania #94110:
Egyik se. Azért köszi, és a többieknek. Valszeg úgy se lesz már meg ez a film, mert keresem. :D Majd ha nem keresem, akkor előkerül valahonnan. :D -
Katalizátor #94111 A Véresen Egyszerű??? Hát nem tegnap láttam, de eléggé odabaszott. -
piamania #94110 Leírásod alapján erre a filmre is illik.Ez az?
Férj és férj