106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
AVP -
Hat ooo... mit is mondjak? nem volt akkora baromsag mint aminek elkepzeltem volna de sajnos a vege fele mar eleg nagy tulzas volt. Egyszer megnehato mar csak az effektek miatt is.
The Forgotten -
Nekeme szsz nagyon teccet a muvi es nem asitottam vegig. Havernek nem ez volt a velemenye az mar majdnem elaludt :D -
Most néztem meg A 17-es fogolytábort (Stalag 17), nem rossz csak már régi (1953). Egyenlőre még csak angolul tudtam megnézni, mert nincs hozzá magyar sub, vagy legalábbis én nem találtam. Érdemes megnézni, 8/10 . -
Szerintem azt a Disney társadalmi munkában csinálta!
-
winnie #17122 az oltári azért erős túlzás, de a szindbád bukása a rajzolt műfaj végét jelentette. -
És az utolsó hagyományos technikájú Disney-rajzfilm a nemrég oltárit bukott Legelő hősei, vagy mi volt.
-
winnie #17120 a trailerben az a szívás, hogy aki megnézi, annak már nem sok újat mond a film. szerintem baromi jól sikerült a forgotten, szerensére nem láttam előtte a trailert, de frankón megértem azt is, aki utálta a filmet:) -
igazábol a dizni a hableány óta cgi-t használ, az egy dolog hogy 2d vagy 3d most a 3d a nyerő. jobb ha hozzászokunk. -
Nekemse -
Nyiri #17117 Falu:
SPOILER
Nem akarok nagyszaju lenni, de a 20 percben mondtam a havereknak (akikkel neztem), hogy szerintem mi lesz vege, s meg az idobeni kamut is meg tudtam saccolni. Es bejott. Pedig nem olvastam semmit a filmrol elotte. Lehet, hogy makom volt vagy a film alapbol szar es konnyen kitalalhato, de nekem nem tetszett.
SPOILER -
Most néztem a Darkness magyarul a Rettegés háza címü filmet!
Ezta készitöknek!
-
Nyiri #17115 A Madagascar-t nezted? Nemsokara fog jonni. Nekem pont a rajz stilusa miatt tetszik. Igaz, hogy CGI, de mas. -
milyen erdekes hogy a nagy regi mesek tele voltak dalokkal...
szepseg es a szornyeteg, aladin (majdnem alient irtam), herkules, oroszlankiraly.... mind tele volt enekekkel.
most meg csak a viccelodos filmecskek.. ice age, szorny rt, shrek, capamese.. es mind szamitogepes...
oke a poenokat nem banom...sooot!!! az enekeket mar nem hianyolom, bar akkoriban nekem nagyon tetszettek azok a filmek, de ebbol a szamitogepes grafikabol kezd elegem lenni...
nem mondom hogy nem szep.. mer baromira latvanyos... de amilyen szep CGI-t tudnak rajzolni.. pont annyival szebb rajzot birnanak osszedobni min jopar evvel ezelott...
jo-jo anime... csodalatos a ghost in the shell 2... nincs parja.. de azert szivesen meglesnek egy GiTS1 stilusu verziot is... -
tetszett moziban, sry :)))) -
rendben :) -
nahja.. en is csak divx ben szedtem le.. -
Holnapután-ra a mozi után még pénzt kiadni?????? 
-
Nekem naon is teccet maga az alakitasa. Szerintem tokeletesen eltalatak :D -
megvettem a Holnaputant 4k-ert
moziban tetszett, DVD-n mar annyira nem
mondjuk 4k nem a vilagvege, annyi elmegy siman mozira is -
en rosszul voltam tole soxor
dehat izlesek es pofonok -
:(((((((((((((((
a trailere eszmeletlen jonak tunik...:(((((((( -
Collateral - A halál záloga most neztem meg es vegre nem 1 semara keszult film,mint altalaban szokott!!
