Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nem szoktam ujra nezni trailereket. Mad maxen kivul. Na azt megneztem rengetegszer.
De ha mar a trailereknel tartunk, altalaban meglesem az elso trailert amit kiadnak. A kovetkezo vagy bovitett trailereket viszont mar tenyleg nem nezem meg.
//Amúgy ez a "nem nézek trailert" dolog nekem nagyon hipster. Nem tudom úgy eldönteni, hogy megnézzem-e a filmet, ha egy képkockát sem látok belőle, vagy nem ismerem az alapfelállást...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.03.01. 23:02:18
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ugy csinaltok mintha fel naponta kiborulna a bili a szpojlerezesek miatt. Melyik evben volt legutoljara, hogy toroltem valamit a szpojler miatt?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Látom nem csak én vagyok baromira 😄 egyszerűen borzasztó. És igen, mindig meg kell említenem, nem tudok elmenni mellette szó nélkül 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoilerbe rakni tényleg semeddig nem tart, bár nekem bőven elég, ha látom melyik filmről szól a hsz -mert mondjuk a címével kezdi-, és ha nem láttam, akkor egyszerűen nem olvasom el mit írt. Megértem azt is persze, hogy valaki nem szeretné ilyesmivel elrontani az élményt, de túlzásokat nem szeretem. Azoktól meg kifejezetten frászt kapok, amikor egy tematikusabb (pl egy konkrét film, sorozat fórumán) oldalon jön rinyálni valaki, hogy spoiler. Nem látta még, de ő fölmegy az aktuális film/sorozat oldalára, és mindenki tageljen, meg fogja vissza magát, mert ő még nem látta...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Engem hidegen hagy az ha bármi konkrétumot leirnak a filmről, sőt inkább előtte megnézem a trailert és elolvasok a kritikákat véleményeket és csak azután döntök ugy, hogy megér e nekem egy mozijegyet vagy,hogy egyáltalán megnézzem e a filmet.
Attől, hogy megtudom , hogy ki hal meg benne attól még nem fogom megtudni, hogy a konkrét vizuális élmény milyen lesz vagy melyik pillanatban történik meg.
Ehhez saját szemmel kell látni és ugy alakul ki a saját vélemény amit már lehet hogy tudtál,de te attől még másként gondolhatod a végén.
Komolyan egyszer nyomtatok egy ilyen pólót:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.03.01. 21:47:04
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyébként régen is megvolt a kb 3hónapos szabály! Ennyit erről.
Go Jeff Go!!!!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Je suis blanc et européenne!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gratulálok!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Legutóbb látott : Deadpool 8/10 Csak mert szórakoztatott !
Go Jeff Go!!!!
S nyugodt szívvel ellőnéd neki a végét, vagy a sztoriszálat?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.03.01. 19:12:57
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.01. 18:20:18
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.01. 17:35:09
A Vadon Foglyai
Addig meg úgy tűnik: empátiából megbuktál.
Film szempontjából az egész sokkal hatásosabb volt úgy, hogy Glass egyedül küzdött meg a medvével. A történet sarokpontjaiban meg egyezik a valós történettel, míg az azok közötti részeket a szórakoztatás, figyelemfelkeltés, egyéb stúdiói/rendezői megfigyelések alapján töltik fel támaszkodva a valós eseményekre.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.03.01. 16:52:08
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.01. 16:28:24
CalebJoe: Neeeee.... 😄
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.01. 16:20:26
Ha egy kicsit is érdekelne a valódi eset írd be a nevét a Google-ba.
Persze Leo esetében nem volt ott egy komplett kórház a közelben, de belehet tudni a dolgot az életerejének, a mázlijának és a indián gyógyászatnak.