Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalábbis nekem az jött le a filmből hogy amíg Thornál a jog, addig más nem használhatja, csak ha Thor lemond a jogról illetve méltatlanná válik ahogy az első részben is. Az elméleted szerint akkor Amerika Kapitánynak fel kellett volna tudnia emelni mert kétségtelenül ő is méltó lenne rá, de nem tudta... kvázi amíg valaki birtokolja a jogot addig kizárólagos, de elméletileg nem az hisz többen is méltónak bitzonyulhatnak rá, de csak miután a fegyver gazdátlanná válik.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
6/10
elmegy, tájak szépek, kissé bárgyú, gyerekeket agyonverni.
Jurassic Park 2 (Lost World)
6/10
kb ugyanolyan mint az első, kevesebb idegesítő szereplővel, amúgy a ritmusa kb hasonló. Kevésbé változatosak a tájak, a városi rész meg King Kong kb. Kicsit több humor.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De igazából itt nemcsak Parkerről van szó hanem ugye minden hősről aki a regisztrációs törvény mellett áll... mindegyikre lesz valami hihető motiváció miért fedik fel magukat? Na mindegy, kollektíve csak annyi hogy az ügy mellé állnak mert így érzik helyesnek... a logikus történetvezetés járdájába úgyis mindig kevés cement került abból a bizonyos Marveles betonkeverőből... (lásd: Vision felkapja Thor kalapácsát mint valami fitnesz-termi súlyzót egyetlen huszáros mozdulattal szarva torkon a Mjölnir egész mítoszát).
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2016.03.12. 15:48:06
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pilóta kiugrása is elég hülyeségnek tartottam, azért van katapult a gépben,hogy kilője a pilótát,nem azért,hogy kicsatolva saját erőből kiugorjon.
Ennél a megbeszélléseknél azért több lehetett a valóságban. Egy kicsit jobban beleáshatták volna magukat a leirásokba még talán egy jobb film is kerekedett volna belőle
edit: ja, LasDen már leírta. Bocs 😊
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2016.03.11. 20:57:44
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
És pont Pókember segít a regisztrációs törvény mellett álló Starknak?? Ő akinek különálló a szuperhős énje az emberitől? Ennyire le akar lepleződni? Egyszerűen el van k*rva a karakterek motivációja.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A videón is ő szerepel.
Tikal: LasDen leírta 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.10. 19:37:24
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.03.10. 19:35:13
Ez itten-e:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.10. 19:32:39
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN ID.: Beegabor
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Akinek az első 2 rész tetszett és nem nagy várakozásokkal ül le megnézni, annak szerintem ez is tetszeni fog.
Utólag beleolvasgatva pár cikkbe arra jutottam, hogy jó, hogy nem előtte olvastam bele abba a pár cikkbe 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Amugy erdemes imdb n beleolvasni a trivia reszbe, vannak erdekes dolgok😊
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.10. 10:45:22
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Soha ne menjünk az esőerdőbe. Ennyi.
Mondjuk nálam ez 7/10 lenne csak a vége egy nagy fasság ezért 6/10.
Elég irreális dolgok azért vannak:
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ez a film lerobbantotta az arcomat gyerekek... akitől nem idegen a wuxia stílus és az akrobatikus harc, az jól fog szórakozni. A látványvilág pazar, nincsenek rajta felesleges díszek mégis csillog-villog minden porcikája. Michelle Yeoh bár meglátszik rajta a kor, de a szelleme mit sem hanyatlott, még egy izompacsirtának is megremegne a térde ha kapna tőle egy tisztességes gyomrost.
Szerintem felülmúlja az első részt, a technika is finomodott, és az akciókra is rágyúrtak, egyedül a hosszával nem vagyok kibékülve... elnéztem volna még. Egy ilyen filmet nem lenne szabad másfél órában összecsapni.
De szerencsére nincs hosszadalmas felvezetés, nem tökölnek, már az első percben leradíroznak a térképről egy kisebb hadsereget, és később sincsenek hosszú üresjáratok, csak annyi ami a sztori szempontjából feltétlen szükséges. Donnie Yen is kitett magáért, és bebizonyította hogy bármilyen felületen képes harcolni. Most már csak arra várok, hogy az IP Man 3-ban ronggyá verje a Tyson kölyköt.
8/10
Aki nem transznemű, de a férfiakhoz vonzódik az sem "buzi", max meleg.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.03.09. 20:36:21
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy meg engem érdekelt, nem olvastam még róla. Köszi a linket.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"