Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem elfér 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Je suis blanc et européenne!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nekem bejött a film.A Rocky filmeket mindig is szerettem.A zene nagyon jó volt,passzolt is a jelenetekhez.Jordan jól játszott. Stallone is hozta a kötelezőt meg egy kis pluszt is vitt bele.
A box a filmben olyan amilyen,nem lehet elvárni a real boxot egy ilyen filmben.Az edzés+zene itt is jó volt,mint a Rocky filmekben.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egy film sosem olyan támadhatatlan felület (akármennyire jó is) mint egy matematikai példa hogy 2+2=4 és jóéccakát... mert ennek az igazát tényleg nem lehet cáfolni, mert 2+2 mindig 4.
Nem biztos hogy azért mondja szarnak a Macbeth-et mert unintelligens ember hanem egyszerűen távol áll tőle az egész műfaj és ezért számára az szar. Elkészíthetik bármilyen frankón a karamella fagyit ha te utálod. Sosem fog ízleni.
Kicsit a kultúrfasizmus határát súrolod az ilyen jellegű kijelentésekkel hogy alantas az, akinek nem tetszik egy film... én egyetemmel a hátam mögött sokszor megnézek irdatlan gagyi trash filmeket is mert kikapcsol és lehet rajta röhögni, lehet egy ilyen jellegűre megcsinált film mint a Macbeth meg valamiért nem jön be. Közhelyes szöveg de ízlések és pofonok.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A mutánsokból többek ki kellet volna hozni. A film sokkal jobb lehetne, ha lett volna legalább valami kis csavar a történetben. Nem várok csodát egy képregényfilmtől, azt se hogy meglepjen, de unalmas, és érdektelen az egész történet. Legbénább eredet sztori amit eddig láttam. Meg az is jó lenne ha érdekesebb ellenfél, érdekesebb társak lennének. Mert önmagában Deadpool, tényleg nagyon fasza karakter...de egy kompett filmet arra építeni ,hogy Deadpool egy fasza karakter?Ez édes kevés.
Ja,. mi lett a nagydarab nővel akivel Kolosszus verekedett?
Utoljára szerkesztette: Wayne Gace, 2016.02.19. 09:28:09
Hát ez f*sza volt. Egy irodaépületben játszódik az egész de ennek ellenére izgalmas volt. Aki szereti a szűk helyeken játszódó filmeket annak kötelező.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én pl. úgy vagyok vele ha nem érdekel a téma meg se nézem és nem is véleményezem csak azért mert trendi meg hype van körülötte.
Konkrétan, én semmit nem tudok a témáról, de kíváncsi vagyok a filmre. Majd, ha megnéztem, akkor eldöntöm, hogy tetszett-e?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.02.18. 14:26:46
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Most néztem meg a Deadpoolt, és volt benne egy sor, ami nagyon emlékeztet valamire, de nem jut eszembe, hogy hol hallottam, és nem hagy nyugodni. Nincs valakinek ötlete?? 😄 (Mikor az arcát az ülésbe nyomják. 1:10)
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.02.17. 23:38:09
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.02.17. 17:42:05
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Wayne Gace, 2016.02.17. 16:59:20