Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Meg a Shaolin Soccerbe az a jelenet amit emlitettel birom hogy hogy orulnek a goloknak mitha mekkora harcot vivtak volna lool 😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amit meg a Bond filmeket illeti nekem teccet a the Wolrd Is Not Enough is meg a Goldeneye 😊
A medve nem játék.
De megneztem a 007 -est es jaj ostenem megkorra baromsag volt 😞 Hat kurva hoszu film es semmi ertelme nincsen vazzeg! Komolyan hogy lehet egy film ekkora pocsogseg?
Nekem igenis tetszett, nagyok röhögtem ezen a hatalmas idióta filmen, persze volt pár kicsit uncsi részlet, de több volt a jó részlet.
Amúgy ha kicsit mélyebben is akarjuk értelmezni a filmet, akkor azt lehetne kivenni belõle, hogy a kis ember is meg tudja oldani a mások "nagy" problémáit.
persze ez csak saját vélemény.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hatalmas film! Blöffös érzések kavarogtak bennem, amikor néztem. Fasza kis akciók, baszottul sokan vannak benne a Full Monty-ból, Alul Semmi. Jó szereplõk, akció, poénok, szétszopatott-összeszart neonácik, jó dumák, idióta zsaruk, Liverpool ...
Az utolsó "robbanásért" már érdemes megnézni!!!
Ki ne hagyjátok!!!

A medve nem játék.
CSOCSO!
Le vagy szídva fiam!!!!! Tünés a sarokba! Egy hétig recska cak recska!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én nem mondom, hogy az év filmje, de nekem nagyon tetszett és nem értem egyesek miért mondják, hogy rendezõi munka no, meg semmi lényege nem volt....
Jópárszor felállt a szõr a hátamon, és egy pillanatig nem éreztem uncsinak....
Sõt, nagyokat mosolyogtam rajta néha....
És amikor itthon megmutattam a huginak, az jó volt...
Mikor meglátta Mel a film elején azt a "valamit" a ház tetején, akkor a hugi nem tudta mit nézzen és a 17-es monitoron nem is vágta le, hogy ban ott valami...
Visszatekertem oda és megállítottam:
"-na, látod???
-Nem
-Nézd, itt....
-HÜÜÜÜBAZZEG, ezek ekkorák????? Felállt a hátamon a szõr"
Szal ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt jó a film....
Többet már télleg nem érdemes beszélni róla...
Ahány ház, annyi szopás....
sajnálni tudom azokat akik ilyen filmeket leszaroznak
vertigo:
Most igazán, ez a film szerintem a rendezõ mélypontja volt. Önmagát ismétli, ráadásul tök unalmasan.
Az a húdenagy csattanó a végén pedig olyan oltári szar volt, hogy szinte észre se vettem.
Shit múvi.
PS: azt viszont nem tudtam, hogy az ufófejû indiai arc maga a rendezõ 😊 Elég eszelõsnek nézett ki 😉
zeus 117:
Bazz, én is láttam a múvit, inkább nem írom le, hogy mit gondolok róla. Sztem a megvalósítás nagyon jó, de az ötletek a hihetetlen szarok ebbe. Mel Gibsonék jól alakítanak, de SAJNOS nem emlékszem, hogy mikor jön be a rendezõ!!!!
A picsába!
SpaceMonkey: Szerinem is fostalicska mozi volt. Saman bacsi teljesen kifogyott az otletekbol. Ha filmes feszultsegrol van szo, akkor inkabb Lincs David bacsit ajanlanam. Szormadaraknak meg ajanlanam, hogy lehetoleg FELNOTTEK (ertsd: 18 even feluliek) irjak mar a cikkeket. Ez cucc itten erosen gyermetegre sikerult, es mostanaban sajnos nem ez az egyetlen. Birom a HW stilusat, de mostanaban sajnos mintha egyre inkabb lesz*rnatok a cikkek minoseget. Vagy csak en oregszem 😞
Na ez a film egy katasztrófa. Atomszar, mint az Egyetlen volt. Rohadt látványos, Lucy Liu meg Banderas, de 0 story, senki sem hal meg totálban - hülye USA cenzúra - tele van ökörségekkel. IRTÓ GÁZ ez a film ...
A medve nem játék.
Ezért örült nagyon a fejem, h. bepótoltam ezt a pár nagy lemaradást (Harcosok Klubja, Blöff, Ponyvaregény).
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Jesszus!!!!!
Még jó, hogy bepótoltad! Amúgy nem is beszélgettem volna veled többet!!!

szintén hatalmas több szálon vezett cselekménnyel rendelkezõ rul film.
végree sikerült bepótolnom a nagy lemaradásokat...
