Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Deadpool

Na végre sikerült megnéznem... Sajnos csak szinkronosan. No de mindegy. Maga a film tetszett, jók voltak a poénok, nem egyszer hangosan szakadtam, és nem erőltetett röhögés volt, csak mert a többiek is röhögtek, sőt még volt olyan rész is ahol csak én röhögtem, a mellettem ülők nem... :D Az egyetlen problémám a filmmel az volt, hogy túl sok volt a dráma, egyrészt a rák körül, másrészt a csaj körül. Deadpoolt nem egy ilyen érzelgős karakternek tartottam, mert igazából nem is az. Persze ez a része csak néha jön elő, de többször mint kellene szerintem. A film első fele ízig-vérig Deadpool, aztán a végefele már átmegy kicsit nyáladzásba helyenként, DE nem lett rossz, és kíváncsian várom a folytatást. Remélem kicsit több mészárlás lesz benne, mert ez a kendőzetlen erőszak nagyon jól állt a filmnek, Bosszúállók és hasonló Marvel filmeknél is mindig az idegesít, hogy hiába verik szét az embert, nincs vér, és ez kicsit kivet az élményből engem legalábbis. Nem kell félreérteni, nem szadista vagyok, csak mondjuk egy csatához szerintem a vér hozzátartozik. Na de részemről egy erős 8/10 lett ez a Deadpool, csak így tovább

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bokafix2
Home Invasion (2016)

Jóféle betörős, otthon félős, bújkálós, túlerőben levős thriller, szép fordulatokkal, csavarokkal... többször nem érdemes megnézni de egyszerit mindenképp megér.

7/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

cobol
The Danish Girl. 3/10

Rettentően unalmas film,szerintem! A főszereplő irritáló ebben a filmben :P

Room: 6/10

Ez jobban lekötött,és a kis csávónak adnék oscart és nem a csajnak,hamár kell kapni,mert biztos fog kapni oscart,az előző film is.

Szerintem nem volt vele ott baj. A filmmel volt baj...

A Deadpool film amúgy csodálatos! Az ember megtanulhatja belőle hogy a szuperhősséghez vezető út kitartással, elszántsággal éspersze nem utolsósorban megbecstelenített plüss egyszarvúkkal van kikövezve. :)
Miért, mi volt a baj a Zöld Lámpás filmben RR alakításával?

tommygear
20 perccel több a rendezői változat
Blasta
Leforgatták azt a hiányzó +1 órát a NWA filmhez, de megvágták (értheto okokbol), vélhetoen a bluray-en rajta lesz ez az anyag is

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

LasDen
Ott sem vele volt a baj...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mégvadabbdisznó
Hát jobb Dedpúlnak mint Zöld Lámpásnak... de ergya volt az a film...

De szép bauxit, honnan van?

bexinho
Spotlight

A témát ismertem, a színészeket kedvelem, szóval tudtam mire számítsak. Mégis kicsit untam. Pedig szeretem a nyomozós, csordogálósabb történetvezetésű filmeket, de ez sajnos nem kötött le eléggé. NEM SPOILER: A film végi felsorolásnál meglepődtem, hogy magyarországi várost nem említettek. Mert szinte mindenhol volt bűncselekmény.

6/10

Straight Outta Compton

Középiskolás korszakomban meghatározó szerepet játszott az amerikai rap feeling. Azóta persze kinőttem. :) Viszont ez kellemes emlékeket hozott elő belőlem, és a zene/rendezés/szereplők játéka (nagyon meglepődtem) briliáns volt. Jobb nem is lehetett volna.
Talán meg is ért volna kategóriáját tekintve a 10/10-et, de csak azért adtam 9/10-et, mert a film utolsó felét kicsit kapkodósabbnak éreztem, mint az első részét. Nem bántam volna, ha 3 órás filmként jön ki, vagy több részes tv sorozatként. De mivel moziba szánták, így érthető mindkét felvetésem indokolatlansága (remélem jól használom ezt a szót).

