Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdítően szabad volt, de több ütős poént is elbírt volna.
Jó volt / 6.5-7.0
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Kicsit hosszú volt a felvezetés, ami néhol unalomba is átcsapott, de a "heist" és maga az előadás kielégítő payoff volt a végén, hogy feledtesse ezeket. A narrálás és annak előadásmódja is igen megkapó volt. Egy korrekt film volt.
6-7/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Úgy látom, meg kéne néznem másodjára is ezt az Interstellar című filmet, mert nekem szinte semmi nem maradt meg belőle.
Ha már itt tartunk, nem úgy, mint pl.az Avatar esetén.
ON
Nagyon jó film volt. Mind történetvezetésben, mind színészi játékban (különösképp a kis srácé). Kifejezetten tetszett, hogy a film más szemszögből próbálta bemutatni ezt a szörnyű jelenséget, mint azt az eddigi ilyen témájú filmek. Durva részek nem voltak benne, inkább nyomasztó hangulata volt az első felének. Mindenesetre mindent kihozott a film ebből a témából, amit lehet.
9/10
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Why so serious?
Je suis blanc et européenne!
nem, valójában pontosan azt próbálja a csordaszellem keresztülvinni a netes fórumokon keresztül, hogy mindig a többségnek van igaza.
olyan ez mint amikor mindenkire rásütik hogy látens homoszexuális, aki kritizálni merészeli a homoszexet
Why so serious?
illetve annyira nem követem a topikot, most akkor mit is parancsol a csordaszellem? fontos tudnom, hiszen csak így tudom mi a jó és mi a rossz :)
Súlyos témát dolgoz fel a film, ráadásul a történet ama oldalával foglalkozik, ami talán a legkevésbé látványos vagy egyszerű bemutatás szempontjából. Nem a következményekkel foglalkozik, nincsen hatásos, a néző arcába tolt jelenetek, amik sokkolnák az embert, "csak" magát a hónapokig tartó oknyomozást, és az azt végző újságírók munkáját mutatja meg. A film ettől függetlenül (vagy pont ezért), oda köti a nézőt a vászon elé. A 2 órát majdnem még hogy kevésnek is tartottam, pedig kimondott cselekmény túl sok nem történik. Elkezdik felgöngyölíteni az ügyet egy pap molesztálási esetéből kiindulva, és okiratokon és interjúkon keresztül, 80 papig jutnak el, csak Boston városában (a később 250-re duzzadt névsort, már csak megemlítik a záró szövegben). A témából is adódik, a hangulata nyomasztó, végig görcsben van az ember gyomra. A levél felolvasásakor szívesen tartottam volna egy szünetet (püspök segéd levele arról, hogy mivel az egyik papjuk egyházi berkekben köztudottan homoszexuális és pedofil, jó ötletnek tartaná, ha átraknák hétvégi ügyeletre, mert azért mégiscsak ne hétköznap játszadozzon a gyerekekkel.. wtf ?? ).
A színészekre egy szavunk sem lehet. Michael Keaton és Rachel McAdams visszafogott de kifogásolatlan játékot mutatnak be, Liev Schreiber és Stanley Tucci kicsit kiugróbb szerepeikben sem feltűnősködnek, csak eljátsszák a karaktert ahogy kell. A leghálásabb szerepet Mark Ruffalo kapta, és gondolom mondanom sem kell, hogy meg is hálálja rendesen, a legjobb férfi mellékszereplő Oscar díj jelölését nyugodtan beválthatná egy arany szobrocskára (bár ott idén elég erős a verseny).
A végén sincs feloldozás, így aki nem akar a film után még sokáig kábultan mászkálni, az pihentesse egy erősebb napjára a megnézését. Ráadásul a mai normáktól eltérően lassú, lassan csordogáló film, kevés történéssel, így sok embernek unalmassá válhat. Ettől függetlenül, mint írtam, nem egy hatásvadász film, és egyszer mindenképpen ajánlott megnézni.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.02.21. 23:54:52
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Meh, nem volt ez rossz. Eisenberg jó volt, Kristen jó volt, a sztori közepes volt, de 1,5 órát bőven megért...
5/10
Szpektrö
1,5 órát ez is megért volna. 2,5-et már nem igazán. Úgy 1,50-nél kezdett érdekes lenni a film, addig tömény unalom. Rázva, nem keverve. Waltz jó volt, de túl keveset szerepelt. Eddig szinte mindegyik Craig Bond-film leszerepelt nálam. Egyiktől sem vágtam hanyatt magam. Kíváncsi vagyok vajon tényleg ott hagyja-e....
5/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ez a kettő egymás mellett, haha, az évezred vicce :D
Ez a top, különösebb sorrend nélkül. Aztán jönnek még ezek: Volt egyszer egy vadnyugat, A Jó a Rossz és a Csúf, Csillagok között, de hát ez csak a felszín, de ezek azok, amik mindenképpen az első között vannak, és tutira nem jut eszembe most még valami.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.21. 12:33:25
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.21. 11:35:50
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
háát. Azt megértem, hogy valakinek nem jön be Tarantino stílusa. Azt viszont el kell ismerni, hogy letett pár kultfilmet (és nem is évente jön új filmmel).
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De szép bauxit, honnan van?
Guillermo Del Toro újfent megmutatta, hogy egy középszerű író és rendező, semmi több. Kezdem azt hinni, hogy A Faun labirintusa csak egy véletlen volt a részéről. Eddig még abba hittbe ringattam magam, hogy egészen jó rendező ő, csak nem jött ki a lépés neki. De nem, ennyit tud. Érdektelen karakterek és sztori. A ház is teljesen hidegen hagyott. Épeszű ember ilyen romhalmazba nem költözik be, akármennyire szerelmes. Másfél óra után elkezdtek érdekesebb dolgok történni, de addigra már rég késő...
4/10
Várom már, hogy mikor rendez marvel filmet...
egész jó kis b-kategóriás scifi vígjáték volt
Csakis eredeti nyelven érdemes megnézni. Kicsit beteg is. James McAvoy fantasztikus színész.
9/10
Liza a rókatündér
Érdekes magyar film. 70-es években játszódik. Erős japán beütéssel.
Voltak benne üresjáratok de maga a világ meg hogy kellően "őrült" elvitte az egészet.
8/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