Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itten van néked Ghost in The Shell:
ftp://usteam.uw.hu/Anime2/Anime/Ghost in the Shell/GITS
ftp://usteam.uw.hu/Anime2/Anime/Ghost in the Shell/GITS
A késõbb megvalósuló Skynet máshogy épül majd fel. Egészen más terminátorokat fog gyártani, mint amilyeneket eddig ismertünk. Így a jövõbeli John Connor üzenete is hitelét veszi, hiszen a megváltozott jövõben lehet, hogy az Ellenállás fog gyõzni, hanem a gépek.
a leányzó neve meg T-X 😉
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ami sztm szar az a T3 😊 Mar meg ne haragudjunk de ha ezek valami normal storyt talanak ki neki le a kalappal. A kepek szerint en nem tudom milyen lesz ez. Noi Terminator baz... mijez batman es catgirl?
Ehh
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fúúú, csekkolom!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
1. Nem hiszem, hogy egy ennyire veszélyes bûnözõt csak úgy hagynák feküdni egy kórházi ágyon, semmi õrzés mellett. (csak egy nyomi doki)
2. Ha már egyszer arcot cseréltek és bebukta a zsarukám, akkor elég lett volna egy sima ujjlenyomat, abból minden kiderült volna!
3. A Cage úgy nyakonbaszta szerencsétlen FBI igazgatót, hogy nehéz lett volna szivrohamot hazudni!
stb.
Én nem vágom, hogy miért AZOK a képek voltak a gépben, hisz elötte egy rakás képet csinált a párocskáról...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Most akkor végignézted????
Tudod, a végén a nyomozó behozza neki a képeket, amiket (elvileg) a párocskáról csinált...
A rendõrök megtalálják a kameráját a szobában...
És miért azok a képek vannak benne????
az alakítások nagyon jok fõleg robiné...
fura let ta story vége.. de szivesen meglestem volna ugy hogy a csaj összeveszik a barátjával, miután a képeket látta a kocsiban.. huhh vazz nehéz az írók élete.. nehéz lehet történeteket kitalálni, ugy hogy az jo legyen és ne ugyanolyan mint a többi.. ez is egy full más film mint a többi.. nem olyan szokásos happy and.. bár nemtom mit lehett volna ebõl a filmbõl még kihozni... másképpen befejezni.. tudnék még irní 1000 dolgot de ez is csak ugy ömlik az agyamon, de minek dumálok én itten?😊))
*ásít*
szal jo film...de jobban szeretem a happy and-es filmeket...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azer' a Pusher az jobb
Bar igaz mas stilus. Annak a rendezojebol vajon miert nem lett sztar? De igy legalabb nem varjak el tole hogy minden filmje jol sikeruljon 
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
De ez a cim ... le kene loni aki ezt kitalalta
Az egesz filmben egy darab oregember van, uj kocsi meg meg annyi se ... meg ha azt az egy foszert veszem akkor is csak Old MAN lehetne mondjuk mentoautoban. Na mind1. PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Nagyon tetszett.Aki abban az idõben volt kamasz(mint én) az gondolom, jobban tudja értékelni és az egyes jelenetek is jobban lejönnek.Szóval alacsony költségvetésû,vizsgafilm létére egész nézhetõ kis mozi lett, fõleg az elsõ fele.Bár a fõszereplõ csaj alakítása szerintem elég mesterkélt volt.
Kurva jót alakit a fiu benne.
Igazából a sztorit már láthattuk más-más feldolgozásban (a szegény, népszerütlen, családja nincs, munkamániás krapek megpattan az elbocsátása után), és mindenféle csunya dolgot mûvel...
Igazából hagyományos thrillerrõl nem beszélhetünk, hisz vér egy csepp nem folyik benne, inkább pszihikai drámának mondanám...
Aki Red Dragon vagy Hetedik vagy tipusu filmet vár, az inkább ne üljön be rá!
De nekem tetszett. Csak a végét nem vágtam teljesen...
A nem legálisra meg kakilok ballisztikus ívben....:-DDDDDDD
A 7650-est nem vettem meg végülis,mert közbe jött valami(monitor kampeca)!Egyébként nem a leg legálisabb a cucc(tesom barátjától lett volna újjonan)
\"Life is around you and in you.\"
X!
Telcsit tudsz szerezni? Beszéljük má meg!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Számcímet tudok csak mondani, de K-PAX soundtrack címen biztos találsz valamit
(FÕleg a Taxi ride komoly)
Örülök, hogy neked is ennyire bejött!
És a zenéje apám.....
HATALMAS!!!
KIHAGYHATATLAN!
A medve nem játék.
(Kb félig láttam a filmet, lehet, hogy többször is volt még benne)
És jó minõségû?