106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • I.C.ram
    Last Samurai? Nekem teljesen jó.
  • zaki
    nektek is siralmasan gyenge a hangminősége a filmnek? maximumra tekerem a házimozit, és még úgy is lég suxx a hang... :(
  • I.C.ram
    Akkor a hiba az én kezsülékében van.
  • Evil
    Nekem is nagyon bejott a film, le is szedtem a komplett dvd t :D , nekem a brutus dvdrip mukodott.
  • I.C.ram
    Ma kezdtem el nézni Az Utolsó Szamurájt. Nagyon tetszik a film. Sajnos csak az első fele működik, a második file valamiért nem akar megnyílni :( (Brutus féle DVDRIP-em van)
  • Dynamic
    Lehet, hogy nem értesz egyet, de akkor gondolom az egyéb közvéleménykutatásokkal, szavazásokkal stb, sem értesz egyet.
  • Blasta
    Azt nem láttam.
    Pedig ha jól emléxem egy haverom ajánlotta...
  • Dynamic
    Azért a Könnyező harcos sem volt rossz.
  • Blasta
    Mellesleg:
    Mark DACASCOS
  • Blasta
    Ok!
    Z kategóriás karateszínész, minősíthetetlen filmekben játszott.

Hallgatom, hogy a Farkasok Szövettségében mi gond volt a játékával!!!!!
  • Bandew
    Elég annyi, hogy a fantasztikus színészi tehetségéről, és zseniális filmjeiről híres Mark Dagascos játszik benne.
  • Blasta
    Ellenben aki be tudja az ellenkezőjét bizonyítani, (tehát, hogy a film szar, baromság) annak leemelem a kalapom!
  • Blasta
    MÁRPEDIG A FARKASOK SZÖVETTSÉGE NEM VOLT BAROMSÁG!!!!!!!!!!
    Egy teljes értékű, izgalmas, látványos film volt ami több hálivudi (eme topikban istenített) fost AGYONALÁZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na nektek nem tetszett azt meg tudom érteni, DE EZ NEM A FILM HIBÁJA!

PONT!
  • Sephi
    Amen! Szerintem is baromsag volt. En nem is akarok tobbet hallani rola.
  • Nyiri
    Detto
  • Alien
    A Farkasok Szövetségével én is így voltam, nagyon nem tetszett ez a film.
  • Tikal #12649
    farkasok szövetsége nagyon jo film, jo pár hollywoodi szart simán ver
  • Bandew
    Na ez az amivel nem értek egyet.
  • Dynamic
    ...az imdb annak rendje és módja szerint 8.5-öt kapott.Akkor mi a gond?Egyébként arra akartam rávilágítani, hogy többezer ember pontozási átlagát nézve reálisabb értékelést kaphatunk (többnyire), mintha csak egy ember véleményét nézzük.
  • Bandew
    Na és? Az nem jelent semmit.
    Az, hogy egy film mennyi szavazatot kap, csak annyit jelent, hogy mennyi ember nézte meg. A Harcosok Klubja pl bukás lett, de nem tudom ki mondaná rá, hogy szar film.
  • Dynamic
    Hál' istennek az emberek többsége nem így van vele.Pl. az imdb-n a szavazók több mint a fele 8 vagy több pontot adott rá.Akkor annyira szar nem lehet...(e mondat ellenére én láttam a filmet és nagyon tecc)
  • Takezó
    kiráááály volt Feró szinkronja :) hót poén
  • Bandew
    Nem lesz, mert tényleg nagyon szar. :-)
  • Loál János #12642
    Ebből flém lesz, de nem velem, mert én nem láttam. :D
  • Loál János #12641
    Érdekes, mégis ő hozta meg a film itthoni sikerét.
  • zaki
    Farkasok szövetsége: elvett 2 órát az életemből a film, nekem qrvára nem tetszett, utolsó fél óra siralmasan szar volt, alig vártam, hogy vége legyen a filmnek
  • Laalee
    speciel a ford szinkronja életem egyik legrosszabjaként van számontartva. amit fero művel az kb a felolvasom ami a lapra van irva
  • LezLee
    Kicsit bővebben???
    Vagy nem találod a szavakat? :))
  • Sephi
    Van Helsing -

Ehh baz :)))
  • Bandew
    Ez így nem helyes. Eszed megáll faszod feláll. :-)
  • Loál János #12635
    Jaja. Érdekes, hogy Amerikában iszonyat bukás volt, itthon viszont szinte kultusza van, loál. A magyar szinkron néha csodákra képes.
  • Evil
    Ma napra egy Ford Fairlane van betervezve, ez is alapmu szamomra, eszem faszom megall.
  • Bandew
    A FEKETE LOVAG MINDIG GYŐZ!
  • Punker
    -Fut a gyáva....
  • Evil
    Gyalog galopp , hat ez a film meg mindig alapmu szamomra, szerencsere mar dvd n is.Legjobb a fekete lovag os resz.
  • Alien
    Na, megnéztem DVD-n az Underworld-öt.

érdekes a film képivilága, ez a sötét árnyalat végig jópofa lett, bírtam azt is, hogy itt forgatták, a főszereplő csaj jól néz ki, a történet alapjában véve nem túl bonyolult, van benne pár marha jól megcsinált jelenet, és ahogy a vámpírok és a vérfarkasok átalakulása el lett készítve, az valami eszméletlen jó, hibátlanul eltalálták azokat a részeket.

Kiváncsi vagyok a Van Helsing-re, bár az talán másabb tipusú egy kicsit a bemutató alapján. Mondjuk egy közös dolog biztos lesz, a főszereplő csaj ott is a Kate Beckinsale :)
  • Darko Ferkó
    Ja, így van!
  • Ramza
    Mer rendes!!!!!
    A Blasta meg nem az.

Amúgy meg akarom majd nézni, de sok rossz 20-30 éves olasz horroron kell még átverekednem magamat addig
  • fifi
  • Blasta
    Szójjá neki Te, a Te haverod, horroröcsi! :-DDDDD