Nem agyament lovoldozos reggeltol estig! -
Most néztem dvd- a Bourne csapdát! Akinek tetszett a Bourne relytéj ez is og a többiek utálni fogják! nekem személy szerint bejött! Csak az operatör munkályát kifogásoltam néha! mintha a verekedéseknél a szinészekkel együtt fetrengett volna földön, ilyenkor azt se tudtam ki kivel van! -
Forgotten, a jól sikerült rekláma miatt megnéztem a filmet is... bár ne tettem volna, ilyen vérláma, néhol unalmas történtettel rendelkező filmet, minden másban rendben van, de ebben...pfeeeej :(. Na mindegy: 4/10. Most már nem fogok zsákbamacskázni, a tököm ki van :( -
Ramza #17102 [röhög a lámán]
:) -
Nem mondtál ellent neki, csak neked más volt az amit értékelni tudtál abban a foslében.
Nekem sajna semmi :-)
(azé sajna, mert pénztet fizettem ki rá) -
Hat kedves baratom sajnos megint ellent kell mondjak neked. Szerintem pont a draculat alakito szinesz volt a legjobb az egeszben! -
Van Helsing
vagy micsoda
hát
technikailag tökéletes film, gyönyörüen van fényképezve, szép a táj, hangulatosak a diszletek, a computeresek is kiettek magukért,
csak sajnos maga a film, irtó szar, Drakulát játszó szinész egy ripacs, és általában az egész nagyon unalmas
szal technikailag 9/10
mint film 3/10 -
Öööö...ja, csajjal néztem :D -
Jackie Chan - Isteneg Fegyverzete (Armours Of God)
Nah ezt a filmet eszmeletlenul imadtam fiatal koromban ( nah mintha oreg lennek:)
szal egy jo 10 evvel ezelott...
nem is tudom mikor lattam ezelott, de most nagyon jo volt ujranezni.
(az elejen van egy zene mikor legyilkolnak par embert a duvatbemutaton ...pfff... erdekes erzes volt ujra hallani) -
Terminál
jópofa, bár veszesen nem alakit nagyot Tom Hanks, de hozza a formajat, es a filmnek van egy jopofa varazsa:) Olyasmi mint akapj el ha tudsz -
A hétvégén néztem meg a Börtön pszichó ill. az Epstein éjszakája című filmet.Mindkettőt az HBO-n,úgyhogy aki tudja fogni az nézze meg.
Börtön pszichó:
7/10
Nagyon izgalmas fordulatokkal teli thriller,még a néző sem tudja,hogy mit gondoljon,kinek higyjen,de többet nem írok,mert lelőném a poént.
Tartalom!
Epstein éjszakája
Jochen Epstein és gyerekkori barátai, Karl és Adam együtt élték túl a birkenaui haláltábor borzalmait. Évtizedekkel később Jochennek feltűnik egy katolikus pap, akiben volt kínzójukat, egy SS-tisztet vél felismerni.
7/10 -
Ha a feliratok.hu-n nincs akkor sehol sincs. -
Roll #17093 Tud valaki feliratot a Szex,csajok, Ibizához?
Nem találok sehol. -
Nyiri #17092 Nekem nem. Szar a vege. :) -
Nekem is naon teccet -
winnie #17090 az -
slTotya #17089 The terminál szerintem nagyon jó volt.Nektek mi a véleményetek? -
Shaun Of The Dead -
Mega LOL! Amikor leultunk megnezni nem is hittem hogy ez ekkora lol muvi lesz :DDDD Naon jo mozi! Mindekinek ajanlom , szerintem egyszer nyugodtan nezheto :D -
Kizárólag csajjal nézted másoccor?
Merha egyedül, akkor gyanús vagy! :-D -
Serendipity - Szerelem a Végzetem
Másodszor néztem meg, nagyon romatikus, jó kis film, kizárólag csajjal nézni! :)
a készitöknek!