9/10

Victoria

2015 óta nekem ez az a film, amire azt mondom, hogy meglepett. Szinte nem is hallottam róla, nem is egy amerikai produkció, ráadásul a téma is rendkívül újszerű. Rengeteg filmet néztem már meg eddig, de ilyen formában még nem láttam feldolgozni filmet. Tökéletesnek azért nem nevezném, ugyanis a film első fele borzasztó vontatott. Azt hittem, hogy na majd most, na majd most történni fog valami. Emellett pedig a csaj naivsága sem tetszett. !!! SPOILER !!! !Ráadásul a film végi kiborulását is kicsit túlzónak, színpadiasnak éreztem. De csak ajánlani tudom mindenki számára. Kellemes kikapcsolódást nyújt a film.

8/10

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Bucser
Rottentomatoes-on 84% fresh es 96% by audience...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LasDen
Police Story - Lockdown (2013)

Bár csak nevében Rendőrsztori, de ettől még egészen klafa film volt. Pont ilyen vasárnap esti kikapcsolódásra való. Egész érdekes sztorit sikerült összerántani érdekes karakterekkel. És hát Jackien már itt is látszik azért az idő nyoma. Megy még neki minden, de azért már nem azzal az intenzitással, mint régen. A respect persze még mindig kijár, hisz a film végi felvételek megmutatták, hogy még mindig 110%-ot ad bele és vár el a társaitól is. Jó szórakozás volt.

6/10

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
Deadpool

Ryan Reynoldsék megcsinálták.

Nagyon hű volt az eredetihez, kurvajó volt. A negatívumokat igazából nem tudom felhozni, mert ez a szaros film még azzal is tisztában van (pl. hogy csak 2 mutáns fért bele a keretbe).

Örültem a "földközeli" harcoknak, nem volt annyira CGI csata (végre!), igazából jöhetett volna több Deadpoolos poén, a sok akció helyett.

Jó volt ez így. Gratulálok RR-nak, megtalálta az "ars poeticáját"

9/10
Jim Morrison
Bridge of spies
Jól felépített, színészek is jók, történt is jó, minden jó...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
"Deadpool" Makes History With $135M Weekend, Colossal $150M Holiday

LoSA
Gyilkos ösztön
7,5/10

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igen megkapjuk a választ a nevére.
repvez
egyébként a filmben választ kapunk arra, hogy miért ez a neve ami? (döglöttkád? vagy inkább dögkút?)
ÉS nem valami "man" végződésü
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.02.13. 21:51:53
cylonflatus
A Biblia is ráfér, ha a japánok csinálják :)

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

mégvadabbdisznó
*döglöttkád

:D

De szép bauxit, honnan van?

LasDen
jöhetnek a rated R hősök?

Box Office: Ryan Reynolds' 'Deadpool' Earns Record $47.5M Friday - The Biggest R-Rated Friday Ever

IMYke2.0.0.0
Az összes története elfér egy összegyűrt névjegykártya hátoldalára.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Alapjaiban egyik sem egy agyon bonyolított történet (áruló üzlettárs, gonosz "náci", áruló üzletfél 2, áruló üzletfél 3, áruló testvér stb), de azok méreteiben voltak mások. Egy globális cég jövője, a 2. vh vagy asgard jövője volt a tét ezekben a filmekben. Mind-mind a bolygó jövőjét meghatározó pillanatok voltak. Míg Deadpool? Ha nincs DP, akkor Ajax tovább kísérletezik a hullajelölteken és senki nem foglalkozik vele...

cobol
Most nem azért,de a többi Marvel filmben,mi volt az a nagy eget rengető sztori?

Halottmedence alias Deadpool

Nagyon nagy fun volt a film + a főhős nagyjából minden második mondatán szakadni lehetett.

Remekül sikerült elkapni a Deadpool hangulatot, kb olyan 95%-san sikerült adaptálni a karaktert és a 18 -as(itthon 16 -os) besorolásnak köszönhetően nem spóroltak a vérrel sem.

