106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    "Az Oscar-díjra nevező bizottság 2004. augusztus 26-i ülésének döntése értelmében Magyarországot a 2005. évi "Legjobb idegennyelvű film” kategóriában Antal Nimród Kontroll című játékfilmje képviseli, jelentette a Magyar Filmunió."

filmhu
  • LezLee
    "Amerika legnagyobb filmes megmérettetésére minden ország évente egy-egy játékfilmet nevezhet, melyek közül a Los Angeles-i Filmakadémia képviselői választják ki január végéig azt az öt szerencsés jelöltet, akik végül a legjobb idegennyelvű filmnek járó aranyszobrocskáért versenyre kelhetnek. A jelöltek listáját 2005. január 25-én hozzák nyilvánosságra, és az Oscar-díjak ünnepélyes átadására február 27-én 77. alkalommal kerül sor a hollywood-i Kodak Theatre-ben."

Forrás: www.cinematrix.hu
  • Jano
    Oscar-jelölt a Kontroll
  • Jano
    OTT A LINK A #15555-BEN.
  • LezLee
    Hát szerintem még nincs az Oscar-jelöltek között. Minden évben kiválasztanak a legjobb magyar filmek közül egyet, ami majd indul az Oscar-jelölésért. Az idegennyelvű film kategóriában az összes közül mindössze 5 filmet választanak ki a Filmakadémia januári ülésén, tehát még közel sem biztos hogy a Kontroll Oscarra lesz jelölve. Bár nagyon szurkolok neki.
  • Sephi
    Cofee and Cigarets -

• Blasta
    NA EZ MÁR IGEN!
    Gratula! Megérdemli
  • LezLee
    Dawn of the Dead (2004)

Hát mostanában már annyian fikázták ezt a filmet, hogy nem vártam sokat tőle. Ennek ellenére kellemesen csalódtam. Volt a filmben pár jó ötlet (nem tudom, hogy ezek az eredetiben is benne voltak-e mivel nem láttam), pl. nagyon tetszett amikor a bevásárlóközpont tetején a másik háztetőn lévő csávóval sakkozott a rendőr. A zombik viszont szerintem nem sikerültek túl ijesztőre, bár volt egy-két ijesztgetős, szopatós jelenet, szóval én sokkal rosszabbra számítottam. Szerintem minden horror fannak legalább egyszer érdemes megnéznie.

7,5/10
  • Jano
    Voáv, tényleg.
  • Nyiri
    A Kontroll-t Oscar-ra jeloltek.
  • MrSpock
    Spiderman 2:Nemvolt rossz,néha gonosz,néha érzelmes,kicsit más mint az első.
    Punisher:Egy jó akciófilm,a bosszúról.
  • Bucser
    Én attól voltam kiakadva ahogy beszélt az a két csaj:) órákig tudok rajta röhögni:) Jól megnyomnak minden magánhangzót:D
  • Sephi
    Csinibaba -

Hat oszinte legyek engem ez a film pontosan a multba vezetett hangulatilag. Mionden a helyen volt es a zenek is eszmeletlenek voltak. Le sem lehetne tagadni hogy ez magyar film. Egyszeruen jobb nem lehetett volna.

Kalozok -

Azt hittem ez valami vigjatek lesz de kiderult hogy egy nagyon kellemes muvi. Ugy mint a szeeplok , a zene is ott volt es nem hianyzott semmi belole.
  • Roll
    Holnap a Getno-t fogom nézni, arról mi a vélemény?
  • CSOCSO
    :)
  • Roll
    Meglestem az Apám beájulna c. filmet. Hát a csaj az isteni, de a film az szörnyű.

• Bucser
    Kosaras Naplója!!!!!!!!!!!! Mindenki nézze meg!!!!!!!!!

Istenkirály egy film+ Igaz törénet...
  • CSOCSO
    nem eppen te allat:)
    ez a van egy szebb es egy csunyabb csaj es a csaj elszedi a csunyatol apasikat...
    ah.. ez a szemem elott jatszodott le egy tesopar kozott...
  • Sephi
    Felizguta' mi? Te elvetemult! :)))))
  • CSOCSO
    haaat... nekem a tema ismeros volt egy kicsit.. felig tetszett felig meg felbaszta az agyamat amik tortentek:) amugy egy kozepes film
  • Bucser
    Nekem nemtetszett...
  • Sephi
    Akkor harom lesz elvitelre!
  • Roll
    Érdemes megnézni az Apám beájulna c. filmet?
  • Dynamic
    Faszság!Az elején a buzi-szétverős résznél már láttam, hogy ez a Gaspar Noél beteg.
  • Blasta
    220/kilója.
    Mé? :-)
  • fifi
    Annál sokkal sokkolóbb a film elején egy dolog/bunyó-leszámolás/ amit nem lövök le...De nagyon kemény...Mindenki nézze meg!
    [a másik nagy horror gyűjtő]
  • Bandew
    Bazzeg soha!!!
  • Sephi
    De akkor mikor eteti?
  • Bandew
  • Loál János #15534
    Utálom az ilyen indokolatlan erőszakot a filmekben. :C

[A HORROR TOPIK HÁZIGAZDÁJA]
  • Bandew
    Ja erről a jelenetről mesélt egy ismerősöm. Azt mondta elég sokkoló.
  • CalebJoe
    Megdugja utána meg meg kétszer fejberúgja, rámászik szétüti a fejét utána megfordítsa és a fejét veri bele a betonba egy párszor aztán meg leköpi, kómába esik a csaj.
    Amúgy Monica Bellucci a csaj.
  • Sephi
    Na neeee
  • Bucser
    Gondolom épp megerőszakolja....
  • Sephi
    A pasi eppen eteti a csajt vagy mit csinal?
  • CalebJoe
    Most néztem meg a Visszafordíthatatlan című filmet, hát mit mondjak brutális képi világot mutat be. Erős idegzetűeknek.

• PetruZ
    Képregénysorozat formájában.
  • Sephi
    Na surgosen szegyejed el magad! Sarokba veled! Bant meg bunodet!

Egyebkent hogy a korte?
  • Blasta
    Így már más a fekvése a leányzónak.
    Én nem néztem ennyire utána :-)
  • Sephi
    Hat figyej. Letezik a trilogia es nem tudom ha konyv vagy kepregenyben (utobbirol halottam valamit).

Sokan fel voltak lazadva hogy a filmben nem melyednek bele a szereplok multjaba es egy nagy kavarodas az egesz amit alig lehet megerteni.

Kulfoldi forumon olvastam hogy kell legyen folytatas (ami lehet hogy elozmeny lesz) mert ez nem maga a story egeszben.