Aki kiváncsi a véleményemre csekkolja be a Saját fórumokban a HP topikot....
:-DDD
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szal a fõcímdal meg a látvány hát valami beszarás volt..azhittem életem legszebb introját látom ...ez a film után visszanézve már nem volt nagyszám de emléxem mikor meglestem hogy kibaszottul tetszett ahogy a csajok megvannak csinálva tûznek és jégnek..nah mindegy.. a film király..hisz james bond film mégis tele van hülyeségekkel...
sok jelenetk kiszámítható...
a bond nõ nekem nem jön be... hally barry rõl van szó...mondjuk ez egyéni dolog.. nekem ez a nõ csak az x menbe tetszik mert ott hosszú haja van... az autozás meg tul arcade volt..amugy minden szép volt, sõt gyönyörû, szvsz már nagyon tuloztak a filmben...de azért király volt és legalább a film végén volt egy felirat: Bond return will soon... vagy valami hasonlo..mindegy szal jön még james bond film😊)
...
sokkal jobb filmet is lehett volna csinálni belõle...és sajnálom hogy nem lett az... de azért jo volt..de nem akarom megint elmondani az egészet😊))
hjaa zan kurvajol néz ki...10 pont a sminkeseknek!!meg maszkmestereknek..mittom én kik dolgoztak rajta..
én is akarok ASTON MARTIN-t!!😊
Félreértés ne essék nem azért mert olyan unalmas volt😊)) amúgy ki..szott nagy brutál film!!! Lehet, hogy ez hülye kérdés lesz, de arra nem jöttem rá mi volt abban a dobozban a végén. A csajszi valamely része vagy mi?
Mindamellett igen sok filmet láttam az utóbbi idõben. Például újra megnéztem a Ponyvaregényt, aminek már a felére nem emlékeztem. Amiket utóbbi idõben láttam, kicsit ugyan késve, de nagy filmek és azt sajnálom, hogy a maguk idejében ezek kimaradtak az életembõl:
Daylight: Igaz, egy tipikus Sallone film, de azért izgalmas volt és a téma nem volt az a sablonos Stallone sztori. Bár itt is egy szuperhõst alakított, de egyszer jó volt. Másodjára már csak szódával. Ami nekem midíg bejött Stallone filmben az a Cliffhanger és azért ezek után is az marad.
Nincs alku: Errõl nem tudok véleményt nyilvánítani. Ha azt mondom jó az sajnos
nem azt fejezi ki amit átéltem a film alatt. Inkább azt mondom mindenki nézze meg aki nem látta, aki meg igen az nézze meg újra. Annyit talán, hogy Kevin Spacey itt is jó mint mindig, Samuel L. Jackson nemkülönben.
Bûvölet: Nem tudom ki ismeri, de ez úgy ahogy van kimaradt az életembõl, van egy azonos címû film is Nikole Kidman-nel, de ez nem az hanem a Neve Campbel-lös, boszorkányokkal. Hát ez tipikus favorit nálam, a kedvenc témám. itt jegyzem meg ma lesz az Ideglelés a magyar 1-en😊
Ice Age: szerintem kedves kis film, nem tudom kik csinálták, de olyan tipikus aranyos Disneys sztori, tele poénokkal.
Resident Evil: Egy másik fórumon már szép, hosszú párbeszédet folytattam valakivel errõl a filmrõl, akkor még nem láttam, de elfogult voltam vele szemben. Az illetõ nem. Rádásul akkor õ már látta, és a nem tulságosan pozitív élményeit próbálta a fejembe tömni.
Talán annyi igazsága volt, hogy nagyon akciófilmesre sikeredett, és ezt már többen is állították. Az az igazság, hogy én a játék hangulatát vártam vissza, de ebbõl a szempotból nagyon melléfogtak, különösen a zene nem volt Resindet Evil-ös. Talán lehetett volna brutálisabb is egy kicsit, na de majd a második rész😊) Amúgy tetszett nekem ez a film is, különösen a lézeres jelenet ott a királynõ bejárata elõtt😊) meg zombis filmet sem nagyon láttam még B kategógiás filmeken kívül.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Kibaszott szar a magyar szinkronnal. Valami nincs rendben a hanggal. Néha mono volt, néha stereo. Liptai Klaudia, mint Hale Berry? Katasztrófális volt még hallani is ... (Hale eredeti, "állandó" magyar szinkronját, egyszerûen odaadták a másik bond csajnak ...) Bravo forgalmazó. Mellesleg ez a leglátványosabb Bond, eddig ...
Nem rossz film,ha átsiklunk a szokásos Bond hülyeségeken.
A medve nem játék.
Mert nekem az a kedvencem és gondoltam megnézem manga verzsönben is....