9/10
Cabin Fever (2016)

Egy az egyben az eredeti feldolgozása. Jó vannak apró eltérések pl.női seriff, pár véresebb-csöcsösebb előadás, szelfizés, stáblista utáni jelenet,stb, de 95%-ban UGYANAZ mint a 2002-es film. Még a nevek is ugyanazok. Persze a franc se emlékezett azokra, ezt az IMDB-n vettem észre.

Szóval aki nem látta az eredetit (ami nekem egyébként tetszett), annak lehet bejön majd, de amúgy egy halál felesleges feldolgozás.

2/10

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

LasDen
Ha valaki nem bírja a filmben folyamat pofázó DP-t, akkor hit'n'miss, mert rajta kívül minden csak átlagos. Ha bírja a karaktert az ember, akkor tetszeni fog a film is....

Kongy
imdb szavazatokat is júzerek véleménye adja, szóval nem kritikusi véleményt tükröz. Metacritic átlag 65% körül van, ami szintén nem rossz. Rottenen is sok pozitívat kapott, nem rossz film.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LasDen
Ryan Reynolds' 'Deadpool' Opens to Record $12.7M Thursday Night

zaki
Deadpool 8.8-on all 35k szavazat utan a bemutato napjan az imdb-n. WTF? Jo, par tizedet le fog menni, mondjuk 8.5-re, de akkor is miezma'...

CalebJoe
Szerintem tőled hiteles az ilyen értékelés és elfogadom, mivel vágod a képregényeket és más szemmel tudod nézni nem úgy mint sok laikus akik egyből leszaroznak minden képregény filmet.<#eljen>
Egy X-Force: Sex and Violence filmet megnéznék, persze erősen Rated R besorolásban.
LasDen
Deadpool

Ez az a Deadpool, akire a rajongók - köztük én - évek óta vártak. Egy mocsadék bunkó, akinek be nem áll a szája. És a poénok ülnek. Nagyon. Az elejétől a végéig azt a karaktert kapjuk, akit a képregényekben megismertünk. Tökéletes ütemben, tempóban és mennyiségben kapunk meg belőle mindent. Igazából egy kicsit kételkedtem, mikor Reynolds a forgatás kezdete óta nyomta az igazságot teszünk DP-vel és olyan lesz, mint amit várnak az emberek. De rám cáfoltak és Reynolds minden szava igaz volt :D Ő és akik a filmet írták egyértelműen ismerik, hogy mitől lesz jó az ő karaktere.

És hogy milyen a film maga? Meh, elmegy. Nincs semmi világrengető a történetben, ami Steven Seagal szintjén van. De egy olyan főszereplővel, aki mellett ez nem számottevő probléma. RR mellett senkinek nincs igazán esélye kitűnni, hisz a többi karakter elég esetleges. Nem rosszak, de csak hozzátenni, kiegészíteni tudják DP-t. Senki sem volt kevesebb, de többet sem tudtak hozni a szükségesnél. TJ Miller átlagos, a csaja átlagos, Kolosszus és Negasonic átlagos és Ajax is átlagos. A főgonosz srácban sem volt semmi különleges, viszont az jó pont, hogy elviselhető volt, nem éreztem úgy, hogy ez mekkora egy idióta. Gina Carano erősen biodíszlet volt, kb 4-5 mondattal. Nem baj, csak kicsit vicces volt, hogy szerepe nagy részében morcosan, komolyan kellett néznie a kamerába.
Az, hogy az X-Menből csak 2 erősen mellékes karakter (Kolosszus még csak-csak feltűnt itt-ott pár pillanatra) volt jelen az a büdzsé erős hiányára utal, amit említenek is a filmben. Kirívó, zavaró hiba, de túl lehet rajta lépni. Főleg, hogy méreteiben azért nem akkora a történet, hogy a teljes X-Men figyelmét igényelné.
De bizonyos szempontból vízválasztó és nagy mérföldkő lehet a film. Ha sikeres lesz, persze pg13 sikeres nem lehet, akkor utat nyithat az R-es képregényfilmeknek.

