Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

extra sensory
A forgatásról kikerült telefonos felvétel szerint nagyon realisztikus Star Wars 7-re készülhetünk.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Synchronous
Akkor se nézném ha nem lenne internet és csak egyetlen tv-adó lenne a világon amiben csak Szomszédok menne... inkább olvasnék. Persze nem tudom ki hogy van vele.
Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2015.10.31. 19:50:13

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Na ne viccelj. <#hehe>

Akkor is volt miből választani mert nem egy csatorna volt... de... ha nem lenne is választék a legtöbben akkor sem néznék, maximum a Kádár-rendszerben felnőtt nyugdíjasok nosztalgiából... akiken már túlnőtt a technika. Milyen alternatíva az hogy csak azért együnk penészes kenyeret mert nincs friss?

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Tévedsz. Ha ma benyomnák valamelyik adón DE nem lenne más amiből választhatnának, akkor most is azt néznék az emberek, mint ahogyan akkor is ezért nézték.
(hétfőn még tv-adás sem volt)

IMYke2.0.0.0
Leginkább ez jellemző:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mégvadabbdisznó

De szép bauxit, honnan van?

"Nem értem mit akartál ezzel mondani."

Így van, nem értetted, de nincs ezzel baj.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

TaRka0107
Ahha, köszi.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Nekem nem járt hozzá.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
Meg szokták mondani, hogy olyat amit csak fel kell venni és 3d, vagy be kell e kapcsolni.
Amugy tenyleg szoktak hozza adni, ha olyat veszel hozza nagy baj nem lehet 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
Nem értem mit akartál ezzel mondani .

Először is: egy film igenis lehet esemény. Lehet nem Magyarországon, ahol az emberek ingeküszöbe írtó magas és emiatt at is elnézik lassan, ha valaki tökön rúgja őket nekifutásból.
Nyugaton, ahol családi program a mozi, mert egy film nem kerül félhavi fizuba (2 gyerek esetén ugye 4 jegy, popcorn, udítő, utazás, stb) igenis ez egy "night out". Vagy komplett irodák ülnek be meló után egy filmre.

Másodszor - egy Porsche-t hasonlítasz össze egy Trabival.
Mintha azt mondtam volna, hogy egy jó autó kényelmes és bírja a 150-et a sztrádán, de te előjössz egy kispolával, hogy hát ugyan miért?
Szomszédok =/= Star Wars

A mozi már irtó sokszor megmutatta, hogy nem fog kihalni, mert az ember társas lény és az, hogy felhúzol valami szemüveget, hogy megnézz egy filmet a metrón üldögélve egy cseszett nagy, undorító vicc.

Szóval én nem tudom, te mennyiszer voltál moziban az elmúlt években, vagy ültél le családdal, barátokkal filmet nézni, így lehet neked megfelel az, hogy tök egyedül, fejeden valami szarral nézzél filmet. A többség (mozik rekordokat döntenek, TV-eladások mikor hanyatlokkal? 80-as években?) nem így gondolja és ez így van jól.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
tv-t? ahhoz jár, nem kell venni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

TaRka0107
Üdv. Bocs az offért.

Vettem Samsung 3D okostónit. Milyen 3D szemüvege vegyek hozzá?

Kongy
A sok idióta... ebből is látszik ki néz focit.. khm, tisztelet a kivételnek persze, de sajnos a 80% ilyen agyatlan idióta.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Azért fikázzák mert a sztori kb. egy sorozat egy epizódjának felel meg. Egy mozifilmnek semmiképpen.

Aha. A Szomszédokat úgy ezredjére ismétlik és a köz Tv egyetlen műsora amivel betud kerülni a nézett műsorok közé.
Jim Morrison
Egy kis érdekesség...:c
trollfoci post : elég sok adam Sandler rajongó van, és az nem zavar hogy valakiknek tetszenek a filmjei (mert miért zavarna), de hogy a legjobb színész meg ilyenek?
Az üres Várost ajánlottátok itt is mint jó adam sandler filmet, azóta egyszer belefutottam a TV ben, de nem néztem meg, de majd bepótolom.
Sőt az egész dolog nem zavar, csak meglepődtem rajta...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

morcosqtya
Vagy a Dallas.
Családi program volt gyerekkoromban.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

"Egy jó film legyen már esemény!"

A 80-as években a Szomszédok sorozat pl családi esemény volt. Mindenki nézte, méghozzá országos szinten. Emlékszem mikor felhangzott a főcímzene mindenki odaszaladt a tévéhez és nézte.
Ha ma benyomnák valamelyik adón mi történne? Még a Bodri kutya is fejen állva körbehugyozná... senkit nem érdekelne. Ma már inkább csak a vicces mémek jutnak róla eszünkbe, és kínosan röhögünk milyen béna posztkomcsi trágyalé volt az egész. Változnak a trendek.

