106885

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Minden6ó-ban igen is jól megformálták istent, meg a Dogmában is :DDD -
Nyiri #19724 Ne spoilerezzel mar pliz. Legalabb irnad ki. -
Jo volt a vege szerintem. CSak ami elotte volt gyengus vout nadon. -
'Fiam, egy egész tűzes vidámpark vár odalent, nagy a pörgés....
'Hogy van a család?
:DDD -
Dúva mi? :-D
De sztem nem volt rossz film, csak olyan semmiextra.
A vége királyságos volt, főleg a démonírtás sátgánnal ;-)
Lucifer meg BESZTESZT :-))) -
Constantine -
Ez egy akkor baromsag volt hogy sajnalom irni is. Viszont oszinten a vege fele kezdett kicsit erdekes lenni es teccet ugy ahogy befejezodott. De ez is egty totalisan semmi ujjat nem mutato hulye szuperhos muvi volt ami semmivel sem eri utol egyik "nagy" alkotast sem.
Az a baj hogy mar tul sok ilyen van. Ha ezt pl most tiz evvel csinaljak nagy siker lett volna szvsz.
(Blasta - Amikor lattam hogy valaki egy uj uzenetet irt a Filmek... topikba mondtam magamnak na nehogy valki mas is eppen ezt neztem. Es lam pont elottem nezted meg! Ez mar satani!!!) -
Constantine
-----------------------
Gondban vagyok a pontozással. Az eleje olyan semmilyen volt, de a vége kárpótolt mindenért. Az pörfikt lett.
5-öst nem adnék rá, annál jobb. De többet se nagyon.
A sátán miatt legyen 6 pont 10-ből.
(Miért tudják olyan faszán megformálni a sátánt a filmekben? Istent bezzeg... :-D)
Szal egy korrekt kis eksőn-kámik feldolgozás, menny és pokol küzdelméről. Jobb mint az a béna SPAWN, de azért a jobb comic-feldolgozásokat nem üti meg.
Nincs különösebb probléma az akciórészekkel, még csak hihetetlen verekedések, lövöldözések sincsenek (leszámítva a túlvilági dolgokat persze), kicsit talán még legymatagabb is a többi hasonló képregényfilmnél, kevesebb az akció, több a párbeszéd.
Ja és anti-bagó reklám erősen :-)
SPOILER!!!!!!!!!!!!!
Ettől kész voltam: Sátán jön személyesen Constantine-ért, mivel a srác megöngyilkolta magát. Láncdohányos lévén, megkérdi a sátánt, hogy rágyújthat-e egy uccsóra. Lucifer válasza:
-Nyugotttaaaaaaan. Saját biznisz :-))))
-
Ja, és még valami: a magyar címnek SEMMI köze a filmhez. De majd meglátjátok ti is... :/
-
Mindenképpen érdemes megnézni, nagyon jó időutazásos-visszautalós csavaros sztori sci-fi elemekkel, ufókkal, meg penge akciókkal (lődözés, lassítások, miegyéb, ami standard és manapság kell). Olyan animés a vége is, se nem happy end, se ennek az ellentéte... olyan pofás, na. :) Bár a film kicsit elnyújtott itt-ott. Asszem' vmikor úgy egy éve írtam már itt róla. :)
-
Fekete Vipera I -
Ehh hat eleg lol volt :D Megvan minda 4 szezon szal hurra :D -
Nátom, nekem megvan, de még nem hesszöltem meg, csak beletekergettem.
Ami tuti, hogy baromi érdekes látványvilága van, az első blikkre tetszett. Majd megnézem. -
Érdemes megnézni eztet he? -
Pedig sajnos ez a helyzett. DVD -
Ha ez a Returner (Ritaanaa), akkor meg az "ismertető" fura kicsit - merthogy azt láttam, de Bucser leírása még vagy ezer filmre ráillik. Igaz, a Returner-re is. :) Kivéve a magyar címet, aminek semmi köze a sztorihoz - szokás szerint. ;)
-
A Returner futott ilyen magyar címen. -
Jeszjesz, nyomassál vmi infót Bucser! -
Angol cím? Imdb link? Bármi, amiből be lehetne lőni, hogy mi is ez?
-
Most néztem meg a A begyűjtő című japán filmet... Azt hiszem az amcsik tanulhanának ebből, hogyan is kell akciófilmet csinálni.... Látványban odavert mindennek amit eddig láttam mind a csata mind a harci jelenetek a végén a Happy end kicsit furcsa volt de végiggondolva meg is érthető. Bár én jobban örültem, ha úgy van vége ahogy hittem, hogy vége lesz mert az anime-k után erre számítottam:) csakhogy ez közönség film és nem a japán közönségnek szólt:)
Jó volt na minőségi akciófilm:) csak ajánlani tudom. Aki szereti az animeket azoknak meg főleg mert végig olyan volt intha egy élőszereplős animebe csöppentem volna.. Kb ilyen hangulatúként tudnék egy animefeldolgozást elképzelni. -
Jaja, ez az "elős rész".
Jó kis múvi -
Get Shorty -
Ez ugye a Be Cool elso resze akart lenni? Mert nekem kurvara teccet es oszinten az egesznek volt egy kis Tarantino beutese. Megyek is hetvegen megnezem a masodik reszt :D -
Zűrhajó.
Befut a kém jelentése.
- Van egy titkos tervük. Hogy mi az, most elfelejtettem, de ha eszembe jut leírom, és visszahívlak, Uram! Addig is csumi!
(...) dermedt hatásszünet
- M... Mi volt ez?
:-)) -
Én a lánya vagyok :-) -
Ramza #19703 Asszed te vagy a Dzsekbauer, he? -
Mocskos lázadó pattttkány!!!! :-)
[CSVD-KET AKARJA] -
deicide #19701 jó..bocsi..most olvastalak még 1 x ...!
-
nem de hallottam hogy jó!
-
Igen! Sot! Tobben is alitolag! -
abonyitomz #19698 látta már valaki a Sin City filmet ? -
Ramza #19697 Kell a tökömnek a szar divx-ed :D
De persze, megkapod a dvd-ket, mer' rendezs!!!4 -
:( -
ok
[RETTENETESEN SAJNÁJJA] -
nem visszapofa mert nemkapszdivixető !!!
-
Nem a belepofa, különben mehetsz vissza a balettbe ugrálni!!!
-
ne itten üzletejetekő -
Kölcsönadod az elsőt? Nekem meg megvan divx-ben a második.
Hmm, na? -
Hagyad szegenyt :D -
abonyitomz #19689 lol , azt irtam hogy hétvégén nézem és nem azt hogy hétvégén néztem -
deicide #19688 Ha hétvégén nézted...
akkor miért kérdezed hogy jó film...?
és nagyon félelmetes...?
Ha láttad miért kérdezel...?
nem értem.... -
abonyitomz #19687 hétvégén nézem meg a Death Birds-et , jó film ?? nagyon félelmetes ??
Amugy a Sin Cityt láttam , háát , nekem nem neagyon jön be -
deicide #19686 Na mivan senki nem látta a DEAD BIRDS-et...?