Összességében láthat az ember egy nagyon jó filmet, ha a főszereplő nem megy az agyára. A film többi része felejtős, de a legfontosabbat megkaptuk és ez a lényeg. És a végére még (-Hydra) Bobot is megkaptuk. Teljes volt a kör :D Aki meg fél a szinkrontól, nyugodtan beülhet arra is. Nagy Ervin az eredetihez felérő alakítással kelti életre ezt az őrültet. És látványos félrefordítás sincs, így elsőre.

A 2. részben pedig jöhet a Deadpool-Cable buddy cop film. Aztán meg az X-Force...

8/10 (3 a filmre, 5 Deadpoolra)
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.02.12. 21:22:45

Bokafix2
Wao... köszi ezt a teljesen felesleges információt.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Seth
Én a Banamákon szoktam nézni, látogasd meg ha ráérsz :D

PSN ID.: Beegabor

Ha valaki nem tudja hol nézze a filmeket akkor ez a lista segíthet neki :)
Top 5 online filmes oldal

http://topfivehir.wix.com/topfive#!Top-5-legjobb-magyar-online-filmes-oldal-Hol-tudok-nézni-filmeket-online/c1r22/55decf0f0cf2c1d1fd61dedd
Utoljára szerkesztette: zsirosgazsi, 2016.02.12. 19:39:50
Galy
a lenti összes kérdésedre ez a válasz :)
Blasta
hogyértedezt? <#wow2>

cobol
Deadpool. 8/10

Nekem bejött,végre nem az a egyhangú marvel film.
A poénok teljesen jók voltak ,az egész mozi röhögőt.Jó hogy 16-os volt a film,így volt benne káromkodás-sex-vér stb.. :D
RR is jól játszotta a szerepét,teljesen hozzá illet a karakter.

Szerintem érdemes megnézni,megéri a mozijegy árát.

morcosqtya
Horror gyerekeknek? :)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

bexinho
PG-13-as besorolású horror, ami elég érdekes párosítás szerintem. Én nem adnék ki rá pénzt.

morcosqtya
A mozikban megy ez a "The Boy" (a fiú)
horror
Milyen? Látta valaki?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

bexinho
The 33

Igazából A. Banderas és a történet miatt néztem meg ezt a filmet, de megbántam. Engem egyáltalán nem sikerült berántania. Az aggódó női családtagok ripacskodása, a föld alatti viszontagságok felszínes bemutatása mellett nem véltem semmit sem felfedezni a 2 órában. Annyira semmilyen volt, hogy az értékelésem is nagyon jóindulatú. Nos, ritkán fordul elő velem, de most lyukra futottam az IMDB-s értékeléssel (tudom, nem mérvadó. De nekem sokszor iránymutató). Bár a metascore pont igyekezett figyelmeztetni, de... na mindegy. Mindenesetre ma a Spotlight-ot fogom megnézni.
4/10

k0trapali
The Good Dinosaur

Legjobb mese amit mostansag lattam! Szep animacio! Jo karakterek! A kis kolok kulonosen tetszett! Story az nem nagy valami, de pont eleg! Kicsit tul dramas az egesz, inkabb felnotteknek valo, mint gyerekeknek. Meg lesz nezve meg az biztos!
LasDen
Mr. Holmes

A holnapi Deadpool előtt valami egyszerűbb kellett, de pöppet sikerült mellényúlni. Nem mondom, hogy rossz film lett, de eléggé hullámzó a minőség. A sztoriról nem beszélve. Sherlock öreges mindennapjai és az emlékezés próbái nem adnak túl sok izgalmat az első órában. És ebben az utolsó ügy sem segít. Persze nem lehet várni, hogy az öreg Sherlock hatalmas rejtélyek nyomába szegődik, de ez pontosan olyan ügy volt, amit a magánnyomozók történeteiből ki szoktak hagyni. Mert egyszerűen unalmas és érdektelen. A film utolsó harmada az, ami egy kis érdekességet vitt a filmbe, de ennél többet vártam volna...