ProGabe
Ez de szarul hangzik! 😄
Mármint komolyan, ki a fene akarja ezt? Egy jó film legyen már esemény! Ahogy az SW VII is az lesz. Tömött terem, pattogatott kukorica. A sok hülye meg engem soha nem zavart igazán. Ráadásul ha jó a film, akkor általában mindenki kussol és nézi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

morcosqtya
Azért ez nem máról holnapra történik szerencsére..
Egyelőre örüljünk a HD adóknak az SD világban....
Kint vannak a 4K meg 8K tévék és nem tudjuk még kihasználni.

Bokafix2
A tv a mai formájában biztos megszűnik, ahogy a mozivászon is. Csak a fejedre csapsz egy VR eszközt pl egy speckó szemüveget, kapsz egy kiterjesztett valóságot ahol kedvedre játszhatsz vagy nézheted a 8-10K-s filmeket 3D-ben... akár még a buszon is. Ez a technológia már most is megvan filmnézés terén csak még nem elterjedt.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

LasDen
Ha nem tetszenek a hangok, akkor a Disneyt kell szidni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

TBTPumpa

10 évvel ezelőtt ez milyen jó volt!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.30. 20:41:32

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

LasDen
Nem a gyakori, átlagos hangok szólnak a filmben, szóval lehetséges, hogy ez lesz a végleges. De a végső hangzás biztos jobb lesz, azért ez mégis csak egy előzetes

TBTPumpa
Nem is Csernákkal van a gond, hanem a többivel. Valahogy nem passzolnak az adott karakterekhez, meg ez a hangzás is olyan semmilyen (az eredeti úgy szól, mint az álom. Remélem csak a trailer van elcseszve és a film szinkronja már rendben lesz.

LasDen
Én egyedül a 3. részt láttam eredetiben, talán a moziban meg otthon párszor, az összes többit szinkronosan élveztem. Valsz ezt is....

mulli1986
Valahogy az jutott eszembe, hogy Moziban eredeti hanggal kéne majd megnézni. Remélem ezt is adják majd a 4D moziban <#taps>

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

LasDen
nem tökéletes, de nem rossz ez. Engem kirázott a hideg mikor megszólalt Csernák János....

Mert borzalmas a szinkron?
IMYke2.0.0.0
Az ük-ükunokám majd a Star Wars 32-őt 6D-ben fogja megnézni, otthon, a nappalijában 😞)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
miért lenne büntetés?

TBTPumpa
Napi büntetés: <#idiota>

LaposElem
Csak szülői felügyelettel 😄

:)

Jim Morrison
van szerkeszt gomb! 😊

UUUU
y

UUUU
Hitman 47
4/10

Úgy tűnik Holliwood már csak szart gyárt futószalagon.

de, nézd meg nyugodtan

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

mulli1986
Depresszív jellegű, szerelmi csalódásban szenvedőknek és öngyilkos hajlamúaknak nem ajánlott? 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

LaposElem
Igen. Köszönöm, elírtam.
Méltatlanul alulértékelt a film.

morcosqtya
"merőben alul van értékelve szerintem."

ezt akarta írni.. szerintem csak szót tévesztett.

extra sensory
Ajánlod a filmet, de szerinted méltán értékelték alul... akkor....? Hogy is van ez?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

mulli1986
+1

mégvadabbdisznó
?

De szép bauxit, honnan van?

LaposElem
A világ közepe - 2001
Dráma

Egy gazdag srác, és egy sztriptíztáncos lány megtört lelkének igazi fájdalmas története. Aki szereti a lassú drámákat, annak ajánlom… aki most ismerkedik ezzel a műfajjal, nos… ez nem a belépőszintű alkotás, nehéz. Az értékelések ne tartsanak vissza senkit, méltán alul van értékelve szerintem.

szabii98
<#sniffles>

I met God. She's black

tigeroo
adam sandler "nevetséges 6-osa"

Bokafix2
"Elég sok embernek a hobbija a veszte, veszélyesnek sem kell lennie."

Aww.... csak éppen különbség van aközött hogy a sportpályára mész le futni, vagy több ezer méteres szikláról veted le magad wing suitban. Döntsd el melyiknél több a rizikó.

"Maradjunk annyiban, hogy ez nem a te területed, nem értheted meg."

Ennél combosabb érvet találj ki mert egy dolog a sport, és megint egy dolog az életed veszélyeztetése. Aki az élettel és a biztonsággal szemben az adrenalinnak és a "magassági mámornak" ad igazat, inkább az nem érti meg hogy mit kockáztat. Ajánlom figyelmedbe a Belső tenger c. filmet, ahol egy srác a felelőtlensége miatt nyaktól lefelé lebénul, és lesz 30 éve elgondolkozni hogy milyen hülye is volt akkor... végül másokat kér meg hogy hajtsák végre rajta az eutanáziát mert nem bírja tovább elviselni a helyzetét.

Könnyű az extrém sportok mellett érvelni míg semmi bajod és nem egy rohadt ágyban kell leélned az életed.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

James Bond : Spectre

Hozza az elvárt szintet az új 007-es kaland. Van akció bőven, izgalom, minden ami kell. London különösen jól mutatott most a filmvásznon,de a mexikói nyitójelenet is odabaszott.
A főcím szerintem az eddig legjobb, csak a zene volt most gyenge alá.

7/10

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya