106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    AVP -

Hat ooo... mit is mondjak? nem volt akkora baromsag mint aminek elkepzeltem volna de sajnos a vege fele mar eleg nagy tulzas volt. Egyszer megnehato mar csak az effektek miatt is.

The Forgotten -

Nekeme szsz nagyon teccet a muvi es nem asitottam vegig. Havernek nem ez volt a velemenye az mar majdnem elaludt :D
  • Panzermeyer
    Most néztem meg A 17-es fogolytábort (Stalag 17), nem rossz csak már régi (1953). Egyenlőre még csak angolul tudtam megnézni, mert nincs hozzá magyar sub, vagy legalábbis én nem találtam. Érdemes megnézni, 8/10 .
  • Tatyla
    Szerintem azt a Disney társadalmi munkában csinálta!
  • winnie
    az oltári azért erős túlzás, de a szindbád bukása a rajzolt műfaj végét jelentette.
  • PetruZ
    És az utolsó hagyományos technikájú Disney-rajzfilm a nemrég oltárit bukott Legelő hősei, vagy mi volt.
  • winnie
    a trailerben az a szívás, hogy aki megnézi, annak már nem sok újat mond a film. szerintem baromi jól sikerült a forgotten, szerensére nem láttam előtte a trailert, de frankón megértem azt is, aki utálta a filmet:)
  • Laalee
    igazábol a dizni a hableány óta cgi-t használ, az egy dolog hogy 2d vagy 3d most a 3d a nyerő. jobb ha hozzászokunk.
  • Blasta
    Nekemse
  • Nyiri
    Falu:
    SPOILER
    Nem akarok nagyszaju lenni, de a 20 percben mondtam a havereknak (akikkel neztem), hogy szerintem mi lesz vege, s meg az idobeni kamut is meg tudtam saccolni. Es bejott. Pedig nem olvastam semmit a filmrol elotte. Lehet, hogy makom volt vagy a film alapbol szar es konnyen kitalalhato, de nekem nem tetszett.
    SPOILER
  • Tatyla
    Most néztem a Darkness magyarul a Rettegés háza címü filmet!
    Ezt a készitöknek!
  • Nyiri
    A Madagascar-t nezted? Nemsokara fog jonni. Nekem pont a rajz stilusa miatt tetszik. Igaz, hogy CGI, de mas.
  • CSOCSO
    milyen erdekes hogy a nagy regi mesek tele voltak dalokkal...
    szepseg es a szornyeteg, aladin (majdnem alient irtam), herkules, oroszlankiraly.... mind tele volt enekekkel.
    most meg csak a viccelodos filmecskek.. ice age, szorny rt, shrek, capamese.. es mind szamitogepes...
    oke a poenokat nem banom...sooot!!! az enekeket mar nem hianyolom, bar akkoriban nekem nagyon tetszettek azok a filmek, de ebbol a szamitogepes grafikabol kezd elegem lenni...
    nem mondom hogy nem szep.. mer baromira latvanyos... de amilyen szep CGI-t tudnak rajzolni.. pont annyival szebb rajzot birnanak osszedobni min jopar evvel ezelott...
    jo-jo anime... csodalatos a ghost in the shell 2... nincs parja.. de azert szivesen meglesnek egy GiTS1 stilusu verziot is...
  • Mike at home
    tetszett moziban, sry :))))
  • Mike at home
    rendben :)
  • CSOCSO
    nahja.. en is csak divx ben szedtem le..
  • Blasta
    Holnapután-ra a mozi után még pénzt kiadni??????
  • Sephi
    Nekem naon is teccet maga az alakitasa. Szerintem tokeletesen eltalatak :D
  • Mike at home
    megvettem a Holnaputant 4k-ert

moziban tetszett, DVD-n mar annyira nem
    mondjuk 4k nem a vilagvege, annyi elmegy siman mozira is
  • Mike at home
    en rosszul voltam tole soxor
    dehat izlesek es pofonok
  • CSOCSO
    :(((((((((((((((
    a trailere eszmeletlen jonak tunik...:((((((((
  • Ombika
    Collateral - A halál záloga most neztem meg es vegre nem 1 semara keszult film,mint altalaban szokott!!

Nem agyament lovoldozos reggeltol estig!
  • Tatyla
    Most néztem dvd- a Bourne csapdát! Akinek tetszett a Bourne relytéj ez is og a többiek utálni fogják! nekem személy szerint bejött! Csak az operatör munkályát kifogásoltam néha! mintha a verekedéseknél a szinészekkel együtt fetrengett volna földön, ilyenkor azt se tudtam ki kivel van!
  • Kandurex
    Forgotten, a jól sikerült rekláma miatt megnéztem a filmet is... bár ne tettem volna, ilyen vérláma, néhol unalmas történtettel rendelkező filmet, minden másban rendben van, de ebben...pfeeeej :(. Na mindegy: 4/10. Most már nem fogok zsákbamacskázni, a tököm ki van :(
  • Ramza
    [röhög a lámán]
    :)
  • Blasta
    Nem mondtál ellent neki, csak neked más volt az amit értékelni tudtál abban a foslében.
    Nekem sajna semmi :-)
    (azé sajna, mert pénztet fizettem ki rá)
  • Sephi
    Hat kedves baratom sajnos megint ellent kell mondjak neked. Szerintem pont a draculat alakito szinesz volt a legjobb az egeszben!
  • Mike
    Van Helsing

vagy micsoda

hát

technikailag tökéletes film, gyönyörüen van fényképezve, szép a táj, hangulatosak a diszletek, a computeresek is kiettek magukért,

csak sajnos maga a film, irtó szar, Drakulát játszó szinész egy ripacs, és általában az egész nagyon unalmas

szal technikailag 9/10
    mint film 3/10
  • VinylToy #17098
    Öööö...ja, csajjal néztem :D
  • CSOCSO
    Jackie Chan - Isteneg Fegyverzete (Armours Of God)

Nah ezt a filmet eszmeletlenul imadtam fiatal koromban ( nah mintha oreg lennek:)
    szal egy jo 10 evvel ezelott...
    nem is tudom mikor lattam ezelott, de most nagyon jo volt ujranezni.

(az elejen van egy zene mikor legyilkolnak par embert a duvatbemutaton ...pfff... erdekes erzes volt ujra hallani)
  • magus
    Terminál

jópofa, bár veszesen nem alakit nagyot Tom Hanks, de hozza a formajat, es a filmnek van egy jopofa varazsa:) Olyasmi mint akapj el ha tudsz
  • BADE
    A hétvégén néztem meg a Börtön pszichó ill. az Epstein éjszakája című filmet.Mindkettőt az HBO-n,úgyhogy aki tudja fogni az nézze meg.

Börtön pszichó:
    7/10
    Nagyon izgalmas fordulatokkal teli thriller,még a néző sem tudja,hogy mit gondoljon,kinek higyjen,de többet nem írok,mert lelőném a poént.

Tartalom!

Epstein éjszakája

Jochen Epstein és gyerekkori barátai, Karl és Adam együtt élték túl a birkenaui haláltábor borzalmait. Évtizedekkel később Jochennek feltűnik egy katolikus pap, akiben volt kínzójukat, egy SS-tisztet vél felismerni.
    7/10
  • Dynamic
    Ha a feliratok.hu-n nincs akkor sehol sincs.
  • Roll
    Tud valaki feliratot a Szex,csajok, Ibizához?
    Nem találok sehol.
  • Nyiri
    Nekem nem. Szar a vege. :)
  • Sephi
    Nekem is naon teccet
  • winnie
    az
  • slTotya
    The terminál szerintem nagyon jó volt.Nektek mi a véleményetek?
  • Sephi
    Shaun Of The Dead -

Mega LOL! Amikor leultunk megnezni nem is hittem hogy ez ekkora lol muvi lesz :DDDD Naon jo mozi! Mindekinek ajanlom , szerintem egyszer nyugodtan nezheto :D
  • Blasta
    Kizárólag csajjal nézted másoccor?
    Merha egyedül, akkor gyanús vagy! :-D
  • VinylToy #17086
    Serendipity - Szerelem a Végzetem

Másodszor néztem meg, nagyon romatikus, jó kis film, kizárólag csajjal nézni! :)