5/10

Felkészül Deadpool...

Galy
Mert még mindig túl sok kokót nyomnak Hollywoodban...
Blasta
Deadpool - 7/10
----------------------

Adnék rá tobbet bizony Isten, de a sztori annyira faék, hogy nem tudok. Poénok utnek, tele van veluk a film és kurva jók is, a karakter is totál jól mukodik, látványosak az akciók is, mégis keseru a szájíz kicsit.
Eleve alig van akció. Van egy nagyobb akciójelenet a film legelején (amit flashback-ekkel gyakorlatilag félórásra nyújtanak) majd a film végén egy másik és csókolom. Kozben meg az eredetsztori, ami bár nem mondható unalmasnak, de mint minden eredetsztori kicsit azért mégiscsak unalmas. Igen, úgy, hogy flashback-ekkel volt tálalva nem tunik annak, viszont ha kronológiailag sorba rakjuk a film jeleneteit, akkor az eredettorténet után kijon egy kb. 20-30 perces síkegyszeru bosszú-sztori, ami azért igencsak vékonyka.
Az X-ek szerepeltetése is olyan "low budget" érzést nyujtott.
Innentol spoileres leszek egy kicsit, nem nagyon, enyhén

Kizárólag Kolosszus és a kimondhatatlan nevu tini-mutáns van benne. MIÉRT? Hol a tobbi? Nyaralnak?
Ráadásul amikor Deadpool meglátogatja oket Xavier kastélyában, akkor is csak ezek ketten vannak otthon! Ezt hogy???
Kolosszust mi a francnak kellett végig felnyitott páncélban mutatni??? Az a srác egy félénk, visszahúzódó alak, csak a legszukségesebb esetekben kapcsolja be a páncélját, itt meg végig ezt a CGI szarságot kellett nézni.
Aztán itt van a halhatatlan/sérthetetlen szuperhosok csatája. Ezt az ostoba dolgot vitathatatlanul Neon vs Smith járatta a csúcsra, itt azért nem 20 percig kell nézni két sérthetetlen alak harcát, de azért csak eszembe jutott néha amikor már tényleg szinte minden elképzelhetot egymásnak vágnak vagy a másikra dobnak és még mindig csak a leporolják a koszt magukról akkor azért megkérdem magamtól, hogy ennek az egésznek mi értelme? És miért készul ki egy sérthetetlen mutáns egy tuzgolyótól/robbanástól ugyanakkor meg miért nem lesz lapos egy kurvanagy darab vasládától ha azt rádobják? Céltalan, logikátlan és teljesen súlytalan ez a szuperhos harc.
És végul, miért kell Deadpool-nak minden ugrását szaltó-duplacsavarral kombinálnia? Mint egy mukorcsolyázó. 1x oké volt, de 3x???

Amugy tényleg nagyon rendben volt a film, és tényleg inkább vígjáték mint superhero movie, de marhajól elszórakoztatott. A folytatásban remélhetoen jobb sztorit is kap majd.
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2016.02.11. 01:10:15

k0trapali
Bridge of Spies

Rendben van! Lekotott vegig, nem untatott. Aki ismeri a sztorit annak nem nagy durranas, de en direkt nem olvastam utana. Tom Hanks jol tolta! Delutani kikapcsolodasnak tokeletes volt.

Legend

Hardy angolja iszonyatosan tetszett! Birtam a karaktereket, de maga a story nem nagy durranas - tudom, h van valosag alapja - valahogy eleg lapos az egesz. Egyszer ketszer meglehet nezni, de csak is Hardy alakitasa miatt!!

bexinho
Nyilván lesznek jobb rendezők, mert mindenkinél lesz egyszer jobb.
Én ezekre a rendezőkre gondoltam ez esetben: Steven Spielberg, Martin Scorsese, Clint Eastwood.

Tikal
Nem tudom milyen tipusu filmekre gondolsz, de biztos vagyok benne hogy lesznek, sőt, jobbak is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''