106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Az Oscar-díjra nevező bizottság 2004. augusztus 26-i ülésének döntése értelmében Magyarországot a 2005. évi "Legjobb idegennyelvű film” kategóriában Antal Nimród Kontroll című játékfilmje képviseli, jelentette a Magyar Filmunió."
filmhu
-
"Amerika legnagyobb filmes megmérettetésére minden ország évente egy-egy játékfilmet nevezhet, melyek közül a Los Angeles-i Filmakadémia képviselői választják ki január végéig azt az öt szerencsés jelöltet, akik végül a legjobb idegennyelvű filmnek járó aranyszobrocskáért versenyre kelhetnek. A jelöltek listáját 2005. január 25-én hozzák nyilvánosságra, és az Oscar-díjak ünnepélyes átadására február 27-én 77. alkalommal kerül sor a hollywood-i Kodak Theatre-ben."
Forrás: www.cinematrix.hu -
Oscar-jelölt a Kontroll -
OTT A LINK A #15555-BEN. -
Hát szerintem még nincs az Oscar-jelöltek között. Minden évben kiválasztanak a legjobb magyar filmek közül egyet, ami majd indul az Oscar-jelölésért. Az idegennyelvű film kategóriában az összes közül mindössze 5 filmet választanak ki a Filmakadémia januári ülésén, tehát még közel sem biztos hogy a Kontroll Oscarra lesz jelölve. Bár nagyon szurkolok neki. -
Cofee and Cigarets -

-
NA EZ MÁR IGEN!
Gratula! Megérdemli -
Dawn of the Dead (2004)
Hát mostanában már annyian fikázták ezt a filmet, hogy nem vártam sokat tőle. Ennek ellenére kellemesen csalódtam. Volt a filmben pár jó ötlet (nem tudom, hogy ezek az eredetiben is benne voltak-e mivel nem láttam), pl. nagyon tetszett amikor a bevásárlóközpont tetején a másik háztetőn lévő csávóval sakkozott a rendőr. A zombik viszont szerintem nem sikerültek túl ijesztőre, bár volt egy-két ijesztgetős, szopatós jelenet, szóval én sokkal rosszabbra számítottam. Szerintem minden horror fannak legalább egyszer érdemes megnéznie.
7,5/10 -
Voáv, tényleg. -
Nyiri #15554 A Kontroll-t Oscar-ra jeloltek. -
Spiderman 2:Nemvolt rossz,néha gonosz,néha érzelmes,kicsit más mint az első.
Punisher:Egy jó akciófilm,a bosszúról. -
Én attól voltam kiakadva ahogy beszélt az a két csaj:) órákig tudok rajta röhögni:) Jól megnyomnak minden magánhangzót:D -
Csinibaba -
Hat oszinte legyek engem ez a film pontosan a multba vezetett hangulatilag. Mionden a helyen volt es a zenek is eszmeletlenek voltak. Le sem lehetne tagadni hogy ez magyar film. Egyszeruen jobb nem lehetett volna.
Kalozok -
Azt hittem ez valami vigjatek lesz de kiderult hogy egy nagyon kellemes muvi. Ugy mint a szeeplok , a zene is ott volt es nem hianyzott semmi belole. -
Roll #15550 Holnap a Getno-t fogom nézni, arról mi a vélemény? -
:) -
Roll #15548 Meglestem az Apám beájulna c. filmet. Hát a csaj az isteni, de a film az szörnyű.
-
Kosaras Naplója!!!!!!!!!!!! Mindenki nézze meg!!!!!!!!!
Istenkirály egy film+ Igaz törénet... -
nem eppen te allat:)
ez a van egy szebb es egy csunyabb csaj es a csaj elszedi a csunyatol apasikat...
ah.. ez a szemem elott jatszodott le egy tesopar kozott... -
Felizguta' mi? Te elvetemult! :))))) -
haaat... nekem a tema ismeros volt egy kicsit.. felig tetszett felig meg felbaszta az agyamat amik tortentek:) amugy egy kozepes film -
Nekem nemtetszett... -
Akkor harom lesz elvitelre! -
Roll #15541 Érdemes megnézni az Apám beájulna c. filmet? -
Faszság!Az elején a buzi-szétverős résznél már láttam, hogy ez a Gaspar Noél beteg. -
220/kilója.
Mé? :-) -
Annál sokkal sokkolóbb a film elején egy dolog/bunyó-leszámolás/ amit nem lövök le...De nagyon kemény...Mindenki nézze meg!
[a másik nagy horror gyűjtő] -
Bazzeg soha!!! 

-
De akkor mikor eteti? -
-
Utálom az ilyen indokolatlan erőszakot a filmekben. :C
[A HORROR TOPIK HÁZIGAZDÁJA] -
Ja erről a jelenetről mesélt egy ismerősöm. Azt mondta elég sokkoló. -
Megdugja utána meg meg kétszer fejberúgja, rámászik szétüti a fejét utána megfordítsa és a fejét veri bele a betonba egy párszor aztán meg leköpi, kómába esik a csaj.
Amúgy Monica Bellucci a csaj. -
Na neeee
-
Gondolom épp megerőszakolja.... -
A pasi eppen eteti a csajt vagy mit csinal?
-
Most néztem meg a Visszafordíthatatlan című filmet, hát mit mondjak brutális képi világot mutat be. Erős idegzetűeknek.
-
Képregénysorozat formájában.
-
Na surgosen szegyejed el magad! Sarokba veled! Bant meg bunodet!
Egyebkent hogy a korte? -
Így már más a fekvése a leányzónak.
Én nem néztem ennyire utána :-) -
Hat figyej. Letezik a trilogia es nem tudom ha konyv vagy kepregenyben (utobbirol halottam valamit).
Sokan fel voltak lazadva hogy a filmben nem melyednek bele a szereplok multjaba es egy nagy kavarodas az egesz amit alig lehet megerteni.
Kulfoldi forumon olvastam hogy kell legyen folytatas (ami lehet hogy elozmeny lesz) mert ez nem maga a story egeszben.